موضوعها: 0
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-08 ساعت 13:20)usatravel نوشته: من بعد از حدود 12 سال برنده شدم. کیس نامبر زیر 200. اصلا باورم نمیشه
دوست عزیز از صمیم قلبم بهتون تبریک میگم به یاری خدا ویزای یک ضرب بیگیری و مسیرتو به سوی پیشرفت باز کنی.
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
از همه دوستانی که به من امتیاز دادن تشکر میکنم انشاالله بتونم جبران کنم
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو رو خدا کسی نبود اینجا به من کمک کنه؟؟؟ دارم میمیرم از استرس
مشکلم رو نوشتم در #2198
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اقا يون خانوما تبريك به همه يه روز نيومديم چه اتفاقاتي افتاد دم همه كساني كه برنده شدن گرم مطمئنا حقشو داشتين و كساني كه برنده نشدين بازم دمتون گرم چون خدا انقدر دوستون داشته كه خير صلاحتونو در نظر گرفته حتما ولي نااميد نشين از يه راه ديگه يا واسه يه كشوره ديگه يا اگه فقط لاتاري ميخواين از الان واسه سال بعد اماده شين زبان ياد بگيرين مهارت ياد بگيرين تا اينشالاه به خواسته هاتون كه رسيدين دچار مشكل نشين بازم تبريك به كساني كه برنده شدن اينشالاه يك ضرب ويزا بگيرين
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 14:52 توسط sahandsarina88.)
تبریک زباد به همه ی برنده شدگان
و به امید جورشدن شرایط رفتن برای برتده نشده ها
ولی اصلا به استرس ومصیبتش نمی ارزه یک سال انتظارواسترس بکشی برای دراومدن اسمت بعد هم انتظار برای ویزای یکضرب وکلیرشدن
ادم بتونه ازراههای نطمین دیگه اقدام کنه بهتره
لاتاری روهم بزاره برای کسایی که واقعادوست دارن برن اما سرایط مالی شون و زبان و بقیه معیارها اجازه نمی ده
هستن جوونهای بااستعداد که توایران بیکارن وبی پول واگه برن امریکا واقعا پیشرفت می کنن
کاش احازه می دادن فقط جوونهای خودایران شرکت کنن نه سرمایه دارایی که اقامت اروپا و کانادارو هم دارن
یکی ازدوستانم مقیم المانه وفقط ازروی سرخوشی و بخاطر فان و اینده ی بچه هاش لاتاری شرکت کرد و اسمش پارسال دراومد و گرین کارتش رو هم راحت گرفت
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان قبول شده ها؛ و نشده هایی مثل خودم.....
امیدوارم انها که قبول شدند به راحتی ویزا بگیرند و به مقصد برسند و انهایی هم که قبول نشوند هم راههای دیگر را امتحان کنند و هم با امید چشم به سال بعد و بعدتر داشته باشند. تا خیر و صلاح هرکس چه باشد.
.......................................................................................................................................
هفته بسیار پر استرس ولی در نهایت خوش یمنی بود که حداقل شاهد قبول شدن بعضی از دوستان بودیم.
.......................................................................................................................................
پرودگارا.....گفتی بخوان.....خواندیم .......گفتی بخواه........خواستیم................و درنهایت........: تنها با یاد خدا دلهاا ارامش می گیرد.
گرچه درکی از صلاح نبودن قبولی خودم و برادرم ندارم. اما خوب گاه با صد دعا نمی شود که بشود......گاه.......... همه چیز دست اوست. تمام
دلم برای تمامی دوستان تنگ میشود. امیدوارم در سال پیشرو بهترین ها را داشته باشید. و به امید دیدار در تاپیک 2017.
........................................................................................................................................
اگر کسی از someonelikeyou خبر داره لطفا از طرف من بهش بگید در داستان هاش به من هم نقشی عطا کنه. در ضمن حتما کتابش را چاپ کنه. شاید کتاب برتر سال شد. کی میدونه.
شاد باشید
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 14:52)Nazem نوشته: (2015-05-08 ساعت 14:46)SomeOneX نوشته: به به ، تبریک به همه ی کسانی که برنده شدن
من پارسال همین موقع یعنی 18 اردیبهشت بود که دیدم یعنی با کلی تاخیر به اصرار ....
تبريك ميگم برادر خدارو شكر كه پاريز تراول تونست كمكت كنه ، امروز دم سفارت كه پاكت زردت رو ديدم و اسم و آدرس خودم روش بود حس خوبي داشتم.
قربان شما
دقیقا ، امروز کلا حس خوبی بود وقتی شما رو دیدم و همچنین بقیه دوستان که امروز ویزا گرفتن
بیشترین ارامش رو بعد قبولی من وقتی بدست اوردم که اقای مهدوی خیلی ریلکس گفت خیالت راحت تو از الان ویزا رو تصور کن
خیلی عالی فرم ds-260 پُر کرد برام و هیچ نقص مدرکی هم نداشتم
تشکر فراوان از شما و اقای مهدوی عزیز
شماره کیس 0XX➎
ایروان ✞
ویزا ✓
ورود به آمریکا ✈
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منم باراول بود شرکت کردم ولی برنده نشدم
هنوز آماری ازبرنده شده ها نیست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اقای سپهرببخشید جساارت می کنم سما الان امریکا زندگی می کنید؟؟؟؟
این شرکتتون کارهای مهاجرتی انحام می ده بافقط مختص لاتاری هاست
اگه وکیل کاردرستی می شنااسید یا خودتون کارمهاحرت انجام می دید لطفا بمن خبربدید
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 15:05)SomeOneX نوشته: (2015-05-08 ساعت 14:52)Nazem نوشته: (2015-05-08 ساعت 14:46)SomeOneX نوشته: به به ، تبریک به همه ی کسانی که برنده شدن
من پارسال همین موقع یعنی 18 اردیبهشت بود که دیدم یعنی با کلی تاخیر به اصرار ....
تبريك ميگم برادر خدارو شكر كه پاريز تراول تونست كمكت كنه ، امروز دم سفارت كه پاكت زردت رو ديدم و اسم و آدرس خودم روش بود حس خوبي داشتم.
قربان شما
دقیقا ، امروز کلا حس خوبی بود وقتی شما رو دیدم و همچنین بقیه دوستان که امروز ویزا گرفتن
بیشترین ارامش رو بعد قبولی من وقتی بدست اوردم که اقای مهدوی خیلی ریلکس گفت خیالت راحت تو از الان ویزا رو تصور کن
خیلی عالی فرم ds-260 پُر کرد برام و هیچ نقص مدرکی هم نداشتم
تشکر فراوان از شما و اقای مهدوی عزیز
واقعا آقاي مهدوي تو روز همايش به من پا شكسته خيلي كمك كرد يعني به نوعي پارتي بازي كرد من رو برد نشوند و بعد مبلغ همايش رو برد پرداخت كرد و بعد براي من آبميوه و آب معدني آورد و گفت هر كاري باشه من رو خبر كن .... با اينكه كارهاي كيسم رو خودم كامل انجام دادم و افتخار در خدمت آنها بودن رو نداشتم ولي از تمام زحماتشون براي بچه ها ي ايراني متشكرم ..... آقاي سپهر ،آقاي مهدوي متشكرم بابت تماسهاي كه گرفتم و وقتي كه براي جواب دادن بي چون و چرايي كه براي من گذاشتيد .
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)