2015-05-07 ساعت 13:28
یعنی هیشگی از ایران قبول نشده؟؟؟/؟؟؟ آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
2015-05-07 ساعت 13:28
یعنی هیشگی از ایران قبول نشده؟؟؟/؟؟؟ آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2015-05-07 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 13:51 توسط Abdorrezaa.)
در تاپیک شمارش معکوس درگیر بحثی بودیم با عنوان ثبت نام های الکی و یلخی، در این تاپیک بحثی داریم تحت عنوان اعلام قبولی جعلی و دروغین.
مسئولین چرا رسیدگی نمیکنند؟؟؟؟ آمار بیکاری بالا همین نتایجم داره دیگه، لطفا به فکر اشتغال جوانان باشید.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
2015-05-07 ساعت 13:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 13:36 توسط mohsen7337.)
پ.ن : کلن وارد بحث نشم بهتره , امیدوارم به یه نتیجه ای برسیم
I am solomon northup for 25years
2015-05-07 ساعت 13:38
بارکد سال ۲۰۱۴ را نشان میده. مدیران محترم لطفا رسیدگی کنن به این قبیل یوزرها
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: pani.sh ، puryapurya ، Asal707 ، taherifar
2015-05-07 ساعت 13:38
من توی همین سایت مواردی یادم هست که سالهای گذشته ،
1- خانمی یا آقایی برای شوهر عمه خودش ثبت نام کرده بود و از قضا قبول هم شده بود ولی اومده بود میگفت چون پیر هست نمیتونه بره !!! همه هم به ایشون ناسزا میگفتن که چرا این اقا رو ثبت نام کرده !! 2 - پسر بچه ای چند سال پیش میگفت قبول شدم ولی دانش آموزم و حتی دیپلم هم ندارم و اطلاعات دروغ نوشتم یعنی سنش رو بیشتر نوشته بود !!!!! باز هم فحش و ناسزای کاربران موارد خیلی زیادی از این قبیل خودم سالهای گذشته تو همین سایت مهاجر سرا دیدم که ثابت میکند ایرانی جماعت از مفت باید کوفت باشد نمیگذرد !!! ولی اعتقاد دارم بخت و اقبال ادم باید یاری کنه چه 100 نفر ثبت نام کنند چه یک میلیون نفر !!! اگر بخواهد اسم شما در بیاد میاد ! با دختری دوست بودم خودم بهش آدرس لاتاری رو دادم رفت بار اول ثبت نام کرد قبول شد و رفت ... ولی خودم نزدیک 16 ساله شرکت میکنم و هیچ .... تشکر کنندگان: pani.sh ، Asal707 ، lady.rezaie ، farzad021 ، blue honey
2015-05-07 ساعت 13:39
(2015-05-07 ساعت 13:22)Msns نوشته: [quote='behrad.sam' pid='607131' dateline='1430988266']یعنی ایول!!!! به خاطر این حرفت رفتم یه بارکد اسکنر اینستال کردم دیدم آره!!!! واسه 2104 این میتونه یه درسی باشه برای بقیه برندگان که فقط کیس نامبرشون رو مخدوش نکنن بلکه این بارکد رو هم بپوشونن فقط یه سوال این بنده خدا توی عکسی که واسم فرستاده کیس نامبرش معلوم بود(من خودم خط خطیش کردم) ولی نکتش اینه که اون عدد با این عدد بارکد فرق داشت!!! چرا باید اون رو هم دستکاری کرده باشه؟! دوستان برنده دوره های قبل لطفا یه چک کنن ببینن عدد بارکد با کیس نامبرشون یکسانه؟ ممنون تشکر کنندگان: taherifar ، puryapurya ، ARSAMNEW ، payamshad ، jayjay
2015-05-07 ساعت 13:49
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:كاش ميشد به كامنتت هزار تا لايك بدم. هم شما و هم ان بانوي محترم. واقعا اي كاش حداقل حالا كه اسم اين جريان را لاتاري گوناگوني گذاشته اند و همه ميتوانند شركت كنند حداقل مبلغي هر چند اندك براي اين جريان در نظر بگيرند تا از هجوم عده اي كه اصلا نميدانند لاتاري چيست و اصلا چرا ميخواهند مهاجرت كنند و اينكه ايا اصلا قصد انجام ان را دارند گرفته شود.(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته: اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد.
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون... به نان و آزادی. تشکر کنندگان: taherifar ، meraj-fallahi
2015-05-07 ساعت 13:58
آقا یکی بگه این یعنی چیییییی؟؟؟
یکی از دوستان برای جواب گرفته میگه قبول نشدی خالا خودم که میرم تو سایت میخوام ببینم که شدم یا نه این خطا رو میدههه The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page. Several characters are often confused: 0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
2015-05-07 ساعت 13:58
یلام بچه ها پس کب این نتایج درست رو اعلام میکنن ، کاملا گیج شدیم ما ، نفهمیدم کی به کیه ،اعلام شده نشده میخواد بشه ،اشتباه شده نشده
(2015-05-07 ساعت 13:49)jayjay نوشته:(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:كاش ميشد به كامنتت هزار تا لايك بدم. هم شما و هم ان بانوي محترم. واقعا اي كاش حداقل حالا كه اسم اين جريان را لاتاري گوناگوني گذاشته اند و همه ميتوانند شركت كنند حداقل مبلغي هر چند اندك براي اين جريان در نظر بگيرند تا از هجوم عده اي كه اصلا نميدانند لاتاري چيست و اصلا چرا ميخواهند مهاجرت كنند و اينكه ايا اصلا قصد انجام ان را دارند گرفته شود.(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته: اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد. باشه بهش ميگم....اخه دوست عزيز چرا انقدر سطحي نگرين؟ اسمه اين كار لاتاريه با شانست داري ميري جلو بعد بياي واسه امتحان شانست پول بدي؟ شما ميتوني پول بدي اما خيليا شايد اصلا نتونن خودتو نگاه نكن حتي كشور خودمون هم نگاه نكن اون كسي كه تو افريقا نشسته پولي هم نداره چشمش به اميد همين شانسه به نظر من بايد قانونش جوري باشه كه كسي قبول ميشه و صلاحيت رفتن نداره شانسش به يكي ديگه منتقل بشه اينجوري به نظرم بهتره بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
2015-05-07 ساعت 13:59
دوستان برای سرچهای مجددتون گرفتن کلیدهای Ctrl+F5 باهم قبل از سرچ تو سایت مذکور، فراموش نشه تا کش مرورگرتون خالی بشه نگید چرا و ..... که کیبورد فارسی ندارم همینها رو هم با بهنویس زبون نافهم مینویسم
[font=Tahoma]خدایا آسمونت چه مزه ایه؟ما که همش زمین خوردیم ![/font]
2015-05-07 ساعت 14:02
خیلی جالبه، من توی یه فروم نپالی!! با یه آقای آفریقایی!! آشنا شدم که متاسفانه نمیدونم مال کدوم کشوره
ایشون به همه التماس میکردن که کمکشون کنن برای دیدن جواب و میگفتن که هر کاری میکنن نمیتون جواب بگیرن. من ایمیل زدم بهش و اطلاعاتش رو گرفتم، و اون قضیه ارور session timed out دقیقا برای این آقا داره اتفاق میفته!! هر چی چک میکنم این ارور رو میده، وسطش شماره خودم رو چک میکنم has not been selected!!! تشکر کنندگان: usatravel
2015-05-07 ساعت 14:03
(2015-05-07 ساعت 13:58)kamyar2 نوشته:با بالا بردن تعداد برنده ها نسبت به ویزاهای موجود دقیقا همین کارو کردن(2015-05-07 ساعت 13:49)jayjay نوشته:(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:كاش ميشد به كامنتت هزار تا لايك بدم. هم شما و هم ان بانوي محترم. واقعا اي كاش حداقل حالا كه اسم اين جريان را لاتاري گوناگوني گذاشته اند و همه ميتوانند شركت كنند حداقل مبلغي هر چند اندك براي اين جريان در نظر بگيرند تا از هجوم عده اي كه اصلا نميدانند لاتاري چيست و اصلا چرا ميخواهند مهاجرت كنند و اينكه ايا اصلا قصد انجام ان را دارند گرفته شود.(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته: اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
2015-05-07 ساعت 14:03
بچه ها واسه من تا دیروز مینوشت HAS NOT BEEN SELECTED
ولی امروز مینویسه Session timed out کلا نفهمیدم این چی شد بلاخره تشکر کنندگان: puryapurya
|