موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
امتحان آيين نامه ي ما به سبك قديم و ورقه اي بود!!!! با برگه ي پاسخ نامه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 18:31)saboktakin نوشته: (2015-08-08 ساعت 14:15)MAHSA9812 نوشته: (2015-08-08 ساعت 08:01)saboktakin نوشته: (2015-08-08 ساعت 02:57)MAHSA9812 نوشته: سلام دوستان
ما دفعه اول ۱۰ روز آمریکا بودیم و گرین کارتمون هم اومده ولی هند درس میخونیم و دفعه بعد که بتونیم بریم میشه نزدیک به 11 ماه تا ۱ سال بعد از ورود اولمون میخواستم بدونم مشکلی پیش میاد و احتیاج هست که کاری انجام بدیم؟؟؟؟
سلام بر شما؛ شما با گرین کارت نمیتونید بیشتر از ۶ ماه خارج از آمریکا باشید وگرنه برای گرین کارتتون مشکل پیش میاد. شما باید برای re-entry permit یا همون پاس سفید اقدام کنید که در اون صورت میتونید یکبار بیشتر از ۶ ماه و حداکثر تا ۲ سال بدون هیچ مسئله ای خارج از خاک آمریکا باشید. برای اون هم تاپیک جداگانه هست (کافی هست که یک سرچ تو همین مهاجرسرا بزنید) که اطلاعات کاملی داره.
ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍز جوابتون
بﻠﻪ ﺍﯾﻥ ﻣﻄﻠﺒﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﮔﯿﺪ ﺭﻭ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﻣﺸﮑﻞ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺩﻓﻌﻪ ﺍﻭﻝ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﻓﮑﺮ ﻣﯽﮐﺮﺩﯾﻢ ﮐﺎﺭﻣﻮﻥ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯽﺷﻪ ﻭ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﭘﺎﺱ ﺳﻔﯿﺪ ﻧﮕﺮﻓﺘﯿﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺍﻻﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻓﺘﻦ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍﻫﯽ ﻫﺴﺖ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﺟﺪﯼ ﻫﺴﺘﻦ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ۶ﻣﺎﻩ ﻣﯽﺷﻪ ﺭﯾﺴﮏ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻧﺮﻓﺖ ﯾﺎ نه؟
ببینید اداره مهاجرت آمریکا کاملا در مورد ۶ ماه جدی هست و ممکنه بعد از ورودتون افیسر مهاجرت توبیختون کنه (دفعه اول ممکنه تذکر جدی باشه و باید دلیل موجهی ارائه کنید) تصمیم با خودتونه اما با پاس سفید راحت میتونید کارهاتون رو انجام بدید و بعد اقدام به مهاجرت کنید.
در مورد مدت بالاي6 ماه و کمتر از 2 سال من چيز دقيقي نمي دونم ولي اگه مدت طولاني باشه، (مثلاً چندين سال) نه تنها نمي تونين برگردين، که حتي اگه مجدداً لاتاري ببرين و يا از طريق خانوادگي بخواهيد اقدام کنيد، پروسه موافقت با ويزاي شما ممکن است طولاني تر بشه، چون بايد اولاً جواب بدي چرا بر نگشتي و دوماً اين مدت کجاها چي کار مي کردي ، که بعد جواب هاي تو را با اطلاعات AP چک کنند.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 06:21)reza.aa نوشته: من سفر نامم رو نوشتم و دارم هر روز کاملش میکنم که چیزی هم جا نندازم و روی سرم هم خروار نشه، اگه سوال هم دارید خودتون میدونید
کیف میکنم
سلااااام عمو رضای گل
خیلی خوشحال شدم که حال و احوالت خوبه
ایشالا که همیشه موفق و شاد باشی
میشه بگی چطور میشه به سفرنامت دست پیدا کرد؟
ممنون میشم اگر لینک این رو هم به امضات اضافه کنی.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود.شمارش معکوس برای عزیمت ما شروع شده اما هنوز به شدت سر موضوع شهر محل عزیمت دچار تردیدیم.به واسطه این که کسی رو در امریکا نداریم که بتونیم پیشش بمونیم در انتخاب مکان به ویژه در سفر اول چند نکته رو مد نظر داشتیم و نهایتا میان دو راهی شارلوت (در کارولینای شمالی) و سن فرناندو یا ساکرامنتو (در کالیفرنیا) قرار گرفته ایم.هدف ما در سفر اول آشنایی با محیط، تقویت زبان، انجام امور اداری اولیه مثل دریافت ssn، گرین کارت و گواهینامه رانندگی و شناسایی و حضور در دوره هاییه که مجوز ورودمون رو به کارهای مرتبط با تخصصمون (عمران و میکروبیولوژی) فراهم کنه.تقریبا شرایط مالی اقامت و سفر به هر دو نقطه هم برابره ( با اختلاف خیلی کم).زبانمون در حدی هست که بتونیم امور روزانه مون رو مدیریت کنیم.با جمیع جهات پیشنهاد بزرگواران چیست؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،با عرض معذرت كه تو اين تاپيك ميپرسم چون تو تاپيك مربوطه جواب نگرفتم
بين پرواز قطر ( با دو استاپ شيراز- دوحه - هيوستون- لس انجلس) و تركيش ( با يك استاپ شيراز- استانبول- لس انجلس) با قيمت بيشتر كدام بهتره؟
بين تركيش و قطر با فرض قيمت يكسان از لحاظ كيفيت كدام بهتره؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی