2015-05-07 ساعت 22:43
آقای armin021منم مثل شما امیدوارم سیستمها مشکل داشته باشه و هممون قبول بشیم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
2015-05-07 ساعت 22:43
آقای armin021منم مثل شما امیدوارم سیستمها مشکل داشته باشه و هممون قبول بشیم
تشکر کنندگان: armin021
2015-05-07 ساعت 22:44
(2015-05-07 ساعت 22:41)َalikh نوشته:اگه کسی مایل هست میتونه اطلاعاتشو برای من پیام خصوصی کنه قاعدتا این خطر بزرگی ایجاد نمیکنه(2015-05-07 ساعت 22:37)hmf_4919 نوشته:امیدوارم حداقل برا شما این به معنی برنده شدن باشه , با بروزرهای مختلف تست کردین؟(2015-05-07 ساعت 22:29)َalikh نوشته: به من یک نفر پیام داده که از اول time out داده بهشسلام من هم از اول session timed out رو دیدم.دقیقا از دیشب تا حالا...نزدیک به 50 40بار هم از کامپیوترهای مختلف و هم از کافی نت های مختلف دیدم همین رو میده,دلیل بر برنده بودن یا نبودن نمیتونه باشه دوست عزیز بسیار بعید هستش.
2015-05-07 ساعت 22:49
(2015-05-07 ساعت 22:41)َalikh نوشته:متشکر دوست عزیز ولی من میدونم از این شانسا هیج وقت نداشتم تو زندگیم و امیدوارم نداشته باشم چون اصلا طاقت همچین خبر خوشی رو در این موقعیت و وضعیت افتضاح از زندگیم ندارم و درجا پس میوفتم از خوشحالی چون حکم یه معجزه رو داره واسم تو این شرایط....(2015-05-07 ساعت 22:37)hmf_4919 نوشته:امیدوارم حداقل برا شما این به معنی برنده شدن باشه , با بروزرهای مختلف تست کردین؟(2015-05-07 ساعت 22:29)َalikh نوشته: به من یک نفر پیام داده که از اول time out داده بهشسلام من هم از اول session timed out رو دیدم.دقیقا از دیشب تا حالا...نزدیک به 50 40بار هم از کامپیوترهای مختلف و هم از کافی نت های مختلف دیدم همین رو میده,دلیل بر برنده بودن یا نبودن نمیتونه باشه دوست عزیز بسیار بعید هستش. بله با chrome و firefox چک کردم
2015-05-07 ساعت 22:53
اینکه وزارت خارجه یا مسئولین برگزار کننده میگن مشکلی وجود نداره و همه چی عادی هست که دلیل نمیشه ، باید یه مدرک رو کنن
خیلی رو حرفشون حساب باز نکنید ، جرف غیر منطقی میزنن ، اگه مشکل فقط ما ایرانی ها بودیم قبول میکردم اما تو کل کهکشان راه شیری کسی رو ندیدم برنده شده باشه !!! تشکر کنندگان: jayjay
2015-05-07 ساعت 22:54
دوستان تایم اوتی دنبال شیرینی خریدن باشین که به احتمال زیاد قبول شدین
good4U
2014 : Not Selected
2015 : کلا یادم رفت ! 2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب ۲۰۱7 : Not Selected تشکر کنندگان: lighter
دوستان یکی از دوستای من هم مشخصاتش رو داده تا براش چک کنم تا حالا بیش از 50 بار امتحان کردن time out اورده براش
کیس نامبر: 4xxx //افراد کیس:2نفر// رویت قبولی: 2 may //سفارت:ابوظبی// ارسال فرم: 10jun // کارنت شدن کیس: jan9// دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: هفته اخر مارچ
دریافت ویزا: خودم یکضرب همسرم کلیرنس/ اپدیت هاmarch24, apr9// کلیر:12apr// پشیمانی سفارت از کلیر13apr//مقصد: کالیفرنیا// ورود به آمریکا: -------- // دریافت گرین کارت: -------- تشکر کنندگان: barca0110 ، storagemeter ، َalikh ، puryapurya
دوستانی که سال پیش هم شرکت کردن به امتحانی بکنند ببینند ران تایم جواب گرفتن از سرور مشابه امساله یا یکم طولانی تره......شاید مشکل از دیتا بیس باشه ولی بعیده!!
اصولا باید برنامه جوری باشه که CN ما رو بگیره با دیتا بیس برنده ها مقایسه کنه اگه مچی پیدا کرد که ....اگرم نه که وضعیت اینی میشه که الان باهاش طرفیم منهی تایم اوت ارورها. دیتا بیس هم که اصولا باید CN 120000 باشه.......
بچه ها المان و کانادا و استرالیا هم خوب دارن فرتی فرتی ویزا می دن با شرایط دائم
خیلی شیک و مجلسی مقصدتون رو به استرالیا و یا کانادا عوض کنید تازه اسلحه ممکنوعه ..
2015-05-07 ساعت 22:55
این بدترین لاتاری ممکنه...دیگه این اولین و اخرین لاتاری که من ثبت نام میکنم ..من ۴۰ روز عذاب کشیدم تو این سایت نتایج بیاد الان هم پادر هواییم ..مارو بگو که تمام زندگی رو تلف کردیم و گفتیم ۵ می تکلیف معلومه ...
میگم انگاری دوباره باید شمارش معکوس ۲۰۱۶ باز کنند !!! یعنی خدایی مارو بگو برا نظم وقانون میخاییم مهاجرت کنیم به کشوری که هنوز لاتاری رو نمیتونه برگزار کنه بعد ۸ ماه !!!! یکی از مسولین یونجه زار های سرسبز (بلادکفر) نمیاد ی چیزی بگه !!! میگم دوستان برا اعتراض بیاید جلو سفارت افغانستان تا مشت محکمی به دهان امریکا جهانخار بزنیم
2015-05-07 ساعت 22:56
منم مشکل تایم اوت "بطور مداوم از ابتدا تا به کنون" دارم اما ظاهرا تعداد زیادی از دوستان در همین مهاجرسرا دارند پس با توجه به آمار و احتمال این تعداد نمی تونند قبول شده باشند اما خوب از پیغام صریح عدم انتخاب امیدوار کننده تر هست.
لاتاری امسال از خاورمیانه برنده زیادی نخواهد داشت.به دلیل مسایل امنیتی و به دلیل وجود ..ناهنده وآواره های.... وری و...راقی وکرد و به تازگی هم یمنی احتمالا اضافه خواهد شد. ازدوسال گذشته که مهاجرت کردم روزبه روز برتعداد این گروههای .....هنده درحال افزایش هست که بیشتر این افراد الان یا درحال پروسه ..ناهندگی یا به آمریکا واردشدند.آمار سایت هم تا به الان هیچ برنده نشون نداده وازطرفی درسایتهای دیگه هم هنوز هیچکس برنده نبوده به استثنا یک افغان.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: babak_m ، compresskeytionboard
2015-05-07 ساعت 22:57
گرین کارد دانمارک هم خیلی عالیه دو کشور هست گرین کارد داره یکی امریکا دوم دانمارک
دانمارک شرایط دریافت گرین کارتش امتیازیهست و کشور دانمارک اولین کشور شاد دنیا معرفی شده و یکی از مرفع ترین کشور هاست تشکر کنندگان: javadtv ، آینده ، sorkhfam ، jayjay ، compresskeytionboard
2015-05-07 ساعت 23:00
شایدم بعد از شروع این بحثها هیچ برنده ایی حاضر به خودنمایی نیست.
از ترس چشم خوردن و اینجور چیزا
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
2015-05-07 ساعت 23:00
دوستان همین الان voa دربرنامه روی خط برنامه را قطع کرد وگفت که قراربود خانم سار گرو دربرنامه امروز راجع به برندگان لاتاری صجبت کنه که حضور ایشان به سه شنبه اینده موکول گردبد.
تشکر کنندگان: puryapurya ، farrokh33
2015-05-07 ساعت 23:01
(2015-05-07 ساعت 22:55)faryas نوشته: این بدترین لاتاری ممکنه...دیگه این اولین و اخرین لاتاری که من ثبت نام میکنم ..من ۴۰ روز عذاب کشیدم تو این سایت نتایج بیاد الان هم پادر هواییم ..مارو بگو که تمام زندگی رو تلف کردیم و گفتیم ۵ می تکلیف معلومه ... مقصر تمام این بدشانسی ها سال های اخیر، کافی نت هایی هستند که برای دو زار پول بیشتر.. من خودم می گم حق هر کسی که دوست داره ، مهاجرت کنه شرایط شو خودش احساس میکنه داره ، هست که ثبت نام کنه کمااینکه خیلی ها علارقم ثبت نام بعد از مصاحبه رد شدند به زعم این اشخاص شرایط مهاجرت وجود داشته دقیقا مثل همه ی ما که این حس داریم حالا یک شخص ی مقدار پول داره یک مقدار هم زبان انگلیسی یاد گرفته و ی کاری هم بلد هست و یک تحقیقات هم کرده ایران هم انتخاب خاصی نداره و خودشو اماده تر می دونه لعنت بر کافی نت ها تشکر کنندگان: princeworld ،
|