موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
خداروشکر ما هم اهل بریز و بپاش نیستیم و هرچی چمدون و ساک قدیمی داریم میبریم حکایت انیشتن است که همیشه یک لباس کهنه میپوشید بهش میگفتند آخه این چیه تو میپوشی؟می گفت اینجا دیگه همه منو میشناسند یک بار که میخواست بره کنفرانس یک کشور دیگه ،باز هم همون لباس کهنه هاشو پوشید گفتند باز هم که این لباستو پوشیدی گفت اونجا که کسی منو نمیشناسه خلاصه حکایت منه همه جوره از زیر خرج کردن در میرم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
مشکلی نیست. سایت خود قطری رو نگاخ کنید گفته دو تکه به شرطی که از 7 کیلو مجموعش بیشتر نشه و البته یکیش کیف دستی کیف لپتاپی چیزی باشه. البته 99 درصد کاری با وزن دومی ندارند مگر اینکه به ادم گیری برخورد کنید.
150 هزار تومن برای چرخ؟ عجب خوش انصاف اند
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-19 ساعت 09:05)behdadK نوشته: مشکلی نیست. سایت خود قطری رو نگاخ کنید گفته دو تکه به شرطی که از ۷ کیلو مجموعش بیشتر نشه و البته یکیش کیف دستی کیف لپتاپی چیزی باشه. البته 99 درصد کاری با وزن دومی ندارند مگر اینکه به ادم گیری برخورد کنید.
150 هزار تومن برای چرخ؟ عجب خوش انصاف اند
بله دو تا چمدون هر کدوم یک جفت چرخ البته همچین موقع ها میگن جنس خوب هست و ..... راستش اول قبول نکردیم و گفتیم بریم چمدون نو بخریم بعد چند تا مغازه سر زدیم دیدیم چمدون خودمون حدود ۴۰۰ تومان و دو تاش میشه ۸۰۰ تومان برگشتیم گفتیم آقا با کمال میل ۱۵۰ تومان تقدیم میکنیم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
خوب به سلامتی همگی دوستان مشغول جور کردن مقدمات سفر هستید
من هنوز وقت نکردم برم سراغ مقدمات سفرم
برای همگی ارزوی موفیت دارم
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها از دوشنبه من امریکا هستم
داخل فرودگاه پاکت و پاسپرت مارو گرفت و یک مهر زد توی پاسپرت و بهم داد
کسی نمیدونه مراحلش چی هست
نگران هستم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم از دوستان کسی بتونه کمکم کنه,من گرین کارتم تازه اومده, تاریخش هست 01.۲۰۱۴تا 01.2024 من 29 دسامبر ۲۰۱۴از آمریکا خارج شدم.
۱-من کی مجبورم باز آمریکا باشم.
۲-من آلمان هستم اینجا هم کنسولگری داره آمریکا , آیا برای پاس سفید میتونم آلمان اقدام کنم یا مجبورم آمریکا باشم?
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-19 ساعت 21:04)hoorshid نوشته: (2015-06-19 ساعت 21:01)mina85 نوشته: سلام ممنون میشم از دوستان کسی بتونه کمکم کنه,من گرین کارتم تازه اومده, تاریخش هست 01.۲۰۱۴تا 01.2024 من 29 دسامبر ۲۰۱۴از آمریکا خارج شدم.
۱-من کی مجبورم باز آمریکا باشم.
۲-من آلمان هستم اینجا هم کنسولگری داره آمریکا , آیا برای پاس سفید میتونم آلمان اقدام کنم یا مجبورم آمریکا باشم?
شما بیشتر از ۶ ماه نمیتونی از آمریکا بیرون باشید.
mamnona -من آلمان هستم اینجا هم کنسولگری داره آمریکا , آیا برای پاس سفید میتونم آلمان اقدام کنم یا مجبورم آمریکا باشم?
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان