کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سلام دوستان
من با سه کیس نامبر قبول نشدم
خواهرم - برادرم -30 تا از همکارام هیچکدام قبول نشدیم
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، lottory2015
کارد بزنی خونم نمیاد ....من امروز میرم کافی نتها
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، pooria_sn1 ، taherifar ، someonelikeyou ، lottory2015
ما هم قبول نشدیم ولی حتما هفته آینده دوباره چک کنید . چون قبلا هم این اتفاق افتاده بود
تشکر کنندگان: payamshad ، shayesteh ، takpar1371 ، tenardie2bai ، pooria_sn1 ، parisa.tk ، lottory2015 ، feidom30
خدا کنه زودتر مشخص بشه موضوع از چه قراره، دلم مثل سیر و سرکه میجوشه

من نمیخوام جواب اون دوستمونو بدم ولی باید به این فکر کنی کسی که اینجا در رفاه وآسایش آنچنانی باشه هیچوقت خانواده و مملکت خودشو ول نمیکنه و بره در عوض سالی یبار توریستی میره آمریکا میگرده و میاد
اینجا برای یه دارو باید به هزار نفر رو بزنیم، هلال احمر که هر چی بگم بهش کم گفتم نمیدونی بیماریهای سرطانیو چجوری اذیت میکنه، منی که برای بچم باید در به در دنبال پارتی باشم اونم برای هلال احمر که دارو بگیرم، من و همسرم حاضریم حمالی کنیم اونجا ولی ببینیم پسرمون داره روند بهبودیش طی میشه
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، amirrrrrrr ، kiana11 ، lighter ، parisa.tk ، roadhog ، MEHR52
دوستان من مجددا چک کردم. سایت هیچ مشکلی نداشت و چشم من به جمال HAS NOT BEEN SELECTED روشن گردید. بنظرم امد که استناد صرف به این سایت و سایت های مشابه کفایت نمی کنه که معتقد باشیم مشکلی پیش امده. حقیقت این که امسال از بچه ها کسی خوش شانس نبوده . همین شاد باشید.
لاتاری 2017 من دارم میام....
پروردگارا دوستانم برادرم و مرا در لاتاری 2017 برگزین......
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: takpar1371 ، pooria_sn1 ، someonelikeyou ، lighter ، sunnyday ، m.memari
(2015-05-06 ساعت 09:57)houshym نوشته:  دوستان
شانس قبولی برای ایرانیان 0.01 است یعنی باید از این همه ادمی که اینجا هستن و اطرافیانشون که بالای 100 نفر هستند یک نفر حتما برنده شده باشه خیلی عجیبه خیلی!!!! ما هم نشدم سه تا شانس

از آماري كه دوستان ميدن از 200 و 300 هم رد شده ولي هنوز كسي ...............
تشکر کنندگان: pooria_sn1
من همين الان چك كردم ، امسال هم قبول نشدم Sad

اينم از سال پنجم ..........

تبريك ميگم به همه قبول شده هاااااااا Smile انشا ا... موفق باشين
We Can Change Cool
تشکر کنندگان: faryas ، pooria_sn1 ، azadeh.mohamad
(2015-05-06 ساعت 10:00)Nazem نوشته:  نکته جالب اینه که سایت CEAC برای فرم DS-260 هنوز کیس نامبری از 2016 رو نمی شناسه!

اینم یه اسکرین شات

[عکس: 19d3_untitled.jpg]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
(2015-05-06 ساعت 09:48)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 09:26)saye42 نوشته:  من از سر کار اومدم داشتم شام می خوردم .خانمم داشت برام نظر هاتونو می خوند برام.طاقت نیاوردم .که جواب ندم.
آقا ممنون از اینکه باوجود تجربه تلخ باز خودتون رو ÷نهان نکردید و ایی تجربه رو در اختیار دیگران قرار دادید. تعریفات و تشریحات افرادی چون شماست که دید بهتر و درست تری نسبت به آمریکا میده. ازتون میخوام بازم ماهارو از تجربیاتتون بهره مند کنید و تا میتونید از معایب و مزایای اون سرزمین که تا چندی دیگه قراره خانه امثال منی بشه بگید. امیدوارم از انتقادات احتمالی هم ناراحت نشید. شامتون هم نوش جان.

با سلام خدمت همه دوستان
قبل از هر چیز بگم من دقیقا سال پیش بار اول وقتی دوستم برای من چک کرد جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED را زده بود بعدش من خودم چند ساعت بعد چک کردم دیدم اسمم در اومده و وقتی به دوستم گفتم گفتش بخاطر شلوغی سایت بود و بعدش که برای همه ایمیل امد که دوباره چک کنید.
اما در تایید حرف دوست قبلی باید بگم امریکا در فیلم ها قشنگ و مثل رویا می مونه و همه فکر میکنن همه امریکا مثل هالیود هستش دوستان من از این بنده حقیر بشنوید امریکا در اسم فقط بزرگه در باطن پوچ و تو خالی درسته نمیشه در تایید حرف دوستان منکر ازادی و ارامش نصبی اینجا شد اما به چه قیمتی. دوست من بعد از 9 ماه به این نتیجه رسید من بعد از 2 ماه دوستان امریکا همه چیز نیست باید قبول کنید ما اینجا به عنوان مهاجر و همیشه درحه 2 برای این مملکت محسوب میشیم حتی اگه بالاترین مقام یا مدرک را اینجا داشته باشید رمز زندگی اینه فقط ببینید کجا خوشبختید این خوشبختی میتونه کنار شما باشه شما درکش نکنید امریکا همه چیز نیست داشته های الان شما مثل خانواده که مهمترین چیز است که کنارتون هست از امریکا امدن مهم تره قدر داشته هاتون را بدونید امریکا همه چیز نیست........
امریکا
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان: takpar1371 ، reasonable ، pooria_sn1 ، ipedram ، hamedrouhi ، lottory2015 ، MEHR52
ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم

تا درخت دوستی بر کی دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم

گفت و گو آیین درویشی نبود ور نه با تو ماجراها داشتیم

شیوه چشمت فریب جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم

گلبن حسنت نه خود شد دلفروز ما دم همت بر او بگماشتیم

نکته‌ها رفت و شکایت کس نکرد جانب حرمت فرونگذاشتیم

گفت خود دادی به ما دل حافظا ما محصل بر کسی نگماشتیم

این زبان حال ما هستش ، امیدوارم خدا بهترین ها را برای همه مقدر کنه.
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، lottory2015
(2015-05-06 ساعت 08:35)siyavash-2 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:57)sonnnna نوشته:  6 می شد و خاطره بد 5 می همه مارو آزرد. هر سال بدتر از پارسال.
2014 به ما ویزا نرسید.
امشب بهم ثابت شد حقی که گم بشه دیگه برنمیگرده.
شکرت خدایااااااااااااا

نمی دونم ویزا نرسید دقیقا یعنی چی . اما 2013 کیس دو نفره ما قبول شد و تمام مراحل رو تا جواب FB چک رو رفتیم و برای آخرین مرحله ( تحویل دادن پاس ها جهت چاپ ویزا) رفتیم .... اگرچه در تایمی بود که خودشون گاعلام کردن مجاز بود رفتنمون اما به ما و تمام افرادی که از اون روز مثل ما پاسشون رو گرفتند ویزا ندادند .........یادآوری اون روزها اون اشک و آهی که تمام ایرانی هایی که تو هتل ما و جلوی در اداره پست می دیدم خیلی سخت تر دیدن HAS NOT BEEN SELECT است.... آرزو می کنم هیچ وقت اون شرایط رو کسی تجربه نکنه.

شما بازماندگان از انتهای پروسه لاتاری را کاملا درک می کنم. از آنجاییکه بنده نیز در برنامه لاتاری 2012 قبول شده بودم، و بعد از مدتی اعلام کردند که نتایج اعلام شده در اول می کاملا لغو شده و نتایج قرعه کشی جدید بعد از دو ماه اعلام شد که متاسفانه من در بین برندگان جدید نبودم. امروز که این متن را می نویسم حدود چهار سال از آن قضیه گذشته است و من زندگی خوبی در ایران دارم. اما هنوز آن خاطره مانند باری سنگین در قلبم است.
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، taherifar ، parisa.tk ، lottory2015
سلام
چرا لینک ترجمه ها رو در تاپیک فرم 260 گزاشتم حذف شده؟
مدیران؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 10:09)saidoo نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 09:57)houshym نوشته:  دوستان
شانس قبولی برای ایرانیان 0.01 است یعنی باید از این همه ادمی که اینجا هستن و اطرافیانشون که بالای 100 نفر هستند یک نفر حتما برنده شده باشه خیلی عجیبه خیلی!!!! ما هم نشدم سه تا شانس

از آماري كه دوستان ميدن از 200 و 300 هم رد شده ولي هنوز كسي ...............

خیلی بیشتر از 300 تا شده . اوایل همین تاپیک یکی از دوستان اعلام کردن کافی نت دارن 100 نفر چک کردن نشدن یکی دیگه از دوستان هم گفتن از چند تا از کافی نتهای همکارشون پرسیدن بازم نداشتن . این نامه که میکید اگر به ایمیل کسی اومد لطفا بزاره اینجا ما هم مطلع بشیم
تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، pooria_sn1
سلام
من چک کردم از همه جای دنبا
هیچ قبولی وجود نداشته
همه شاکین
اعلام کردن غیر رسمی که نتایج تا امروز بررسی میشه و اگه مشکلی باشه طی چند روز آینده بیانیه میدن!
صبر کنین!
پا پس نکشین!
دوستان من الان توییتر و چند تا فروم خارجی رو بالا و پایین کردم هیچکی از هیچ جا قبول نشده .... همه شاکی هستند و میگند که مشکلی وجود داره و منتظر اعلامش از طرف کنتاکی کانسولار یا وزارت خارجه امریکا هستند...

هنوز امید هست ... امیدتون رو از دست ندید
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: pouya007 ، mona_ir ، pooria_sn1 ، Ali_Hunter ، شادی رستگار ، ziba62ka

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان