موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تایم اوت دریافت می کنند کش مرورگرشون و حتما پاک کنند بعد مجدد امتحان کنن.......کسی این کار و کرده؟
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
من دیشب با خانم سارا گرو حرف زدم ( البته توئیت کردم) اول که پرسیدم که میگن سیستم مشکل داره و این حرفها اون جواب داد آره همچین شایعاتی هست ولی سیستم مشکلی نداره بعدش مهاجر سرا رو بهش معرفی کردم :" من تو سایت http://www.mohajersara.com/ عضو هستم ولی طبق آماری که گرفتیم از حدو 500 نفر حتی یک نفر هم برنده نشده به خاطر همین پرسیدم"و جواب ایشون این بود :":-)akhe midunid chand milyon nafar az Iran sabte nam karde baraye lottery...mage mishe hamaro beshenasid ke azashun khabar gereftid?"
پس نتیجه این که تا الان از نظر اون ها هیچ مشکلی نیست و روند قرعه کشی درسته
دوستان برید خودتونو برا سال بعد آماده کنید
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 23:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 23:14 توسط runioe.)
من مطمئنم اگه اشتباه نشده باشه حتما دو مرحله میشه. آقا بریم واسه 2017؟ یا بمونیم؟
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
نا امیدها صحنه را ترک کنند
شاید ما امیدوار ها پیروز میدان باشیم
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
این که میگن در مذاکرات 6 (5بعلاوه یک شش میشود) به عمریکا نمیشه اعتماد کرد کاملا درسته. لاتاریش که اینه مذاکرات هسته ایش خدا به خیر کنه فکر کنم تمومی نداره.خخخخ
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 23:17)khatarnak نوشته: نا امیدها صحنه را ترک کنند
شاید ما امیدوار ها پیروز میدان باشیم
فکرمیکنم امیدوارها زیادن آقا. پایین صفحه که تقریبا 30 تا مهمان امیدوار داریم با کلی اعضای امیدوار.تازه از تعداد صفحات و سرعتش بازم نشون دهنده امیده.
امید پیروزیه واسه همه ی امیدواران
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 23:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 23:28 توسط مسافر تنها.)
افرادی که مسبب یا اقدام کننده مستقیم ثبت نام های فله ای و گله ای بودند بدونند که نهایتا افکار و کارهای دور از شعور اونا باعث شد حقی از این جمع ضایع بشه و ما هیچ وقت اونا رو نمی بخشیم و هرگز حلالشون نمی کنیم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
من ٩ نفر از اطرافيانم ثبت نام كرده بودند و متاسفانه اسم هيچ كس نبود
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 23:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 23:35 توسط Ali.ghz.)
دوستان عزیز چر نمیخوایم باور کنیم !!!
به خدا تموم شد نتایج همینه که هست آخه چرا باور نمیکنید تموم شده به جای این همه جر و بحث به فکر راه های دیگه باشید یادمه توی تاپیک شمارش معکوس همه میگفتن ما لاتاریو به عنوان فان در نظر گرفتیم و روش سرمایه گذاری نکردیم وگرنه تو فکر راه های دیگه هستیم اما الان همه مدعی هستن که حق من خورده شده !
جالب تر از همه اینه که دوستان میگن ثبت نام های الکی و بعد میگن من برای 20 نفر از فامیل ثبت نام کردم و اسم هیشکی در نیمده خب این ثبت نام الکی نیست ؟
بعد هم دوستان این ویزا اسمش ویزای گونه گونی هست لطفا یکم مطالعه کنید درسته تو ایران همه چیو به مسخره میگیریم و میگیم بذار شانسمونو امتحان کنیم اما این لاتاری راهیه تا از همه ی ملیت ها مهاجر جذب کنن به قول یکی از بچه ها آمریکا رو مهاجرها ساختن پس فرقی بین 18 ساله و 38 ساله نیست چون هردو جای پیشرفت دارن هردو میخوان پیشرفت کنن تازه 18 سالگی سن بهتریه برای تغییر !!!! چرا همه چیزو یه طرفه میبینید ! به جای اینکه مایه آرامش هم باشیم فقط م دیگه رو محکوم میکنیم ! توی این برنامه 125000 نفر برنده اعلام میشه و 50000 ویزا تعلق میگیره برای همین ثبت نام های الکی که میگید دوستانی که اینقدر مدعی هستن حقشون خورده شده چرا جزو این 125000 نفر نیستن ! بابا بیاید قبول کنیم این فقط یه شانسه
بیاید اول اصلاحو از خودمون شروع کنیم بعد مدعی تغییر باشیم
ببخشید اگه زیاد حرف زدم
باز به قول یکی از دوستان تو پستای بالا و آرش مهاجر : اگر جایی از حرفام مشکل داره مدیران محترم خودتون درستش کنید
موفق باشید
[font=Arial][font=Times New Roman]«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمىگردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمىخورد.
[/font][/font]