کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-10 ساعت 13:38)Mehrnam نوشته:  لاتاری یعنی شانس ، اسمش روش هست . یعنی اگه قبول شدین تعجب کنید نه اینکه اگه قبول نشدین ! من منکر ناراحتی بعد از عدم قبولی نیستم ، آدم خوب ناراحت میشه ولی ، ولی
فکرش رو بکنید 170 تا کانفرمیشین نامبر رو تو کافی نت دوست برادرم زدن ، فقط یکیش برنده شده ! اونم یه خانمی بوده که از یه جا شنیده و همت کرده تو روز آخر اومده واسه پسرش ثبت نام کرده و هیچی از اینترنت و کامپیوتر نمیدونسته و هنوزم نیومده جوابش رو بگیره ، چه بسا اصلا" یادش هم نباشه در واقع شاید پسره خودش هم خبر نداره هنوز! کافی نتی خودش چک کرده واسه آمارش . به نظر من اونایی که بصورت ناخودآگاه بهش فکر نمیکنند بیشتر قبول میشن تا اونایی که شبانه روز تو فکرش هستن !
تشکر کنندگان:
باهاتون كاملا موافقم من برنده ٢٠١٤ بودم اون سال اصلا به نتيجه لاتاري فكر هم نميكردم و خيلي اتفاقي دوستم بهم ياداوري كرد كه چك كردم وديدم برنده شدم البته با حماقت محض ويزا رو از دست دادم به همين خاطر هم اسمم كله پوكه... ولي امسال كه براي نتايج لحظه شماري ميكردم هيچي
تشکر کنندگان: javadgorgani ، farrokh33 ، martin2016 ، arash2014
شما اگه هدفتون فقط خارج شدن از ايرانه ميتونين كشور هاي ديگه رو هم امتحان كنين. مثلا ويزاي دانشجويي براي المان كه دانشگاه هاش هزينه خيلي پاييني داره. ديگه كسي كه ميخواد امريكا گرين كارت بگيره ميتونه از پس هزينه زندگي تو المان بر بياد در غير اين صورت اصلا شركت نكنه تو لاتاري بهتره.
ولي مسئله اينجاست كه همه فكر ميكنن مقصد اخر يعني امريكا. اسمشون تو لاتاري نيفتاد يعني محكومن تو جهنم زندگي كنن و بهشت رو از دست ميدن. يه كم منطقي فكر كنين.
منم ٥ ساله دارم شركت ميكنم برنده نميشم. ولي واقعا هم روش حساب باز نكردم. ميبينم كسايي كه ٩ ماه تا اعلام نتايج صبر ميكنن اخرش هم اسمشون نميفته سرخورده ميشن. من خودم همش فكر ميكنم جمله ديگه به جز HAS NOT BEEN SELECTED وجود نداره و اگه يه روز RANDOMLY SELECTED رو ببينم به جاي خوشحالي فقط تعجب ميكنم
تشکر کنندگان: ammar ، eexaminee ، nora62
(2015-05-10 ساعت 15:18)alm80 نوشته:  تا کسي مياد ابراز ناراحتي ميکنه همه بهش ميگن رو لاتاري نبايد حساب کرد و هزار و يک راه ديگه براي رفتن هست، عزيز من ، من يا هرایوایديگه اي که اسمش در نيومده و ناراحته، مطمئنا شرايط راه هاي ديگه رو نداريم، پونصد هزار دلار سرمايه گذاري نداريم، هزينه نجومي دانشگاه هاي اونور رو نداريم، فاميل درجه يک اونور نداريم، همسر هم که کلا نداريم چه برسه به اينکه بخواد امريکا باشه، خوب ، حالا با اين شرايط من، شما بگو راه ديگه اي به غير از لاتاري هست؟ من که خودم تو زمينه مهاجرت به امريکا خيلي تحقيق کردم و در نهايت ديدم هيچ راهي به غير از قبول شدن تو لاتاري ندارم، اگرنه هر سال اين همه استرس و فکر و خيال رو تحمل نميکردم و از يه راه مطمئن اقدام ميکردم. حالا اين وسط افرادي هستن که حتي ايده اي از مهاجرت ندارن، هدفي ندارن، حتي آمادگيش رو ندارن و برنده ميشن، که يا اصلا اقدام نميکنن براي ويزا، يا ميگن ميريم گرين کارت رو ميگيريم برميگرديم، متأسفانه يا خوشبختانه، ما هم به هيچ وجه نميتونيم اعتراضي کنيم و خود دولت آمريکا هم کاري نميتونه بکنه چه برسه به ما، حالا من تنها خواهشم از عزيزاني که ميگن هزار و يک راه هست، اينه که بيان مارو راهنمايي کنن، چند تا از اين هزار و يک راه رو به ما بگن بلکه ما هم بتونيم کاري کنيم چون من واقعا به بنبست رسيدم سر اين قضيه

دوست گلم کسی که شانسش رو به لاتاری میبنده (مثل شخص خودم) باید انتظار پذیرفته نشدن رو هم داشته باشه، حقیقت همونی هست که خودت گفتی، برای ما ایرانی ها راه های دیگه همراه با هزینه هست که با توجه به نرخ برابری ریال و دلار و مشکلات اقتصادی که خودمون داریم و حقیقت بالا نبودن اعتبار پاسپورتمون در قیاس با سایر کشورها، راه هایی که باقی میمونه انگشت شمار و دشوار میشه، به هر ترتیب همین راه لاتاری هم احتمالاً همیشگی نخواهد بود و احتمالش هست که در سالیان آینده حذف بشه.

شما خودت در جریان هستی تنها کشوری که لاتاری داره آمریکاست، اما اوباما طرحی داشت که طی اون 55 هزار تا گرین کارت لاتاری رو حذف و اونها رو به فارغ‌التحصیل های خارجی که از دانشگاه های آمریکا مدرک تحصیلی فوق لیسانس و دکترا در رشته های STEM* میگرفتن تخصیص بدن. این طرح هنوز اجرایی نشده ولی همواره احتمال داره که اجرا بشه پس انتظارش رو داشته باشین که اصولاً راه چندانی باقی نمونه، مهاجرت به کبک کانادا خوبه، ولی زبان فرانسه باید بلد باشی، تو همین فروم میتونی مطالب کافی در موردش پیدا کنی، دوستان دیگه هم راه معرفی کنند.

STEM = Science, technology, engineering and mathematics*

تشکر کنندگان: alm80 ، farrokh33 ، اشکان 3D
نمیدونم سن شما قد میده یا نه ولی یادمه یه وقتی تبلیغات زیادی میشد درباره قرعه کشی حساب پسانداز قرض الحسنه! با کلی جایزه که هر روز چندین بار از تلویزیون پخش میشد. هرکیو هم میدیدی یه حسابی باز کرده به امید برنده شدن یه مرسدس بنز یا چندین میلیون پول! بعداز یه مدت مردم شروع کردند به بحث راجع به اینکه چطوری شانس خودشون رو بیشتر کنن! یکی میگفت مبلغ حساب رو بیشتر کن ! یکی به حسابش تا یه مدتی دست نمیزد! حتی بعضی ها دنبال آشنا میگشتن که یه جوری اسمشون رو در بیارن! باز بعد از یه مدتی وقتی مرتب شانس خودشون رو امتحان کردند و اسمشون در نیومد نامید شدنو حسابشون رو خالی کردن و بعدش رو هم که خودتون بهتر میدونید الان هیچ کس به قرعه کشی حساب قرض الحسنه حتی فکر هم نمیکنه! مگر اینکه واقعا بخواد کار خیر و حسنه ایی انجام بده!
اینارو گفتم که بگم قبولی تو لاتاری گرین کارت آمریکا حتی از در اومدن اسمون تو قرعه کشی حساب قرض الحسنه سخت تر و احتمالش کمتره! اینو با یه مقایسه تعداد شرکت کننده و سطحی که بر گزار میشه میگم. پس چطور در قرعه کشی حساب در نیومدن اسمتوت براتون قابل قبوله و نارحت نمیشید ولی در رابطه با لاتاری روز و روزگارتون رو دارید خراب میکنید انگار که مصیبتی وارد شده.
دوستانی که قبول نشدن پیشنهاد من به شما اینه که از این تاپیک بیایین بیرون! سعی کنید اهداف جدیدی رو برای خودتون ایجاد کنید. براش برنامه ریزی کنید. دنبال اهداف بسیار بزرگ در ابتدای کار نباشید. برای اینکه روحیه اتون عوض بشه یه هدف های کوچیک برای خودتون انتخاب کنید و وقتی بهش رسیدید موفقیتتون رو جشن بگیرید. زندگی در ایران اونقدرها هم بد نیست! اگه در کار یا زندگیتون موفق نیستید سعی کنید انرژیتون رو برای عوض کردن اوضاعتون صرف کنید. امیدوار باشید و سعی کنید تحت هر شرایطی روحیتون رو حفظ کنید و خوشحال باشید.
با آرزوی موفقیت برای همه!
CR1
تشکر کنندگان: GabrielProwler ، syrene1685 ، Aghaman
(2015-05-10 ساعت 17:08)Farhads نوشته:  شما اگه هدفتون فقط خارج شدن از ايرانه ميتونين كشور هاي ديگه رو هم امتحان كنين. مثلا ويزاي دانشجويي براي المان كه دانشگاه هاش هزينه خيلي پاييني داره. ديگه كسي كه ميخواد امريكا گرين كارت بگيره ميتونه از پس هزينه زندگي تو المان بر بياد در غير اين صورت اصلا شركت نكنه تو لاتاري بهتره.
ولي مسئله اينجاست كه همه فكر ميكنن مقصد اخر يعني امريكا. اسمشون تو لاتاري نيفتاد يعني محكومن تو جهنم زندگي كنن و بهشت رو از دست ميدن. يه كم منطقي فكر كنين.
منم ٥ ساله دارم شركت ميكنم برنده نميشم. ولي واقعا هم روش حساب باز نكردم. ميبينم كسايي كه ٩ ماه تا اعلام نتايج صبر ميكنن اخرش هم اسمشون نميفته سرخورده ميشن. من خودم همش فكر ميكنم جمله ديگه به جز HAS NOT BEEN SELECTED وجود نداره و اگه يه روز RANDOMLY SELECTED رو ببينم به جاي خوشحالي فقط تعجب ميكنم

جمله RANDOMLY SELECTED در 90% موارد برای کسانی هست که اصولاً یا علاقه چندانی به رفتن نداشتن یا شرایطش رو نداشتن و یا همینجوری ثبت نام کردند تا بدونن آدم خوش شانسین یا نه و یا چون بقیه ثبت نام کردند اونها هم این کارو کردن که عقب نمونند.
تشکر کنندگان: اشکان 3D
كسي ميتونه با داشتن كيس نامبر يه نفر ديگه ثبت نام انجام بده؟
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-05-10 ساعت 18:47)احمد م نوشته:  كسي ميتونه با داشتن كيس نامبر يه نفر ديگه ثبت نام انجام بده؟

از تونستن که میتونه ولی احتمالاً تا آخر عمرش توی لیست عدم ورود قرار میگیره، و رفتار فوق العاده بدی باهاش میشه!
به دلیل عدم مطابقت اسم و مدارک و کیس نامبر اصلا وقت سفارت هم داده نمیشه بهتون.
داداش مگه فیش حجه؟ Big Grin
حرفها میزنیدا... Big Grin
تشکر کنندگان: hosein gold ، ali0854 ، hamed.fa ، javadgorgani ، syrene1685 ، farrokh33 ، aaraam
(2015-05-10 ساعت 18:50)eexaminee نوشته:  [quote='احمد م' pid='609492' dateline='1431267462']
كسي ميتونه با داشتن كيس نامبر يه نفر ديگه ثبت نام انجام بده؟

از تونستن که میتونه ولی احتمالاً تا آخر عمرش توی لیست عدم ورود قرار میگیره، و رفتار فوق العاده بدی باهاش میشه!
به دلیل عدم مطابقت اسم و مدارک و کیس نامبر اصلا وقت سفارت هم داده نمیشه بهتون.
داداش مگه فیش حجه؟ Big Grin
حرفها میزنیدا... Big Grin
[

ههههههههههههههBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
آقا من خيلي استرس دارم سماره كيس نامبرم رو به كسي گفتم اگر پر كنه چي ميشه
تشکر کنندگان: farrokh33
هیچی ویزات به فنا می ره
باید شماره کیستو به کسی نگی
شاید قصد و غرضی داشته باشه و ویزات به فنا بره
خدا یا یه گرین کارد هم نصیب ما کن هرچه سریعتر
الهی امین

کاربران در حال بازدید این موضوع: andi920، meisam_sms، sararn، soraya.66، usa001، 2 مهمان
تشکر کنندگان: syrene1685
(2015-05-10 ساعت 19:00)احمد م نوشته:  آقا من خيلي استرس دارم سماره كيس نامبرم رو به كسي گفتم اگر پر كنه چي ميشه

بستگی داره به اینکه هدف اون طرف از پرسیدن چی بوده
شاید فقط کنجکاو بوده که زمان تقریبی مصاحبه رو بدونه
نگران نباش
تشکر کنندگان:
آخه بدون كد پيگيري ميتونه بره فرم ds 260 رو پر كنه وقتي فقط كيس نامبر رو داره؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 18:13)Haghighat نوشته:  نمیدونم سن شما قد میده یا نه ولی یادمه یه وقتی تبلیغات زیادی میشد درباره قرعه کشی حساب پسانداز قرض الحسنه! با کلی جایزه که هر روز چندین بار از تلویزیون پخش میشد. هرکیو هم میدیدی یه حسابی باز کرده به امید برنده شدن یه مرسدس بنز یا چندین میلیون پول! بعداز یه مدت مردم شروع کردند به بحث راجع به اینکه چطوری شانس خودشون رو بیشتر کنن! یکی میگفت مبلغ حساب رو بیشتر کن ! یکی به حسابش تا یه مدتی دست نمیزد! حتی بعضی ها دنبال آشنا میگشتن که یه جوری اسمشون رو در بیارن! باز بعد از یه مدتی وقتی مرتب شانس خودشون رو امتحان کردند و اسمشون در نیومد نامید شدنو حسابشون رو خالی کردن و بعدش رو هم که خودتون بهتر میدونید الان هیچایوای به قرعه کشی حساب قرض الحسنه حتی فکر هم نمیکنه! مگر اینکه واقعا بخواد کار خیر و حسنه ایی انجام بده!
اینارو گفتم که بگم قبولی تو لاتاری گرین کارت آمریکا حتی از در اومدن اسمون تو قرعه کشی حساب قرض الحسنه سخت تر و احتمالش کمتره! اینو با یه مقایسه تعداد شرکت کننده و سطحی که بر گزار میشه میگم. پس چطور در قرعه کشی حساب در نیومدن اسمتوت براتون قابل قبوله و نارحت نمیشید ولی در رابطه با لاتاری روز و روزگارتون رو دارید خراب میکنید انگار که مصیبتی وارد شده.
دوستانی که قبول نشدن پیشنهاد من به شما اینه که از این تاپیک بیایین بیرون! سعی کنید اهداف جدیدی رو برای خودتون ایجاد کنید. براش برنامه ریزی کنید. دنبال اهداف بسیار بزرگ در ابتدای کار نباشید. برای اینکه روحیه اتون عوض بشه یه هدف های کوچیک برای خودتون انتخاب کنید و وقتی بهش رسیدید موفقیتتون رو جشن بگیرید. زندگی در ایران اونقدرها هم بد نیست! اگه در کار یا زندگیتون موفق نیستید سعی کنید انرژیتون رو برای عوض کردن اوضاعتون صرف کنید. امیدوار باشید و سعی کنید تحت هر شرایطی روحیتون رو حفظ کنید و خوشحال باشید.
با آرزوی موفقیت برای همه!
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، Nima4185
(2015-05-10 ساعت 19:40)احمد م نوشته:  آخه بدون كد پيگيري ميتونه بره فرم ds 260 رو پر كنه وقتي فقط كيس نامبر رو داره؟

توکل به خدا کن ایشالله قصد و قرضی نداره تو فرایند کارهاتو سریع انجام بده گرین رو بگیری
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان