کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
با سلام خدمت همه دوستان
قبل از هر چیز بگم من دقیقا سال پیش بار اول وقتی دوستم برای من چک کرد جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED را زده بود بعدش من خودم چند ساعت بعد چک کردم دیدم اسمم در اومده و وقتی به دوستم گفتم گفتش بخاطر شلوغی سایت بود و بعدش که برای همه ایمیل امد که دوباره چک کنید.
اما در تایید حرف دوست قبلی باید بگم آمریکا در فیلم ها قشنگ و مثل رویا می مونه و همه فکر میکنن همه آمریکا مثل هالیود هستش دوستان من از این بنده حقیر بشنوید آمریکا در اسم فقط بزرگه در باطن پوچ و تو خالی درسته نمیشه در تایید حرف دوستان منکر ازادی و ارامش نصبی اینجا شد اما به چه قیمتی. دوست من بعد از 9 ماه به این نتیجه رسید من بعد از 2 ماه دوستان آمریکا همه چیز نیست باید قبول کنید ما اینجا به عنوان مهاجر و همیشه درحه 2 برای این مملکت محسوب میشیم حتی اگه بالاترین مقام یا مدرک را اینجا داشته باشید رمز زندگی اینه فقط ببینید کجا خوشبختید این خوشبختی میتونه کنار شما باشه شما درکش نکنید آمریکا همه چیز نیست داشته های الان شما مثل خانواده که مهمترین چیز است که کنارتون هست از آمریکا امدن مهم تره قدر داشته هاتون را بدونید آمریکا همه چیز نیست........
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، mo-11 ، cpd ، morteza-dm
با این تفاسیر میشه نتایج گرفت که NOT SELECT صرفا جهت عدم قبولی نیست

زیرا مشکل یا عدم اعلام نتایج می تونه عامل این باشه که کسی فکر کنه قبول نشده

کلان شاید هنوز نوبت به ما نرسیده باشه که این ارور را میده به هر حال

منتظر می مونیم که شاید بعضی از دوستان اخبار خوشحال کننده ای ارایه بدن
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، roadhog
من دهها بار چک کردم و همان HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، motinus ، lighter
(2015-05-06 ساعت 08:41)pouya007 نوشته:  فرزاد (استخوان)؟ علی هانتر؟ بازگشت؟ گینگ ایگل؟ تمام دوستان؟ برنده نداشتیم تا الان؟
این قضیه یکم مشکوکه آخه تو هیچ کدوم از سایت ها و انجمن ها برنده نداشتیم...؟!

نه پویا Sad

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، milade ، payamshad
من همسرمم قبول نشدیم :|
تشکر کنندگان: pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 10:24)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 08:41)pouya007 نوشته:  فرزاد (استخوان)؟ علی هانتر؟ بازگشت؟ گینگ ایگل؟ تمام دوستان؟ برنده نداشتیم تا الان؟
این قضیه یکم مشکوکه آخه تو هیچ کدوم از سایت ها و انجمن ها برنده نداشتیم...؟!

نه پوریا Sad

هیچ کجای دنیا Big Grin
تشکر کنندگان: pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 10:09)برنده لاتاری 2016 نوشته:  خدا کنه زودتر مشخص بشه موضوع از چه قراره، دلم مثل سیر و سرکه میجوشه

من نمیخوام جواب اون دوستمونو بدم ولی باید به این فکر کنی کسی که اینجا در رفاه وآسایش آنچنانی باشه هیچوقت خانواده و مملکت خودشو ول نمیکنه و بره در عوض سالی یبار توریستی میره آمریکا میگرده و میاد
اینجا برای یه دارو باید به هزار نفر رو بزنیم، هلال احمر که هر چی بگم بهش کم گفتم نمیدونی بیماریهای سرطانیو چجوری اذیت میکنه، منی که برای بچم باید در به در دنبال پارتی باشم اونم برای هلال احمر که دارو بگیرم، من و همسرم حاضریم حمالی کنیم اونجا ولی ببینیم پسرمون داره روند بهبودیش طی میشه
از بیماری فرزندتان متاثر شدم ،واسش آرزوی سلامتی میکنم . ببخشید حرفهای من خطاب به همه نبود . بیشتر کسانی که فریفته ظاهر میشوند و فکر کنم بیشتر زیر چهل سالند . اگه از دست ما کاری برمیاد خوشحال میشیم کمک کنیم . در زمینه دارو و غیره .
**********سلام به همه**********
منم اسمم در نیومد اما...
اما یه چیز عجیب وجود داره! هیچ برنده ای پیدا نیست! این کاملا غیر ممکنه، ما هرسال همون روز اول چندتا برنده داشتیم و از روز بعد سیل برنده ها سرازیر میشد اما امسال هنوز هم یک برنده پیداش نیست!!!!!
من که واقعا گیج شدم جریان چیه!
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، manheb1 ، tenardie2bai ، faryas
منم برنده نشدم....Big Grin
اما نمی دونم چرا خوشحالم !!!
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، manheb1 ، tenardie2bai ، pouya007 ، lighter ، someonelikeyou ، moxtar88 ، roadhog ، MEHR52
اقایون من رفتم به امید خبرهای خوش
تشکر کنندگان: manheb1 ، pooria_sn1 ، tenardie2bai
کاربران در حال بازدید این موضوع: .samira، 4672897، aaa1990، aaraam، aa_8788، adel hazrati، afshin.as، ali diana، Ali.ghz، ali9645، alina-b، alireza51، Ali_Hunter، aminqazxsw، amirrrrrrr، armanghiassi، arminqt88، azadeh.mohamad، barca0110، behrad.sam، bia2mob، bijan9، crysis2، Detend، ELI 2015، elnaz.sh، FIONA، foosher، gallow، h1349، hamedrouhi، Imanrazavian، IranzamiN، karkiaa، khatarnak، mamad dadash، mamanraya، manheb1، matinng، Mehrnam، milade، Mina1Mina، mj_kh، mo-11، mona_usa، Msns، msr839، payam373، pooria_sn1، pouya007، ramininra، reasonable، sadegh0007، saeed78، saeed_sqs_20، saye42، shabbbeh، shayesteh، Sky of NY، sorour_sr، soroush_th، tenardie2bai، قشقایی، zhale k، آرادایمان، اسماعیلی، برنده لاتاری 2016، رضا2015، شادی رستگار، 9 کاربر مخفی، 23 مهمان
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، pooria_sn1
دوستان سلام من هم 10 نفر رو چك كردم
هيچ خبري نيست
قبولي نداريم
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، faryas
منم 6 نفر ثبت نام کرده بودم هیچکدوم قبول نشدیم ولی امیدوارم هنوز .
شاید تو چن روز آینده درست شد.
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، 2014families lottery winners
(2015-05-06 ساعت 10:14)s.kh نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 08:35)siyavash-2 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:57)sonnnna نوشته:  6 می شد و خاطره بد 5 می همه مارو آزرد. هر سال بدتر از پارسال.
2014 به ما ویزا نرسید.
امشب بهم ثابت شد حقی که گم بشه دیگه برنمیگرده.
شکرت خدایااااااااااااا

نمی دونم ویزا نرسید دقیقا یعنی چی . اما 2013 کیس دو نفره ما قبول شد و تمام مراحل رو تا جواب FB چک رو رفتیم و برای آخرین مرحله ( تحویل دادن پاس ها جهت چاپ ویزا) رفتیم .... اگرچه در تایمی بود که خودشون گاعلام کردن مجاز بود رفتنمون اما به ما و تمام افرادی که از اون روز مثل ما پاسشون رو گرفتند ویزا ندادند .........یادآوری اون روزها اون اشک و آهی که تمام ایرانی هایی که تو هتل ما و جلوی در اداره پست می دیدم خیلی سخت تر دیدن HAS NOT BEEN SELECT است.... آرزو می کنم هیچ وقت اون شرایط رو کسی تجربه نکنه.

شما بازماندگان از انتهای پروسه لاتاری را کاملا درک می کنم. از آنجاییکه بنده نیز در برنامه لاتاری 2012 قبول شده بودم، و بعد از مدتی اعلام کردند که نتایج اعلام شده در اول می کاملا لغو شده و نتایج قرعه کشی جدید بعد از دو ماه اعلام شد که متاسفانه من در بین برندگان جدید نبودم. امروز که این متن را می نویسم حدود چهار سال از آن قضیه گذشته است و من زندگی خوبی در ایران دارم. اما هنوز آن خاطره مانند باری سنگین در قلبم است.
کیس نامبر ما 4977 بود سایت اعلام کلیرنس نکرده بود خودمون رفتیم ارمنستان کارکنان سفارت گفتن چرا دیر اومدین بعد پرونده مارو بردن تو یک اتاق دیگه، بعدش اومد گفت 3روز دیگه (کاملا یادمه 2شنبه بود)بیا ویزاتو بگیر. اخرش گفت ویزا تموم شده.Sadاین قضیه واسه ما مثل مصیبتی میمونه که فراموش شدنی نیستSadSadSadSadSadSadSadSadSad )(اینجا هم زندگیم خیلی خوبه با مدرک فوق لیسانس چندساله بیکارم)
خدایا هیچ وقت ادمارو اینجوری امتحان نکن

تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، exxedus ، roadhog ، 2014families lottery winners
سلام من هم 5 نفر با خودم رو چک کردم هیچ کدوم قبول نشدیم
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست که
انسان را به فریاد وا میدارد...!
و انسانها فقط به فریاد هم میرسند،
نه به سکوت هم!

-------------------------------------------------------------------------
2017 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : HAS NOT BEEN SELECTED  
تشکر کنندگان: saidoo ، pooria_sn1