موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي لينك دانلود برگه اي كه تو هواپيما ميدن را داره؟و اينكه چطوري بايد بنويسيم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .یک سوال دارم میخواستم بدونم اداره مهاجرت مدارک مثل گرین کارت یا پاس سفید را با چه پستی ارسال میکنه چند روز طول میکشه تا بیاد؟ممنون
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضرب خدایا شکرت.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-10 ساعت 22:10)mehdi1989 نوشته: سلام دوستان .یک سوال دارم میخواستم بدونم اداره مهاجرت مدارک مثل گرین کارت یا پاس سفید را با چه پستی ارسال میکنه چند روز طول میکشه تا بیاد؟ممنون
با پست دولتی یا همان USPS . معمولاً هم بسته به مسافت بین 7 تا 10 روز کاری . بعضاً بیشتر هم طول می کشه .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-09 ساعت 23:47)ariana80 نوشته: (2015-12-09 ساعت 15:24)Marmad نوشته: (2015-12-09 ساعت 15:00)ali3875 نوشته: طرح کنگره آمریکا: سفر به ایران، نمره منفی در صدور ویزای آمریکا
براساس این طرح شهروندان کشورهای دارای وضعیت لغو ویزا با آمریکا که بعد یک مارس ۲۰۱۱ به *******ه، عراق، ایران و سودان سفر کرده باشند نمی توانند بدون ویزا به آمریکا بروند
به علاوه شهروندانی که تابعیت دوگانه این چهار کشور را دارند هم باید برای سفر به آمریکا ویزا بگیرند.
به عنوان مثال اگر یک شهروند ایرانی - فرانسوی بخواهد با استفاده از گذرنامه فرانسوی به آمریکا سفر کند باید ویزا دریافت کند.
شهروندان فرانسه برای سفر به آمریکا نیازی به دریافت ویزا ندارند.
این طرح با ۴۰۷ رای در مقابل ۱۹ رای تصویب شد و پیش از آنکه رسمیت یابد باید در مجلس سنا هم تصویب شود و به امضای رئیس جمهور برسد.
آمریکا با ۳۸ کشور جهان قراردادی دایر بر معافیت شهروندان آنها از ویزای آمریکا دارد و تخمین زده می شود که سالانه ۲۰ میلیون نفر از این کشورها به آمریکا سفر می کنند. شهروندان این 38 کشور برای سفر به آمریکا نیازی به دریافت ویزا ندارند.
بلژیک و فرانسه که بیشتر عاملان حملات اخیر پاریس شهروندان آنها بودند جزو این برنامه هستند.
بنابه گزارش ها قانونگذاران آمریکایی عمدتا نگران هزاران شهروند کشورهای اروپایی هستند که گرایش های رادیکال دارند و به عراق و *******ه رفته اند.
مایکل مکال رئیس کمیته امنیت ملی مجلس نمایندگان کنگره در بیانیه ای پیش از تصویب طرح گفته بود: "متوقف کردن این افراد هدف طرح است. ما مجبوریم که امنیت برنامه معافیت از ویزا را بهبود بخشیم تا تروریست ها به خاک ما نرسند."
این طرح از کشورهایی که همچنان مایل به مشارکت در برنامه معافیت از ویزا هستند می خواهد گذرنامه های خود را به تراشه هایی حاوی داده های بیومتریک شهروندان مجهز کنند، اطلاعات مربوط به گذرنامه های مسروقه را گزارش دهند و اطلاعات مربوط به مظنونان تروریستی را در اختیار آمریکا بگذارند.
این طرح با انتقاد گروه لابی شورای ملی ایرانیان آمریکا و نیز اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا روبرو شده که آن را "تبعیض آمیز" خوانده اند.
دویچه وله هم در توصیف این طرح نوشت: مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را تصویب کرده که محدودیتهای جدیدی برای ممانعت از ورود «عناصر رادیکال» به این کشور اعمال خواهد کرد. سفر به ایران، عراق، *******ه و سودان، خط قرمز جدید برای دریافت ویزای آمریکا خواهد بود.
بر اساس این طرح که با استقبال کمسابقهای از سوی نمایندگان هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه مواجه شده و با ۴۰۷ رای موافق در برابر ۱۹ رای مخالف به تصویب رسید، تبادل اطلاعات میان آمریکا و ۳۸ کشوری که سفر شهروندانشان به آمریکا بدون دریافت ویزا میسر است، تشدید خواهد شد تا از ورود «عناصر رادیکال» به این کشور جلوگیری شود.
به این ترتیب با اعمال اصلاحاتی که در مجلس نمایندگان به تصویب رسیده، اگر کسی پس از ماه مارس ۲۰۱۱ – که جنگ داخلی در *******ه آغاز شد – به کشورهای *******ه، عراق، ایران و سودان سفر کرده باشد، برای سفر به آمریکا نیازمند دریافت ویزا خواهد بود. گذشته از این، سفر شهروندان عراق و *******ه به آمریکا، بدون دریافت ویزا غیرممکن خواهد بود، حتی اگر تابعیت دوگانه داشته باشند.
کسانی که مشمول دریافت ویزای آمریکا میشوند باید از فرآیند معمول آن بگذرند و پیش از دریافت روادید برای مصاحبه حضوری به سفارت یا کنسولگری آمریکا مراجعه کنند. بر اساس این طرح همچنین کسانی که به *******ه یا عراق سفر کردهاند تا پنج سال امکان سفر بدون ویزا به آمریکا را از دست خواهند داد. این طرح به وزارت امنیت داخلی آمریکا این امکان را میدهد که در صورت لزوم کشورها را از سیستم معافیت ویزا حذف کند.
سلام
این یعنی الان مایی که گرین کارد داریم و ایرانیم برای سفر دوباره به آمریکا باید ویزا بگیریم؟
دوستان عزیز
این موضوع بسیار مهمی است و الان پر از ابهام است امیدوارم که با این وضعیت تصویب نشود و تغییرات مهمی را شامل بشود
بر اساس این نکته این مربوط به کشورهایی است که قرارداد لغو ویزا با آمریکا را دارند و چون این با ایران نیست پس منطقا برای ایرانی های مقیم ایران مشکلی نباید باشد
متاسفانه این خبر در شبکه های اجتماعی درج شده و ناقص و نامعتبر است. اتباع 38 کشوری که برای ورود به آمریکا از قانون " ویزا ویور" استفاده می کردند را شامل می شود . اتباع این 38 کشور ( اغلب اروپایی ) باید ویزا بگیرند و بعد وارد عمه ریکا شوند . دنبال اصل خبر بگردید تا خیالتان راحت شود.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
میشه لطفا، شماره تماس برای پیگیری وضعیت گرین کارت رو بذارین؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-11 ساعت 08:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-11 ساعت 08:46 توسط farslm.)
(2015-12-10 ساعت 23:33)samane1363 نوشته: دوستان
سلام
من امروز به شماره ی 8003755283 که در جواب ایمیلم بهم داده بودند زنگ زدم و جواب گرفتم. بعد از 70 روز گرین کارتم صادر شده بود.
کیس نامبر: 2015AS5XXX . سفارت: آنکارا . ارسال اولیه فرم ها: 20 می . ارسال فرم ها بعد از آنلاک : 22 آگوست ، کارنت: 13آوریل ، مصاحبه : 9 جون ، دریافت ویزا یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میرم تو سایت 165 دلار رو پرداخت کنم میزنه ای نامبر نمیشناسه تماس گرفتم میگن میگن اسمم هست توی لیست ولی ای نامبر متفاوته و اسم همسرمم داخل لیست نیست گفتن حضوری بیاین اداره
اینم خدمتتون بگم سوشیال من اومد دم خونه ولی مال همسرم نیومده
کسی به این مشکل برخورده یا شنیده کسی این اتفاق واسش بیفته؟
لطفأ اگه میدونید راهنمایی کنید
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-11 ساعت 08:26)farslm نوشته: (2015-12-10 ساعت 23:33)samane1363 نوشته: دوستان
سلام
من امروز به شماره ی 8003755283 که در جواب ایمیلم بهم داده بودند زنگ زدم و جواب گرفتم. بعد از 70 روز گرین کارتم صادر شده بود.
مرسی دوست عزیز
شما از چه طریقی ایمیل زدین که پاسخ دادند؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من میخواستم واسه تعطیلات کریسمس بر گردم ایران و تا عید بمونم اما این قانون جدیدی که صحبتش هست که هرکس به ایران بره باید مجدد ویزا بگیره حتی با گرین کارت من رو خیلی نگران کرده چون واقعا دوباره ویزا گرفتن مثل کابوس میمونه. به نظر شما باید چه کار کنم؟
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت:
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امیدوارم کارهاتون بر وفق مراد انجام شه با کمال تعجب امروز گرین کارت من ب اینکه فقط ده روز از پرداختم میگذره اومد من یه هفته ای بعد از اومدنم پرداخت انجام دادم الان 18 روزه اینجام امروز گرین کارتم اومد بعد نکته خنده دار اینه که سوشالم هنوز نیامده با اینکه فردای اومدنم رفتم اداره سوشال و حضوری اپلای کردم چه پیشنهادی دارین چکار کنم؟بعد برا بیمه بدون سوشال میتونم اقدام کنم با همین گرین کارت ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-11 ساعت 12:22)samane1363 نوشته: (2015-12-11 ساعت 08:26)farslm نوشته: (2015-12-10 ساعت 23:33)samane1363 نوشته: دوستان
سلام
مرسی دوست عزیز
شما از چه طریقی ایمیل زدین که پاسخ دادند؟
سلام
من فرم https://egov.uscis.gov/cris/contactus رو پر کزده بودم.. اسم و تاریخ تولد و A-number . و تاریخ ورودتون و تاریخ پرداخت رو ذکر کنید.
کیس نامبر: 2015AS5XXX . سفارت: آنکارا . ارسال اولیه فرم ها: 20 می . ارسال فرم ها بعد از آنلاک : 22 آگوست ، کارنت: 13آوریل ، مصاحبه : 9 جون ، دریافت ویزا یک ضرب