2015-10-16 ساعت 02:16
(2015-10-14 ساعت 10:10)sarasara1 نوشته:(2015-10-14 ساعت 10:02)kyakourosh نوشته:بله دقیقا، از منم اینا رو درفت و با یه جایی تلفنی صحبت کرد و همون موقع موافقتش رو گرفت و گفت برو کارت کردیت برات پست میشه، ولی راجع به این بانک Credit Union که پیشنهاد دادید توضیح خاصی ندادید.(2015-10-14 ساعت 08:03)sarasara1 نوشته:(2015-10-13 ساعت 21:32)Srod نوشته:(2015-10-13 ساعت 19:05)sarasara1 نوشته: دوستان سلام، برای باز کردن حساب چه پیشنهادی دارید؟ چند نفر اینجا بانک آف آمریکا رو پیشنهاد کردن. کسی پیشنهاد دیگه ای با بانک دیگه ای داره که با اون بانک کار کرده باشه و از خدمات یا آپشن هاش راضی باشه. ممنون میشم اطلاعاتتون رو شیر کنید که بشه راحت تر تصمیم گرفت چون بانک چیزی نیست که بشه هر دقیقه عوضش کرد. سپاس بی قیاس از همه ی دوستان.
سلام دوست عزیز
من به شخصه بانک Bank of America حساب باز کردم و بعد از ۲ ماه مجبور شدم حساب رو ببندم.
به دلایل متعدد
یکی شرایط چکینگ اکانتشون که مدل های مختلف داره، برای مثلا حداقل موجودی حساب ۱۵۰۰ دلار و ... هر ماه که این شرایط رعایت نشده ۱۲ دلار کارمزد از حسابتون کم میکنن
و البته اینکه برای گرفتن کردیت کارت ۳ بار منو ریجکت کردن
ولی بانک Wells Fargo الان سالهاست که حساب دارم و هیچ مشکلی نداشتم
و به محض واریز اولین Pay Check خودشون آفر کردیت کارت دادن و هیچ شرط و شروطی هم دیگه برای چکینگ اکانت ندارن
در صورت واریز نشدن حقوق به حساب باید هر ماه حداقل ده بار با کارت دبیت خرید کنید (به هر مبلغی حتی یک دلار)
البته من پیشنهاد میکنم تو هر بانکی حساب باز کردین حتما یه حساب هم (نه به عنوان حساب اصلی) تو بانک Credit Union شهرتون باز کنین
Credit Union تقریبا دولتی محسوب میشه و حساب هاش کاملا رایگانه و میتونین از وام های کم بهره ی این بانک برای خرید ماشین یا خونه استفاده کنین در آینده
ولی به دلیل این که فقط مختص شهر خودتون میشه به عنوان حساب اصلی ازش استفاده نکنین چون تو شهرها و کشور های دیگه نمیتونین ازش استفاده کنین
(2015-10-14 ساعت 01:02)Adriann نوشته: Manam Wells Fargo ra towsiye mikonam.ممنون از راهنمایی دوستان، این قانون که کمتر از ۱۵۰۰ تا تو حساب نباید باشه کاملا درست بود مگر اینکه دایرکت دیپوزیت ماهیانه داشته باشیم، البته من توش بیشتر از ۱۵۰۰ تا ریختم و از این بابت مشکلی نبود ولی برای کردیت جالبه که میگین شما رو ریجکت کردن، من همین امروز درخواست دادم و همین امروزم با کارت کردیتم موافقت کردن و قراره پست بشه به آدرسم. البته این که رفتم حساب باز کردم به این خاطر بود که میگفتن از لحاظ اعتبار یکی از معتبر ترین بانک هاست. حالا یه موضوع هست که من نمیدونم چطور حساب میشه. اونم میزان کردیتی هست که بانک بهتون میده. کسی میدونه که کردیت رو بر اساس یه قانون کلی و همه ی بانک ها بر اساس یه فرمول مشترک میدن، یا هر بانکی خودش بر اساس قوانین و سیاست های خودش میزان کردیت رو حساب میکنه. یعنی مثلا من اگر تو بانک اف آمریکا حساب داشته باشم با فرض عملکرد مشابه همون میزان کردیت میگیرم که یه نفر که تو یه بانک دیگه میگیره یا نه بانک ها خودشون هر چقدر دلشون بخواد و با سیاست های متفاوت از هم کردیت رو حساب میکنن؟ ممنون میشم اگه کسی تو این مورد وارد هست جواب بده چون اگه سیاست بانک ها متفاوت باشه خیلی میتونه تو انتخاب بانک موثر باشه.
(2015-10-13 ساعت 21:32)Srod نوشته: سلام دوست عزیز
من به شخصه بانک Bank of America حساب باز کردم و بعد از ۲ ماه مجبور شدم حساب رو ببندم.
به دلایل متعدد
یکی شرایط چکینگ اکانتشون که مدل های مختلف داره، برای مثلا حداقل موجودی حساب ۱۵۰۰ دلار و ... هر ماه که این شرایط رعایت نشده ۱۲ دلار کارمزد از حسابتون کم میکنن
و البته اینکه برای گرفتن کردیت کارت ۳ بار منو ریجکت کردن
ولی بانک Wells Fargo الان سالهاست که حساب دارم و هیچ مشکلی نداشتم
و به محض واریز اولین Pay Check خودشون آفر کردیت کارت دادن و هیچ شرط و شروطی هم دیگه برای چکینگ اکانت ندارن
در صورت واریز نشدن حقوق به حساب باید هر ماه حداقل ده بار با کارت دبیت خرید کنید (به هر مبلغی حتی یک دلار)
البته من پیشنهاد میکنم تو هر بانکی حساب باز کردین حتما یه حساب هم (نه به عنوان حساب اصلی) تو بانک Credit Union شهرتون باز کنین
Credit Union تقریبا دولتی محسوب میشه و حساب هاش کاملا رایگانه و میتونین از وام های کم بهره ی این بانک برای خرید ماشین یا خونه استفاده کنین در آینده
ولی به دلیل این که فقط مختص شهر خودتون میشه به عنوان حساب اصلی ازش استفاده نکنین چون تو شهرها و کشور های دیگه نمیتونین ازش استفاده کنین
و در مورد این بانک Credit Union هم ممنون میشم یه کم بیشتر توضیح بدین . معتبره یا نه و چه مزیتی داره که پیشنهادش کردین؟ برای این چیزی که میگین چه نوع حسابی باید توش باز کنیم ؟
بازم ممنون از راهنماییتون
اول از شما مدارك و احتمالاً كپي سوشال كارت رو ميگيرن و درخواست شما را ارسال ميكنند و بعداً اگر تاييد شد تا يك هفته الي ده روز طول ميكشه تا به شما كرديت سكيور بدن يعني به نوعي شما مبلغي مثلاً ٣٠٠ دلار يا ٥٠٠ دلار به عنوان پشتوانه ميگذاريد و بعداً از همون استفاده ميكنيد تا شش ماه يا بعضي ميگن تا ٩ ماه يا بيشتر كه بتونيد كرديت كارت انسكيور بگيريد
يعني شما فقط در ٦ ماه اول با پول خودتون تمرين كرديت كارت ميكنيد تا ثابت كنيد كه نحوه استفاده از كرديت را بلد هستيد پس اگر از كارتتون استفاده نكنيد و يا صورت حساب را به موقع پرداخت نكنيد ديرتر كرديت كارت ميگيريد و شايد هم نگيريد
تا جايي كه من ميدونم تا الان كسي نحوه دقيق محاسبه كرديت را نميدونه ولي دو عامل خيلي موثر وجود داره ١- صورتحسابها به موقع پرداخت شود ٢- از كرديت كارت استفاده شود
پس اگر چند تا بانك هم كرديت باز كني از امتيازات كم ميشه چون نميتوني از همه استفاده كني و قطعاً بعضي بدون استفاده ميمونند
دوستان عزيز
ميخوام اطلاعات خودم را درباره كرديت با شما شير كنم
چند نكته مهم در مورد كرديت هست
١) اول اينكه براي محاسبه كرديت اطلاعات شما federal treads commission از منابع مختلف جمع اوري ميشود و سه شركت هستند كه ساليانه گزارش كرديت إسكور به شما ميدهند بصورت رايگان
٢) هركدام از اين سه شركت كه شما را اعتبار سنجي ميكنند از يك مدل رياضي و نرم افزار مخصوص خود استفاده ميكنند ولي طبق قانون در محاسبات خود مليت و نژاد و زن و مرد و مجرد و متأهل را در نظر نميگيرند ولي اجازه دارند سن را لحاظ كنند
موارد زير در كرديت إسكور شما تأثير دارد
١) صورتحسابهاي خود را به موقع پرداخت ميكنيد كه اين شامل همه صورتحسابها ميشود پس تأخيري براي شما امتياز منفي دارد حتي يك روز
٢) نسبت بدهي به نسبت كرديت محاسبه ميشود و اگر مبلغ استفاده شما از كرديت نزديك به كرديت شما باشد امتياز منفي دارد
٣) مدت زمانيكه شما كرديت داريد -
٤) تعدادحسابهايي كرديت و تاريخ افتتاح -اگر تعداد زيادي حساب بازكنيد امتيازمنفي دارد
و اگر تاريخ افتتاح هم با فاصله كم باشد باز هم امتيازمنفي ديگر دارد