موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اصولا ویزای نامزدی fiancee خیلی سریعتر از ویزای ازدواج حل میشه. بنابراین اگر قصد لزدواج دارید عقد زسمی نکنید و تقاضای ویزای نامزدی بدهید که حدود 6 ماه انجام میگیره. والا پروسه خیلی صولانی خواهد شد.
علی ایحال با یک وکیلی هم مشورت کنید. این قضیه خیلی بحرانیه و باید با دقت انجام بدهید.
موفق باشید....
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
در فروم ایمیگریشن همین اواخر بحثش بود. اینجور که میگن اصلا و ابدا نباید تا گرین کارت گرفته برید سراغش. اگر این کار رو بکنید برای پروسه همسرتون هم مشکل اساسی پیش میاد و احتمال زیادی داره کنسل شه. اگر اینقدر عجله دارید باید قبل از مصاحبه اقدام میکردید. حتی قبل از اینکه ویزاش صادر شه اگر اقدام میکردید باز شانستون بهتر بود (با اینکه اونجا هم به احتمال زیاد آفیسر حسابی شک میکنه و ممکنه ریجکت کنه)
الان تنها راهی که دارید اینه که همسرتون یه سفر بره آمریکا و با گرین کارت برگرده و با هم عقد کنید و از اونجا براتون اقدام کنه. 2-3 سال طول میکشه اما امکانپذیره.
اینجوری که من خوندم الان اقدام بکنید با ویزای خودتون و به احتمال زیاد با ویزای همسر خداحافظی کنید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من این سوال را بارها و بارها پرسیدم ولی متاسفانه یکنفر درست پاسخ نداد . سوال من در مورد فرم militarry هست که 18 تا 25 ساله ها باید پر کنن. خیلی ها که بین این سن بودن میگفتن که توی سفارت این فرم را با نوشتن اسم آنها در بالای فرم به آنها میدادن ولی به من چیزی ندادن من الان u..s..a هستم و از چند جا در این مورد سوال پرسیدم ولی کسی نمیداند اصلا این فرم چه هست آیا من باید این فرم را پر کنم اگر پر نکنم چه میشود
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-03 ساعت 20:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-03 ساعت 21:15 توسط m.ghoreishi.)
(2015-02-03 ساعت 20:42)حسین69 نوشته: سلام دوستان من این سوال را بارها و بارها پرسیدم ولی متاسفانه یکنفر درست پاسخ نداد . سوال من در مورد فرم militarry هست که 18 تا 25 ساله ها باید پر کنن. خیلی ها که بین این سن بودن میگفتن که توی سفارت این فرم را با نوشتن اسم آنها در بالای فرم به آنها میدادن ولی به من چیزی ندادن من الان u..s..a هستم و از چند جا در این مورد سوال پرسیدم ولی کسی نمیداند اصلا این فرم چه هست آیا من باید این فرم را پر کنم اگر پر نکنم چه میشود
دوست عزیز این فرم مانند امضای رضایت نامه از طرف شخص هستش که متعهد میشه در صورت نیاز و فراخوان به سربازی اعزام و در ایالات متحده دوره سربازی رو بگذرونه . حالا اگر افیسر در روز مصاحبه اینو به شما نداده یا بخاطر شرایط سنی شما بوده یا قانونش شامل حال شما نشده پس خوشحال باش و اصلا نیازی به پیگیری نیست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-03 ساعت 20:42)حسین69 نوشته: سلام دوستان من این سوال را بارها و بارها پرسیدم ولی متاسفانه یکنفر درست پاسخ نداد . سوال من در مورد فرم militarry هست که 18 تا 25 ساله ها باید پر کنن. خیلی ها که بین این سن بودن میگفتن که توی سفارت این فرم را با نوشتن اسم آنها در بالای فرم به آنها میدادن ولی به من چیزی ندادن من الان u..s..a هستم و از چند جا در این مورد سوال پرسیدم ولی کسی نمیداند اصلا این فرم چه هست آیا من باید این فرم را پر کنم اگر پر نکنم چه میشود
به صفحه ١١ همين تاپيك مراجعه كنين جوابتون اونجا هست دوست عزيز
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2015 کسی هست که اتاق بخواد تو لس انجلس ؟
من ی اتاق دارم که برای 2 هفته اجاره میدم 12 تا 31 مارچ
لطفا پیغام بدین
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ویزای ما هم اومده و تا می فرصت داریم بریم چند تا سوال. هر جای امریکا بریم فرقی نمی کنه؟ چه اداره هایی باید بریم؟ برای دخترمون هم باید ۱۶۰ دلار رو بدیم؟ ۶ ماهشه. در مورد پاس سفید اگه اطلاعات دارین بدین لطفا