موضوعها: 0
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
دوست عزیز شارژر های موبایل و لپتاپ امروزی با برق همه جای دنیا (100 تا 240 ولت) کار میکنه و اگر از ایران با خودتون آوردید فقط کافیه تبدیل دوشاخه اش رو بخرید نه خود شارژر رو. (البته اگر دوست داشته باشید).
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-29 ساعت 02:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-29 ساعت 02:00 توسط samane1363.)
(2015-10-27 ساعت 06:36)hu24505 نوشته: (2015-10-27 ساعت 02:03)Srod نوشته: (2015-10-27 ساعت 01:38)atefeh60 نوشته: (2015-10-26 ساعت 22:43)Srod نوشته: (2015-10-26 ساعت 22:22)atefeh60 نوشته: سلام هیچکی جواب منو نمیدونه؟
من چندان سر در نمیارم از این سیستمشون ولی طبق نوشته سایت خودشون از این سایت میشه پیگیری کرد:
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
و البته دوستانی هستن که تا من جواب میدم میان منو تصحیح میکنن، تا الان کسی جواب نداده سوال شما رو ولی من نوشتم که دوستان تصحیح کننده پیداشون شه شاید شما جواب بگیرین
ممنون دوست عزیز من موقع پرداخت پول فقط یه ایمیل برام اومد که چیزی به عنوان receipt number نداره
طبق نوشته خودشون، اداره مهاجرت برای شما نامه ای فرستاده به اسم Noticed Of Action یا Form I-797C که توی اون نامه شما میتونین Receipt Number رو پیدا کنین
The receipt number consists of three letters-for example, EAC, WAC, LIN, SRC, NBC, MSC or IOE-and ۱۰ numbers. You can find it on notices of action USCIS has sent you.
نوشته که با سه تا حرف شروع میشه و ۱۰ تا شماره در ادامه داره
بازم عرض میکنم این چیزیه که من از سایت اداره مهاجرت خوندم و شخصا هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم،
سلام
منم چنین مشکلی داشتم ولی از طریق Contact Us میل زدم و گفتم من Receipt Number رو ندارم و یک روز بعد برام میل کردن
دوست عزیز
شما تو بخش contact us , تو کدوم قسمتش رفتید و ایمیل فرستادید؟
(2015-10-27 ساعت 06:36)hu24505 نوشته: (2015-10-27 ساعت 02:03)Srod نوشته: (2015-10-27 ساعت 01:38)atefeh60 نوشته: (2015-10-26 ساعت 22:43)Srod نوشته: (2015-10-26 ساعت 22:22)atefeh60 نوشته: سلام هیچکی جواب منو نمیدونه؟
من چندان سر در نمیارم از این سیستمشون ولی طبق نوشته سایت خودشون از این سایت میشه پیگیری کرد:
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
و البته دوستانی هستن که تا من جواب میدم میان منو تصحیح میکنن، تا الان کسی جواب نداده سوال شما رو ولی من نوشتم که دوستان تصحیح کننده پیداشون شه شاید شما جواب بگیرین
ممنون دوست عزیز من موقع پرداخت پول فقط یه ایمیل برام اومد که چیزی به عنوان receipt number نداره
طبق نوشته خودشون، اداره مهاجرت برای شما نامه ای فرستاده به اسم Noticed Of Action یا Form I-797C که توی اون نامه شما میتونین Receipt Number رو پیدا کنین
The receipt number consists of three letters-for example, EAC, WAC, LIN, SRC, NBC, MSC or IOE-and ۱۰ numbers. You can find it on notices of action USCIS has sent you.
نوشته که با سه تا حرف شروع میشه و ۱۰ تا شماره در ادامه داره
بازم عرض میکنم این چیزیه که من از سایت اداره مهاجرت خوندم و شخصا هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم،
سلام
منم چنین مشکلی داشتم ولی از طریق Contact Us میل زدم و گفتم من Receipt Number رو ندارم و یک روز بعد برام میل کردن
دوست عزیز
شما تو بخش contact us , تو کدوم قسمتش رفتید و ایمیل فرستادید؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-29 ساعت 02:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-29 ساعت 02:27 توسط behrayan.)
سلام به همگى
ما حدود يك ماه ديگه عازم هستيم ، با توجه به پست هاى قبلى دوستان در مورد داشتن سوابق بيمه خودرو در ايران دارم اين سوابق را از بيمه هاى مخنلف جمع ميكنم جهت ترجمه . سوالى كه داشتم اينه كه بايد ترجمه ها به تاييد وزارت دادگسترى و وزارت امور خارجه برسه يا كه نه ؟ و ديگرى اينكه اصلاً اين سوابق جهت تخفيف بيمه ماشين قابل قبول هست ويا خير ؟
ممنون از راهنمايى شما
شماره كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : بيست مى بود كه دوم جون باز شد!! مصاحبه : نهم جولاى - سفارتخانه : ابوظبى - ويزا : يكضرب - مقصد : مريلند - ورود : اواخر نوامبر - سوشیال : یک هفته بعد از ورود - گرین کارت : برای همسرم ۶۵ روز بعد از ورود و برای نفر اصلی هنوز منتظرم!!
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 02:57)Srod نوشته: (2015-10-29 ساعت 02:26)behrayan نوشته: سلام به همگى
ما حدود يك ماه ديگه عازم هستيم ، با توجه به پست هاى قبلى دوستان در مورد داشتن سوابق بيمه خودرو در ايران دارم اين سوابق را از بيمه هاى مخنلف جمع ميكنم جهت ترجمه . سوالى كه داشتم اينه كه بايد ترجمه ها به تاييد وزارت دادگسترى و وزارت امور خارجه برسه يا كه نه ؟ و ديگرى اينكه اصلاً اين سوابق جهت تخفيف بيمه ماشين قابل قبول هست ويا خير ؟
ممنون از راهنمايى شما
سلام به شما
فکر نمیکنم سوابق بیمه ایران اینجا ارزشی داشته باشه
میتونم بگم وقتی وارد آمریکا میشید غیر از سن تون همه چیز صفر میشه
من ترجمه كردم بدون مهر دادگستري و اينجا بوسيله همون سوابق بيمه ايرانمون حدودا بيمه ١٦٠٠ داري من شد ٩٠٠ دلار
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
Man 26 oct amadam va 1 kg zereshk va 3 mesghal zaferan avordam va moshkeli nabod ma ny
تاریخ رویت قبولی:10 jun
ارسال فرم های اول:24 JUL
آنلاک کردن فرمها : 12 oct
تعداد افراد کیس:2نفر
شماره کیس:2015AS00002###
سفارت : آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم :2015/24/3
تاریخ مصاحبه : 4 may
دریافت ویزا : ۴ آگوست
مقصد : نیویورک
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 02:01)SAAM_60 نوشته: (2015-10-23 ساعت 13:10)TajbakhshSalma نوشته: سلام دوستان
كسي تجربه سفر به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره تا قبل از رسيدن گرين كارت به دستمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برام خيلي مهمه كه بدونم !
ما از نيويورك وارد شديم و باورم نميشد اينقدر راحت و بدون سوال و جواب باشه! حتي با اينكه من تو فرم گمرك نوشته بودم كه بالاي ده هزارتا پول همراه داريم ، ازم راجع بعه پول سوال نكرد ! فقط افيسر پاكتهاي زرد و گرفت و توي صفحه ويزا براي هر كدوممون مهر زد با تاريخ ٢١ اكتبر ! همين !
فقط من آخرش از افيسر پرسيدم كه ميتونم با اين ويزا برم كانادا و برگردم كه گفت بله البته! اين ويزا و اين مهري كه من الان زدم از تاريخ امروز به مدت يكسال حكم گرين كارت و براتون داره و ميتونين برين و بياين ! ولي اينجا دارم سوال ميكنم چون ميترسم قانون كانادا اجازه ورود با ويزاي مهر خورده رو نداشته باشه و فقط با كرين كارت بشه بدونه ويزاي كانادا رفت و آمد كرد !
ازتون ممنون ميشم اگه كسي تجربه رفتن به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره و بهم بگه !
كسي تجربه سفر به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره تا قبل از رسيدن گرين كارت به دستمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این سوال منم هست لطفاً یه نفر که تجربه داره راهنمایی کنه ، ممنونم
از لحاظ قانونی اون ویزای مهر خورده تا یکسال حکم گرین کارت رو داره. اما دوستان با سابقه تر در صفحات گذشته تاکید کرده بودن که باهاش نمیشه کانادا رفت. یکی از اعضای اینجا هم لب مرز کانادا برگشت خورده بود.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
اینهمه پای پیاده گز کردم... از اولش هم باید میرفتم والمارت. به راحتی مبدل اروپایی به آمریکایی رو پیدا کردم. در ضمن اکثر کارمند ها در دالاس تگزاس منطقه ادیسون ایرانی هستن?
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 02:01)SAAM_60 نوشته: (2015-10-23 ساعت 13:10)TajbakhshSalma نوشته: سلام دوستان
ما از نيويورك وارد شديم و باورم نميشد اينقدر راحت و بدون سوال و جواب باشه! حتي با اينكه من تو فرم گمرك نوشته بودم كه بالاي ده هزارتا پول همراه داريم ، ازم راجع بعه پول سوال نكرد ! فقط افيسر پاكتهاي زرد و گرفت و توي صفحه ويزا براي هر كدوممون مهر زد با تاريخ ٢١ اكتبر ! همين !
من شنيده بودم سوال و جواب مبكنن و ميبرنت يه اتاق ديگه وقتي پاكتهاي زرد و تو دستمون ببينن ولي هيچ اينطور نبود و دقيقا مثل همه كشورهاي ديگه كه پ
پاس كنترل داره بود!
فقط من آخرش از افيسر پرسيدم كه ميتونم با اين ويزا برم كانادا و برگردم كه گفت بله البته! اين ويزا و اين مهري كه من الان زدم از تاريخ امروز به مدت يكسال حكم گرين كارت و براتون داره و ميتونين برين و بياين ! ولي اينجا دارم سوال ميكنم چون ميترسم قانون كانادا اجازه ورود با ويزاي مهر خورده رو نداشته باشه و فقط با كرين كارت بشه بدونه ويزاي كانادا رفت و آمد كرد !
ازتون ممنون ميشم اگه كسي تجربه رفتن به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره و بهم بگه !
دوستان این سوال منم هست لطفاً یه نفر که تجربه داره راهنمایی کنه ، ممنونم
سلام دوست گرامی
امیدوارم برای جواب خیلی دیرنشده باشه چون مدتی بود وقت نکرده بودم به تاپیک سربزنم.
همسرمن باهمین ویزای توی پاس ،زمینی به کانادا سفرکردند البته سرمرز برایشون ویزا نا آشنا بود وگویا به اداره مهاجرت امریکا زنگ زدند ودرمورد این نوع ویزا سوال کردندکه اونها هم تایید کردند ویزا مشکلی نداره. و بعدازش درمورد اینکه توآمریکا چه کار میکنه ،سوال کردند که همسرم هم جواب داد که تازه اومده وهنوز کاری نداره.
البته میگفت کلی هم بعد افیسرهای مرزبانی کانادا سر همین لاتاری گرین کارت واینکه این آقا توخونه اش نشسته وگرین کارت امریکا برنده شده باهاش شوخی کرده بودند وخندیده بودند. برایشون باورکردنی نبود!!!!!
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى