موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 17:28)aria802 نوشته: (2015-04-09 ساعت 17:05)Radwin نوشته: (2015-04-09 ساعت 16:09)aria802 نوشته: با توجه به کلیرهای اخیر و فایل سیمون نظرتون راجع به شرایط امسال از نظر کلیر شدن ایرانی هاو اتمام ویزا برای ایران چیه؟ امسال قابل مقایسه به کدام سال لاتاری هست؟
با شرایطی که یکی دو هفته هست شروع شده، امسال یکی از بهترین سالهای لاتاری است. همین اینبار که سایت آنکارا آپدیت شود یک سوپر کلیر شاهد هستیم. ابوظبی و ایروان هم شرایط کلیر فوق العادست. تازه آپریل از نظر کیسهای لاتاری و می از نظر کیسهای مهاجرتی دیگر غیر لاتاری سر آنکارا را خیلی خلوت کرده اند که با توجه به شرایط حال حاضر نشاندهنده اینست که کلیرها با شدت و سرعت پیش خواهد رفت.
ممنون . الحمدلله. واقعا خدا را شکر باید گفت از این همه لطف
راجع به کسانیکه خرداد به بعد مصاحبه دارن فکر میکنین شرایط کلیر شدن به همین خوبی باشه؟
راجع به مشکل تموم شدن ویزا دوستان نوشتن احتمالش خیلی کمه چون خیلی ها فرم پر نکردن و تعداد رقیبهامون کمتر از سالهای پیش هست هم در مورد رقبای ایران و آسیایی هم در مورد رقبای سایر قاره ها ، درست متوجه شدم؟؟؟؟
تموم شدن ویزا با توجه به تحلیلهای دوستان و واقعیات قابل مشاهده امسال انشاء الله وجود نخواهد داشت. در مورد مثلا خرداد هم نمیتوان به قطعیت هیچ چیز را گفت. ولی با توجه با این کلیرهای خوب و به تعداد زیاد در هر سه سفارت دورنما خیلی عالیه. و من به شخصه اطمینان دارم که سرعت کم که نخواهد شد بلکه به سرعت آن هم افزوده خواهد شد و منطقا چیزی برای اینکه خلاف این فکر کنیم وجود ندارد. یکماه پیش پستهای من را اگر میدیدید نشاندهنده ناامیدی بود چون واقعا وضع بد بود ولی در دو هفته گذشته انفجار کلیری شاهد بودیم که با آپدیتهای پیاپی ادامه پیدا کرده است. اینها تمامی در کنار هم پروگنوز بسیار خوب امسال را میرساند. موفق باشید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از کجا می دونید کسانی که فرم 260 رو پر کردن کمه؟
مثلا امکان داره اونایی که زیر 5000 هستن و at nvc هستن دیر فرمو پر کرده باشن و مثلا ماه بعدی نامه دومشون بیاد برن مصاحبه و تعدادشون زیاد باشه ، و پدر شماره بالایی هارو دربیارن؟
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-09 ساعت 20:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-09 ساعت 22:51 توسط Radwin.)
(2015-04-09 ساعت 19:28)bidad نوشته: سلام
از کجا می دونید کسانی که فرم 260 رو پر کردن کمه؟
مثلا امکان داره اونایی که زیر 5000 هستن و at nvc هستن دیر فرمو پر کرده باشن و مثلا ماه بعدی نامه دومشون بیاد برن مصاحبه و تعدادشون زیاد باشه ، و پدر شماره بالایی هارو دربیارن؟
این را دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند باید بگویند ولی منطقا کسی که نوبت کیس نامبرش شده و کارنت شده نسبت به کسیکه دوره کارنت شدنش رد شده اولویت دارد و در ضمن بین کارنت شدن تا نامه دومشان که یکماه نیست. در هرصورت درباره این موضوع هر کدام از دوستان اطلاعات بیشتری دارند با ما هم در میان بگذارند.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 21:39)mehdiii82 نوشته: (2015-04-09 ساعت 17:37)Radwin نوشته: (2015-04-09 ساعت 17:28)aria802 نوشته: (2015-04-09 ساعت 17:05)Radwin نوشته: (2015-04-09 ساعت 16:09)aria802 نوشته: با توجه به کلیرهای اخیر و فایل سیمون نظرتون راجع به شرایط امسال از نظر کلیر شدن ایرانی هاو اتمام ویزا برای ایران چیه؟ امسال قابل مقایسه به کدام سال لاتاری هست؟
با شرایطی که یکی دو هفته هست شروع شده، امسال یکی از بهترین سالهای لاتاری است. همین اینبار که سایت آنکارا آپدیت شود یک سوپر کلیر شاهد هستیم. ابوظبی و ایروان هم شرایط کلیر فوق العادست. تازه آپریل از نظر کیسهای لاتاری و می از نظر کیسهای مهاجرتی دیگر غیر لاتاری سر آنکارا را خیلی خلوت کرده اند که با توجه به شرایط حال حاضر نشاندهنده اینست که کلیرها با شدت و سرعت پیش خواهد رفت.
ممنون . الحمدلله. واقعا خدا را شکر باید گفت از این همه لطف
راجع به کسانیکه خرداد به بعد مصاحبه دارن فکر میکنین شرایط کلیر شدن به همین خوبی باشه؟
راجع به مشکل تموم شدن ویزا دوستان نوشتن احتمالش خیلی کمه چون خیلی ها فرم پر نکردن و تعداد رقیبهامون کمتر از سالهای پیش هست هم در مورد رقبای ایران و آسیایی هم در مورد رقبای سایر قاره ها ، درست متوجه شدم؟؟؟؟
تموم شدن ویزا با توجه به تحلیلهای دوستان و واقعیات قابل مشاهده امسال انشاء الله وجود نخواهد داشت. در مورد مثلا خرداد هم نمیتوان به قطعیت هیچ چیز را گفت. ولی با توجه با این کلیرهای خوب و به تعداد زیاد در هر سه سفارت دورنما خیلی عالیه. و من به شخصه اطمینان دارم که سرعت کم که نخواهد شد بلکه به سرعت آن هم افزوده خواهد شد و منطقا چیزی برای اینکه خلاف این فکر کنیم وجود ندارد. یکماه پیش پستهای من را اگر میدیدید نشاندهنده ناامیدی بود چون واقعا وضع بد بود ولی در دو هفته گذشته انفجار کلیری شاهد بودیم که با آپدیتهای پیاپی ادامه پیدا کرده است. اینها تمامی در کنار هم پروگنوز بسیار خوب امسال را میرساند. موفق باشید.
رادوين جان خوشحال و سرحالي گازش و گرفتي انرژي مثبت ميفرستي هوا!!!((((
بابا اين شكليا نيست كه!واقعا هنوز معلوم نيست روند به چه شكله اما خدا رو شكر فعلا يه قسمتي از دوستان كلير شدن!
مهدی جان عزیز برادر کدوم شکلیا نیست؟ خوب شما تا وقتی روند خوب را ندیدی، بیان اینکه روند خوب خواهد شد در حد آرزو و انرژی مثبته. ولی اتفاقا من با توجه به جمیع شرایط صحبت میکنم. اولیش اینه که بعد از یک تعداد زیاد کلیر کردن آنهم در سه سفارت باز هم روند آپدیت های سریالی ادامه داره و روزی نیست که کیسی کلیر نشود. دومش نفراتی است که هیچ کاری نکرده اند و فرم نفرستاده اند، سومیش خالی کردن آنکاراست که بیشترین تعداد مصاحبه متعلق به این سفارته، چهارمیش سرعت عملیه که برای خود من و دوستانی که در این چند روز دیده ام در صدور ویزا بوده است. با این شرایط من هیچوقت نگفتم قطعیه که مثلا همه میگیرند اونرا خدا میداند. ولی وقتی شما دلیل برای خوشحالی داری و با دلیل و مدرک میتونی خوشحال و امیدوار بمونی نه از توهم و خوش خیالی، پس برادر من عقل سلیم میگه روی دلایلت شاد باشی تا ببینی خداوند چه سرنوشتی را برای تو مقدر کرده است.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بهداد و بابك
دوستان خبري از تحليلهاي جديدتون نيست ما استفاده كنيم!
اخرين تحليل ها مربوط به قبل از اپديت انكاراست!
ما تحليل ميخايم !!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان بنده که تحلیل آنچنانی در این تاپیک نداشتم. تنها در مواردی که احساس کردم تحلیل دوستان با منطق بنده سازگار نیست نظر خودم رو گفتم.
فعلا هم گمان میکنم از آنجایی که فایل جدید سی اکه سیمون منتشر نشده دوستان دیگه هم تحلیلی ندارند. فکر کنم فردا منتشر هم بشه اتفاق خاصی نیوفته و شاید آپدیت بعدی که بعد از نامه های دوم سری جدید هست دوستان تحلیل کنند.
نظر بنده اینه که فعلا همه چیز برای همه اونهایی که در ماه جاری هم کارنت شدند امن و امانه تا ببینیم آینده چه اتفاقی می افته.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه میگن 9000 حفره در کیس های آسیایی وجود داره درسته؟
این یعنی اینکه کل کیس های آسیا حول و حوش 11000 تاست؟
در مورد ایرانی ها هم درسته؟ یعنی از اون نزدیک 5000 نفری که گفتن ایرانیه ، یه تعدادی حفره است؟
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
مسؤلين و مديران و كارشناسان محترم،
آقا يك تحليلي ، چيزي از وضعيت موجود بگذاريد ببينيم كجاي كاريم؟ مثل اينكه همه كارشناسان ويزا گرفتند رفتند
با تشكر
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
تحلیل فعلا تعطیله. سیمون از این به بعد ماهی یکبار فایل سی اک رو اپدیت میکنه شاید هم کمتر. سایت سی اک اسکریپتش رو عوض کرده دیگه نمیتونه سیمون پشت سر هم آپدیت بده
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو آماره جدید سیمون at nvc مربوط به کل کیسهاست یا فقط تا شماره ای که کارنت شدند؟
آمار مربوط به آسیا به نظر من امیدوار کننده است یا من بیخودی امیدوار شدم؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-18 ساعت 12:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-18 ساعت 12:47 توسط ariana80.)
دوستان
نرخ پاسخ ندادن در اسیا حدود 35% است یعنی هر شخصی میتواند بفهمد قبل از ان چند کیس واقعی وجود دارد و با احتساب اینکه امسال انشالله همان 8000 تا 9000 ویزا را بدهند احتمال دقیقتری از گرفتن ویزا داشته باشد با این فرض که لاتاری دقیقا یک شانسه در مصاحبه که باید سکه رو پرتاپ کنی یا شیر میاد یا خط ولی برای ما ایرانیها به هر حال این امارهای امسال به نظر خوب است
من برای خودم اینگونه تحلیل میکنم که واقعا شانس کیسهای تا 5500 بسیار خوب است و از ان به بعد شانسها به لحاظ منطقی کمتر میشود و در شماره های بالا واقعا به مصاحبه و شیر و خط میرسد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-18 ساعت 12:45)houshym نوشته: دوستان
نرخ پاسخ ندادن در اسیا حدود 35% است یعنی هر شخصی میتواند بفهمد قبل از ان چند کیس واقعی وجود دارد و با احتساب اینکه امسال انشالله همان 8000 تا 9000 ویزا را بدهند احتمال دقیقتری از گرفتن ویزا داشته باشد با این فرض که لاتاری دقیقا یک شانسه در مصاحبه که باید سکه رو پرتاپ کنی یا شیر میاد یا خط ولی برای ما ایرانیها به هر حال این امارهای امسال به نظر خوب است
من برای خودم اینگونه تحلیل میکنم که واقعا شانس کیسهای تا 5500 بسیار خوب است و از ان به بعد شانسها به لحاظ منطقی کمتر میشود و در شماره های بالا واقعا به مصاحبه و شیر و خط میرسد
اگر به قول برخی دوستان امسال مانند 2013 باشد تا 8 هزار از شانس خوبی برخوردار هستند و از آن به بعد کم می شود (البته اگر کارنت شوند)
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-19 ساعت 06:36)khalilkhah نوشته: (2015-04-18 ساعت 12:45)houshym نوشته: دوستان
اگر به قول برخی دوستان امسال مانند 2013 باشد تا 8 هزار از شانس خوبی برخوردار هستند و از آن به بعد کم می شود (البته اگر کارنت شوند)
منظورم این نبود که شانس ندارند منظورم این بود که مثلا تا قبل از شماره 5500 واقعا 4000 کیس واقعی وجود دارد که اگه همه هم ویزا بگیرند میشود 8000 ویزا و لذا کمتر از این رنج شانس بسیار بالایی نزدیک به 100 دارند حتی با خوردن کلیر. ولی هر چی از این شماره به بالاتر میرویم شانس ها کمتر میشود و در شماره های بالا واقعا مثل قمار میماند که یک ضرب بگیرند یا نگیرند
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست