موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
هیچکی تا الان قبول نشده این یه موردم هنوز در ابهامه
من خودم به شخصه تا الان هرگز ندیده بودم این وضعیتو که احدی قبول نشده باشه در هیچ منبعی
کاملا مشکل وجود داره و مثل پارسال یکی دو روز دیگه حل میشه
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
فقط بايد چند ساعت صبر كرد و ببينيم چي ميشه از اينجا به بعدش ديگه دست ما نيست
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
نیما چه ارزوهامن و تو داشتیم حیف شددددددددددددددددد
اما 10000000000000000000000درصد به امیدددددددددددددددددددددد خداوند نتاییج جدید اعلام خواهد شد و. در می یایمممممممممممممممممممم
ای خدا یعنی میشه
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 02:48)tenardie2bai نوشته: من و ۵ نفری که واسشون در تاریخ های متفاوت و از کشورهای مختلف ثبت نام کرده بودم هیچکدوم برنده نشدیم ... اینجور که من میبینم یا سایتشون مشکل داره یا هم کلا هممون رو زیر نظر داشتن تا برندمون نکنن
شما که بس که با کزت بدرفتاری کردی خدا قهرش گرفت از کره مریخ هم ثبت نام میکردی اسم خودت و دخترای بدجنست و اون خانوم چاقت در نمی اومد.
آه یتیم دیگه
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
این متن ایمیل پارساله
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.
You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
قوانین دنیا عجیبه،اونی که اصلا فکرشم نمی کنه و همینطوری ثبت نام کرده و لحظه به لحظه چک نمی کنه قبول می شه.اونی که سالهاست داره ثبت نام می کنه بازم قبول نمی شه.من برای خانوادم و خانواده همسرم ثبت نام کردم . هیچکی ...امسال خیلی منتظر بودم .هر چی کمتر اظطراب داشته باشیم نتیجه بهتره.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 00:39)ariyo 2014 نوشته: ما هم قبول نشدیم همش از اول یه دروغ بزرگ بود . پارسال حتی شرف نداشتن بگن ویزا تموم شده از بین 6000 برنده ایرانی فقط 2386 عدد ویزا دادن در صورتی که حدااقل بالای 4000 نفر از ایرانی ها مصاحبه رفته بودن . با اینکه کلیر شدم گفتن ویزا تموم شده برو دوباره ثبت نام کن این بار هم هیچ !
تبعیض و بی عدالتی همه جای دنیا هست مخصوصا تو سفارت های آمریکا !
دوست گرامي دادن ويزا حق هيچ كشوري نيست اين يك لطفه. امريكا تنها كشوريه كه علاوه بر دادن انبوهي ويزا به خارجي ها، اين شانس و اين لطف دوم به غير از ويزا هاي رسمي را ولو به تعداد كم( ٥٠٠٠٠لاتاري) داره انجام ميده
حالا چون شما نتونستين ويزا بگيرين اينها شدن بي شرف!!؟؟
كلي از دوستان و فاميل بنده الان از طريق ويزاهاي تحصيلي يا ويزيتوري يا حتي يك نفر از طريق همين لاتاري الان اونجاست.
شما اگه واقعا دنبال مهاجرت به امريكا هستيد راه هاي ديگر را هم امتحان كنيد. الان به طور مثال وضع ويزاي دانشجويي خيلي خوب شده. والا ما هر كيو ديديم با معدلهاي حتي متوسط و حتي پايين راحت دانشجويي گرفته.
انشالا شانس باز هم در خونه شما را بزنه
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
بیشتر از 6 ساعت گذشته و هنوز 1 نفر هم نیومده بگه قبول شدم . حتی از جمع خارج از مهاجرسرا قبلا این ساعتا 20 تا کاربر قبول شده داشتیم که تاریخ ثبت نامشون 1 می بود چون از فرط خوشحالی تا صبح خوابشون نمیبره و میان مهاجرسرا رو پیدا میکنن و عضو میشن تا شادیشونو قسمت کنن ولی هرچی میگذره خوشحالی اشتباه بودن نتایج و ترس از حذف ایران از قرعه کشی بیشتر میشه....
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
نصف شبي زنگ زدم به يكي از دوستانم كه كافي نت توي اصفهان داره، تقريبا ساعت ١ بود و اونم گفت نزديك به ٦٠ نفر را ثبت نام كرده و هيچ كدوم قبول نشدن. البته امار يك كافي نت نميتونه ماخذ قرار بگيره اما جالب بود كه ميگفت از همكارا كه پرسيدم شماها برنده داشتين يا نه سه نفرشون گفتن كسي رو نداشتيم ، با اين پيش شرط كه اونها هم كافي نت داشتن و هر كدوم ده ها تن را ثبت نام كردن
يكم عجيبه اوضاع
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 03:09)karkiaa نوشته: بیشتر از 6 ساعت گذشته و هنوز 1 نفر هم نیومده بگه قبول شدم . حتی از جمع خارج از مهاجرسرا قبلا این ساعتا 20 تا کاربر قبول شده داشتیم که تاریخ ثبت نامشون 1 می بود چون از فرط خوشحالی تا صبح خوابشون نمیبره و میان مهاجرسرا رو پیدا میکنن و عضو میشن تا شادیشونو قسمت کنن ولی هرچی میگذره خوشحالی اشتباه بودن نتایج و ترس از حذف ایران از قرعه کشی بیشتر میشه....
بعيد ميدونم ايران حذف شده باشه. اخه نميان اعلام كنن بيان افراد فلان كشورها ثبت نام كنن و بعد بگن حذف شزين كه!
اين مشكل فقط ايران نيست و با توجه به لينكهاي سايتهاي غير فارسي زبان، شايد مشكلي پيش اومده
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 03:18)jayjay نوشته: (2015-05-06 ساعت 03:09)karkiaa نوشته: بیشتر از 6 ساعت گذشته و هنوز 1 نفر هم نیومده بگه قبول شدم . حتی از جمع خارج از مهاجرسرا قبلا این ساعتا 20 تا کاربر قبول شده داشتیم که تاریخ ثبت نامشون 1 می بود چون از فرط خوشحالی تا صبح خوابشون نمیبره و میان مهاجرسرا رو پیدا میکنن و عضو میشن تا شادیشونو قسمت کنن ولی هرچی میگذره خوشحالی اشتباه بودن نتایج و ترس از حذف ایران از قرعه کشی بیشتر میشه....
بعيد ميدونم ايران حذف شده باشه. اخه نميان اعلام كنن بيان افراد فلان كشورها ثبت نام كنن و بعد بگن حذف شزين كه!
اين مشكل فقط ايران نيست و با توجه به لينكهاي سايتهاي غير فارسي زبان، شايد مشكلي پيش اومده
البته اینکه یه کشور حذف بشه قبلا هم پیش اومده ولی حق با شماست منم پیگیری کردم تو سایت های خارجی ظاهرا همه جا مشکلی هست
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........