موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
Manam Wells Fargo ra towsiye mikonam.
(2015-10-13 ساعت 21:32)Srod نوشته: (2015-10-13 ساعت 19:05)sarasara1 نوشته: دوستان سلام، برای باز کردن حساب چه پیشنهادی دارید؟ چند نفر اینجا بانک آف آمریکا رو پیشنهاد کردن. کسی پیشنهاد دیگه ای با بانک دیگه ای داره که با اون بانک کار کرده باشه و از خدمات یا آپشن هاش راضی باشه. ممنون میشم اطلاعاتتون رو شیر کنید که بشه راحت تر تصمیم گرفت چون بانک چیزی نیست که بشه هر دقیقه عوضش کرد. سپاس بی قیاس از همه ی دوستان.
سلام دوست عزیز
من به شخصه بانک Bank of America حساب باز کردم و بعد از ۲ ماه مجبور شدم حساب رو ببندم.
به دلایل متعدد
یکی شرایط چکینگ اکانتشون که مدل های مختلف داره، برای مثلا حداقل موجودی حساب ۱۵۰۰ دلار و ... هر ماه که این شرایط رعایت نشده ۱۲ دلار کارمزد از حسابتون کم میکنن
و البته اینکه برای گرفتن کردیت کارت ۳ بار منو ریجکت کردن
ولی بانک Wells Fargo الان سالهاست که حساب دارم و هیچ مشکلی نداشتم
و به محض واریز اولین Pay Check خودشون آفر کردیت کارت دادن و هیچ شرط و شروطی هم دیگه برای چکینگ اکانت ندارن
در صورت واریز نشدن حقوق به حساب باید هر ماه حداقل ده بار با کارت دبیت خرید کنید (به هر مبلغی حتی یک دلار)
البته من پیشنهاد میکنم تو هر بانکی حساب باز کردین حتما یه حساب هم (نه به عنوان حساب اصلی) تو بانک Credit Union شهرتون باز کنین
Credit Union تقریبا دولتی محسوب میشه و حساب هاش کاملا رایگانه و میتونین از وام های کم بهره ی این بانک برای خرید ماشین یا خونه استفاده کنین در آینده
ولی به دلیل این که فقط مختص شهر خودتون میشه به عنوان حساب اصلی ازش استفاده نکنین چون تو شهرها و کشور های دیگه نمیتونین ازش استفاده کنین
من به زیبایی یک گل٬ به هوای مه آلود صبحگاهی و به رنگ پریده کودکم که ترسید مدیونم.
شاید روزی یا ساعتی بجای آن بی نیاز از من ها ... دینم را به تو ادا کنم.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-13 ساعت 19:51)kyakourosh نوشته: (2015-10-13 ساعت 19:14)samane1363 نوشته: (2015-10-10 ساعت 17:50)samane1363 نوشته: Please enter a different payment date. The payment date must be no earlier than tomorrow's date and must be within three years of the submission date.
دوستان سلام
ما ۸ اکتبر رسیدیم، تو اولین روز ورودمون،(۹ اکتبر) اداره سوشیال و بانک ولزفارگو رفتیم و دبیت کارت گرفتیم
وقتی برای پرداخت ۱۶۵$ اقدام میکنیم تو سایت بعد از وارد کردن مشخصات کارت و پرداخت، این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید
دوستان کماکان همین ارور رو میده... الان که دیگه تعطیل نیستند
please contact the National Customer Service Center (NCSC) at (800) 375-5283 or (800) 767-1833 (TTY) for assistance.
دوستان عزیز سلام
مشکل پرداخت من برطرف شد ، خواستم تجربه م رو بگم واسه بقیه دوستان
من امروز چون دیدم باز نمیتونم پرداخت کنم رفتم بانک ولزفارگو. گفتم شاید مشکلی تو کارتم باشه. که وقتی مشکل رو واسه مدیر شعبه توضیح دادیم و سایت رو نشونش دادیم تاریخ پرداخت رو که اتوماتیک امروز خورده بود به فردا تغییر داد ومشکل حل شد و همون لحظه هم ایمیلش اومد
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی میدونه شماره پیگیری گرین کارت که با IOE شروع میشه رو تو این سیستم جدید پرداخت 165 دلار از کجا باید گرفت
در انتظار قبولی
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز
اگر از دوستان آدرس سایتی رو که برای یکماه موقت میشه یک یه خوابه اجاره کرد رو بدن ممنون میشم
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-13 ساعت 05:35)k1_m_1358 نوشته: (2015-10-13 ساعت 04:37)SNSH نوشته: (2015-10-12 ساعت 22:13)k1_m_1358 نوشته: (2015-10-12 ساعت 16:36)ملايي نوشته: سلام به همگی
یه سوال
نامه ای رو که از بیمه ایران میبریم برای تخفیف بیمه ماشین توی آمریکا باید ترجمش به تایید دادگستری و امور خارجه برسه یا همون نامه بیمه کافیه ....
مرسی از راهنمایی شما
من خودم نامه بيمه از ايران نياورده بودم ، وقتي اومدم اينجا ديدم نيازه ، گفتم از ايران بگيرن واسم ، فقط ترجمه كردند و برام ايميل كردند حتي اصلش رو نداشتم ، چه برسه به مهر دادگستري و وزارت خارجه، و مشكلي وبود.
ميشه بگيد چند درصد تخفيف ميدن با داشتن سابقه بيمه از ايران؟
من ابتدا بدون سابقه بيمه ايران ماشين بيمه براي يك نفر گرفتم ١٥٠٠ دلار يكساله ولي بعد كه سابقه رو اوردم براي دونفر ٩٠٠ دلار شد ،
ميشه بگين كدوم كمپاني بيمه سوابق بيمه ايران رو قبول ميكنه
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته برای تمام سنین به همراه سطح بندی و تعیین سطح.
شامل مطالب چون گرامر ، لغت ، اصطلاح های روزمره و پرکاربرد و.... از طریق لینک زیر بپیوندید و از مطالب استفاده کنید??
? @English_for_Iranians ?
? @English_for_Iranians ?
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013