کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
خواهر همسرم که آمریکاس میگه فعلا هیچی اعلام نکردن مبنی بر اینکه ایران سهمیه داشته یا نداشته
چک کردن ایمیلاتونم فراموش نکنید
سلام دوستان. برای من سواله که ااین همه سال 1 می اعلام میکردن. امسال که 5 می اعلام کردن اینجوری شده. شاید یه چیزی هست.
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، vashahri ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
ببخشید .شرمنده. روم سیاه بازم از همه معذرت می خوام .من از سر کار اومدم داشتم شام می خوردم .خانمم داشت برام نظر هاتونو می خوند برام.طاقت نیاوردم .که جواب ندم. داشتم دیوانه میشدم. ولی باید برای اون عده که این جارو اخر رویا وارزو میدونند بگم. شرمنده.ولی براتون متا سفم کسی که میگه من فلان مدرک و کلان مدرک رو دارم.و نمی تونه تو کشور مادری وزبان پرفکت کار خوب داشته باشه اینجا با زبان لهجه امریکایی و فرهنگ وقانون متفادت می خواد کار پیدا کنه.نمی خوام از بد بختی های که یک نفر چه با خانواده و یا مجرد وتحصیل کرده و فنی بگم.وقت زیاد میبره.فقط این رو بگم برید نماز شکر بخونید که اسمتون نیست و خدا شما رو دوست داره. که بد بخت نشدید. باور کنید اگه شما منو می شناختید.همه این حرف ها رو برعکس میگفتم.و خودم رو نمی شکستم. حتما میگید من بی عرضه هستم ویا خصوصیات افراد با هم فرق میکنه .من با خانواده ام الان 9ماه هست اینجا هستیم.(هیوستون)وسال 2013 امدیم .سه ما موندیم و برگشتیم و به خاطره چشم وهم چشمی و زبان تند افراد کار خوب دولتی مو وخونه ای که داشتم از دست دادم.و حالا مثل سگ پشیمانم.اینجا برای ایرانی ها اگه دوام بیارید کار حمالی هست.فقط پول میدند که زنده باشی و دزدی نکنی.من کار میکنم خانمم کار میکنه.ولی فقط میترسیم قبض هامون عقب نیوفته تا بد بخت تراز این نشیم و به خاطر این که بچه هام از مدرسه ایران عقب افتادند مجب،ر هستیم ادامه بدیم.خیلی برای کمک کردن به شما حرف دارم.ولی وقت شمارو نمی گیرم. در ضمن من مهندس عمران هستم.وخانمم معلم باز نشسته.نگید بی سوادیم و چیزی حالیمون نیست. .اگه خواستید کمکتون می گنم .فقط به خاطر این که خدا به لطف شما به من کمک کنه. تمام اون ایرانی های که من می شناسم چه قدیمی چه جدید همین نظر رو دارند.فقط خدا رو شکر کنید که برنده نشدید.کاش زمان بر میگشت ومن جای شما بودم.اینجا فکر نکنید امریکایها احمقند.که شما از راه نرسیده رییس بشید اول سخصیت شما رو خرد میکنند که بفهمید نوکر هستید.واومدید.براشون کار خدماتی بکنید.و دیگر هیچ.باید کلا تغییر کنید. تو رو خدا جواب ندید وتوجیه نکنید.اینجا کسی جای منو نمیگیره .حرف من فقط از سر دلسوزی بود......گویند کسان بهشت با حور خوش است...من می گویم که اب انگور خوش است..این نقد بگیر رو دست از ان نسیه بدار ...که اواز دهل شنیدن از دور خوش. علی نگه دارتون.هم وطن
سلام من هم با دو شانس برنده نشدم
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 09:24)matinng نوشته:  سلام دوستان. برای من سواله که ااین همه سال 1 می اعلام میکردن. امسال که 5 می اعلام کردن اینجوری شده. شاید یه چیزی هست.

کاش حداقل یه نفرو که میشناسیم قبول بشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، payamshad ، elnaz.sh ، کوهنورد ، shahryar_eng
من و اطرافیانم هم که 7 نفر بودیم هم برنده نشدیم
من دارم کباب میشم ...اخه ۳ نفر رو میگفتن قبول شدن برا همیشه میزاشتم کنار ...اما اینطوری ک ادم قانع نشه و هیشکه برنده نشه خیلی زور داره
کی قبول شده؟؟؟؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
احتمالا قبول شده ها هنوز مشغول جشن و پایکوبی هستند و فرصت مراجعه به سایت را ندارند Big Grin
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، parisa.tk ، pooria_sn1 ، lighter ، shahryar_eng
منم قبول نشدم
می گذرد ...
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، faryas ، shahryar_eng
من یکی از دوستامو با خانوممو چک کردم هیچکدوم قبول نشدن به خودم رسید فعلا سیستمشون میگه به مشگل خورده
تشکر کنندگان: faryas ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
دوست عزیزم . کاملا درک میکنم که منظور شما چیه و نیت خیر خواهانه دارید . اما لازم میدونم من هم به نوبه ی خودم حرفم رو بزنم . همانطور که گفتید لاتاری تازه اول راهه ... شما درست گفتید که پشیمانید چون دقیقا افرادی پشیمان میشوند که در ایران از رفاه نسبی برخوردار بودند و شغل خوبی داشتند . اگر شما هم در به در شغل بودی و هر ماه خدا تومن اجاره خونه میدادی و هزارتا تحقیر میشنیدی الان اونجا واست بهشت بود دوست من .
ما تو مملکت خودمون هر روز داریم تحقیر میشیم . هر ثانیه داریم له میشیم و هیچ کس صداش در نمیاد . واسه جونمون ارزش قایل نیستن . نمیتونیم بچه دار شیم و بچه هامون سقط میشن نمیدونیم چرا اما دکتر میریم میگه از پارازیته . اینجا دارن جونمون رو بدون اینکه بفهمیم ازمون میگیرن . آیا اونجا هم اینطوریه ؟؟ کاش میتونستم الان جای خودمو باهات عوض کنم تا بفهمی با وجود سواد و تخصص و حتی کار باز هم روزی هزار بار تحقیر میشم . و اون وقت دو دستی میچسبیدی به موقعیتت....
نکته دیگه اینه که اگه ایرانی رو برای حمالی میخوان .مگه ایران افغانی رو برای حمالی نمیخواد ؟؟؟ همه جا همینه مطمنم چند سال دیگه که تونستین اونجا جا بیوفتی نظرت عوض میشه . بالاخره تا زبان تکمیل بشه و اعتماد به نفس پیدا کنی یک سال باید حمالی کنی تا از جیب نخوری . بعدش میتونی توی زمینه تخصصت کار گیربیاری .
کل مطلب این که جایی که الان توش هستی آرزوی خیلی از ماهاس . که تا دیروز داشتیم توی فکرمون بهش میرسیدیم . زودتسلیم نشو دوست من شما تازه 9 ماهه اونجا هستی و اول راهی پس صبر کن و تسلیم نشو . خدا یاور مهاجرین است .
این تاپیک گفتگو مهاجرتی سیمون است .اونجا هم عین اینجا کسی برنده نشده میگن همه نپالی ها برنده شدن

http://forums.immigration.com/threads/dv...28/page-28
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

فاجع است فاجع ...

https://www.facebook.com/pages/Green-Car...46?fref=nf

توی یکی از کامنت ها زده 90 درصد مردم انتخاب نشدند
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، pooria_sn1 ، manheb1 ، shahryar_eng
دوستان منم برنده نشدم،نه خودم نه خواهرم و نه شوهر خواهرم.....جالب اینجاس 90% فامیلامون و رفیقام ثبت نام کرده بودن ولی اسمشون در نیومده!!!!مگه میشه آخه!!!!!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان