موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
Nazem جان
من با اين چيزي كه ميفرماييد كه ٥ مي اعلام شدن جوابها مشكوكه موافق نيستم چون من از صفحه ثبت نامهاي آشناهام عكس دارم كه تو صفحه اخر ثبت نام كه كانفرماشن نامبر رو ميده نوشته از ٥ مي ٢٠١٥ تا ٣٠ سبتامبر ٢٠١٦ ميتونيد چك كنيد يعني از همون اكتبر مشخص بوده
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
برای منم session timed out!!!! فقط
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
به من یک نفر پیام داده که از اول time out داده بهش
من از بقیه هم میخام اگر با این صفحه مواجه میشن و تا حالا not Selected ندیدین لطفا در زمانهای مختلف با برزرهای مختلف تست کنن و چنانچه بازم همین error رو میبینن به من پیام بدن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم برنده نشدم امیدوارم امسال یک فرجی بشه دوستان کسی برنده شده و یا خبر موثقی داره
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در توییتر از خانم سارا گرو پرسیدم چرا امسال اینجور شده و آمار قبولی ها کم هستش و اینکه session time out برای من مینویسه آیا مبنی بر قبول شدنم هست یا خیر؟ جواب دادن که این حرفا شایعه است.از ایران هم قبولی بوده مثل روال سالهای قبل و اینکه هیچ مشکلی وجود ندارد.علت session time out اومدن هم به علت شلوغی بیش از حد سرورهاست در روزهای اول که نتیجه رو نشون نمیده....
والسلام
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه بابایی توی همون وب سایتی که مجاز نیستم اسمشو ببرم با نام کاربریahr270 ادعا کرده که 2نفر از برندگان که یکی از سنندج و دیگری از آلمان هست رو میشناسه. جالبه کل دنیا دارند با میکروسکوب دنبال برنده میگردند ولی ایشون ادعا میکنه یه تنه با 2 نفر از اونها در ارتباطه و الان هم دارند در خفا کارهاشون رو انجام میدند. عجیبه.والله اعلم!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
برای من اول HAS NOT و بعد سریع Time Out
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نمیشه یکی از کسانی که فقط پیغام session time out دریافت کرده داوطلب بشه اطلاعاتش را پابلیک کنه ما هم تست کنیم؟
برفرضیم این تئوری درست باشه و فرد در نهایت جزء برنده ها باشه چون برای پر کردن فرم ds-260 دانستن تاریخ دقیق تولد لازمه هیچ مشکل امنیتی پیش نمیاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منم هیچ ایمیل فعالسازی برام نیامد
نه عکسی رو میتونم ببینم نه لینکها رو
قبلا هم با ی یوزر دیگه به اقای ناظم مسیج دادم
از ماه نوامبر با پدرم عضو شده بودم و خواستم رسیدگی کنند
به دلایل امنیتی یوزرو الان عوض کردم
سایت از نظر فنی ضعیفه به نظرم
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
(2015-05-07 ساعت 22:29)َalikh نوشته: به من یک نفر پیام داده که از اول time out داده بهش
من از بقیه هم میخام اگر با این صفحه مواجه میشن و تا حالا not Selected ندیدین لطفا در زمانهای مختلف با برزرهای مختلف تست کنن و چنانچه بازم همین error رو میبینن به من پیام بدن
منم از اول تا الان همین پیامو دیدم. با موبایل و 2 تا کامپیوتر و 3 تا ip مختلف هم چک کردم.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016