کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سلام به دوستای گلم.سلام به روی ماه مدیرهای زحمتکش مهاجرسرا.
من هم انتخاب نشدم. دلم خونه. لاتاری پیرم کرد.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، motinus ، faryas ، tenardie2bai ، azadeh.mohamad ، s.kh ، vashahri ، roadhog ، h.shayan
(2015-05-06 ساعت 10:40)حاجی واشنگتن نوشته:  فکر می کنم خبرای خوبی تو راه باشه، آدرنااااااااااااااالین!!!!!!

حاجی واشنگتن عزیز ...مدیر خوب و دوست داشتنی ...سپاس که تو این لحظات سخت کنار ما هستید...قوت قلبیست بس بزرگ

به امید شنیدن خبرهای خوب و رخ دادن معجزه ایی شیرین .
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

من تو فروم های خاجی هم چک کردم، همه مثل مهاجرسرا دنبال برنده میگردن Smile
واقعا باید بحال آمریکا با این سیستم هاش تاسف خورد. سایت سنجش صدبرابر قوی تره.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: motinus ، someonelikeyou ، pooria_sn1 ، pouya007 ، amirrrrrrr ، taherifar ، gallow ، moxtar88 ، saeed_sqs_20 ، roadhog
خب دیگه با این حساب پس حتما امیدوار باشیم که نتایج تازه ای در راهه :دی
we fight for a better life
دوستان من از بازماندگان لاتاری 2014 هستم و الان چن ماهه کانادا هستم
واقعا نمیشه گفت اینجا بهتره یا ایران هر کدوم خوبیای خودش رو داره مثلا ااینجا دارو و درمان واسه بیماریهای خاص
خیلی راحت و مجانی هست البته اگر پی ار گرفته باشه
ولی ازخوبیهای ایران هم نمیشه گذشت کلا هر جا خوشی همونجا وطنته
در مورد اینکه سیستم آمریکا پر از عیبه شکی نیست حداقل واسه ماهایی که یکسال با سفارتش درگیر بودیم و دیدیم که واقعا شاید از نهایت بی نظمی به نظم رسیده-برخورد های کاملا بی مسولانه و زشت و طلبکارانه رو دیدیم چقدر شاهد جوابهای متناقض از کارمندان سفارت بودیم و آخرش هم خیلی راحت گفتن که سالهای بعد ثبت نام کنید -شاهد بودیم که بعد از اینکه حتی کتبی اعلام کردن سهمیه دنیا پر شده و کلا برنامه متوقف شده واسه امسال بعدش حدود صدها ویزا به آفریقا دادن و ......
پس از اون سیستم بعید نیست
از طرف دیگه پیشکسوتهایی که توی سایتهای بین المللی لاتاری فعالند مثل سیمون که بچه های قدیمی میشناسنش و تحلیلهاش و پیش بینیهاش دقیق بود بر این اعتقاده که هنوز زوده که کسی بیاد اعلام کنه که البته من یادمه 2014که قبول شدم همون ثانیه اول خیلیها اعلام کرده بودن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
امریکایی که هنوز نمیتونه یک لاتاری درست درمون برگزار کنه ایا ارزش رفتن داره ؟
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، pooria_sn1 ، pouya007 ، mona_ir ، asher ، moxtar88 ، John Freeman
(2015-05-06 ساعت 10:48)fairy نوشته:  خب دیگه با این حساب پس حتما امیدوار باشیم که نتایج تازه ای در راهه :دی

به امید اوس کریمWink

تشکر کنندگان: fairy ، faryas ، pooria_sn1 ، pouya007 ، 2014families lottery winners ، khorsandi
(2015-05-06 ساعت 10:46)tenardie2bai نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 10:40)حاجی واشنگتن نوشته:  فکر می کنم خبرای خوبی تو راه باشه، آدرنااااااااااااااالین!!!!!!
حاجی واشنگتن عزیز ...مدیر خوب و دوست داشتنی ...سپاس که تو این لحظات سخت کنار ما هستید...قوت قلبیست بس بزرگ
به امید شنیدن خبرهای خوب و رخ دادن معجزه ایی شیرین .
اصلا حاجی مرد روزهای سخته، روزهای راحت و آسون پیداش نیست Smile Smile Smile
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، feidom30
(2015-05-06 ساعت 10:49)alimomen نوشته:  دوستان من ارز بازماندگان لاتاری 2014 هستم و الان چن ماهه کانادا هستم
واقعا نمیشه گفت اینجا بهتره یا ایران هر کدوم خوبیای خودش رو داره مثلا ااینجا دارو و درمان واسه بیماریهای خاص
خیلی راحت و مجانی هست البته اگر پی ار گرفته باشه
ولی ازخوبیهای ایران هم نمیشه گذشت کلا هر جا خوشی همونجا وطنته
در مورد اینکه سیستم آمریکا پر از عیبه شکی نیست حداقل واسه ماهایی که یکسال با سفارتش درگیر بودیم و دیدیم که از شاید از نهایت بی نظمی به نظم رسیده-برخورد های کاملا بی مسولانه و زشت و طلبکارانه رو دیدیم و آخرش هم خیلی راحت گفتن که سالهای بعد ثبت نام کنید
پس از اون سیستم بعید نیست
از طرف دیگه پیشکسوتهایی که توی سایتهای بین المللی لاتاری فعالند مثل سیمون که بچه های قدیمی میشناسنش و تحلیلهاش و پیش بینیهاش دقیق بود بر این اعتقاده که هنوز زوده که کسی بیاد اعلام کنه که البته من یادمه 2014که قبول شدم همون ثانیه اول خیلیها اعلام کرده بودن
علی آقا مومن عزیز خوش اومدی Wink

تشکر کنندگان: faryas ، alimomen ، pooria_sn1 ، MEHR52
نه جان من ، لطفا امیدوار نشین !!!!
سابقه داشته که مشکل داشته باشه نتایج قرعه کشی.ولی تا زمانیکه 100% نشده و رسما اعلام نشده امیدواری جز آزار و اذیت خودمون هیچ فایده ای نداره.
فقط اگه بتونین یه آماری از آشنایان بگیرین که قبولی داشتن یا نه بهتره.
من که از هر کسی پرسیدم قبول نشدن
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، parisa.tk ، asher ، amin_j
عجب سالی شد امسال اولش که اعلام نتایج رو 5 روز عقب انداختن و بعدش هم که خودتون در جریان هستید.
امسال استرس و ناراحتی زیادی بهمون وارد شد خداکنه چند روز دیگه خبرهای خوب بشنویم.
پویا pouya007 سریع عکس پروفایلت عوض کن چون من هنوز به 2016 امید دارم .

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، milade ، Sky of NY ، pooria_sn1 ، pouya007 ، asher ، roadhog
whois winner in lottery 2016

توی گوگل می زنم هیچکی برنده نشده

منکه برم که " آ" زده بالا
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، asher ، manheb1
فکر میکنم امسال تقصیر طبیعته!!!
دلیل این که امسال میبینیم خیلی کم قبول دن احتمالا به خاطر اینه که سهمیه ایران کم شده، همیشه ایران سهمیه خیلی زیادی داشت مخصوصا اون سال که سهمیه بنگلادش(اگر اشتباه نکنم) رو بستن و اکثرش به ایران رسید!
حالا امسال فکر میکنم برعکس شده و به خاطر زلزله نپال سهمیه این کشور و خیلی زیاد کرده باشن و از ایران زدن!
اینم تئوری بنده است، امیدوارم درست نباشه

امیدوارم همیشه شاد باشین
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، pooria_sn1 ، p00ya2001
(2015-05-06 ساعت 10:13)Vandadi نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 09:48)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 09:26)saye42 نوشته:  من از سر کار اومدم داشتم شام می خوردم .خانمم داشت برام نظر هاتونو می خوند برام.طاقت نیاوردم .که جواب ندم.
آقا ممنون از اینکه باوجود تجربه تلخ باز خودتون رو ÷نهان نکردید و ایی تجربه رو در اختیار دیگران قرار دادید. تعریفات و تشریحات افرادی چون شماست که دید بهتر و درست تری نسبت به آمریکا میده. ازتون میخوام بازم ماهارو از تجربیاتتون بهره مند کنید و تا میتونید از معایب و مزایای اون سرزمین که تا چندی دیگه قراره خانه امثال منی بشه بگید. امیدوارم از انتقادات احتمالی هم ناراحت نشید. شامتون هم نوش جان.

با سلام خدمت همه دوستان
قبل از هر چیز بگم من دقیقا سال پیش بار اول وقتی دوستم برای من چک کرد جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED را زده بود بعدش من خودم چند ساعت بعد چک کردم دیدم اسمم در اومده و وقتی به دوستم گفتم گفتش بخاطر شلوغی سایت بود و بعدش که برای همه ایمیل امد که دوباره چک کنید.
اما در تایید حرف دوست قبلی باید بگم آمریکا در فیلم ها قشنگ و مثل رویا می مونه و همه فکر میکنن همه آمریکا مثل هالیود هستش دوستان من از این بنده حقیر بشنوید آمریکا در اسم فقط بزرگه در باطن پوچ و تو خالی درسته نمیشه در تایید حرف دوستان منکر ازادی و ارامش نصبی اینجا شد اما به چه قیمتی. دوست من بعد از 9 ماه به این نتیجه رسید من بعد از 2 ماه دوستان آمریکا همه چیز نیست باید قبول کنید ما اینجا به عنوان مهاجر و همیشه درحه 2 برای این مملکت محسوب میشیم حتی اگه بالاترین مقام یا مدرک را اینجا داشته باشید رمز زندگی اینه فقط ببینید کجا خوشبختید این خوشبختی میتونه کنار شما باشه شما درکش نکنید آمریکا همه چیز نیست داشته های الان شما مثل خانواده که مهمترین چیز است که کنارتون هست از آمریکا امدن مهم تره قدر داشته هاتون را بدونید آمریکا همه چیز نیست........
آمریکا

نظر هرکسی قابل احترام است.به نظر من 3 دسته از آدما دچار همچین نظری میشن :1-آدمایی که اینجا از رفاه نسبی و شایدم زیادی برخوردارند و زندگی خیلی خوب و شیکی دارند و تو یه شغل خیلی خوب دارند کسب و کار می کنند.2-آدمایی که اهل تلاش و کلا کار کردن و زحمت کشیدن نیستند و شغلی راحتی دارند که میشه گفت مگس می پرونند ولی خوب می گذرونند روزارو.3-آدمایی که توقع بیجا و فوق العاده زیادی از کشور مقصد دارند و قضاوت نادرستی بر طبق اون چیزی که در فیلم ها دیده اند و شنیده اند دارند و میرن اونجا بدجوری تو ذوقشون می خوره.حالا شما جز کدوم دسته هستید؟Smile
ببینید موقعی که یه چیزی رو می خواین به دست بیارید باید از یه سری از داشته هاتون دست بکشید یعنی شما باید یه چیزی بدی تا یه چیزی به دست بیاری حالا این وسط شمایی که تصمیم میگیری چه چیزی برای شما ارزش بیشتری داره.حالا شما که اینقدر دارید از آمریکا بد میگید لطف کنید بگید اینهمه تبعیض و مشکلات رو می بینید چرا برنمیگردید واقعا نمی تونم بفهمم این قضیه رو خوب آقا جان به شما نمی سازه برگرد خب.اینکه برنمی گردی نشون میده که اونجا بهرحال یه چیزایی داره که حاضر شدی بمونی و اینجارو ول کنی خب شما هم می خوای بری اونجا از مزیت هاش بهره مند بشی و از این طرفم مثل ایران به واسطه شغل یا مدرک یا حالا هرچیز دیگه ای پیش شما کمر خم کنند و قربون صدقتون برند و احترامی که اینجا دارید رو اونجا هم براتون قایل بشند؟خب نمیشه هم خرمارو بخوایم هم حلوارو
در مورد اینکه ما شهروند درجه 2 هستیم اونجا اتفاقا با یکی که اونم خارج تحصیل کرده در این مورد بحث داشتیم.من بهش گفتم طبیعی است که یه کشور متمدن به یه شهروند کشوری که اونم از پرآشوب ترین منطقه دنیا یعنی خاورمیانه است به چشم جهان سومی نگاه کنند اون چیزی که مهمه اینه که اونجا همه در پناه و حمایت قانون هستند تحت هر شرایطی و این مهمه.اونجا اگه حمالی است حداقل آخرش یه چیزی کف دستت میزارند تا باهاش به یه سری چیزا برسی.اینجا طرف مثل خر داره از صبح تا شب کار می کنه بدبخت هنوز حقوقش چندماهشو ندادند بیچاره به خاطر بیمه اش مجبوره کنار بیاد.یا یکی تو شرکت خصوصی کار می کرد مثل آب خوردن حقوقشو خوردند و انداختنش بیرون.
دوستان باور کنید کسی که اینجا از اینجور ناملایمتی ها میبینه پاش اونجا برسه اصلا از این گلایه ها نمی کنه.این جور حرفا فقط واسه آدمایی است که انتظار دارند هرجا میرن براشون فرش قرمز پهن بشه.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: saidoo ، pooria_sn1 ، shaman ، taherifar ، asher ، vashahri ، roadhog ، sunnyday ، Pezhi
خبر آمد خبری در راه است...
دوستان یه نفر که زبانش خوبه با KCC مکاتبه کنه ببینه قضیه چیه.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: faryas ، pooria_sn1 ، S0SHiANT ، roadhog

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان