موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستانم خوشحال ميشيم توي تاپيك ٢٠١٤ هم شما رو ببينيم، كاري به رقم سالش نداشته باشيد، دغدغه ها مشتركه. سؤال كنيد، پاسخ بديد و بگيريد و تجربياتتون رو به اشتراك بذاريد. منتظرتون هستيم. ولي لطفاً قبلش پست هاي ما رو بخونيد .
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که رسیدن آمریکا، گواهی نامه بین المللی به کار میاد یا ترجمه گواهی نامه رانندگی؟
مرسی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 2 هفته دیگه دارم میرم آمریکا ولی این سری فقط 2 هفته میتونم بمونم . دو تا سوال ازتون داشتم. اول اینکه برای گرفتن SSN چه مدارکی لازمه دوما اینکه من زمانیکه برگردم تکلیفم گرین کارتم چی میشه آخه شنیدم حدودن 40 روز بعد گرین کارت صادر میشه که من تو اون تاریخ اونجا نیستم. اگه دوستان اطلاعی دارن راهنمایی کنن ممنون میشم.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ما گواهينامه رو ترجمه كرديم و توي ايالت واشينگتن گفتند تا شش ماه اعتبار داره، كه البته شما بعد از گرفتن ssn سريع ميتونيد واسه گواهينامه اقدام كنيد. يعني همون يكي دو ماه اول .
واسه ssn فقط گذرنامه ميخواد، شما به محض ورود توي قسمت مهاجرت فرودگاه اسمتون ثبت ميشه ، ولي اينكه پرونده اتون كي به جريان بيوفته و روالش چطور باشه بسته به ايالت متفاوته.
گرين كارت هم به آدرسي كه دادين پست ميشه و جديدا سريع تر مي رسه.مال ما بيست روزه اومد. اگه كسي هست كه گرين كارت رو از توي صندوق پست برداره، ديگه نگران نباشيد. سعي كنيد آدرس يه منزل آشنا يا فاميل رو بديد كه ديگه خيالتون راحت باشه. شما تا يك سال نيازي به گرين كارت براي ورود به خاك آمريكا نخواهيد داشت، اينو پليس مهاجرت به شما توي فرودگاه خواهد گفت كه ويزاتون تا يك سال اعتبار داره.
واسه ي ١٦٥ دلار هم ميتونيد همين جا پرداخت كنيد.
تا رسيديد بريد بانك حساب باز كنيد، با پاسپورت و گواهينامه ي ايران و ترجمه اش يا كارت ملي ايران با ترجمه اش. و تنها بانكي كه سخت گيري نمي كنه ولز فارگو هستش كه حتي مترجم فارسي داره. بعد از يه هفته كارت دبيت صادر ميشه و بعد از اومدن ssn ميتونيد درخواست كرديت بديد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خيلي ها نرفتند در عوض خيلي ها هم رفتند! نميشه نسخه پيچيد، اگه ما فرداي رسيدنمون نمي رفتيم و فرم پر نمي كرديم معلوم نبود چقدر طول مي كشيد. چون اسم ما توي سيستم گم شده بود و از وقتي كه اقدام كرديم گفتند سه هفته ي كاري، بعد كه ديديم خبري نشد، رفتيم و يه فرم ديگه پر كرديم كه بعد از ده روز ssn ها رسيد. خلاصه يك ماه طول كشيد در حالي كه گرين كارت بيست روزه اومد. توي هر كاري پيگيري خوبه. شما تا ssn نداشته باشيد نميتونيد استخدام بشيد، ولي از همون روز اول واسه كار اپلاي كنيد، و رزومه بفرستيد ، تا جواب بدن انشالله مداركتون هم كامل شده. از سايت indeed و snagajob واسه كاريابي اقدام كنيد كه مجاني هستند.
نا گفته نماند اينجا ID كارد و ID نامبر خيلي مهمه كه ميتونيد تا قبل از اومدن ssn و گرفتن گواهينامه، كه خودش يه ID كامله ، از طريق اداره ي رانندگي اقدام كنيد، كه البته هنگام گرفتن گواهينامه سوراخ ميشه. فكر كنم حدود هشتاد دلار شد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسختون درباره ترجمه گواهینامه
آیا ترجمه رسمی کافیه یا مهر دادگستری و وزارت خارجه هم لازمه؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
اگه تهرانيد كار رو بسپاريد به مديران مهاجرسرا.تبليغش بالاي صفحه هست. هيچي نميخواد، فقط مهر ترجمه،
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-04 ساعت 22:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-04 ساعت 22:39 توسط mlo.)
اجازه بدید من تجربه شخصی ام را در رابطه با کارت سوشیال حدمت شما عرض کنم. وقتی وارد آمریکا شدید حتما در روزهای اولیه یه سری به سوشیال آفیس بزنید. بعد از مراجعه ممکن بگن سه هفته دیگه بیاین که این نشون میده از طریق پورت ورودی شما برای کارتتون اقدام شده و اکثرا برای همه اقدام میشه اما اگر سابقه ای پیدا نشه که احتمالش کمه بعد اونجا باید فرمهای مربوطه رو پر کنید.
ضمنا هرکسی عازم لس انجلس یا شهرهای اطراف هست اگر کمکی از دستم بربیاد در خدمتم . شاد و پیروز باشید.
ایمیل من mlourizadeh@yahoo.com
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان در کالیفرنیا شهر کرونا یا حتی ایروان یا لس انجلس کسی هست دنبال هم خانه باشه خوشحال میشم اگه با کسی هم خانه باشم لطفا پیغام بزارید.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.