کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
آقايون ما هم نشديم.6 نفر هيچ كدوم نشدن..............
ميشه عاياااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
تشکر کنندگان: faryas ، shahryar_eng
داداشام مدیرای سایت یه بررسی کنن ببینن اصلا کسی رو پیدا می کنن که قبول شده باشنننننن
تشکر کنندگان: milade ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 08:48)کوهنورد نوشته:  چقدر خوب میشه که از مدیران مهاجرسرا یه بررسی بکنند که کسی قبول شده یا نه؟ بچه ها این همه دارن بال بال میزنن هی میپرسن خواهشن از مدیران سایت یه چیزی بنویسن . واقعا در این حد بی خیال بودن جای تاسف داره !!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز مدیران سایت برای شایعات اهمیتی نمیدند. تا زمانی که خبر موثقی نیاد موضعی از مدیران مهاجرسرا نخواهید دید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
برای پنجمین سال متوالی قبول نشدیم
کیس نامبر : 2013AS24xxx
رویت قبولی : 1 ، May , 2012
کنسولگری: ابوظبی
دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: shahryar_eng
ایمیلی که سال قبل به همه فرستاده شد جهت چک کردن دوباره .

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
تشکر کنندگان: roadhog ، alireza_guitar ، sad_sad ، shahryar_eng
من پارسال چك كردم نبود ولی يه هفته بعد يه ايميلی برام اومد كه مجددا چك كنم (بازم نبودش Big Grin ) اين داستان ادامه داره تا سکته ندم ول کن نیست Cool
>>>>> To be, or not to be? That is the question <<<<<
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sad_sad ، khorsandi ، someonelikeyou ، lighter ، pooyar ، shahryar_eng
سلام من هم با وجودی که کاملن شرایطشو داشتم قبول نشدم به دوستانی که برنده شدند تبریک میگم.. DAMN HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: payamshad ، shahryar_eng
سلام به تمامی دوستان
باورتون نمیشه هنوز جرات نکردم بزنم تو سایت جواب رو ببینم
مثل اینکه فعلا کسی قبول نشده
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: roadhog ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 09:03)Nazem نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 08:48)کوهنورد نوشته:  چقدر خوب میشه که از مدیران مهاجرسرا یه بررسی بکنند که کسی قبول شده یا نه؟ بچه ها این همه دارن بال بال میزنن هی میپرسن خواهشن از مدیران سایت یه چیزی بنویسن . واقعا در این حد بی خیال بودن جای تاسف داره !!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز مدیران سایت برای شایعات اهمیتی نمیدند. تا زمانی که خبر موثقی نیاد موضعی از مدیران مهاجرسرا نخواهید دید.

کلا باید صبر کردو دید اوضاع از چه قرار ؟؟؟
از 14 نفر هیچکس برنده نشد! هفته دیگه دوباره چک میکنم. شاید مثل پارسال شده باشه
سلام تبریک به کسانی که برنده شدن من و دوست دخترمم قبول نشدیم ایشالا سال های بعد
تشکر کنندگان: shahryar_eng
ما هم به سلامتي و ميمنت انتخاب نشدیم.
میریم که داشته باشیم سال یازدهم رو
دوستان ثبت نام لاتاری 2017 کی شروع میشه؟؟؟؟
خدا وکیلی به ماهایی که 10 سال به بالا هستیم باید شهروندی افتخاری امریکا رو بدن
منکه دارم هر دقیق چک می کنم

البته شاید شب مشخص بشه
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 09:14)khorsandi نوشته:  سلام من هم با وجودی که کاملن شرایطشو داشتم قبول نشدم به دوستانی که برنده شدند تبریک میگم.. DAMN HAS NOT BEEN SELECTED
منظورتون از شرایط آمادگی برا رفتنه یا ...؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، lottory2015 ، shahryar_eng
دوستان سلام
اطرافیان بنده هم 6 نفر بودند و متاسفانه برنده نشدند...
دوستان صبور باشید اگر در پروسه قرعه کشی لاتاری 2016 اختلالی به وجود آمده باشد، در روزهای جاری در سایت اصلی و یا به وسیله ایمیل اطلاع داده می شود
توکل به خدا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان