موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-04 ساعت 12:00)kiamehr نوشته: سلام ویزای ما هم اومده و تا می فرصت داریم بریم چند تا سوال. هر جای آمریکا بریم فرقی نمی کنه؟ چه اداره هایی باید بریم؟ برای دخترمون هم باید ۱۶۰ دلار رو بدیم؟ ۶ ماهشه. در مورد پاس سفید اگه اطلاعات دارین بدین لطفا
سلام و مبارک باشه.
1:هر جایی که دوست داشتین برید فقط موقع اولین ورود تغییر ادرس رو اعلام کنید که گرین کارت به ادرس جدید ارسال بشه 2:اداره سوشیال و بعد بانک برا افتتاح حساب 3:به ازای هر نفر این مبلغ باید پرداخت بشه 4: بعد از دریافت گرین کارت و سوشیال میتونید برا گرفتن پاس سفید اقدام کنید و بعداز انگشت نگاری میتونید خاک امریکارو ترک کنید و.... جهت کسب اطلاعات دقیقتر در این مورد میتونید تاپیک چگونگی دریافت پاس سفید یا Re-entry permit رو مطالعه بفرمایید. اینم لینکش:
http://www.mohajersara.com/thread-3694.html
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
117
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بعد از گرفتن ويزاي مهاجرت لاتاري ايا ميشود از مرز زميني وارد امريكا شد يا حتما بايد مرز هوايي باشد بخاطر پروسه اداري هنگام ورود ميگم ، ايا كسي سابقا اين تجربه رو داشته ؟
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
عاقا دم این قطر ایر ویز گرم ، جالا بگو چرا ؟؟؟؟
اولن پایینترین قیمت رو تو پروازها میده ،دوما رفتم بوک کردم ،پرواز رو انتخاب کردم و اطلاعات رو وارد کردم و اکثبت اکثبت رسید به پرداخت .خدایی دمشون گرم دیدم زده پرداخت از دگاه بانک ملت ،یعنی شرافتا حال کردم کلیک کردم دبدم نه والا رفت به ثایت پرداخت بانک ملت یعنی کارشون درسته . من اگه بلیت از این ارزونتر هم گیرم بیاد باز از همین قطر میخرم ،چرا ؟؟؟؟ چون تو این اوضاع که همه دنیا با سیستم بانکی ما قهر قهرن اینا دارن کار ما رو راه میندازن .
تازه بهتر از اینه که پول بدی فلانی و اون پول رو پرداخت کنه ، یهو میری پای هواپیما زرشک کلات کو ؟؟؟؟ یارو برداشته ده برو که رفته. هیچی ارزش استرس کشیدن رو نداره با خیال راحت آدم میره سوار میشه میره .
من که کلیر شدم به محض اینکه ویزا رو تو پاسم دیدم میخرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این تاپیک رو که می خونم دلشوره می گیرم منممممم می خوام برم خداااا به ما هم کمک کن یعنی سال دیگه این موقع ها من کجام؟؟من می خوام آمریکا باشممممممم
شماره کیس:83xx
تعداد نفرات :2 نفر
مشاهده نتیجه:1/می/2014
ارسال فرم19/می/2014
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-06 ساعت 10:53)سولماز جون نوشته: این تاپیک رو که می خونم دلشوره می گیرم منممممم می خوام برم خداااا به ما هم کمک کن یعنی سال دیگه این موقع ها من کجام؟؟من می خوام آمریکا باشممممممم
نگران نباشين حتما نوبت مصاحبه شما هم ميرسه
اين فروم جنبه اطلاع رسانى داره اون هم از روى تجارب دوستان بنابراين سعى كنين با كمك اين سايت روند انجام كارهاتون رو سرعت ببخشين و بيشترين استفاده رو از راهنمايي دوستان بگيرين نه دلشوره. موفق باشى هم قطار
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایا میتونیم سبزیجات خشک و لوبیا و لپه و زرشک با خودمون ببریم؟ تو اون فرم ابی رنگ که میدن حتما باید بنویسیم؟