2015-10-06 ساعت 22:40
(2015-10-06 ساعت 21:18)shadi_f_1985 نوشته:(2015-10-06 ساعت 18:52)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها
وقتی که ۱۶۵ دلار رو پرداخت کردیم،و بخايم پیگیری کنیم ببینیم در چه وضعیتی هست، آزمون receipt number ميخاد، این receipt number رو از کجا باید بياريم؟
منم این مشکل رو دارم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام. من وقتی وارد شدم رفتم سوشال. گفتند بعد از 3 هفته بیا و کارات رو انحام میدیم. من بعد از 3 هفته رفتم سوشال اونا هم کاراش رو انحام دادند و یک کاغذ حاوی ادرس و تاریخ رجوع بهم دادند و گفتند طی 2 هفته اینده میادش. که بعد از گذشت 1 هفته کارتم رسید دستم. اگر 21 روز از ورودتون گذشته حتما به سوشال تشریف ببرید. زنگ نزنید. اخه اونحا از پاسپورتتون کپی میگیره و ازتون میخواد آدرستون رو مجدد تایید کنید تا ارسال کنن و بهتون یک برگه واسه پیگیری میدن.
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیا
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیا