موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
کیس منو شوهرم در تاریخی که اون ۱۶۵ دلارها رو پرداخت کردم در ceac آپدیت شده یعنی ۱۶ جون!!!؟؟؟ اما مال پسرم رو تاریخ کلیرنس همسرم مونده !!!!!!!؟؟؟؟؟؟ ربطی داره آیا ؟؟؟؟ اصلا این آپدیت واسه چی هست ؟؟؟؟!!!!
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
بچه ها پرسیدم تو این سایت الیس بعد از وارد شدن یه قسمتی هست که با فونت سبز رنگه و عنوان وسط صفحه هست passcodes این رو باید ادامه بدیم یا نه بزاریم گرین میاد خودش.وادامه ندیم
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-21 ساعت 01:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-21 ساعت 01:34 توسط goliii.)
سلام به همه خوشحالم که تو این دو ماهی که امدم ا م ر ی ک ا الان میبینم کلی از بچه هایی که اون موقع مثل ما منتظر کلیری بودن الان کلیر شدن و یا درحال امدنن یا رسیدن به امید خدا ما کالیفرنیا هستیم خوشحال میشم که بتونم کمکی بکنم من به خاطر مشکلی که واسه لپ تاپم پیش امده بود نمیتونستم بیام سر بزنم جا داره که از کمک همه دوستان تو این مدت تقریبا یک سال تشکر کنم که واقعا خیلی بهم کمک کرد
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-06-21 ساعت 01:33)goliii نوشته: سلام به همه خوشحالم که تو این دو ماهی که امدم ا م ر ی ک ا الان میبینم کلی از بچه هایی که اون موقع مثل ما منتظر کلیری بودن الان کلیر شدن و یا درحال امدنن یا رسیدن به امید خدا ما کالیفرنیا هستیم خوشحال میشم که بتونم کمکی بکنم من به خاطر مشکلی که واسه لپ تاپم پیش امده بود نمیتونستم بیام سر بزنم جا داره که از کمک همه دوستان تو این مدت تقریبا یک سال تشکر کنم که واقعا خیلی بهم کمک کرد
موفق باشی عزیز لطف کن بگو برای شروع از کدام محله شروع کنیم برای اجاره اتاق بهتره که هم به سیستم حمل و نقل نزدیک باشیم و هم بتونیم همون اطراف یک کار ساده پیدا کنیم مقصد من لس آنجلس هست ممنون از محبتت
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
یک واحد آپارتمان یک خوابه در دالاس تا تاریخ ۲۷ جولای اجاره داده میشود . علاقمندان به این جانب پیام خصوصی بدهند. با تچکر !!
ایمیلم: jojo1hami@gmail.com
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
اکثر ایرلاین ها برای کلاس اکونومی فقط 24 ساعت قبل از پرواز اجازه میدن صندلی رو رزرو کنید و اگر زودتر بخواهید صندلی رزرو کنید باید هزینه ش رو پرداخت کنید، مثلا لوفتانزا فکر میکنم 30 دلار بود. پس زود یا دیر خریدن بلیط تاثیری در رزرو صندلی نداره، در همون ساعت ابتدایی از 24 ساعت ماقبل پرواز اگر رزرو کنید شاید صندلی خوبی گیر بیارید. من قدم 187 هست و توی این چندتا پروازی که داشتم صندلی های کناری نشستم سختم نبود ، معمولا صندلی های کنار همگی خوب هستند، فقط صندلی وسط راهرو نگیرید که اذیت میشید، جلو و عقب هم فرقی نداره، من خودم همیشه ترجیح میدم عقب تر از بال بشینم
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان و با تشکر از راهنمایی ها و دلگرمی های همتون
من همیشه با همسرم از مطالب دوستان استفاده می کردم تا این که به دلیل کلیرنس ایشون و تاریخ انقضای مدیکالمون، مجبور شدم با دو تا بچه هام تنها بیایم آمریکا.
من تقریبا 3 هفته پیش وارد شدم. در مورد ایرلاین ها بگم که ما با الاتحاد اومدیم که مدت توقف اون در اوظبی 1:45 دقیقه است و من هم از آژانس و هم از دفتر ایرلاین در مدت زمان کم توقف سوال کردم که آیا با این زمان مشکلی برای پرواز بعدیمون پیش نمیاد و گقتند که نه ، اصلا مشکلی نیست.
خلاصه پرواز از تهران با یک ساعت تاخیر انجام شد و وقتی به اوظبی رسیدیم ، یه نفر صدا میکرد که فرودگاه lax اگر کسی میره بیاد اینجا که تقریبا یه پانزده نفری بودیم بعد کارت پروازهامون رو گرفتند و کارت پرواز جدید بهمون دادند که من دیدم باید اول بریم فرودگاه JFK (نیویورک ) و بعد از حدود 5-6 ساعت توقف ساعت 1 صبح برسیم LAX (لس آنجلس)! (در حالت پرواز مستقیم ساعت 14:30 به فرودگاه لس آنجلس میرسید.)
همه کارت پروازهاشون رو گرفتند و راه افتادن که به پرواز نیویورک برسند اما من یه لحظه با خودم فکر کردم من با دو تا بچه کوچیک خیلی سختمه که مسیرم اینطوری بشه. برای همین رفتم قسمت transfer و بهشون گفتم شما پرواز منو تغییر دادین اما این به خاطر تاخیر خودتون بوده و من واقعا برام مشکله . بلیط من مشتقیم به LA بوده و من هم همون پرواز مستقیم رو میخوام و نتیجه این که :
اونا پرواز روز بعد را بهمون دادند به اضافه ی یک شب اقامت در هتل فرودگاه و کوپن سه وعده غذا برای هر نفر.
درنهایت یک روز دیرتر به مقصد رسیدیم اما خیلی از فشار و استرس هامون کم شد و من از تصمیمم خیلی راضی بودم.
اینا رو گفتم که بدونید خیلی از جاها حق با مسافره و دوستانی که برای امور مهاجرت دارند از طریق ابوظبی میرند حواسشون به این زمان کوتاه توقف و کارایی که اونا باید برای گزین کارت انجام بدهند، باشه.
لطفا دعا کنید کلیرنس همسرم هم همین روزا بیاد.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه
گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-21 ساعت 12:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-21 ساعت 12:42 توسط Aghaman.)
يك توضيحي كه در مورد پست بالا لازم میدانم اشاره کنم این است که هواپیمایی الاتحاد تعهد کتبی دارد که مسافرین را در فاصله دو پرواز به پرواز بعدی برساند و در عین حال کارهای مهاجرتی آنها رو هم انجام بده ، خواهر خانم من که مدیر عامل آژانس هواپیماییه قرار شد کپی نامه هواپیمایی الاتحاد رو به من بدهد .
همانطور که دوستمون در بالا اشاره کردند جزو تعهداتشان هتل و غذا هم هست که این مورد هم کتبی تعهد شده فقط لازم است شما از حق و حقوق خود آگاه باشید .
بنابراین هر شخص که در فاصله ی دو پرواز الاتحاد کارهای مهاجرتیش تمام نشه و به پرواز بعدی نرسد میتواند از ایرلاین تقاضای هتل و غذا نماید و با پرواز فردای آن روز به مقصد مربوطه پرواز کند .
در مورد صندلی و غذا هم به جز 2 ایرلاین تمام ایرلاین ها از همان روز خرید بلیط و دریافت کانفرمیشن نامبر شما میتوانید صندلیتان را انتخاب کنید بنابراین جای نگرانی نیست .
اما انتخاب صندلی : همانطور که مشخصه انتخاب صندلی کاملا سلیقه ای است ولی خوب چون پرواز طولانیست پیشنهاد میشه صندلیهاتون رو بیشتر تو راهرو انتخاب کنید که بتونید هرازگاهی یک قدمی توی هواپیما بزنید ، بهتره بیشتر از 2 ساعت یکضرب ننشینید ، البته آنهایی که خانوادگی مسافرت میکنند بسته به تعداد نفرات باید جای خودشان را انتخاب کنند که راحتتر باشند .
در مورد دستشویی ، هم پیشنهاد میشه نزدیک دستشویی باشید هم پیشنهاد میشه دور از دستشویی باشید !!!!! خب اینهم بسته به نیاز متعارفتون میباشد بعضی ها زیاد نیاز به دستشویی دارند و بعضی ها کم که با توجه به شرایط جسمی خودتان باید انتخاب کنید ولی قطعا صندلی های مجاور دستشویی خوب نیستند بهتره حداقل 3 یا 4 صندلی با دستشویی فاصله داشته باشید و حتی الامکان دستشوی پشتتهان باشد تا جلویتان .
به آشپزخانه یا محل پخش غذا هم حتی الامکان نزدیک نباشید .
با پروازی که پرواز میکنید آشنا شوید و از سایت ایرلاین هواپیمای پروازتان را بشناسید و نقشه داخل آنرا ببینید ، در بسیاری از پروازها جایی که درب خروج اضطراری وجود دارد جای پا برای صندلی پشت آن اندکی بیشتر است اگر قد بلندی دارید این گونه صندلی ها برایتان بهتر است .
در هر پرواز چند صندلی خاص هست که پشتی آن کمتر از حد معمول خم میشود آن ها را شناسایی کنید و از آنها استفاده نکنید .
با توجه به مدل هواپیما تا حد امکان از موتور ها فاصله بگیرید .
آمار جهانی نشان میدهد با درصد خیلی کمی صندلیهای عقب در سوانح از صندلیهای جلو امن تر هستند ، البته این اختلاف درصد خیلی زیاد نیست .
بچه دارها ممکن است به جهت علاقه کودک ترجیح بدهند نزدیک پنجره بنشینند.
انشالله سر فرصت نقشه چند هواپیمای متداول مانند 320 یا 777 را با توضیحات کامل اینجا میگذارم و کامل در مورد انتخاب صندلی توضیح میدهم .
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه