موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-10-27 ساعت 10:10)Abdorrezaa نوشته: دوستان به نظر شما روز ورود فرق میکنه اگه اول یا آخر هفته باشه؟؟
سلام معمولا روزهای آخر هفته پروازها بیشترن و فرودگاهها خیلی شلوغند و ممکنه کارهای مهاجرتی بیشتر طول بکشه، از طرف دیگه بلیط ما برای وسط هفته ارزونتر بود
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها، اگه بعد از اولین خروج، برای بار دوم، بعد از ۶ ماه وارد بشیم، چه اتفاقی می افته؟ گرین کارد رو می گیرن؟
آخه ویزای ما ۱ ساله هس، چرا باید ۶ ماه نشده برگشت؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی با درود فراوان و خوش آمد گویی برای ورود به امریکا
سوال من درمورد آخرین زمان ورود به امریکاست و پروسه ویزای بنده و پاس سفید
ویزای خانمم و 2 فرزندام تا 17 دسامبروقت داره چه مدت قبل از این تاریخ میتونن وارد بشن که مدیکالهاشونم باطل نشه؟
خانم بنده قبل از دریافت گرین کارت میتونه اونجا برام اپلای کنه؟(بخاطرطولانی شدن کلیرنس و رسیدن به 30 سپتامبرویزای من اوکی نشد)یا بعدازدریافت گرین کارت؟
پروسه دریافت ویزای من چقدرطول خواهدکشید؟ازطریق کیس خانوادگی میشه؟با توجه به اینکه محل اقامتشون کلرادو است و ایالت کم جمعیتی است آیا پروسه زودتراز بقیه ایالتها انجام نمیشه؟
با توجه به اینکه دست چپ همسرم فلجه و با داشتن فرزند شیرخوار و یه دختر 7 ساله زندگی تنها فوق العاده برایشان سخته میتونن پس از دریافت گرین کارتاشون درخواست پاس سفید بدن و بمدت 2 سال برگردن ایران تا نوبت من بشه؟؟؟؟؟ و هزینه اپلای برای بنده و درخواست پاس سفید چند دلاره؟؟؟
عاجزانه خواهشمندم دوستان عزیزی که اطلاعات دقیق دارند بنده را راهنمایی فرمایند بخدا در استرس شدید هستم برای خانمم و بچه هام.بینهایت سپاسگذارم
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان
من و خانواده هفته دیگر با پرواز اتحاد از طریق ابوظبی عازم هستیم(انشاالله). سئوال من در مورد بررسی های مهاجرتی و گمرکی در ابوظبی است. اگر دوستی تجربه ای درمورد مدارک ، فرمها ، مراحل ، محدودیتهای زمانی و مکانی گمرک و دیگر موارد را دارد لطفا ارائه نماید.
با توجه به اینکه چمدانها در تهران تحویل داده میشود ، کارهای گمرکی مانند بررسی سوغاتی ها و غیره چگونه انجام میشود؟ آیا موارد موجود در چمدان را باید در فرم های گمرک CPB بنویسیم؟
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز Jefferson
همسر وفرزندان شما بلافاصله پس از ورود پس از پرداخت 165 دلار واغاز پروسه گرین کارت بدون این که منتظر باشن تا گرین کارت برسد میتوانند هم برای شما اپلای نمایند هم درخواست پاس سفید یا همان رینتری پرمیت نمایند وبا توجه به وضعیت همسرتان حتما در فرمهای درخواست پاس سفید کلمه urgent را ذکر نموده وبسیار مختصر وضعیت همسرتان ذکر شود چون سریع ترین نوبت انگشت نگاری برای پاس سفید میدهند برای سرعت کارتان حتما حتما تاپیک پاس سفید را مطالعه کنید تا خانم وبچه ها اونجا معطل نشوند حوصله کنید تاپیک راازاول بخوانید به خصوص صفحات اول تا دهم من خودم برای گرفتن پاس سفید همین کار را کردم واونجا اصلا معطل نشدم. موفق باشید
ورود ما 31 جولای خروجمان 28 آگوست که گرین کارت ما چند روز پس از خروجمان به آدرس دوستمان پست شد اما پاس سفید هنوز نیامده
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشد
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
خانمی از آشنایان بنده نیاز به یک هم خونه خانوم در منطقه fostercity کالیفرنیا در جنوب bay area داره لطفا اگر خانمی واجد شرایط هست به من پیام بده ممنون
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بلاخره گذر منم بعد دو سال به اینجا خورد اولش این تاپیکو خیلی دوست داشتمو برا اومدن داخلش لحظه شماری میکردم ولی با ندادن ویزا به همسرم واقعن دیگه رمقی برام نمونده بلاخره تصمیم برای رفتن بدون همسرمو گرفتم ولی اصلن حالو حوصله خوندن این همه صفحرو ندارم یه لطفی میکنین بگین به غیر 165 دلار برای گرین کارت دیگه چه کار هایی باید انجام بدم ؟ایا برای ssn لازمه جایی تقاضا داده بشه و اینکه شما بین پرواز قطر و الاتحاد کدومو پیشنهاد میدین ؟و اینکه ت. اداره مهاجرت در بدو ورود چه سوالاتی میپرسن؟زعفران و زرشک تا چقدر مجازه بردنش؟ببخشید سوالام زیاد شد
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. منم تاریخ 26 اکتبر پرواز داشتم. روز اول که ساعت 9:30 شب رسیدم هتل و استراحت کردم. فردا صبحش رفتم بانک و ی خانم مهربان برام حساب چکینگ و دبیت کارت باز کردن و .قرار شد در مورد کارت کردیت هم مشورت کنم و کارت رو درخواست بدم. با 300 دلار در ماه شروع میشه. و بعد از 6 ماه که نشون بدم یادگرفتم با کردیت کارت کار کنم و بد حسابی نداشته باشم کردیتم رو بانک افزایش میده. بانک ولز فارگو هزینه شارژ دریافت نمیکنه. البته باید شرایط لازم رو رعایت کنید.
165 دلار رو همین الان پرداخت کردم و ترک آی دی هم دریافت کردم.
دیروز شارژر موبایل سامسونگ خریدم 16 دلار از گرین والز. امروز هم میرم شارژر لب تاپ میخرم. و اداره سوشال و اگر بشه سیم کارت LYCAMOBILE با پلن 23 دلار در ماه میگیرم.
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر