موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-21 ساعت 10:54)Azer نوشته: (2015-10-21 ساعت 07:53)k1_m_1358 نوشته: دوستان سلام:
يكي از آشناهاي ما اينجا آژانس هواپيمايي دارن ، به من گفت اگر كسي بليط خواست ، از ايران به آمريكا و بالعكس ، ميتونه با قيمت مناسب تهيه كنه . اگر كسي مايل بود ، ميتونه زمان و مقصد و مبدأ رو واسش ايميل كنه ، قيمت بگيره و مقايسه كنه اگه مناسب بود ، تهيه كنه. واسه خود ما وقتي ميومديم قيمت خيلي خوبي ، گرفت . اميدوارم اين كمكي باشه واسه دوستان در راستاي كاهش هزينه ها.
اين ادرس ايميلش.
Nadia@pamchaltravel.com
اين هم شماره تلفن :
3273-441(240)۱+
دستتون درد نکنه، ولي کاش يک کم زودتر اين اطلاعات را مي دادين!!! خوب حداقل دوستان استفاده مي کنن. ما که هول هوکلي بليط ها را گرفتيم.
اره به فكرم نرسيده بود، حالا ايشالا براي دوستان ديگه و پروازهاي بعدي خودتون.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، برای کسانی که وارد شدن و کار ندارن این قضیه بیمه رو کسی میدونه چجوری میشه؟ من امروز فرم پر کردم برای اوباما کیر بعد زنگ زدن گفتن ماهی ۱۵۰ و خورده ای دلار باید بدید تازه اولش برای شروع پلن باید ۲۰۰ و خورده ای هم اضافه بدی، گفتم مرد حسابی عزیزم دارم میگم من تازه اومدم کار ندارم که، مگه قرار نبود برای افراد بیکار و تازه وارد رایگان باشه، پس این اوباما کیر که میگین جدید هست و برای اینچنین شرایطی هست چیه داداش ؟ گفت از ماه دیگه تازه شروع میشه. آخرش حس کردم یا من انگیلیسیم خوب نیست یا اون طرف زبونش ترکی بوده .هیچی دیگه قطع کردیم، آخه جالبیش اینه که من خیلی جاها هم که برای کار اپلای کردم میگه باید بیمه داشته باشی. خلاصه فعلا علی مونده و حوضش. اگه کسی اطلاعات بیشتری راجع به بیمه برای تازه واردها داره ممنون میشم بگه. شرایطمم که میدونید احتمالا ولی حالا مجرد وهستم وفعلا بیکار.
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود
*سفرنامه ابوظبی*
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-22 ساعت 11:40)sarasara1 نوشته: سلام دوستان، برای کسانی که وارد شدن و کار ندارن این قضیه بیمه رو کسی میدونه چجوری میشه؟ من امروز فرم پر کردم برای اوباما *** بعد زنگ زدن گفتن ماهی ۱۵۰ و خورده ای دلار باید بدید تازه اولش برای شروع پلن باید ۲۰۰ و خورده ای هم اضافه بدی، گفتم مرد حسابی عزیزم دارم میگم من تازه اومدم کار ندارم که، مگه قرار نبود برای افراد بیکار و تازه وارد رایگان باشه، پس این اوباما *** که میگین جدید هست و برای اینچنین شرایطی هست چیه داداش ؟ گفت از ماه دیگه تازه شروع میشه. آخرش حس کردم یا من انگیلیسیم خوب نیست یا اون طرف زبونش ترکی بوده .هیچی دیگه قطع کردیم، آخه جالبیش اینه که من خیلی جاها هم که برای کار اپلای کردم میگه باید بیمه داشته باشی. خلاصه فعلا علی مونده و حوضش. اگه کسی اطلاعات بیشتری راجع به بیمه برای تازه واردها داره ممنون میشم بگه. شرایطمم که میدونید احتمالا ولی حالا مجرد وهستم وفعلا بیکار.
تا جايي که ما هم از راه دور مکاتبه کرديم، اوباما کر بايد يک هزينه اي بپردازي، ولي مبلغ دقيق را نمي دونم. اگه کلاً ساليانه زير 200 دلار بيمه اي باشه که بشه خريد، عاليه.
راستي ممنون مي شم اگه بيمه هاي ساليانه که براي خانواده 2 نفري را با زير 1000 دلار پوشش بده، اطلاع رساني کنيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-22 ساعت 11:40)sarasara1 نوشته: سلام دوستان، برای کسانی که وارد شدن و کار ندارن این قضیه بیمه رو کسی میدونه چجوری میشه؟ من امروز فرم پر کردم برای اوباما *** بعد زنگ زدن گفتن ماهی ۱۵۰ و خورده ای دلار باید بدید تازه اولش برای شروع پلن باید ۲۰۰ و خورده ای هم اضافه بدی، گفتم مرد حسابی عزیزم دارم میگم من تازه اومدم کار ندارم که، مگه قرار نبود برای افراد بیکار و تازه وارد رایگان باشه، پس این اوباما *** که میگین جدید هست و برای اینچنین شرایطی هست چیه داداش ؟ گفت از ماه دیگه تازه شروع میشه. آخرش حس کردم یا من انگیلیسیم خوب نیست یا اون طرف زبونش ترکی بوده .هیچی دیگه قطع کردیم، آخه جالبیش اینه که من خیلی جاها هم که برای کار اپلای کردم میگه باید بیمه داشته باشی. خلاصه فعلا علی مونده و حوضش. اگه کسی اطلاعات بیشتری راجع به بیمه برای تازه واردها داره ممنون میشم بگه. شرایطمم که میدونید احتمالا ولی حالا مجرد وهستم وفعلا بیکار.
دوست عزیز من این قسمت از پیامتون را نفهمیدم یا اون طرف زبونش ترکی بوده هر چند می دونم منظوری ندارین ولی بعضی حرفا ممکنه یه کم بوی تعصب و ... بده که یه کم دقت باید کرد.
کیس نامبر 2300
کارنت سری اول
فرم 260 اواخر جولای
محل مصاحبه آنکارا
نامه دوم فکر کنم تا آخر پاییز بیاد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان و عزیزان مهاجرسرایی
دوستان من قصد داشتم با یک بلیط یک طرفه برای بلند مدت به امریکا برم و یک زندگی رو شروع کنم تمام برنامه ریزی ها رو هم انجام داده بودم . ولی در چند روز گذشته متاسفانه برام مشکلات مالی و خانوادگی پیش اومده که این امر در حال حاضر مقدور نیست و باید سریعا به ایران برگردم . بخاطر همین بلیطم رو دو طرفه کردم به فاصله چندروز گرفتم که سریع برگردم . و انشالا برای یک سفر بلند مدت در اینده برنامه ریزی کنم . ادوستانی که این تجربه را داشته و یا اطلاعات موثقی داره چند سوال دارم :
1- ایا با این ورود و خروج چند روزه مشکلی برای گرین کارتم پیش نمیاد یا مرزبان گیری به من نمیده هنگام خروج از امریکا ؟
2- میتونم ادرسی بدم که گرین کارت به اون پست بشه و نیازی به حضور خودم نیست ؟
3- اگردر هنگام ورود به فرودگاه ادرس جایی دیگری که در ایالت دیگه ای هست بدم مشکلی پیش نمیاد و نیاز به اقدام خاصی جز تغییر ادرس در فرودگاه نیست ؟
4- اگر احیانا گرین کارت بدستم نرسه چجوری میتونم به امریکا برگردم چون تا اون موقع ویزا منقضی شده و فقط مهر خورده ؟
سپاس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-22 ساعت 17:36)amrikale نوشته: (2015-10-22 ساعت 11:40)sarasara1 نوشته: سلام دوستان، برای کسانی که وارد شدن و کار ندارن این قضیه بیمه رو کسی میدونه چجوری میشه؟ من امروز فرم پر کردم برای اوباما *** بعد زنگ زدن گفتن ماهی ۱۵۰ و خورده ای دلار باید بدید تازه اولش برای شروع پلن باید ۲۰۰ و خورده ای هم اضافه بدی، گفتم مرد حسابی عزیزم دارم میگم من تازه اومدم کار ندارم که، مگه قرار نبود برای افراد بیکار و تازه وارد رایگان باشه، پس این اوباما *** که میگین جدید هست و برای اینچنین شرایطی هست چیه داداش ؟ گفت از ماه دیگه تازه شروع میشه. آخرش حس کردم یا من انگیلیسیم خوب نیست یا اون طرف زبونش ترکی بوده .هیچی دیگه قطع کردیم، آخه جالبیش اینه که من خیلی جاها هم که برای کار اپلای کردم میگه باید بیمه داشته باشی. خلاصه فعلا علی مونده و حوضش. اگه کسی اطلاعات بیشتری راجع به بیمه برای تازه واردها داره ممنون میشم بگه. شرایطمم که میدونید احتمالا ولی حالا مجرد وهستم وفعلا بیکار.
دوست عزیز من این قسمت از پیامتون را نفهمیدم یا اون طرف زبونش ترکی بوده هر چند می دونم منظوری ندارین ولی بعضی حرفا ممکنه یه کم بوی تعصب و ... بده که یه کم دقت باید کرد.
من دارم از سايت medi-cal.caتو كاليفرنيا اقدام مي كنم و فرمها رو پر كردم و دارم پي گيري مي كنم ولي هنوز جواب نگرفتم
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
بجه ها يه سوال؟
اكه عكس براي ثبت نام مناسب نباشه ثبت نام انجام نميشه وقتي تاييد رو زدي؟
يا نه اينجوريه كه عكس هر جور باشه ثبت انجام ميشه ولي بعد مردود ميشه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-22 ساعت 19:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-22 ساعت 19:21 توسط Kia robani.)
(2015-10-22 ساعت 19:10)saeed1370 نوشته: سلام.
بجه ها يه سوال؟
اكه عكس براي ثبت نام مناسب نباشه ثبت نام انجام نميشه وقتي تاييد رو زدي؟
يا نه اينجوريه كه عكس هر جور باشه ثبت انجام ميشه ولي بعد مردود ميشه؟
مشخصات سايز عكس درست نباشه اصلا ثبت نام انجام نمي شه
فكر نمي كردم رانندگي تو امريكا اينقدر با ايران فرق كنه دارم مي رم كلاس رانندگي براي امتحان تو شهري اماده شم
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-22 ساعت 19:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-22 ساعت 19:38 توسط saeed1370.)
ممنون كيا جان.ظاهرا عكس مناسب بوده كه ثبت نام تكميل شده درسته؟
خبرهاي خوبي در راه است...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و عزیزان گرامی....
عزیزانی که سفر کردن و وارد امریکا شرن محبت کنن بفرمایند که دقیقا کارهایی که در بدو ورود در اینجا انجام میشه چی هستش و اسم فرما که پر میشه چیه.... با توجه به ندونستن زبان میخام فرم هارو دانلود کنم و اینجا پر کنم و بعد اونجا از فرم های پرشده کمک بگیرم....
ممنون
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
I'm agent of this case. It doesn't belong to me