کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 22:14)barca0110 نوشته:  سلام دوستان
بابا این چه وضعشه من پدرم در اومد تا اکانتم فعال بشه....۴ روز طول کشید با این حساب اصلا کسی نمی تونه عضو بشه که بخواد خبر برنده شدن بده........مدیران لطفا رسیدگی کنید.
اتفاقا همون چند ساعت بعداز اعلام نتایج این مشکل به ذهنم رسید مخصوصا که یک کاربری که ادعا میکرد برنده شده (shubiz یا یه همچین چیزی)هم این موضوع رو اشاره کرده بود
ولی الان که مشخص شده هیچ کس در دنیا به طور رسمی اعلام برنده شدن نکرده این فرضیه باطل میشه؛ البته خیلی خوبه که مدیران برای راحتی کاربران این موضوع رو بررسی کنند
ممنون
تشکر کنندگان: barca0110
Nazem جان
من با اين چيزي كه ميفرماييد كه ٥ مي اعلام شدن جوابها مشكوكه موافق نيستم چون من از صفحه ثبت نامهاي آشناهام عكس دارم كه تو صفحه اخر ثبت نام كه كانفرماشن نامبر رو ميده نوشته از ٥ مي ٢٠١٥ تا ٣٠ سبتامبر ٢٠١٦ ميتونيد چك كنيد يعني از همون اكتبر مشخص بوده
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: َalikh ، usa001
برای منم session timed out!!!! فقط
تشکر کنندگان:
به من یک نفر پیام داده که از اول time out داده بهش
من از بقیه هم میخام اگر با این صفحه مواجه میشن و تا حالا not Selected ندیدین لطفا در زمانهای مختلف با برزرهای مختلف تست کنن و چنانچه بازم همین error رو میبینن به من پیام بدن
تشکر کنندگان: puryapurya
سلام من هم برنده نشدم امیدوارم امسال یک فرجی بشه دوستان کسی برنده شده و یا خبر موثقی داره
تشکر کنندگان:
دوستان در توییتر از خانم سارا گرو پرسیدم چرا امسال اینجور شده و آمار قبولی ها کم هستش و اینکه session time out برای من مینویسه آیا مبنی بر قبول شدنم هست یا خیر؟ جواب دادن که این حرفا شایعه است.از ایران هم قبولی بوده مثل روال سالهای قبل و اینکه هیچ مشکلی وجود ندارد.علت session time out اومدن هم به علت شلوغی بیش از حد سرورهاست در روزهای اول که نتیجه رو نشون نمیده....
والسلام
تشکر کنندگان: pani.sh ، roadhog ، آینده ، Memolk
دوستان یه بابایی توی همون وب سایتی که مجاز نیستم اسمشو ببرم با نام کاربریahr270 ادعا کرده که 2نفر از برندگان که یکی از سنندج و دیگری از آلمان هست رو میشناسه. جالبه کل دنیا دارند با میکروسکوب دنبال برنده میگردند ولی ایشون ادعا میکنه یه تنه با 2 نفر از اونها در ارتباطه و الان هم دارند در خفا کارهاشون رو انجام میدند. عجیبه.والله اعلم!!
تشکر کنندگان: moxtar88 ، alirezanz ، blue honey
(2015-05-07 ساعت 22:29)َalikh نوشته:  به من یک نفر پیام داده که از اول time out داده بهش
من از بقیه هم میخام اگر با این صفحه مواجه میشن و تا حالا not Selected ندیدین لطفا در زمانهای مختلف با برزرهای مختلف تست کنن و چنانچه بازم همین error رو میبینن به من پیام بدن
سلام من هم از اول session timed out رو دیدم.دقیقا از دیشب تا حالا...نزدیک به 50 40بار هم از کامپیوترهای مختلف و هم از کافی نت های مختلف دیدم همین رو میده,دلیل بر برنده بودن یا نبودن نمیتونه باشه دوست عزیز بسیار بعید هستش.
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-07 ساعت 22:34)John Freeman نوشته:  دوستان یه بابایی توی همون وب سایتی که مجاز نیستم اسمشو ببرم با نام کاربریahr270 ادعا کرده که ۲نفر از برندگان که یکی از سنندج و دیگری از آلمان هست رو میشناسه. جالبه کل دنیا دارند با میکروسکوب دنبال برنده میگردند ولی ایشون ادعا میکنه یه تنه با ۲ نفر از اونها در ارتباطه و الان هم دارند در خفا کارهاشون رو انجام میدند. عجیبه.والله اعلم!!
اگه به ادعا باشه منم میگم چند نفر رو میشناسمممم به نظرم یه کم باید بیشتر صبور باشیم
تشکر کنندگان:
برای من اول HAS NOT و بعد سریع Time Out
تشکر کنندگان:
نمیشه یکی از کسانی که فقط پیغام session time out دریافت کرده داوطلب بشه اطلاعاتش را پابلیک کنه ما هم تست کنیم؟
برفرضیم این تئوری درست باشه و فرد در نهایت جزء برنده ها باشه چون برای پر کردن فرم ds-260 دانستن تاریخ دقیق تولد لازمه هیچ مشکل امنیتی پیش نمیاد
(2015-05-07 ساعت 22:37)hmf_4919 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 22:29)َalikh نوشته:  به من یک نفر پیام داده که از اول time out داده بهش
سلام من هم از اول session timed out رو دیدم.دقیقا از دیشب تا حالا...نزدیک به 50 40بار هم از کامپیوترهای مختلف و هم از کافی نت های مختلف دیدم همین رو میده,دلیل بر برنده بودن یا نبودن نمیتونه باشه دوست عزیز بسیار بعید هستش.
امیدوارم حداقل برا شما این به معنی برنده شدن باشه , با بروزرهای مختلف تست کردین؟
تشکر کنندگان:
منم هیچ ایمیل فعالسازی برام نیامد
نه عکسی رو میتونم ببینم نه لینکها رو
قبلا هم با ی یوزر دیگه به اقای ناظم مسیج دادم
از ماه نوامبر با پدرم عضو شده بودم و خواستم رسیدگی کنند
به دلایل امنیتی یوزرو الان عوض کردم
سایت از نظر فنی ضعیفه به نظرم
تشکر کنندگان: black_jay
منم از اول تا الان همین پیامو دیدم. با موبایل و 2 تا کامپیوتر و 3 تا ip مختلف هم چک کردم.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
(2015-05-07 ساعت 22:19)behrad.sam نوشته:  اتفاقا همون چند ساعت بعداز اعلام نتایج این مشکل به ذهنم رسید مخصوصا که یک کاربری که ادعا میکرد برنده شده (shubiz یا یه همچین چیزی)هم این موضوع رو اشاره کرده بود
ولی الان که مشخص شده هیچایوایدر دنیا به طور رسمی اعلام برنده شدن نکرده این فرضیه باطل میشه؛ البته خیلی خوبه که مدیران برای راحتی کاربران این موضوع رو بررسی کنند
ممنون
درسته منم کسی رو ندیدم که قبول شده باشه و چندتا کافی نت هم آشنا دارم و پرس و جو کردم به نظرم سمپل کافی برای نتیجه گیری داریم......هیچ کسی نامه اول و رویت نکرده ولی عده ای مدام ارور تایم اوت دریافت می کنن که مسلما بهتر از اون پیغام صریح ریجکت شدنه ولی تعدادی از دوستان که این ارورو دریافت کردن گفتن بعد از چندین بار تکرار پیام ریجکت شدن و دریافت کردن این قضیه نظریه معقول پذیرفته شدن این عده از دوستان رو نقض می کنه.......وگرنه..........Big Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان