موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 21:04)ajab1 نوشته: دوستان یادم هست یه جای عکسی از این فرمی که برای افراد زیر 26 سال هست و برای سربازی در آمریکا باید پر کنیم بود، کسی میتونه کمک کنه بذاره دوباره؟ و این که کجا باید بریم برای پر کردن این فرم؟
Ajab جان صفحه ١١ همين تاپيك رو نگاه كن يا برو به www.sss.gov
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
تا چند روز بعد از رسیدن به امریکا مهلت داریم این فرم سربازی رو پر کنیم در آمریکا؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
ایقد دلوم میخواد منم رسما بیام تو این صفحه
کیه که دلش نخواد
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 10:19)مهدی هژ نوشته: ایقد دلوم میخواد منم رسما بیام تو این صفحه
کیه که دلش نخواد
میوی کاکوی جونی میوی یی کم صب بده میوی ایشالو
وحتما از اطلاعات مفید اولین سفر به امریکا استفاده میکنی (اینو نوشتم که مدیران محترم بهم اخطار ندن )
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال : چه دلیلی داره که بعضیها به اداره سوشیال میرن ؟ آخه خودشون که تا دوهفته بعد ssn رو با پست میفرستند خوب چرا بعضی ها اونجا میرن ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بله حق با دوست عزیزمونه،کار از محکم کاری عیب نمیکنه
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال