کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث وتبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC 2015
روند صدور ویزا در 6 ماه دوم سرعت میگیره یه علتش اینه که AP ها کلیر میشن و یه علت دیگرش اینه که مدت AP و درصد AP پایین میاد. ضمنا عزیزانی که فرم دیر فرستادند تازه به مصاحبه میرن و مصاحبه زیادی اول سال نداشتیم.
یه نمونه عرض کنم براتون که با آپدیت اخیر سفارت ابوظبی حدود 40 ویزا و سفارت ایروان حدود 20 ویزا به یکباره به آمار اضافه شدند.
ضمنا یه سری از مصاحبه ها از آنکارا به ابوظبی منتقل شده که درصد یکضربی ها در ابوظبی بیشتر و ریجکتی ها پایین تره.
ولی در کل بنده از تجربه پارسال از 3800 تا پیش بینی بیش از 3000 ویزا رو ندارم و ضمنا 3000 تا رو هم خیلی خوش بینانه میبینم. مصاحبه نرفته ها و ریجکتی ها و نقص مدرکی ها معمولا رقمی بیش از 25% مصاحبه شوندگان ایرانی رو تشکیل میدن.
یک محاسبه ساده و مقایسه با بهترین سال ایرانی ها 2013 نشون میده در اون سال با 6000 برنده 3700 ویزا صادر و 200 ویزا کم آمد و تقریبا کیسی در AP به جز این 200 کیس نماند. یعنی اگر شرایط به خوبی 2013 هم باشه و 3900 ویزا رو نسبت بگیریم 3250 کیس بیشتر امسال صادر نخواهد شد البته که معرفی فرم اینترنتی و کارنتی های کمتر امسال حتی همون عدد 3250 رو هم خیلی واقعی نشون نمیده.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
با سلام خدمت دوستان ممنون میشم اگر کسی فایل بریت سیمون رو در دو ماه ژانویه و فوریه داره بگه که تعداد AP های این دو ماه در ابوظبی چقد بوده.
با تشکر
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Alex 2014
(2015-04-03 ساعت 10:59)aria802 نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 05:13)khalilkhah نوشته:  اینا که ما می گیم همش احتماله شما امیدت را داشته باش, چه دیدی شاید ورق برگشت و هم تعدادی کارنتی ها بیشتر شد هم کلیرها (حالا هم خوب دارند کلیر می کنند)
مطمعنا در ۶ ماه دوم خیلی بیشتر از ۶۰۰ نفر ویزا میگیرن . شکی نیست که هم سرعت کلیرها بالا میره هم توافق بدست آمده روی سرعت کلیرها و تعداد یک ضربی ها اثر داره . ان شالله بتونیم از همه ظرفیت ویزامون استفاده کنیم. من خوشبین هستم ، به نظر من دلیل کند بودن مصاحبه ها یا به عبارتی کارنتی ها اینه که حداقل افرادی که هزینه میکنن و مصاحبه میروند ویزا گیرشون بیاد .
حس میکنم هر چند وضعیت کارنت بدتر از پارسال هست اما وضعیت کلیر شدن خداروشکر بهتر از پارسال هست، این طور نیست؟
شما میفرمایید صدور ویزا برای ایران تا الان کند بوده ، آیا این کندی برای سایر کشورهای آسیا یا سایر قاره ها هم هست؟
آیا سرعت صدور ویزای لاتاری تا الان برای کل دنیا کند تر از پارسال بوده یا سرعتش با پارسال برابر است؟

واقعیت این است که این کندی برای همه قاره ها است, ولی یک اشکال بزرگی که ما داریم و آنها ندارند چک امنیتی است که به صورت غیرقابل قبولی در مورد ایرانیان صادق است
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: soruosh ، bahar101 ، Alex 2014
(2015-04-03 ساعت 13:08)behdadK نوشته:  روند صدور ویزا در 6 ماه دوم سرعت میگیره یه علتش اینه که AP ها کلیر میشن و یه علت دیگرش اینه که مدت AP و درصد AP پایین میاد. ضمنا عزیزانی که فرم دیر فرستادند تازه به مصاحبه میرن و مصاحبه زیادی اول سال نداشتیم.
یه نمونه عرض کنم براتون که با آپدیت اخیر سفارت ابوظبی حدود 40 ویزا و سفارت ایروان حدود 20 ویزا به یکباره به آمار اضافه شدند.
ضمنا یه سری از مصاحبه ها از آنکارا به ابوظبی منتقل شده که درصد یکضربی ها در ابوظبی بیشتر و ریجکتی ها پایین تره.
ولی در کل بنده از تجربه پارسال از 3800 تا پیش بینی بیش از 3000 ویزا رو ندارم و ضمنا 3000 تا رو هم خیلی خوش بینانه میبینم. مصاحبه نرفته ها و ریجکتی ها و نقص مدرکی ها معمولا رقمی بیش از 25% مصاحبه شوندگان ایرانی رو تشکیل میدن.
یک محاسبه ساده و مقایسه با بهترین سال ایرانی ها 2013 نشون میده در اون سال با 6000 برنده 3700 ویزا صادر و 200 ویزا کم آمد و تقریبا کیسی در AP به جز این 200 کیس نماند. یعنی اگر شرایط به خوبی 2013 هم باشه و 3900 ویزا رو نسبت بگیریم 3250 کیس بیشتر امسال صادر نخواهد شد البته که معرفی فرم اینترنتی و کارنتی های کمتر امسال حتی همون عدد 3250 رو هم خیلی واقعی نشون نمیده.
ممنون از اطلاعاته شما و امیدوار ب اینکه مسیر ویزا گرفتن.کارنت شدن و.. برای ایرانیها هموارتر بشه.حالا با اطلاعاتی ک از سه سفارت در اختیار داریم(صدور ویزا و..)و تحلیلهای دوستان میشه تخمین زد از الان تا روزه اخر چند نفر ویزا میگیرن وبا توجه ب اینکه برای اعلام شدن کارنت شماره ها فقط باید صبر کرد و تحلیل سیمون ک گفته بود برای ماهه بعد بین5800تا5900 کارنت میشنو هم در نظر گرفت ؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان: soruosh ، bahar101 ، Alex 2014
سلام دوستان
كسي ميدونه چه تعداد كيس در نيمه دوم دسامبر و همچنين چه تعداد كيس در نيمه اول ژانويه در آنكارا مصاحبه رفته اند؟
اين تعداد در مقايسه با ساير نيم ماهها در آنكارا چطور ارزيابي ميشن؟ به بيان ديگه چند درصد نسبت به همين مقطع در ساير ماهها كمتر بودن؟
ممنون از توضيحاتتون
ورود به آمریکا: آگست ٢٠١۵
تشکر کنندگان: Alex 2014
دوستان آمار سفارت ابوظبی تا آخر مارس:
[عکس: CtiPZ.jpg]
در توضیح این فایل, این فایل از مقایسه فایل های تاریخ های مختلف سیمون تهیه شده
1) در ستون اول تعداد کیسهای است که به صورت یک ضرب ویزا گرفته اند آورده شده
2) در ستون دوم تعداد گیس هایی است که هنوز در AP هستند وارد شده
3) ستون سوم کیس هایی است که متقاضی اصلی ویزا گرفته ولی بقیه نگرفته اند
4) ستون های بعدی مربوط به کلیر کیس براساس ماه است

همانطور که گفته شد این اطلاعات براساس فایل های CEAC سیمون است, و ممکن است در این مدت کیس هایی از طریق تلفن, ایمیل, یا روش های دیگری کلیر شده که در آمار منظور نگردیده

در مورد 34 کیس در وضعیت چک امنیتی من دوبار چک کردم و 37 بود, حقیقتا نمی دانم اختلاف در کجاست
در مورد ماه ژانویه هم گفتم, شاید به طریقی افراد مطلع شده اند که هنوز در آمار درج نگردید, توجه کنید که آمار تا آخر مارس است
باز هم سوالی باشد در خدمتم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: amindv15 ، Alex 2014 ، reza2015usa ، َalikh ، bahar101
(2015-04-05 ساعت 22:08)khalilkhah نوشته:  دوستان آمار سفارت ابوظبی تا آخر مارس:

همانطور که گفته شد این اطلاعات براساس فایل های CEAC سیمون است, و ممکن است در این مدت کیس هایی از طریق تلفن, ایمیل, یا روش های دیگری کلیر شده که در آمار منظور نگردیده

در مورد 34 کیس در وضعیت چک امنیتی من دوبار چک کردم و 37 بود, حقیقتا نمی دانم اختلاف در کجاست
در مورد ماه ژانویه هم گفتم, شاید به طریقی افراد مطلع شده اند که هنوز در آمار درج نگردید, توجه کنید که آمار تا آخر مارس است
قربان ممنون از اطلاعات حالا فهمیدم مشکل از کجاست.
این افرادی که به تازگی کلیر شدند رو شما جزو AP ها آوردید چون هنوز وقت نداشتند بروند و ویزا رو بگیرند و در CEAC پروندشون به حالت AP باقی میمونه.
برای دقیق تر شدن آمار میتونید کیس هایی که پیدا کردید در وضعیت AP هستند تک تک در Abudhabiivo وارد کنید و حداقل اونهایی که سایت اعلام کرده رو در آمار کلیر بگذارید. ضمنا باقیمانده های سه ماه اول به جز اون کیس که در ماه اکتبر مصاحبه داشته هم کلیر شده اند و میتونید پیداشون کنید.
فایل سیمون خیلی خوبه ولی با سایت ابوظبی کامل میشه پیشنهاد میکنم اطلاعاتتون رو تدقیق کنید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، khalilkhah ، Reza-2015
(2015-04-06 ساعت 08:14)behdadK نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 22:08)khalilkhah نوشته:  دوستان آمار سفارت ابوظبی تا آخر مارس:

قربان ممنون از اطلاعات حالا فهمیدم مشکل از کجاست.
این افرادی که به تازگی کلیر شدند رو شما جزو AP ها آوردید چون هنوز وقت نداشتند بروند و ویزا رو بگیرند و در CEAC پروندشون به حالت AP باقی میمونه.
برای دقیق تر شدن آمار میتونید کیس هایی که پیدا کردید در وضعیت AP هستند تک تک در Abudhabiivo وارد کنید و حداقل اونهایی که سایت اعلام کرده رو در آمار کلیر بگذارید. ضمنا باقیمانده های سه ماه اول به جز اون کیس که در ماه اکتبر مصاحبه داشته هم کلیر شده اند و میتونید پیداشون کنید.
فایل سیمون خیلی خوبه ولی با سایت ابوظبی کامل میشه پیشنهاد میکنم اطلاعاتتون رو تدقیق کنید.

با تشکر به خاطر توجه شما, ولی اجازه دهید من به برخی اطلاعات شما شک کنم, مثلا شماره کیس 2015AS7XX این شماره هم در ceac حالت ap دارد و هم در سایت سفارت ابوظبی پس چطور شما می گویید که ویزایش را گرفته؟
تشکر کنندگان: behdadK ، Alex 2014
خلیل جان حق داری شک کنی.
اتفاقا این کیس که شما فرمودید جزو کیس هایی است که پنج شنبه عصر بهشون ایمیل زدند و گفتند پاسپورت بیارید و ویزا بگیرید. دقیقا همین فرد عضو مهاجرسراست. البته کلیر نصف و نیمه شده اند و به خودشون و فرزندشون ویزا میدن.
امروز و یا فردا سایت ابوظبی آپدیت میشه و اسم ایشون رو هم در سایت ابوظبی میبینید.
تقریبا تمام مواردی که 2 آپریل آپدیت شدند و در سفارت اسمشون نیامده همین طوری بودند.

پ.ن: پست شما رو ادیت کردم چون شماره کیس اون شخص رو دقیق گذاشته بودید که معنیش پیدا کردن اسم دقیق طرف بود که شاید راضی نباشند. ابوظبیه و مشکلاتش !!
تشکر کنندگان: نیلان ، khalilkhah ، amindv15 ، saboteur ، bahar101 ، Alex 2014
(2015-04-03 ساعت 13:08)behdadK نوشته:  روند صدور ویزا در 6 ماه دوم سرعت میگیره یه علتش اینه که AP ها کلیر میشن و یه علت دیگرش اینه که مدت AP و درصد AP پایین میاد. ضمنا عزیزانی که فرم دیر فرستادند تازه به مصاحبه میرن و مصاحبه زیادی اول سال نداشتیم.

روند کارنتی ها داره رقمی بین ۲۰۰۰-۲۵۰۰ رو نشون میده.
با توجه به اینکه ۳ تا بولتن دیگه در پیش داریم.
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: bahar101 ، Alex 2014
دوستان با توجه به کلیرهای هفته ی قبل، آیا الان یک آمار تقریبی برای تعداد ویزای صادر شده وجود داره؟
البته منظورم اینه که تمام کلیر شده ها رو الان ویزای صادر شده حساب کنیم...
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101
البته 4 سری نیلان جان.
الان حدود 2000 ایرانی در Ceac شناخته شده هستند. حدود 700 تا در انتظار مصاحبه هستند و میمونه 1300 تا که 600 تاشون حدودا ویزا گرفتن و با احتساب کلیر های فعلی در سه سفارت فکر کنم بهشون 200 تا 300 نفر حداقل بهشون اضافه بشه که میشه جمعا 900 ویزا اما فراموش نکن کسانی که نیمه اول کلیرنس خوردن به احتمال بالای 90% وقت کافی برای کلیر دارند یعنی شما همین الان 1300 ویزا رو داشته باش.
معمولا روند نیمه اول سال روند کند تری است چون اولا تعداد کمتری در ابتدای سال به مصاحبه میروند (امسال که با فرم ها نور علی نور شد! و میشود با آمار احساس کرد به عنوان مثال در دو ماه آتی 700 کیس منتظر مصاحبه هستند که میشود ماهی متوسط 350 تا که این آمار برای 6 ماه گذشته متوسط ماهی 220 مصاحبه بوده) ثانیا یک سری در نیمه اول در کلیرنس هستند و در نیمه دوم کلیر میشوند. یعنی اگر بخواهی سرعت رو دو برابر کنی 2700 تا ویزا باید در نظر داشته باشی (که تازه سرعت 2 برابر یه کم بدبینانه است و از 900 ویزای صادر شده استفاده کرده ایم و نه 1300 تا!)

خلاصه اگر سرعت کلیرنس همین 3 ماه فعلی باشد من همین حدود 3000 ویزا شاید 200 تا کمتر یا بیشتر
اعداد حدودی است و با دقت بشماری بهتر از این خواهد شد هرچند که ما آمار سه سفارت رو فرض میکنیم آماره ایرانه و تعداد کیس های ایرانی این سه سفارت رو با کیس های ایرانی خارج از این سه سفارت حذف میکنیم.
تشکر کنندگان: amindv15 ، Alex 2014 ، bahar101 ، Shahram914
(2015-04-06 ساعت 11:29)نیلان نوشته:  

عجالتا 4 تا
تشکر کنندگان: behdadK ، bahar101 ، نیلان ، Alex 2014
خدایا حسابی گیج شدم من که هیچی سردر نمیارم خو....
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: bahar101 ، Alex 2014
(2015-04-06 ساعت 12:28)khalilkhah نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 11:29)نیلان نوشته:  

عجالتا 4 تا

معمولا ویزا آخر آگوست تموم میشه، بنابراین سپتامبر حساب نیست
تشکر کنندگان: khalilkhah ، Alex 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان