کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-08 ساعت 13:16)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 13:15)َalikh نوشته:  آقای ناظم گل لطفا تاپیک نظرسنجی شماره کیس ۲۰۱۶ رو هم راه اندازی کنین ببینیم امسال پراکندگی کیسها چطوریه هرچند قانون احتمالات میگه نباید با سالهای قبل زیاد فرق کنه

من توی سفر هستم و با موبایل در خدمتتونم ، دوستان مدیر اینکار رو خواهند کرد.

ممنون از زحمات شما و کلیه مدیران گل و دلسوز
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
(2015-05-08 ساعت 13:30)َalikh نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 13:26)runioe نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 13:20)usatravel نوشته:  من بعد از حدود 12 سال برنده شدم. کیس نامبر زیر 200. اصلا باورم نمیشه

منم زمانم مثل شما ولی تا حالا برنده نشدم.خخخخ میشه یه دست سر ما بکشی؟؟؟؟؟ زیر 200؟ موفق باشی دوست گلم.

تو برنده میشی تو این چند سال من مطمئنم

خدا از دهنت بشنوه. و اینکه سلامتی و شادی همیشه همراهت باشه. شخصی که واسه ما خوبی بخواد ما هم خوبی میخواهیم. پس شاد و سلامت باشی عزیز دل
ممنون از توجهت
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: َalikh ، amir_ebrahimi99 ، sahandsarina88 ، hameddjj
(2015-05-08 ساعت 13:32)fairy نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 11:10)kamran293 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 10:58)fairy نوشته:  تبریک به برنگان خوش شانسCool

خب دیگه نشد که ما آمریکایی شیمWink
دیگه یا کانادایی میشم یا استرالیاییBig Grin

بدرود.

تا اونجایی که یادمه پارسال هم همینو گفتین....که پیام دادم....متاسفام قبول نشدید و هم خودم که نشدم

خب از پارسال کارای اولیه رو انجام دادم الانم منتظر ویزای کانادام هستم اگه هم ندن پذیرش استرالیا هم گرفتم.Rolleyes

خانم شما چطور پذیرش کانادا یا استرالیا رو میگیرین؟ تو رو به خدا یکی هم یه راهی به ما بگه. من لیسانس پرستاری دارم . مدرک زبان ندارم فقط
شماها چجوری میرین به ملت هم بگین وجدانن. رو این لاتاریه نامرد هم که نمیشه حساب کرد
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، sahandsarina88 ، javadgorgani
کسی نمیدونه آی دی خانم که فرزندش مریض بود چیه؟کسی از اون خانم که بچش مریض بود خبر داره؟امیدوارم برنده شده باشه.
تشکر کنندگان: َalikh ، sahandsarina88
(2015-05-08 ساعت 13:39)moxtar88 نوشته:  

بدرود.

تا اونجایی که یادمه پارسال هم همینو گفتین....که پیام دادم....متاسفام قبول نشدید و هم خودم که نشدم

خب از پارسال کارای اولیه رو انجام دادم الانم منتظر ویزای کانادام هستم اگه هم ندن پذیرش استرالیا هم گرفتم.Rolleyes

خانم شما چطور پذیرش کانادا یا استرالیا رو میگیرین؟ تو رو به خدا یکی هم یه راهی به ما بگه. من لیسانس پرستاری دارم . مدرک زبان ندارم فقط
شماها چجوری میرین به ملت هم بگین وجدانن. رو این لاتاریه نامرد هم که نمیشه حساب کرد
تو همین سایت مهاجرسرا و سایت های دیگه از جمله immigranthelp.com اطلاعات کاملی هست ولی بدونین اول از همه باید آیلتس 6 داشته باشید
تشکر کنندگان: sahandsarina88
(2015-05-08 ساعت 13:39)moxtar88 نوشته:  

بدرود.

تو پیام خصوصی توضیح میدم بهتون
we fight for a better life
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، puryapurya
(2015-05-08 ساعت 13:39)runioe نوشته:  کسی نمیدونه آی دی خانم که فرزندش مریض بود چیه؟کسی از اون خانم که بچش مریض بود خبر داره؟امیدوارم برنده شده باشه.
جریان چیه؟
تشکر کنندگان: sahandsarina88
سلام من هم متاسفانه برنده نشدم بارسوم بود شرکت می کنم
من وهمسرم کانل شرایط مهاجرت را داریم هم زبانمون خوبه هم وضع مالی مون و پاسپورت هامون هم اماده کردیم اما لاتاری نشد
میشه خواهشا راهنماییم کنید برای امریکا راهههای دیگه هست؟؟؟
با برای اتریش ودانمارک؟
من کارسناس مامایی
همسرم مهندسی برق با سابقه ی کاردرنیروگاه های اتمی

سلام من هم متاسفانه برنده نشدم بارسوم بود شرکت می کنم
من وهمسرم کانل شرایط مهاجرت را داریم هم زبانمون خوبه هم وضع مالی مون و پاسپورت هامون هم اماده کردیم اما لاتاری نشد
میشه خواهشا راهنماییم کنید برای امریکا راهههای دیگه هست؟؟؟
با برای اتریش ودانمارک؟
من کارسناس مامایی
همسرم مهندسی برق با سابقه ی کاردرنیروگاه های اتمی..
تشکر کنندگان: hameddjj
(2015-05-08 ساعت 10:18)Asal707 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 10:07)Omid.kiani نوشته:  دوستان گل مهاجرا سرا
اولا تبریک به برندگان لاتاری....ایشاا.. سال دیگه همین موقع نیویورک و لس آنجلس و ..شهر مورد علاقتونین
فقط یک سوال به من جواب بدید دیگه من برم تا لاتاری 2017
دوستان گفته بودن ویزا از 125 هزار رسیده به 84 هزار...
این تاثیری هم در سهمیه ایران داشته یا نه؟مثلا ایران هر سال حداقل ۵ هزار برنده داشت....
تغییر کرده؟

به 125 هزار نفر ویزا نمیدادن.مصاحبه میکردن و از بین تعداد 125هزار نفر فقط پنجاه هزار نفر رو انتخاب میکردن تا گرین کارت بهشون تعلق بگیره.الان 84 هزار نفر رو اعلام کردن و باز هم فقط به پنجاه هزار نفر گرین کارت میدن.در اصل ماجرا تغییری داده نشده.

سلام
لازم هست بدونین این 84000 نفر برندگان اصلی هستند و هر کدام ار اینها چند نفر زیر مجموعه دارند که به طور متوسط میشه گفت هر کیس قبول شده شامل 2 نفر میشه. و در نهایت به 55000 نفر ویزا میدهند. امیدوارم همه بچه های ایرانی قبول شده صاحب گرین کارت بشوند.
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، hameddjj
(2015-05-08 ساعت 13:43)َalikh نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 13:39)runioe نوشته:  کسی نمیدونه آی دی خانم که فرزندش مریض بود چیه؟کسی از اون خانم که بچش مریض بود خبر داره؟امیدوارم برنده شده باشه.
جریان چیه؟

تو شمارش معکوس 2016 که نمیدونم صفحه چند بود بنده خدا خیلی دوست داشت برنده بشه و فرزندشو ببره اونور ولی نمیتونم تو 500 صفحه بگردم دنبالش تا از خودش بپرسم. امیدوارم برنده شده باشه
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، javadgorgani
من هم بخاطر بچه هام خیلی دوست دارم برم ازینجا
چون نه پارتی داریم نه اشنای گردن کلفت
خودمون هم هلاک شدیم تا تونستیم با وجود استعدادفراوون پیشرفت کنیم ولی خبلی حقمون ضایع شده
تشکر کنندگان:
من تویه فرومی عضوم نزدیک 300نفرشرکت کردن اما متاسفانه اسم هیچکدوم درعین داشتن همه ی معیارهای مهاجرت درنبومد
تشکر کنندگان:
برای مهاجرت به دانمارک شرایط ساده تره . میتونید لینک زیر رو ببینید

http://www.nyidanmark.dk/en-us/

تشکر کنندگان:
مرسی اقا محسن
من حاضرم بیست میلیون ییابیشتر بدم برا مهاجرت
می دونگ کمه اما واقعا نیازدارم به این کار دخترم نوجوونه و تو ابن محیط داره تباه میشه ازاعتیادوسرطان و تصادف که توایران روتین وعادی شده واقعا می ترسم
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 13:51)sahandsarina88 نوشته:  من هم بخاطر بچه هام خیلی دوست دارم برم ازینجا
چون نه پارتی داریم نه اشنای گردن کلفت
خودمون هم هلاک شدیم تا تونستیم با وجود استعدادفراوون پیشرفت کنیم ولی خبلی حقمون ضایع شده

امیدوار باش دوست خوب من و بدون خوشبختی همین نزدیکیهاست. شاید سال بعد و شاید یه روش دیگه. من به نوبه خودم واسه شما آرزوی سلامتی و موفقیت و رسیدن به خواسته هاتون رو دارم.موفق و شاد و سربلند باشید
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، Pariz Travel

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان