موضوعها: 0
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 13:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 13:13 توسط runioe.)
(2015-05-08 ساعت 13:08)Nazem نوشته: بحث در رابطه با ازدواج صــــوری و درخواست اینکار توی مهاجرسرا ممنوعه و اگه هم کسی محروم شده بخاطر اینه که شکایت ازش شده و با مدیران در میون گذاشته شده.
آقا کلی خندیدم. یعنی از این کارا هم میکنن؟ فکر نمیکردم. واقعا محرومیت واجبه واسشون. آقا مدیر ممنون از کنترلتون و اطلاع رسانیتون. متشکرم از این سایت چون تو این چند سال عضویت کاملا استفاده بردیم. جور دیگر نمیشد تشکر کرد.
مدیران و گردانندگان مهاجر سرا متشکریمممممممممممممممممممممممممممم
سلامت و شاد و سر افراز باشید
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
آقای ناظم گل لطفا تاپیک نظرسنجی شماره کیس 2016 رو هم راه اندازی کنین ببینیم امسال پراکندگی کیسها چطوریه هرچند قانون احتمالات میگه نباید با سالهای قبل زیاد فرق کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 13:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 13:25 توسط alireza esf.)
با سلام
دوستان عزيزم
من قبولي ٢٠١٣ هستم و قاعدتا نبايد به اين پست سري بزنم
ولي به خاطر شور و شوق اون روزها كه خاطرات بسيار خوبي هست تو زندگي ام ميام و استرس و انتظار اون زمانها برام تكرار ميشه و بسيار شيرين هست
خواهر و برادرهاي هموطن عزيزم
من چيزي حدود ٢٢ سال ثبت نام كردم از سايت هايي كه وعده دروغ ميدادند و هر سال چهار صد دلار مي گرفتند تا اژانس هاي مختلف ولي سالهاي اخر با ثبت نام مستقيم و تكرار بالاخره برنده شدم و با خانواده رفتيم
من روز ي كه بيست و دو سال پيش ثبت نام ميكردم ازدواج نكرده بودم قبول كه شدم دخترم را اومدم كالج ثبت نام كنم
تعجب ميكنم از اينكه بعضي دوستان اينقدر نااميد هستند و زودرنج از بخت و إقبال و شانس
مطمن هستم خدا به همه شما نظر داره و اگر نااميد نشيد حتما در زندگي به هر هدفي خواهيد رسيد
اين سايت در مسير مصاحبه و پرواز و كارهاي اداري بسيار به من كمك كرد و خوشحالم كه تجربه شخصي خودم را اينجا به اشتراك ميزارم
براي قبول شده ها روزهاي خوبي ارزو دارم زيرا كه مسير سختي را تا استقرار دارند
و براي بقيه دوستان پيشنهاد ثبت نام مجدد تا برنده شدن
لطفا لطفا لطفا از لطف خدا غافل نشيد و ثبت نام را ادامه بديد
متشكر
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
من بعد از حدود 12 سال برنده شدم. کیس نامبر زیر 200. اصلا باورم نمیشه
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
دوستان منم فعلا بای
تا 2017
برم به کانادا و المان ی سر بزنم
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
من از برندگان ٢٠١٥ هستم و منتظر كلير هستم كه انشالله بزودي انجام ميشه.
لازمه به عرضتون برسونم كه وقتي برنده شدم با ناظم مدير سايت مهاجرسرا آشنا شدم و أيشون خيلي به من كمك كرد هر موقع هر سوْالي داشتم راهنمايي ميكرد ،بالاخره با سابقه ترين عضو مهاجرسرا هست كه خودشون هم اتفاقا از برندگان سالهاى قبل بودن كه همين راه رو طَي كرده.
پارسال وقتي باهاشون تماس گرفتم راجب به همايش برام توضيح دادند و من با پاي شكسته و عصا از اهواز با هواپيما رفتم تهران ودر همايش شركت كردم كه واقعا مفيد بود براي من ،از لحاظ تكميل فرم ، نحوه پر كردن و نوشتن چيز هاي كه ريسك كليرنس رو بياره پايين ، و وهاي ديگه من پارسال هزينه زير ٥٠ هزار تومان دادم ولي به اندازه ميليونها كمك شد به كيس و پروسه من .
شنيدم امسال همايش رايگانه از اين فرضت استفاده كنيد و ازدستش نديد چون شما يكي از خوش شانسترينها هستيد و بايد از اين فرصت به نحوه أحسن استفاده كنيد.
اين همايش به نظر من براي كساني كه تو امريكا كسي رو ندارند عاليه چون بچه هاي مهاجرسرا كمك ميكنند كه از آدرسهاي انها تو امريكا استفاده بشه براي رسيدن گرين كارتهاي شما ،و كمك كردن انها براي بدست اوردن ssn كه همون سوشال سكيورتي نامبره در مدته خيلي كمك شايد ٣ روزه ( ssn شماره ملي شما ميشه كه براي كرايه خانه ، حساب بانكي نياز داريد)
من با اينكه عمو م امريكا هستش ولي خيلي از بچه ها كمك گرفتم . همينجا از همشون تشكر ميكنم
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 13:31 توسط persian.boy.)
سلام. وقتشو نداشتم تمام 148 صفحه رو بخونم.ولي ظاهراً امسال دوستان خيلي کمي قبول شدن.من خودم و 9 نفر ديگه که ثبت نامشون کردم قبول نشديم.اين بار، تو چند سري و تو زمان هاي مختلف ثبت نام کردم که از لحاظ توزيع آماري هم شانسمون بيشتر بشه. بعيد مي دونم زمان ثبت نام تأثيري تو قبولي داشته باشه.
تو DV2014 يکي از دوستام که اولين بار بود شرکت مي کرد، قبول شد.اون موقع کلي به حالش قبطه خوردم که چقدر خوش شانسه.خيليم براش خوشحال شدم چون بچه فوق العاده با استعدادي بود که مثل خيلي جووناي ديگه تو بازار بيکاري گير افتاده بود. خلاصه بنده خدا با وجود وضعيت مالي نه چندان خوب، حدود 8 ميليون تومن خرج کرد ولي متأسفانه با وجود اوکي بودن تمام مراحل، ويزا بهش نرسيد و به همين راحتي گفتن تموم شده. همون موقع خيلي از بچه هاي مهاجرسرا به اين سرنوشت گرفتار شدن.
حالا که نگاه مي کنم، مي بينم بعضي چيزا رو ما نمي دونيم.فقط خدا مي دونه. پس از قبولي خودتون خيلي خوشحال و از قبول نشدنتونم خيلي ناراحت نشيد. همه چيو به خدا بسپاريد. وقتش که بشه خودش کارا رو درست مي کنه. يا علي تا بعد.
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 13:20)usatravel نوشته: من بعد از حدود 12 سال برنده شدم. کیس نامبر زیر 200. اصلا باورم نمیشه
منم زمانم مثل شما ولی تا حالا برنده نشدم.خخخخ میشه یه دست سر ما بکشی؟؟؟؟؟ زیر 200؟ موفق باشی دوست گلم.
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 13:31 توسط runioe.)
آقا کسی از اون خانم که بچش مریض بود خبر داره؟امیدوارم برنده شده باشه.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من به همه عزیزانی که امسال برنده شدند تبریک میگم از مدیران سایت هم که دمشون گرم سال هاست به وسیله این سایت نمی ذارند ملت سرگردان بشند تشکر می کنم. به هر حال من جزو پیش کسوت های مهاجرسرا هستم و هفت هشت سالی هست که لاتاری شرکت می کنم اما فعلاً اندر خم یک کوچه ام. دوستتون دارم.
مهران
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
آقا کسی از اون خانم که بچش مریض بود خبر داره؟امیدوارم برنده شده باشه