کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته:  من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.
دوست عزیز برای مهاجرت راههای گوناگونی وجود دارد.لاتاری آخرین راه و شانسی ترین راه هست . جای تعجب داره شما که میفرمایید زبان بلدید ، مدارک معتبر هم دارید پس راههای مطمئن و معتبر براتون باز هست چرا دنبال لاتاری هستید . سعی کنیم با واقعیت کنار بیایم و اگر به یک خواسته مون نرسیدیم سیستم رو زیر سوال نبریم . اگه با خودمون روراست باشیم همیشه بعد از یک عدم موفقیت چنین حرف هایی میزنیم.اگر خود شما برنده میشدید هیچوقت چنین اعتراضی نمیکردید.من خودم دکتری الکترونیک و مدارک سیسکو دارم.آیلتس 7 هم دارم ، به لاتاری به چشم راهی برای مهاجرت نگاه نمیکنم فقط به عنوان یک شانس و قرعه نگاه میکنم همون اسمی که روش گذاشتن.اگر به قول شما قرار بر امتیاز گذاشتن و اینطور موارد بود ، الان هم چنین سیستمی هست ولی اون دیگه اسمش لاتاری نمیشه میشه سیستم مهاجرتی هر کشوری مثل کانادا ، استرالیا ، یا خود همین امریکا
موفق و شاد باشید.
تشکر کنندگان: mani.iht ، amin_j ، sce ، roadhog ، amirdadash ، r.bazargan ، babisondes ، dd7472003 ، Mina1Mina ، lottory2015 ، Mshelman ، lighter ، MEHR52 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته:  من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.
دوست گرامی‌ من شدّت ناراحتی‌ شما رو درک می‌کنم و امیدوارم سالهای آتی برنده شین.اما توجه کن که اینجا چون طبق قانون تبعیض وجود نداره آمریکا رو در مقابل سایر کشور‌ها متمایز کرده.ضمنا شما که تحصیل کرده هستی‌ یه ذره بیشتر مطالعه بفرما که بدونی فلسفهٔ ویزا یه لاتاری که به ویزا گوناگونی معروف هست به خاطره اینه که افراد با ملیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف بدون در نظر گرفتن نژاد سنّ جنسیت و دین و فاکتورهای دگه با فرصت برابر بتونن وارد آمریکا شن که به قول خودشون تنوع نژادی و فرهنگی‌ تو آمریکا پخش شه،ضمنا شما که ماشالا نخبه تشریف داری بهت توصیه می‌کنم معطل ویزا یه گوناگونی لاتاری نشی‌ و از طرق ویزا افراد نخبه اقدام کنی‌ که آمریکا هم بتونه از شما نهایت استفاده رو ببیره.موفق باشی‌.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: sce ، Sam2014 ، amirdadash ، dd7472003 ، Mina1Mina ، lighter ، MEHR52 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 05:18)bacheporo57 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته:  
کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه.
ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.
لپ مطلب را دوستمون bacheporo57 گفت .
و در ادامه من هم میخواستم به این دوستمون آقای جناب مستدام حمل و نقل السلطنه هوایی، جناب کلاس پرواز دیده در امارات ( دیگه جا قحطی بود انگار ) عرض کنم که، من در آمریکا زندگی می‌کنم، این دفعه که رفتم واشینگتن، حتما به سنا و شخص اوباما میگم که واقعا آمریکا از وجود چه جواهری مانند شما بی نصیب مانده و در ویزا دادن به شما حتما عجله کنند.
فقط وقتی خواستید تشریف فرما بشوید، به خود من خبر بدهید تا شخصا فرش قرمز را جلوی پایتان پهن کنم !!!
اما بد نیست که تا آن زمان ، کمی هم با اصول دموکرات بودن و برابری حق زندگی برای همه انسان ها و همینطور اصول رقابت برابر آشنا شوید. نا سلامتی شما می‌خواهید در یک کشور دموکرات با سیستم سرمایه‌داری زندگی کنید و سیستم ایران ، در اینجا کار نمی‌کند.
اگر کمی هم افکارتان را تارعنکبوت زدایی کنید شاید بهتر باشد.
به امید تشریف فرمایی !!!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: mani.iht ، Sam2014 ، babisondes ، ali234 ، lighter ، MEHR52 ، shahryar_eng ، YOUNES ، khorsandi
(2015-05-06 ساعت 07:56)Shezem نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 05:18)bacheporo57 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته:  
کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه.
ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.
لپ مطلب را دوستمون bacheporo57 گفت .
و در ادامه من هم میخواستم به این دوستمون آقای جناب مستدام حمل و نقل السلطنه هوایی، جناب کلاس پرواز دیده در امارات ( دیگه جا قحطی بود انگار ) عرض کنم که، من در آمریکا زندگی می‌کنم، این دفعه که رفتم واشینگتن، حتما به سنا و شخص اوباما میگم که واقعا آمریکا از وجود چه جواهری مانند شما بی نصیب مانده و در ویزا دادن به شما حتما عجله کنند.
فقط وقتی خواستید تشریف فرما بشوید، به خود من خبر بدهید تا شخصا فرش قرمز را جلوی پایتان پهن کنم !!!
اما بد نیست که تا آن زمان ، کمی هم با اصول دموکرات بودن و برابری حق زندگی برای همه انسان ها و همینطور اصول رقابت برابر آشنا شوید. نا سلامتی شما می‌خواهید در یک کشور دموکرات با سیستم سرمایه‌داری زندگی کنید و سیستم ایران ، در اینجا کار نمی‌کند.
اگر کمی هم افکارتان را تارعنکبوت زدایی کنید شاید بهتر باشد.
به امید تشریف فرمایی !!!
دوستان سلام ، بازهم نتایج لاتاری اعلام و گلایه ها و دردل ها شروع شد ، دوستان هرکسی ممکنه از روی ناراحتی حرفی رو بزنه که شاید مورد پسند دیگران نباشه ولی چه خوب بود یاد می گرفتیم که به نظرات همدیگر احترام بگذاریم .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: sad_sad ، shahryar_eng
من و خانمم و خواهرم و 4 تا از دوستانم هم جمله معروف رو دیدیم . هرکی که برنده شده مبارکش باشه و براش بهترین آرزو ها رو دارم
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، vashahri ، hamedrouhi ، shahryar_eng
بچه ها ممکنه اشتباه شده باشه؟
.
.
.
به نظرتون چند روز دیگه دوباره چک کنیم بهتر نیست. آخه مگه میشه هیچ کس قبول نشده باشه!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: shahryar_eng
آقا من قهمیدم چرا کسی از ایران قبول نشده.... یه ایمیلی از وزرات خارجه آمریکا واسم اومده گفته آخه بدبخت تو moxtar88 چرا ثبت نام کردی؟؟؟ آخه تو با این بد اقبالی چرا ؟؟ و در آخر هم گفتن چون شما ثبت نام کردی پس دیگه از ایران کسی رو قبول نمیکنیم تا یه دفعه دیگه حالیت بشه که چقد بد اقبالی فهمیدی پسر؟؟
من تو جوابشون فقط گفتم چشم...
من از همتون معذرت میخوام که نذاشتم شما ها هم قبول بشین واقعا معذرت میخوام
تشکر کنندگان: amin_j ، Abdorrezaa ، lighter ، MEHR52 ، shahryar_eng ، reza_17173
امیدوارم تا چند ساعت اینده حداقل یکی - دو تا از دوستان بیان و اعلام کنند. که قبول شدند بدین صورت امید ما هم برای سال های اینده بالا میره....دوستان زودتر بیاید وضعیت خودتون را مشخص کنید.
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: lighter ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 07:41)aliaz91 نوشته:  پارسال هم اينجوري بود ، تا روز اول هيشكي برنده نبود ، فروم هاي خارجي هم مي گفتن كسي برنده نشده ، بعد كم كم برنده ها جوين شدن
فك نكنم اتفاق خاصي افتاده باشه

اتفاق خاص ممکنه رخ داده باشه، مثل جریان خواهر بنده در سال 2015! اول برنده نشده بود...دو روز بعد دیدم برنده شده!!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: pouya007 ، elnaz.sh ، roadhog ، milade ، faryas ، r.bazargan ، Dr.Fox ، vashahri ، pari pariaaa ، payamshad ، sad_sad ، saidoo ، MEHR52 ، feidom30 ، shahryar_eng ، ariyo 2014
سلام دوستان عزيز
پارسال كه ويزا براي ما تموم شد و به ١٥٠٠ كيس نرسيد مي گفتند سهميه ما را به هندي ها دادند البته اين حرف ها را من از وكيل پرسيدم . يه خبراايي هست كه امسال هم من نشنيدم كسي قبول شده باشد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: vashahri ، shahryar_eng ، ariyo 2014
(2015-05-06 ساعت 08:13)payamshad نوشته:  من و خانمم و خواهرم و 4 تا از دوستانم هم جمله معروف رو دیدیم . هرکی که برنده شده مبارکش باشه و براش بهترین آرزو ها رو دارم

سلام به همه بچه های مهاجر سرا
بالاخره نتایج اعلام شد . من هم مثل خیلی ها قبول نشدم . البته مثل همه ناراحت شدم ولی فقط چند دقیقه !!!
به هر حال زندگی جریان داره و سال بعد و سالهای بعد هم همینطور . اگه برنده شدیم که خیلی هم عالی ولی اگه نشدیم هم چیزی رو از دست ندادیم برای رسیدن به آرزومون بازم تلاش می کنیم . اونهایی هم که قبول شدن مبارکشون باشه Smile
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
تشکر کنندگان: babisondes ، siyavash-2 ، payamshad ، MEHR52 ، pooyar ، shahryar_eng
من فکر میکنم برا بمب گذاری داعش تو امریکا کلا ای پی ایران برا برنده شدن بستن !!!! چگرنه امکان نداره کسی برنده شده باشه....
چون این اینجور مواقع امریکایی ها بهم میریزند
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 00:57)sonnnna نوشته:  6 می شد و خاطره بد 5 می همه مارو آزرد. هر سال بدتر از پارسال.
2014 به ما ویزا نرسید.
امشب بهم ثابت شد حقی که گم بشه دیگه برنمیگرده.
شکرت خدایااااااااااااا

نمی دونم ویزا نرسید دقیقا یعنی چی . اما 2013 کیس دو نفره ما قبول شد و تمام مراحل رو تا جواب FB چک رو رفتیم و برای آخرین مرحله ( تحویل دادن پاس ها جهت چاپ ویزا) رفتیم .... اگرچه در تایمی بود که خودشون گاعلام کردن مجاز بود رفتنمون اما به ما و تمام افرادی که از اون روز مثل ما پاسشون رو گرفتند ویزا ندادند .........یادآوری اون روزها اون اشک و آهی که تمام ایرانی هایی که تو هتل ما و جلوی در اداره پست می دیدم خیلی سخت تر دیدن HAS NOT BEEN SELECT است.... آرزو می کنم هیچ وقت اون شرایط رو کسی تجربه نکنه.
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود

هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
با سلام خدمت بچه ها
ما هم دو شانس داشتیم که هیچکدومش نشد
به امید شادکامی در اینده ای نزدیک برای تمام دوستان
تشکر کنندگان: pouya007 ، shahryar_eng
ورژن جدید Pouya007 (مهاجر کوچک) باز گشته است...
دوستان کسی برنده نشده تا ما رو خوشحال کنه؟ مگه میشه...؟
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: matinng ، milade ، shahryar_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان