کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 21:54)MIL@D نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 21:37)moxtar88 نوشته:  کار ما و انجمن به جایی کشیده که شرکت پاریز تراول به هرکی که اول نفر ثابت کنه که قبول شده جایزه میده Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اگه میدونستم امسال اینجوری میشه باور کنید اصلا ثبت نام نمی کردم. بنظر من بدترین سال ممکن بوده امسال اونم بخاطر تبلیغات وسیع بعضی شبکه های ماهواره ای که خودتون میدونید و نگریستن به لاتاری به منزله سرگرمی از طرف 90% ما ایرانیا. ثبت نام خیلی خیلی بالا بوده از ایران ظاهراً. فقط میگم متاسفم برای همه اونایی که واسه رفتن هم دلیل داشتن هم انگیزه و هم برنامه ....SadSad

ایکاش در مورد این جایزه بیشتر توضیح داده بشه انجام کلیه امور لاتاری یعنی چی؟یعنی خرج هواپیما و سفر و هتل و...را موقع انجام مصاحبه میدن؟!
به نظرم پاریز تراول به جای جایزه دادن بهتره اول یه سایت درست و حسابی واسه خودش طراحی کنه

دوست عزيز انجام كليه امور لاتاري رو ميتونيد از ٣٠٠ كيسي كه پارسال با ما قرارداد بستند و حتي يك مورد هم ريجكتي توش نبوده بپرسيد.
در رابطه با وبسايتمون هم امسال حرفه اي ترين سايت مربوط به اينكار رو خواهيم داشت و تا چند روزآينده تكميل خواهد شد. فقط راجع به سايتمون مي تونم بگم حتي آپديت هاي سايت سيس رو آني پيامك خواهيم كرد و همه ي كارهاي برندگان از طريق سايت ما قابل انجام و ردگيري خواهد بود.
موفق باشيد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
دوستانی که تایم اوت دریافت می کنند کش مرورگرشون و حتما پاک کنند بعد مجدد امتحان کنن.......کسی این کار و کرده؟
تشکر کنندگان:
اطلاعیه مهم

فردا بعد از نماز جمعه شعار : نتایج لاتاری ابطال باید گردد را سر حواهیم داد

پاینده باشید Big Grin
تشکر کنندگان: runioe ، faryas ، alirezanz ، Memolk ، Ali_Hunter ، blue honey ، sorkhfam ، roadhog ، nima_no
سلام خدمت همه دوستان
من دیشب با خانم سارا گرو حرف زدم ( البته توئیت کردم) اول که پرسیدم که میگن سیستم مشکل داره و این حرفها اون جواب داد آره همچین شایعاتی هست ولی سیستم مشکلی نداره بعدش مهاجر سرا رو بهش معرفی کردم Big Grin:" من تو سایت http://www.mohajersara.com/ عضو هستم ولی طبق آماری که گرفتیم از حدو 500 نفر حتی یک نفر هم برنده نشده به خاطر همین پرسیدم"و جواب ایشون این بود :":-)akhe midunid chand milyon nafar az Iran sabte nam karde baraye lottery...mage mishe hamaro beshenasid ke azashun khabar gereftid?"
پس نتیجه این که تا الان از نظر اون ها هیچ مشکلی نیست و روند قرعه کشی درسته
دوستان برید خودتونو برا سال بعد آماده کنید
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، khatarnak ، Memolk ، sorkhfam ، mortezajn ، MEHR52
(2015-05-07 ساعت 21:56)javadgorgani نوشته:  من الان برای بار صدو شونزدهم مشخصاتمو وارد کردم تا ببینم برنده شدم یا نه اینجوری واسم نوشت :

HAS NOT BEEN KOOFT ZAHRE MAR DIVANEH CHAND BAR CHECK MIKONI BARANDE NASHODI DIGE !Big Grin

من هنوز ماله 2015 رو هم میزنم ی بار نکنه برنده شده باشمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: lighter ، mohammadm64 ، khatarnak ، Memolk ، mrlzdh ، barca0110 ، blue honey ، exxedus
من مطمئنم اگه اشتباه نشده باشه حتما دو مرحله میشه. آقا بریم واسه 2017؟ یا بمونیم؟
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: khatarnak
نا امیدها صحنه را ترک کنند

شاید ما امیدوار ها پیروز میدان باشیم
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، faryas ، alirezanz ، runioe ، ramy1000 ، amin_j ، babak_m ، lighter ، online27H
این که میگن در مذاکرات 6 (5بعلاوه یک شش میشود) به عمریکا نمیشه اعتماد کرد کاملا درسته. لاتاریش که اینه مذاکرات هسته ایش خدا به خیر کنه فکر کنم تمومی نداره.خخخخ
تشکر کنندگان: faryas ، khatarnak ، ostokhan
(2015-05-07 ساعت 23:17)khatarnak نوشته:  نا امیدها صحنه را ترک کنند

من تا اخرش هستم ...تا نات بین سلکت واقعی رو نبینم دست ور نمیدارم
تشکر کنندگان: khatarnak ، Ali_Hunter ، roadhog ، puryapurya
(2015-05-07 ساعت 23:10)mrlzdh نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
من دیشب با خانم سارا گرو حرف زدم ( البته توئیت کردم) اول که پرسیدم که میگن سیستم مشکل داره و این حرفها اون جواب داد آره همچین شایعاتی هست ولی سیستم مشکلی نداره بعدش مهاجر سرا رو بهش معرفی کردم Big Grin:" من تو سایت http://www.mohajersara.com/ عضو هستم ولی طبق آماری که گرفتیم از حدو 500 نفر حتی یک نفر هم برنده نشده به خاطر همین پرسیدم"و جواب ایشون این بود :":-)akhe midunid chand milyon nafar az Iran sabte nam karde baraye lottery...mage mishe hamaro beshenasid ke azashun khabar gereftid?"
فکر کنم همون کیس هایی که این کافی نتی ها ثبت نام کردند در اومدند.... احتمالا هم بیشتر برنده ها الان خودشون خبر ندارن
تشکر کنندگان: faryas ، khatarnak
(2015-05-07 ساعت 23:17)khatarnak نوشته:  نا امیدها صحنه را ترک کنند

فکرمیکنم امیدوارها زیادن آقا. پایین صفحه که تقریبا 30 تا مهمان امیدوار داریم با کلی اعضای امیدوار.تازه از تعداد صفحات و سرعتش بازم نشون دهنده امیده.
امید پیروزیه واسه همه ی امیدواران
تشکر کنندگان: khatarnak ، faryas ، roadhog
(2015-05-07 ساعت 23:10)mrlzdh نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
بیخودی گفته اولا که فقط مشکل ایران نیست...دوما از کل دنیا فکر کنم 11 میل بیشتر شرکت نکردن بعد مثلا 5 میلش از ایران بوده....جوکه.......سوما این همه سوشال نتورکینگ فراگیر شده بعد سه روز ما نتونستیم یه برنده نا"فیک" پیدا کنیم!
یه بنده خدایی تو آمریکا دنبال اینه که کارش و از دست نده!!!
تشکر کنندگان: runioe ، hassan8ir
افرادی که مسبب یا اقدام کننده مستقیم ثبت نام های فله ای و گله ای بودند بدونند که نهایتا افکار و کارهای دور از شعور اونا باعث شد حقی از این جمع ضایع بشه و ما هیچ وقت اونا رو نمی بخشیم و هرگز حلالشون نمی کنیم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: blue honey ، majidgbox ، mehdi23 ، roadhog ، puryapurya ، alirezanz ، javadgorgani
من ٩ نفر از اطرافيانم ثبت نام كرده بودند و متاسفانه اسم هيچ كس نبود

تشکر کنندگان: majidgbox
دوستان عزیز چر نمیخوایم باور کنیم !!!
به خدا تموم شد نتایج همینه که هست آخه چرا باور نمیکنید تموم شده به جای این همه جر و بحث به فکر راه های دیگه باشید یادمه توی تاپیک شمارش معکوس همه میگفتن ما لاتاریو به عنوان فان در نظر گرفتیم و روش سرمایه گذاری نکردیم وگرنه تو فکر راه های دیگه هستیم اما الان همه مدعی هستن که حق من خورده شده !
جالب تر از همه اینه که دوستان میگن ثبت نام های الکی و بعد میگن من برای 20 نفر از فامیل ثبت نام کردم و اسم هیشکی در نیمده خب این ثبت نام الکی نیست ؟
بعد هم دوستان این ویزا اسمش ویزای گونه گونی هست لطفا یکم مطالعه کنید درسته تو ایران همه چیو به مسخره میگیریم و میگیم بذار شانسمونو امتحان کنیم اما این لاتاری راهیه تا از همه ی ملیت ها مهاجر جذب کنن به قول یکی از بچه ها آمریکا رو مهاجرها ساختن پس فرقی بین 18 ساله و 38 ساله نیست چون هردو جای پیشرفت دارن هردو میخوان پیشرفت کنن تازه 18 سالگی سن بهتریه برای تغییر !!!! چرا همه چیزو یه طرفه میبینید ! به جای اینکه مایه آرامش هم باشیم فقط م دیگه رو محکوم میکنیم ! توی این برنامه 125000 نفر برنده اعلام میشه و 50000 ویزا تعلق میگیره برای همین ثبت نام های الکی که میگید دوستانی که اینقدر مدعی هستن حقشون خورده شده چرا جزو این 125000 نفر نیستن ! بابا بیاید قبول کنیم این فقط یه شانسه
بیاید اول اصلاحو از خودمون شروع کنیم بعد مدعی تغییر باشیم
ببخشید اگه زیاد حرف زدم
باز به قول یکی از دوستان تو پستای بالا و آرش مهاجر : اگر جایی از حرفام مشکل داره مدیران محترم خودتون درستش کنید
موفق باشید
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: Draconian ، ramy1000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان