کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-10 ساعت 19:00)احمد م نوشته:  آقا من خيلي استرس دارم سماره كيس نامبرم رو به كسي گفتم اگر پر كنه چي ميشه
سلام دوست عزیز نگران نباش .اولین کاری که میکنی اینه که به محض اینکه سایت برا پر کردن فرم باز شد خیلی سریع فرم رو پر کنی ۰(البته با ارامش ودقت) تا خیالت راحت بشه ووقتی تاییدیه رو گرفتی دیگه هیچگونه ترسی نداری .برای اینکه فرم رو زودتر پر کنی بهتره فرمds260+ترجمه ان+راهنمای پرکردن فرم رو از تاپیک مربوطه کپی کنی ویک پرینت بگیری واطلاعات اونو با مداد پرکنی وآماده بشی وقتی به صورت آن لاین داری فرم رو پر میکنی سرعت عمل تو بالا میره .تو فرم اطلاعاتی میخواد که بهتره از الان اونا رو آماده کنی .شاد باشید
تشکر کنندگان: mrlzdh
با سلام
دوستان 2 سوال داشتم
1. 2017 برگذار میشود لاتری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2. از تاریخی شروع میشه تا چه تاریخی پایان منظورم از چه ساعتی شروع میشه و چه ساعتی به پایان ؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 14:46)ali0854 نوشته:  من که سال بعد اگه لاتاری ثبت نام کردم یه ربع اخر ثبت نام می کنم چون از هر کی می پورسم روز اخر ثبته نام کرده بعدش بردهTongueTongueTongueBig Grin
سلام دوست عزیز این طور که میگی هم نیست پسرم سال گذشته که قبول شد روز اول ثبت نام کرد .جالبه که او اولین سالش بود که شرکت میکرد وقبول شد ومن بیشتر از۲۰ سال است که شرکت میکنم .لاتاری یعنی......
تشکر کنندگان: Nima4185 ، قصه گو ، lighter ، alm80 ، اشکان 3D ، puryapurya
سلام
از اعضا كسي هست كه ابتدا برنده لاتاري شده باشه ولي بعدا موقع مصاحبه يا فرستادن فرمها يا ... caseش مردود شده باشه؟ ميخوام دلايل مردودي رو بدونم تا شايد يه سري اشتباهات رو تكرار نكنيم.
ممنون
تشکر کنندگان: farrokh33 ، hamed.fa ، hassan8ir
(2015-05-10 ساعت 23:30)mehrdad_latery نوشته:  با سلام
دوستان ۲ سوال داشتم
۱. 2017 برگذار میشود لاتری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. از تاریخی شروع میشه تا چه تاریخی پایان منظورم از چه ساعتی شروع میشه و چه ساعتی به پایان ؟؟؟؟؟؟؟

1- مهم این هستش وقتی برگزار میشه اسم ایران جز کشورهای مجاز به ثبت نام باشه ! باید ببینیم امسال اسم ایران هست یا خیر ! (بعید میدونم نباشه)

2-هرسال 9ام یا 10 مهر شروع میشه بمدت یکماه
تشکر کنندگان:
[عکس: uhs5_ezgif.com-gif-maker.gif]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-05-10 ساعت 23:33)farrokh33 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 14:46)ali0854 نوشته:  من که سال بعد اگه لاتاری ثبت نام کردم یه ربع اخر ثبت نام می کنم چون از هر کی می پورسم روز اخر ثبته نام کرده بعدش بردهTongueTongueTongueBig Grin
سلام دوست عزیز این طور که میگی هم نیست پسرم سال گذشته که قبول شد روز اول ثبت نام کرد .جالبه که او اولین سالش بود که شرکت میکرد وقبول شد ومن بیشتر از۲۰ سال است که شرکت میکنم .لاتاری یعنی......

من هم بعد از 13 سال برنده شدم و اخرین بار در اول بازه ثبت نام کردم.تو این قضیه همه چی شانسیه.
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
تشکر کنندگان: اشکان 3D ، قصه گو ، puryapurya
(2015-05-10 ساعت 23:39)Rira_1982 نوشته:  سلام
از اعضا كسي هست كه ابتدا برنده لاتاري شده باشه ولي بعدا موقع مصاحبه يا فرستادن فرمها يا ... caseش مردود شده باشه؟ ميخوام دلايل مردودي رو بدونم تا شايد يه سري اشتباهات رو تكرار نكنيم.
ممنون

ببیند رد شدن در لاتاری در 3 صورت امکانپذیر هست
1-شما شرایط لازم در لاتاری رو نداشته باشین توضیحاتش تو سایتهای مربوطه هست.
2-شماره کیس نامبرتون خیلی بالا باشه و وقت مصاحبه بهتون نرسه
3-اف بی ای چک بخورید و تا به پایان رسیدن ویزا جوابش نیاد.خیلی از دوستان 2013 و 2014 به این طریق ریجکت شدن.
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-05-10 ساعت 22:30)kamran293 نوشته:  اشکان 3D. مسافر تنها هستین؟!!!! پارسال هم همبنحوری تو سوت کور صداتون کردم......دیگه نیستین اینجا ؟؟!!

سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرای عزیز ممنون از راهنمایی همه به من و بقیه دوستان...

سلام کامران جان اره مسافر تنهام جالبه کسانی که زیر مجموعه دارن یا خانوم هستن شانس بیشتری برای برنده شدن دارن تا ما مردهای تک و تنها نمیدونم چرا والا من هر سال اسمم در نمیاد دیگه ساکت میشم فقط روال کاری دوستان رو میخونم و یاد میگیرم که دیگه باور کن همش برام تکراری شده....
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games

7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
تشکر کنندگان: mrlzdh ، lighter ، farrokh33
(2015-05-10 ساعت 23:39)Rira_1982 نوشته:  سلام
ممنون
سلام دوست عزیز.برخی ازدلایل ریجکتی ویا رد شدن:
۱-نداشتن دیپلم کامل ۱۲ساله ویا سابقه کاری که مورد قبول اونها نباشه
۲-خلاف واقع نوشتن اطلاعات درفرم وموقع مصاحبه نتونن اونو اثبات کنن مثل همین ارایه مدرک دیپلم
۳-دروغ گغتن به آفیسر برای گول زدن او
۴-اسمش جزو گروه های....
در خاتمه بهتره دوست عزیز فقط وفقط حقیقت رو بگید وجز راستگویی راه دیگه ای رو نرید .مطمین باشید اگه از ابتدا همه چیز رو برمبنای راستی وصداقت بگذارید هیچگونه مشکلی براتون پیش نمیاد وموفق میشید .شاد باشید
تشکر کنندگان: Nima4185 ، ammar ، lighter
(2015-05-10 ساعت 22:30)kamran293 نوشته:  اشکان 3D. مسافر تنها هستین؟!!!! پارسال هم همبنحوری تو سوت کور صداتون کردم......دیگه نیستین اینجا ؟؟!!

سلام دوست عزیز
خوبین؟
قبول شدین یا نه ؟
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان:
توی این بحث خیلی ها گفتن چرا همه پاشدید ثبت نام کردید و غیره ! یه عده هم جواب دادن که این حق هر کسیه ثبت نام کنه و...

اگه کسی این نوشته ها رو میخونه چه عضو این تالار گفتمان(انجمن) هست چه به صورت اتفاقی از طریق موتورهای جستجوگر و ... داره این مطلب رو میخونه به این نکته توجه کنه :

به من ربطی نداره که میخوایید شرکت بکنید شرکت نکنید یا پیرمرد /پیرزن صد ساله رو ثبت نام کنی یا نه فقط یک خواهـــــــــــــــــــــــــــشی داشتم شما که میخوای لاتاری ثبت نام کنی و دوس داری برنده بشی یه درصد هم بزار واسه اینکه بالفرض قبول خواهــی شد و قبلش یه مطالعه ای بکن که شرایط ثبت نام چیه ، فرم های ثبت نام چیه ! خلاصه یه چکیده ای از آنچه باید بعد از قبولی انجام بدی رو مطالعه کن ! هم واسه خودت که میخوای ثبت نام کنی مطالعه کن هم برای اون صد نفر و اندی که قراره ثبت نامشون کنی توضیح بده که شرایط اینطوریه و...

دوستــانی رو میبینم (امیدوارم ناراحت نشن) که حتی نمیدونن فرم ثبت نام چی هستش چه برسه به فرم های بعد از ثبت نام !!! یه چیزی رو ندونستن بد نیست ! چیزی رو که نمیدونی و بپرسی اونم بد نیست !!! امــا یه ذره حداقل همت کن حالا که قبول شدی نه اینکه هلو بپر تو گلو این همه پست از سال 2010 تا حالا در این انجمن ارسال شده که مراحل چی هستش و تمام مسیری رو که بقیه رفتن توضیح دادن اما دوستانی هستن که به خودشون زحمت نمیدن یه سرچی توی انجمن بکنن و میخوان یکی بیاد دربست بشینه واسشون از اسپلینگ اسمشون توی فرم تا گرفتن ویزا توضیح بده ! خب یه ذره خودتون هم تلاش کنید ...

نمیدونم شاید نیت ما صاف نیست که برنده نشدیم (بازم میگم لاتاری یعنی قرعه کشی و هر کی و شانسش ، خواهشاً نقل قول نکنید و بگید لاتاری یعنی شانسی !!!!!) و دوستانی که واقعاً صاف و سادن (ساده به معنای بدش نه ، به معنای خوبش) هستن قبول شدن

یه بنده خدایی بود دیدن روی کمرش یه آنتن وصل کرده بهش گفتن این آنتن رو واسه چی گذاشتی ؟!؟!
گفت : والا ما هر چی میگیم یکی میرسه بهمون میگه نیتت صاف نیست منم این آنتن رو گذاشتم شاید صاف بشه Big Grin
تشکر کنندگان: lighter ، مسافر تنها ، ali0854 ، sepandarA ، syrene1685 ، sa122 ، farrokh33 ، aaraam ، puryapurya ، amin_j

والا ما که ۵-۴ ساله یا روز اخر یا ۳-۲ روز اخر ثبت نام کردیم اما دریغ...
تشکر کنندگان: farrokh33 ، اشکان 3D
(2015-05-11 ساعت 02:24)mercedeh 67 نوشته:  

والا ما که ۵-۴ ساله یا روز اخر یا ۳-۲ روز اخر ثبت نام کردیم اما دریغ...
والله من که سال قبل دقیقه های آخر ثبت نام کردم, امسال گفتم شاید دیر بوده... اولین روز ثبت نام کردم.امسال می خوام ایمیلمو عوض کنم... والله...
ولی ای کاش افرادی ثبت نام کنن که قصد رفتن دارن تو هر سن و سطح تحصیلات حتی اگه موقعیتی پیش بیاد و نتونه بره هم باز میگیم هدف داشته... نه اینکه مامانه مامان بزرگمونو که اصلا نمیدونه لاتاری چیه... و فقط چون مفته محض خنده ثبت نام کنیم...
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

تشکر کنندگان: lighter ، farrokh33 ، اشکان 3D
(2015-05-11 ساعت 01:24)مسافر تنها نوشته:  

سلام دوست عزیز
خوبین؟
قبول شدین یا نه ؟
باید بگم که متاسفانه نه نشدم..امسالم نشدمSad
کلا نشدم...اینم نشدم...تو زندگیمونم نشدم...و جدا شدم..از زندگی شخصی هم شانس نداشتم..اما میدونم خدا بزرگه...و هست..
تشکر کنندگان: اشکان 3D

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان