موضوعها: 0
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2015 من سفرنامه آمریکا رو کامل تر کردم و بخش بیمه رو بهش اضافه کردم اگه دوست داشتید بخونید . لینکش در امضا هست.
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-29 ساعت 22:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-29 ساعت 22:26 توسط behdadK.)
چون نوشتید من هم مینویسم که حدالمقدور از آژانس یا جای بسیار معتبر بگیرید. طرف میتونه به شما بلیط بده و فرداش بلیط رو کنسل کنه و پولش رو پس بگیره. همین 3 ماه پیش بود سر یه خانواده مهاجرسرایی همین بلا اومد و در فرودگاه متوجه شدند و چون ویزاشون وقت نداشت بلیط لحظه اخری با قسمت خیلی بالا تو پاچشون رفت. یعنی 12 تومن ضرر نکردن، 30 تومن ضرر کردن!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-29 ساعت 22:25)behdadK نوشته: چون نوشتید من هم مینویسم که حدالمقدور از آژانس یا جای بسیار معتبر بگیرید. طرف میتونه به شما بلیط بده و فرداش بلیط رو کنسل کنه و پولش رو پس بگیره. همین 3 ماه پیش بود سر یه خانواده مهاجرسرایی همین بلا اومد و در فرودگاه متوجه شدند و چون ویزاشون وقت نداشت بلیط لحظه اخری با قسمت خیلی بالا تو پاچشون رفت. یعنی 12 تومن ضرر نکردن، 30 تومن ضرر کردن!
درسته بهداد جان آن خانواده دوست من بودند
با امارات از یک دلال بلیط خریده بودند که مجبور شدند از ترکیش برای 2 روز بعد 30 میلیون پول بدن
جدا از بار مالیش ضربه روحی بدی خوردند
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان
ببین امسال مرکز بررسی مدارک لاتاری یا KCC یه تایم 4 5 ماه برای بررسی فرم های ارسالی بچه های قبول شده گذاشته !
این باعث شده کسانی که فرم رو باز کردن و یه تغییر کوچیک بدن مثل خود من 4 ماه زمان مصاحبم عقب بیافته که تا توجه به اتمام تایم لاتاری در 30 سپتامبر بسیار ریسکی شده!
برای سوال اولتون!
ایشون باید بره گرین کارتشون رو بگیره و بیاد و شما اینجا عقد کنید و دوباره ایشون بره و کارهاتون رو انجام بده تا شما بتونید گرین کارت بگیرین.ایشون میتونه وکیل هم بگیره تا کارتون رو انجام بده که هزینه اش بالاس
سوال دوم الان منع قانونی نداره فقط اگر الان عقد کنید باید انلاک کنید فرم رو و اعلام کنید که این خودش یعنی 4 ماه تاخیر !!
سوال سوم اتون رو نمیدونم ولی فکر کنم ایشون باید در زمان ازدواج نشون بده که داره کار میکنه و مالیات میده فکر میکنم اگر پاس سفید بگیره بیاد به همون اندازه پروسه شما می افته عقب!
موفق باشید.
کاش قبل از ارسال فرمشون عقد کرده بودید و الان با خیال راحت با هم می رفتید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که قصد دارند تشریف بیارند کالیفرنیای شمالی مخصوصا سمت ساکرامنتو میتونن با من تماس بگیرند تا راهنماییشون کنم. ضمنا من به دنبال هم خونه مجرد میگردم. میتونم توی خیلی چیزا راهنمایی و کمک کنم. پیشاپیش سفر همگیتون به سلامت