موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يه سوالي داشتم ، مي خواستم بدونم پرواز ما از تهران به استانبول و از استانبول به سنفرانسيسكو هست، اگه ترانزيت تايم استانبولمون زياد باشه امكان خارج شدن از فرودگاه و به شهر رفتن هست آيا؟؟ ممنون ميشم جواب بدين،،،
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 15:01)sharifian نوشته: سلام دوستان يه سوالي داشتم ، مي خواستم بدونم پرواز ما از تهران به استانبول و از استانبول به سنفرانسيسكو هست، اگه ترانزيت تايم استانبولمون زياد باشه امكان خارج شدن از فرودگاه و به شهر رفتن هست آيا؟؟ ممنون ميشم جواب بدين،،،
بله
چون ترکیه ویزا نمیخواد
اگر در کشوری که ترانزیت هستین ویزا بخواد امکان خروج نیست
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميتونيد به كسي كه كريديت كارت داره پول رو بديد و براتون از حساب خودش پرداخت كنه
من هم همينكارو كردم
البته قابل اطمينان باشه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
اگه بخام از الان براي سپتامبر بليط بگيرم ميشه؟دقيقا به چه صورتيه بليط ها؟!مقصدم دالاسه!
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-12 ساعت 14:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-12 ساعت 14:58 توسط Sam2014.)
(2015-04-11 ساعت 15:51)vahidafshari نوشته: (2015-04-11 ساعت 07:52)reza.aa نوشته: (2015-04-11 ساعت 01:44)aghamilad نوشته: سلام دوستان با تجربه و سفر کرده به آمریکا یه سوال
من میخوام این 165 دلار هزینه صدور گرین کارت را پرداخت کنم تا حالا کسی با سایت تهران پیمنت کار کرده؟ من میخوام ازشون یک ویزا کارت ( گیفت کارت) بگیرم و با اون خودم پرداخت را انجام بدم به نظرتون این کار درستی هست؟
ممنون
عاقا میلاد عزیز سال نو مبارک
از اونجایی که خیلی گرونتر با ادم می افته و نیازی هم نیست قبل رفتن پرداخت بشه و در ضمن تاثیر آنچنانی هم بر زمان دریافتش نداره ،به نظر من ریسک نکن
چون نیازی به این کار نداری
سلام. میتونید ویزا کارت هدیه تهیه کنید و با اون پرداخت کنید
درود بر شما در تأیید فرمایش reza.aa عزیز توصیه می کنم وقتی وارد شدید پرداخت کنید ( من هم همین روش انجام دادم ) . می دانید که در صورتی که از کارت هایی نظیر گیفت کارت یا تهران پیمنت و غیره استفاده کنید اگر احیاناً در پرداختتون اشکالی پیش بیاد نمی شودپول به حسابتون برگرده و برای گرفتن پول کلی دنگ و فنگ داره .... دوستانی هم بودند که خدا را شکر به هیچ مشکلی بر نخوردند و کارشون انجام شده .. خلاصه اگه اهل ریسک هستی و 165 دلار ناقابله .... بسم اله
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم قبلا تصمیم داشتیم بریم سانفراسیسکو و از اونجا بریم San Mateo پیش یکی از آشنایانمون تا با هم دنبال خونه بگردیم و کارهای بعدی رو انجام بدیم، ولی الان هرچی به صورت آنلاین خونه هارو بررسی میکنیم خیلی هزینه ی اجاره حتی Studio بالاست زیر 2000 تا چیزی پیدا نمیشه!!
چند روزه داریم در مورد هیوستون جستجو میکنیم ولی هیچ کسی رو اونجا نداریم.
میخواستم ببینم شماها نظری پیشنهادی و یا شرایط مشابهی دارید که بتونه به ما کمک بکنه ؟
ممنونم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ميخام آدرس آمريكارو كهتوفرم٢٦٠ زده بودمو تغيير بدم كه گرين كارت به آدرس ديگه بياد!كجا وكي بايد اينكارو بكنم؟
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-15 ساعت 16:42)p00ya2001 نوشته: (2015-04-15 ساعت 16:22)miyu نوشته: دوستان من ميخام آدرس آمريكارو كهتوفرم٢٦٠ زده بودمو تغيير بدم كه گرين كارت به آدرس ديگه بياد!كجا وكي بايد اينكارو بكنم؟
الان مهم نيست شما وقتي ويزاتونو گرفتين و به سلامتي وارد خاك امريكا شدين تو فرودگاه امريكا هم ميتونين اينكارو انجام بدين
درود بر شما
البته یادتون باشه که هم در USCIS و هم در USPS باید عوض کنید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟