موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
دیگه بچه ها کم کم داره سایشون تو این تایپک میره....و کمرنگ تر میشه....چه فاز بدی داره اینجا... چه فاز بدی..دو ساعت خوبم امیدوار...و دنبال راهای دیگه و دو ساعت دیگه دبرس و افسرده که چرا من قبول نشدم..چرا چ چرا و چرا...همش همینم این چند روز....و امروز از عصبی بودن چند لحضه تو خونه دعوام شد..گوشیمو کوبوندم به دیوار و تیکه تیکه شد..اما خب دوساعت بعدش دیگه خوب شدم....خدایا.....چم شده...
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-10 ساعت 21:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 21:30 توسط 2014families lottery winners.)
بچه ها قران واقعا کتاب بزرگیه و با تامل در اون می فهمیم که چه رازهایی توش نهفته هست اینو باتوجه به تجربه شخصیم و اتفاقهای رخداده میگم
شاعر شعرهای شادمهر عقیلی مونا برزویی توی اخرین صحبتهاش گفته که دیگه نمی خواد شعرهای غمگین بنویسه چون احساس می کنه هرانچه که نوشته توی زندگی شخصیش واسش اتفاق افتاده و به عینه اینو توی زندگیش لمس کرده اون تصمیم گرفته دیگه مضمون شعرهاش شاد کنه و خیلی اعتقاد پیدا کرده به این موضوع و این خیلی جالبه !
سوره قلم رو یادتون بیاد قسم به قلم وآنچه که می نویسد واقعا خط به خط قران سرشار از رازهای این دنیاست
شاید باورتون نشه من بدون علم داشتن روی این موضوع زمانی که به گذشته برگشتم و به این موضوع فکر کردم یادم میاد قبل از قبولی مامان اینا ماهها قبلترش پشت یه عکس قدیمی نوشته بودم که امسال پدر و مادر من لاتاری قبول میشن و این عکس رو توی کیف پولم گداشته بودم به صورت برعکس و هر روز که کیف پولم رو باز می کردم نگاه به جملاتی که نوشته بودم میکردم و می خوندمش بدون اطلاع از دونستن این موضوع !!! و همون سال اسم پدرم لاتاری در اومد .
و الان با حرف منا برزویی یاد اون روزها و سوره قلم می افتم.
این حرفها واسه من یه معنی عرفانی خاصی داره و چون واقعا دوستتون داشتم این ماجرا رو در یک مکان عمومی گذاشتم و اون رو با همتون شیر کردم که بدونید چقدر دوستتون دارم و از خوشحالیتون منم هم خوشحال میشم و از ناراحتیتون واقعا ناراحت میشم دوستای خوبم
به امید پیروزی واسه همتون
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امسال قبول شدم. یکی از بچه هام در حال حاضر 17 سالشه، بعدن مشکلی پیش نمیاد برای ورودش؟
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-10 ساعت 21:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 21:47 توسط kamran293.)
بچه ها قران واقعا کتاب بزرگیه و با تامل در اون می فهمیم که چه رازهایی توش نهفته هست اینو باتوجه به تجربه شخصیم و اتفاقهای رخداده میگم
شاعر شعرهای شادمهر عقیلی مونا برزویی توی اخرین صحبتهاش گفته که دیگه نمی خواد شعرهای غمگین بنویسه چون احساس می کنه هرانچه که نوشته توی زندگی شخصیش واسش اتفاق افتاده و به عینه اینو توی زندگیش لمس کرده اون تصمیم گرفته دیگه مضمون شعرهاش شاد کنه و خیلی اعتقاد پیدا کرده به این موضوع و این خیلی جالبه !
سوره قلم رو یادتون بیاد قسم به قلم وآنچه که می نویسد واقعا خط به خط قران سرشار از رازهای این دنیاست
شاید باورتون نشه من بدون علم داشتن روی این موضوع زمانی که به گذشته برگشتم و به این موضوع فکر کردم یادم میاد قبل از قبولی مامان اینا ماهها قبلترش پشت یه عکس قدیمی نوشته بودم که امسال پدر و مادر من لاتاری قبول میشن و این عکس رو توی کیف پولم گداشته بودم به صورت برعکس و هر روز که کیف پولم رو باز می کردم نگاه به جملاتی که نوشته بودم میکردم و می خوندمش بدون اطلاع از دونستن این موضوع !!! و همون سال اسم پدرم لاتاری در اومد .
و الان با حرف منا برزویی یاد اون روزها و سوره قلم می افتم.
این حرفها واسه من یه معنی عرفانی خاصی داره و چون واقعا دوستتون داشتم این ماجرا رو در یک مکان عمومی گذاشتم و اون رو با همتون شیر کردم که بدونید چقدر دوستتون دارم و از خوشحالیتون منم هم خوشحال میشم و از ناراحتیتون واقعا ناراحت میشم دوستای خوبم
به امید پیروزی واسه همتون
[/quote]
خیلی قشنگ..کاملا اعتقاد دارم....قرآن واقعا.تاثیر گذار هستش.. اگه ادم درکش کنه..ممنون که دوباره یاد قرآن انداختین منو..
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-10 ساعت 21:33)m.ghoreishi نوشته: (2015-05-10 ساعت 21:30)hedayat2112 نوشته: سلام
من امسال قبول شدم. یکی از بچه هام در حال حاضر 17 سالشه، بعدن مشکلی پیش نمیاد برای ورودش؟
سلام و تبریک
خیر مشکلی پیش نمیاد
اگر پسر هستن فکر کنم بعد از 18 سالگي اگر به ايران برگردن بايد وايسن سربازي برن ، باز هم دوستاني که اطلاعات بيشتر دارن بگن، شايد من اشتباه گفته باشم
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
2015-05-10 ساعت 22:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 23:07 توسط farrokh33.)
سلام دوستان عزیزی که تازه اومدید تو مهاجرسرا اگه ممکنه وقتی پستی رو میخونید وباهاش موافقید ویا از اطلاعاتش استفاده میکنید روی گزینه تبریک و تشکر در پایین پست کلیک کنید تا شخصی که پست گذاشته متوجه بشه که خونده شده ومورد استفاده دوستان قرار گرفته .با سپاس همیشه شاد باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من دو سه روزه نبودم جريان به كجا رسيد؟قبولي داشتيم نداشتيم ؟جوابا درست بود يا نه؟ممنون ميشم در جريانم بزارين؟
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
اشکان 3D. مسافر تنها هستین؟!!!! پارسال هم همبنحوری تو سوت کور صداتون کردم......دیگه نیستین اینجا ؟؟!!