موضوعها: 0
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برای 10 می به مقصد اوکلاهاما بلیط گرفتم خوشحال میشم اگه کسی هست همسفرشیم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-09 ساعت 23:34)Samia نوشته: (2015-02-09 ساعت 07:27)rbrb-2015 نوشته: (2015-02-09 ساعت 01:59)Samia نوشته: سلام
وقتتون خوش
من و خانواده ام كه ميخواهيم به اميد خدا ماه مي بياييم، بهتره كه زودتر بليط رو بگيريم؟! بيشتر منظورم اينه كه وقتي چند ماه زودتر بليط رو ميخري، تفاوت قيمت فاحشي داره با اينكه مثلا دو هفته قبلش بليط رو تهيه كنيم؟!
و اينكه ايا امكان رزرو بادادن درصدي از هزينه ي بليط هست يا نه؟!
ممنون ميشم جواب بدين
سلام دوست عزیز،
هر چه زودتر بلیط رو تهیه کنید به نفع شماست. هم از لحاظ هزینه و هم اینکه معمولا صندلی های اکونومی که قیمت مناسب تری دارن زودتر پر میشن. خوشبختانه ماه می، هنوز های سیزن شروع نشدِ و نسبت به جون و جولای قیمت ها خیلی مناسب تره. تا جایی که اطلاع دارم، رزرو معمولا چند روزه ست و طولانی مدت نمیشه رزرو کرد فقط میتونید بلیط ایرلاینی رو تهیه کنید که در صورت کنسلی کمترین جریمه شامل حالتون بشه.
ممنونم جناب از پاسختون. خيلي لطف كردين. چون همسرم در مرحله ي apهس و من و فرزندم بايد بليط تهيه كنيم ، دوس دارم بذارم تا اخرين وقتي كه به اميد خدا همسرم هم كلير شن. فقط موندم كه اگه خيلي زيااااد تفاوت قيمت نكنه، بعدا با هم بگيريم
با سلام دوست عزیزشما از الان بلیط رو رزرو کنید وبرا رزرو هم پولی از شما نمیگیرن میتونید از چند ایرلاین رزرو کنید مثلا از امارات ـقطرـ(klmایر لاین هلند)ـلوفت هانزا(ایر لاین آلمان)-و......معمولا امارات و قطر آبشن (موعد خرید بلیط و یا کنسل شدن وقت)نزدیکای تاریخ سفر هست ولی لوفت هانزا وقت کمتری میده .شما میتونید با یک آژانس (ترجیحاآشنا باشه)همه رزرو ها رو بگیرید وقتی نزدیک آبشن هر کدومشون رسید کنسل کنه و دوباره بلیط رو رزرو کنه چون ماه می بلیط ها لو سیزن هستند قیمت ها زیاد تفاوتی نمیکنن .شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
الان داشتم یه فیلم نگاه میکردم ، به نظرم از چند جهت باید به همتون توصیش میکردم ، اول از همه زبان انگلیسی ، واقعا عالیه دیالوگ های خیلی ساده و و عامیانه داره و باور کنید اگه میشه! بشینید و دو سه بار ببینید ضرر نمیکنید .
جنبه بعدی هم آشنایی با امریکا و فرهنگ مردم ،سبک زندگی و کار کردن ، و رفتارشون در حالت های مختلف میتونید برسی کنید ،
و همینطور واقعا فیلم قشنگیه و از نظر هنری یه کار خاص هساب میشه
اسم فیلم boyhood
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان ماهم امروز ویزای یکضرب گرفتیم و باید به فکر کارای رفتن باشیم امیدوارم از کمکهای شما استفاده کنم ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوال من اینه که ایا درست است کسانی که با پرواز امارات می خواهند بیایند امریکا یک نماینده از امریکا در ابوظبی پاکت زرد و CD را می گیرید لطفا دوستان با تجربه و مدیران راهنمایی کنن؟ من در مورد این مرزبان و افیسر امریکا خیلی استرس دارم دوستان با تجربه لطفا بگن چیکار می کنه و چی می پرسه؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
این مسئله با هواپیمایی امارات نیست با الاتحاده
من با امارات رفتم توی فرودگاه سانفرانسیسکو 45 دقیقه طول کشید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
پرواز منم به احتمال زیاد الاتحاد می خواستم بدونم 2ساعت بین پروازها کافیه؟؟
یعنی نماینده امریکا در ابوظبی پاکت زرد و مدارک می گیره؟؟؟؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ایا کسی از دوستان هستند که با الاتحاد پرواز کرده باشند و پاکت زرد و مراحل اداری را در ابوظبی انجام داده باشند؟؟؟؟
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان بالاخره من هم دیگه رسیدم به مرحله اخر من دیروز رفتم دفتر قطری در تهران و یک بلیط رفت و برگشت گرفتم از تهران به اوکلاهاما سیتی که شد 4050000 تومان و همون موقع هم صندلیهام را مشخص کردم پرواز رفتم 10 می هست که میره دوحه و بعد شیکاگو و بعد با پرواز امریکن ایرلاین میرم اوکلاهاما و تاریخ برگشتمم 10 جولای هست که از اوکلاهاما میرم دالاس بعد دوحه و بعد تهران.
اگه سوالی باشه در خدمتم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان تاپیک سفرنامه های امسال نسبت به سال های قبل خیلی سوت و کوره، لطفا هم سفرنامه گرفتن ویزاتون رو بنویسید و هم انشالا آمریکا که رفتید سفرنامه اولین سفرتون به اونجا فراموش نشه لطفا.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دو سوال:
اول اینکه اگر تاریخ انقضاء پاسپورت کمتر از شش ماه باشه، در زمان خروج ممنوعیت وجود داره؟ یعنی ممنوع الخروج میشیم؟
دوم اینکه با توجه به اینکه نظام وظیفه اعلام کرده که کارت های پایان خدمت قدیمی باید با کارتهای هوشمند تعویض شود و اون کارتها تا آخر امسال بیشتر اعتبار ندارد. آیا کسانی که کارتشون رو تعویض نکردن، در سال دیگه ممنوع الخروج میشن؟