موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من میخواستم بدونم کسایی که ویزاشون اومده کنار اسمشون اسم پدر رو نوشته مثلا برای من نوشته MAHSA ALIREZA و الان که گرین کارت اومده هم زده MAHSA A و برای شوهرم توی ویزا نوشته بود MOHAMMAD ALI SAEID و الان توی گرین کارت نوشته MOHAMMAD A یعنی توی گرین کارت ها برای همسرم A علی و گذاشتن برای من A اول اسم پدرم
میخواستم بدونم برای همه همین طوره ؟؟
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-02 ساعت 09:26)َalikh نوشته: چرا دوستان ویزا گرفته به اینجا کم لطفن ؟
ما گرین کارتمون را 26 روز بعد از ورود(با وجود تغییر ادرس در فرودگاه) دریافت کردیم
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان کسی میدونه چرا سی دی مدیکال رو تو فرودگاه از من نگرفتن یا از اکثریت نمیگیرن؟باید مدرسه تحویلش داد؟
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
1- دوست شما در هنگام پرداخت ادرس ایمیل شما رو نداده و رسید فقط به ایمیل خودش امده.
2- ممکنه 2-3 تا زمانی که قطعی پرداخت تایید بشه فاصله باشه. مهم نیست. شما شماره رسید درید کافیست
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-31 ساعت 16:13)solid_mercury نوشته: باز هم تشکر میکنم. راستش با اجازه شما من اومدم اینور. روز اول حساب بانکی باز کردم و روز دوم ۱۶۵ دلار رو پرداخت کردم.
راستی یه مساله دیگه، برای دریافت SSN حتما باید به اداره سوشال بریم یا همون تیک توی فرم ۲۶۰ کفایت میکنه؟ آخه یکی از دوستانم میگفت حتما باید بری و یه سری کاغذ بازی هایی داره که انجام میدی، بعد شش روزه نامه میاد که اون نامه رو میبری و کارتت رو دریافت میکنی. نظر شما چیه؟
دوستان پس میشه165دلار و بعد از ورودبه امریکا پرداخت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان حتما گواهی نامه رو دریابید که امر مهمی در این مملکت ارزوهاست هم نونه هم پوله هم کاره
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک