کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-08 ساعت 13:20)usatravel نوشته:  من بعد از حدود 12 سال برنده شدم. کیس نامبر زیر 200. اصلا باورم نمیشه

دوست عزیز از صمیم قلبم بهتون تبریک میگم به یاری خدا ویزای یک ضرب بیگیری و مسیرتو به سوی پیشرفت باز کنی.
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: usatravel ، sahandsarina88 ، nara ، adamak ، Memolk ، elahe mousavi ، amindv15
(2015-05-08 ساعت 14:02)sahandsarina88 نوشته:  مرسی اقا محسن
من حاضرم بیست میلیون ییابیشتر بدم برا مهاجرت
می دونگ کمه اما واقعا نیازدارم به این کار دخترم نوجوونه و تو ابن محیط داره تباه میشه ازاعتیادوسرطان و تصادف که توایران روتین وعادی شده واقعا می ترسم

برای مهاجرت به دانمارک نیاز به پرداخت پول ندارید .فقط کافی شرایط رو داشته باشید که زیادم سخت نیست بعد در عرض کمتر از ۶ ماه اقامت ۲-۳ ساله میگیرد
تشکر کنندگان: sahandsarina88
از همه دوستانی که به من امتیاز دادن تشکر میکنم انشاالله بتونم جبران کنم
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: hameddjj ، MEHR52
تو رو خدا کسی نبود اینجا به من کمک کنه؟؟؟ دارم میمیرم از استرس

مشکلم رو نوشتم در #2198
تشکر کنندگان: sahandsarina88
2013
2014
2015
2016

من هم مثل خیلی های دیگه قبول نشدم؛ انشالله اگر عمری باقی موند سال 2017 Big Grin
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، hameddjj
اقا يون خانوما تبريك به همه يه روز نيومديم چه اتفاقاتي افتاد دم همه كساني كه برنده شدن گرم مطمئنا حقشو داشتين و كساني كه برنده نشدين بازم دمتون گرم چون خدا انقدر دوستون داشته كه خير صلاحتونو در نظر گرفته حتما ولي نااميد نشين از يه راه ديگه يا واسه يه كشوره ديگه يا اگه فقط لاتاري ميخواين از الان واسه سال بعد اماده شين زبان ياد بگيرين مهارت ياد بگيرين تا اينشالاه به خواسته هاتون كه رسيدين دچار مشكل نشين بازم تبريك به كساني كه برنده شدن اينشالاه يك ضرب ويزا بگيرين
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، sahandsarina88 ، hameddjj
(2015-05-08 ساعت 13:20)usatravel نوشته:  من بعد از حدود 12 سال برنده شدم. کیس نامبر زیر 200. اصلا باورم نمیشه

سلام
تبریک میگم موفق و پیروز باشید.
پشتکار و نا امید نشدن رمز دستیابی شماست.

سلام
تبریک میگم موفق و پیروز باشید.
پشتکار و نا امید نشدن رمز دستیابی به این کیس نامبر است.
کارشناس ارشد شرکت پاریز تراول
021-44622214-16
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sahandsarina88 ، SomeOneX ، usatravel ، MEHR52 ، puryapurya
به به ، تبریک به همه ی کسانی که برنده شدن

من پارسال همین موقع یعنی 18 اردیبهشت بود که دیدم یعنی با کلی تاخیر به اصرار خواهرم دیدم

اول واسه مامانم رو نگاه انداختم ، has not
بعد بابام has not
گفتم ای بابا ، حسش نیست واسه خودمو چک کنم Sad
بعد داشتم از پشت کامپیوتر بلند میشدم که برم شام بخورم دیدم نیم خیز شده بودم دیدم عه ، این فرم فرق داره has not نیست توش !!!

دوباره سر جام نشستم ، یادم نمیره هیچوقت
فقط 5 دقیقه خیره شده بودم به مانیتور 10 بار متن رو خوندم
باورم نمیشد ، چند بار خوندم نمیتونستم نه حرف بزنم نه کاری کنم
صدای قلبم رو میشنیدم

اون شب واقعا رویایی بود ، مامانم داشت داد میزد بابا غذا یخ کرد کجایی پس منم هیچ جوابی نمیدادم
اخر سر اومد بالاسر گفت زنده ای ؟

گفتم : نه

امروز هم ویزا رو گرفتم Cool
366 روز طول کشید و گذشته اون زمان

اما با پوست و استخونم دارم حسش میکنم اون لحظه رویایی رو Big Grin

22 ساله - مجرد - مشمول سربازی - با وثیقه خارج شدم Big Grin
شماره کیس 0XX
ایروان
ویزا
ورود به آمریکا
تبریک زباد به همه ی برنده شدگان
و به امید جورشدن شرایط رفتن برای برتده نشده ها
ولی اصلا به استرس ومصیبتش نمی ارزه یک سال انتظارواسترس بکشی برای دراومدن اسمت بعد هم انتظار برای ویزای یکضرب وکلیرشدن
ادم بتونه ازراههای نطمین دیگه اقدام کنه بهتره
لاتاری روهم بزاره برای کسایی که واقعادوست دارن برن اما سرایط مالی شون و زبان و بقیه معیارها اجازه نمی ده
هستن جوونهای بااستعداد که توایران بیکارن وبی پول واگه برن امریکا واقعا پیشرفت می کنن
کاش احازه می دادن فقط جوونهای خودایران شرکت کنن نه سرمایه دارایی که اقامت اروپا و کانادارو هم دارن
یکی ازدوستانم مقیم المانه وفقط ازروی سرخوشی و بخاطر فان و اینده ی بچه هاش لاتاری شرکت کرد و اسمش پارسال دراومد و گرین کارتش رو هم راحت گرفت
تشکر کنندگان: mrlzdh
(2015-05-08 ساعت 14:46)SomeOneX نوشته:  به به ، تبریک به همه ی کسانی که برنده شدن

من پارسال همین موقع یعنی 18 اردیبهشت بود که دیدم یعنی با کلی تاخیر به اصرار خواهرم دیدم

اول واسه مامانم رو نگاه انداختم ، has not
بعد بابام has not
گفتم ای بابا ، حسش نیست واسه خودمو چک کنم Sad
بعد داشتم از پشت کامپیوتر بلند میشدم که برم شام بخورم دیدم نیم خیز شده بودم دیدم عه ، این فرم فرق داره has not نیست توش !!!

دوباره سر جام نشستم ، یادم نمیره هیچوقت
فقط ۵ دقیقه خیره شده بودم به مانیتور ۱۰ بار متن رو خوندم
باورم نمیشد ، چند بار خوندم نمیتونستم نه حرف بزنم نه کاری کنم
صدای قلبم رو میشنیدم

اون شب واقعا رویایی بود ، مامانم داشت داد میزد بابا غذا یخ کرد کجایی پس منم هیچ جوابی نمیدادم
اخر سر اومد بالاسر گفت زنده ای ؟

گفتم : نه

امروز هم ویزا رو گرفتم Cool
366 روز طول کشید و گذشته اون زمان

اما با پوست و استخونم دارم حسش میکنم اون لحظه رویایی رو Big Grin

22 ساله - مجرد - مشمول سربازی - با وثیقه خارج شدم Big Grin

تبريك ميگم برادر خدارو شكر كه پاريز تراول تونست كمكت كنه ، امروز دم سفارت كه پاكت زردت رو ديدم و اسم و آدرس خودم روش بود حس خوبي داشتم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، SomeOneX ، Shaft ، sad_sad ، arman_ghasr68 ، sahandsarina88 ، gallow ، khorsandi ، amin-rabiei ، Memolk ، MEHR52 ، fairy ، puryapurya
با سلام به دوستان قبول شده ها؛ و نشده هایی مثل خودم.....
امیدوارم انها که قبول شدند به راحتی ویزا بگیرند و به مقصد برسند و انهایی هم که قبول نشوند هم راههای دیگر را امتحان کنند و هم با امید چشم به سال بعد و بعدتر داشته باشند. تا خیر و صلاح هرکس چه باشد.
.......................................................................................................................................
هفته بسیار پر استرس ولی در نهایت خوش یمنی بود که حداقل شاهد قبول شدن بعضی از دوستان بودیم.
.......................................................................................................................................
پرودگارا.....گفتی بخوان.....خواندیم .......گفتی بخواه........خواستیم................و درنهایت........: تنها با یاد خدا دلهاا ارامش می گیرد.
گرچه درکی از صلاح نبودن قبولی خودم و برادرم ندارم. اما خوب گاه با صد دعا نمی شود که بشود......گاه.......... همه چیز دست اوست. تمام
دلم برای تمامی دوستان تنگ میشود. امیدوارم در سال پیشرو بهترین ها را داشته باشید. و به امید دیدار در تاپیک 2017.
........................................................................................................................................
اگر کسی از someonelikeyou خبر داره لطفا از طرف من بهش بگید در داستان هاش به من هم نقشی عطا کنه. در ضمن حتما کتابش را چاپ کنه. شاید کتاب برتر سال شد. کی میدونه.
شاد باشید
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: SomeOneX ، arman_ghasr68 ، sahandsarina88 ، mrlzdh ، hameddjj ، puryapurya ، taherifar
(2015-05-08 ساعت 14:52)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 14:46)SomeOneX نوشته:  به به ، تبریک به همه ی کسانی که برنده شدن

من پارسال همین موقع یعنی 18 اردیبهشت بود که دیدم یعنی با کلی تاخیر به اصرار ....

تبريك ميگم برادر خدارو شكر كه پاريز تراول تونست كمكت كنه ، امروز دم سفارت كه پاكت زردت رو ديدم و اسم و آدرس خودم روش بود حس خوبي داشتم.

قربان شما
دقیقا ، امروز کلا حس خوبی بود وقتی شما رو دیدم و همچنین بقیه دوستان که امروز ویزا گرفتن

بیشترین ارامش رو بعد قبولی من وقتی بدست اوردم که اقای مهدوی خیلی ریلکس گفت خیالت راحت تو از الان ویزا رو تصور کن
خیلی عالی فرم ds-260 پُر کرد برام و هیچ نقص مدرکی هم نداشتم

تشکر فراوان از شما و اقای مهدوی عزیز
شماره کیس 0XX
ایروان
ویزا
ورود به آمریکا
تشکر کنندگان: Shaft ، arman_ghasr68 ، Ali Sepehr ، Memolk ، MEHR52 ، aaraam
سلام
منم باراول بود شرکت کردم ولی برنده نشدم
هنوز آماری ازبرنده شده ها نیست؟
تشکر کنندگان: hameddjj
اقای سپهرببخشید جساارت می کنم سما الان امریکا زندگی می کنید؟؟؟؟
این شرکتتون کارهای مهاجرتی انحام می ده بافقط مختص لاتاری هاست
اگه وکیل کاردرستی می شنااسید یا خودتون کارمهاحرت انجام می دید لطفا بمن خبربدید
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، hameddjj
(2015-05-08 ساعت 15:05)SomeOneX نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 14:52)Nazem نوشته:  

من پارسال همین موقع یعنی 18 اردیبهشت بود که دیدم یعنی با کلی تاخیر به اصرار ....

قربان شما
دقیقا ، امروز کلا حس خوبی بود وقتی شما رو دیدم و همچنین بقیه دوستان که امروز ویزا گرفتن

بیشترین ارامش رو بعد قبولی من وقتی بدست اوردم که اقای مهدوی خیلی ریلکس گفت خیالت راحت تو از الان ویزا رو تصور کن
خیلی عالی فرم ds-260 پُر کرد برام و هیچ نقص مدرکی هم نداشتم

تشکر فراوان از شما و اقای مهدوی عزیز
واقعا آقاي مهدوي تو روز همايش به من پا شكسته خيلي كمك كرد يعني به نوعي پارتي بازي كرد من رو برد نشوند و بعد مبلغ همايش رو برد پرداخت كرد و بعد براي من آبميوه و آب معدني آورد و گفت هر كاري باشه من رو خبر كن .... با اينكه كارهاي كيسم رو خودم كامل انجام دادم و افتخار در خدمت آنها بودن رو نداشتم ولي از تمام زحماتشون براي بچه ها ي ايراني متشكرم ..... آقاي سپهر ،آقاي مهدوي متشكرم بابت تماسهاي كه گرفتم و وقتي كه براي جواب دادن بي چون و چرايي كه براي من گذاشتيد .
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: SomeOneX ، Ali Sepehr ، Memolk ، MEHR52 ، roadhog

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان