موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من يک سوال در مورد ورود به آمريکا دارم، آيا کيسي را سراغ داريد (ايراني يا غير ايراني) که هنگام ورود به آمريکا اجازه ورود به خاک آمريکا با وجود ويزاي مهاجرتي بهش اعطا نشده باشه؟ اگه جواب مثبته، علتش چي بوده. ممنون مي شم دوستاني که اطلاعاتي دارند، به اشتراک بگذارند. در وب سایت http://travel.state.gov نوشته شده:
A visa does not guarantee entry into the United States. The Department of Homeland Security, U.S. Customs and Border Protection (CBP) officials have authority to grant or deny admission.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
موضوعها: 2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-05 ساعت 22:08
سلام به همگی
دوستان کسی هست که توی اکتبر بیاد لوس آنجلس. اگه هست لطفا بهم خبر بده، ممنون میشم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من رفتم امریکا و برگشتم خلاصه سفری پر از تجربه بود برای من که به قول دوستام اول جوونیمه و یه خانم مجردم تجربه طلایی بود.
در هر حال حقیقت اگه بخوام بگم خیلی طولانیه و اینروزا اصلا فرصتشو ندارم اما بعدا شاید نوشتم
حالا سوالی دارم برای چک کردن وضعیت صدور گرین کارتم از چه لینیکی باید برم؟
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی از دوستان کسی جدیدا این پرداخت انجام نداده؟؟؟جواب سوال منو نمیدونه؟کسی نمیخواد امریکا بره؟
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-06 ساعت 09:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-06 ساعت 09:27 توسط Azer.)
(2015-10-05 ساعت 17:37)laleht نوشته: (2015-10-05 ساعت 14:39)Azer نوشته: (2015-10-05 ساعت 13:50)ali3875 نوشته: دوستانی که عازم آمریکا هستند هواپیمایی قطر برای مدت محدود آفر گذاشته
میتونید با مراجعه به وب سایت این ایرلاین از تخفیفهای مختلف اطلاع پیدا کنید
مسافر گرامی،
با بهترین هواپیمایی دنیا به برخی از جذاب ترین مقاصد دنیا، پرواز کنید.
هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کرده و از تخفیف ویژه برای سفری هیجان انگیز به مقاصد تجاری و تفریحی مورد نظرتان لذت ببرید.
بلیط خود را تا 30 اکتبر ۲۰۱۵ خریداری و لغایت ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶ مسافرت کنید.
تعداد صندلی ها محدود است، هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کنید.
منتظر خوش آمدگویی به شما در پروازهای هواپیمایی قطر هستیم.
خرید آنلاین با کارت شتاب
آقا من که چک مي کنم، قطر اير لاين از KLM گرونتره، چه برسه به ترکيش، اين آفرش را بايد از آژانس هاي خاص پرسيد؟؟؟:cool: در ضمن بار مجاز مسافر را 23 کيلو مي زنه، من هر اير لاين ديگه (ترکيش، KLM، اوفتانزا، الاتحاد و امارات) را که چک کرده بودم، يا از آژانس پرسيدم، مي گن برا آمريکاي شمالي ۲ تا بار 23 کيلويي مجازه.
قطرايرويز نفرى ٢ تا چمدان ٢٣ كيلويى و يك كرى آن ٧ كيلويى هست توى سايت نوشته نميدونم شما كجا رو نگاه كردين واسه آفر خاص هم سايت خودش كامل توضيح داده كه شرايط چى هست
من سايت قطري را مي رم، پرواز رو از تهران به هيوستون مي زنم از سايت زير:
https://booking.qatarairways.com/nsp/views/index.xhtml
بعد نوع پرواز را Economy Savor مي زنم. برا تاريخ من بليط يک طرفه را مبالغ 770/7 ميليون و ميزان بار مجاز 23 کيلو مي زنه (رفت و بر گشت را 580/8 ميليون همون ميزان بار) . البته مبالغ برا دو نفر هستن.
اگه شما لينک آفرش را دارين ممنون مي شم لينکش را به اشتراک بگذاريد.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-05 ساعت 22:18)mojgan m نوشته: (2015-10-05 ساعت 13:50)ali3875 نوشته: دوستانی که عازم آمریکا هستند هواپیمایی قطر برای مدت محدود آفر گذاشته
میتونید با مراجعه به وب سایت این ایرلاین از تخفیفهای مختلف اطلاع پیدا کنید
مسافر گرامی،
با بهترین هواپیمایی دنیا به برخی از جذاب ترین مقاصد دنیا، پرواز کنید.
هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کرده و از تخفیف ویژه برای سفری هیجان انگیز به مقاصد تجاری و تفریحی مورد نظرتان لذت ببرید.
بلیط خود را تا 30 اکتبر ۲۰۱۵ خریداری و لغایت ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶ مسافرت کنید.
تعداد صندلی ها محدود است، هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کنید.
منتظر خوش آمدگویی به شما در پروازهای هواپیمایی قطر هستیم.
خرید آنلاین با کارت شتاب
سلام. من آنلاین خرید کردم ولی فراموش کردم کد تخفیف رو وارد کنم. بلیطم یک سر 2572000 بود. که صد هزار تومن بهش تخفیف تعلق میگرفت. خواستم یادآوری کنم که شما هم مثل من فراموشکار نباشید
دوست عزيز اصلاً اين کد تخفيف کجاست؟ در ضمن من تاريخ پروازم را اواخر ژانويه 2016 مي زنم، قيمت ها از اين قيمتي که شما مي گين 30 در صد بالاتره. ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد.