کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
جالبه سیستم اعلام نتایج فقط برای ما اون قسمت منفی رو نشون میده خوب اگه ایراد داره بیاد قبولی بچه ها نشون بده فکر کنم یه جورایی کلا سر کاریم.Big Grin
تشکر کنندگان: pooria_sn1
بابا صد دفعه گفتم نگید به بچه ها که اگه برنده شدید به هیچ کس نگید ؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
همه برنده شدن رو نمیکنن SmileSmileTongue
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: Hezha ، Abdorrezaa ، pooria_sn1 ، fairy ، roadhog
مدیر های گرامی تا حالا کسی برای همایش ثبت نام نکرده....
.
.
.
.
.
.
................SadSadSad
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، faryas ، Ali Sepehr ، MEHR52
(2015-05-06 ساعت 10:53)behrad.sam نوشته:  فکر میکنم امسال تقصیر طبیعته!!!
دلیل این که امسال میبینیم خیلی کم قبول دن احتمالا به خاطر اینه که سهمیه ایران کم شده، همیشه ایران سهمیه خیلی زیادی داشت مخصوصا اون سال که سهمیه بنگلادش(اگر اشتباه نکنم) رو بستن و اکثرش به ایران رسید!
حالا امسال فکر میکنم برعکس شده و به خاطر زلزله نپال سهمیه این کشور و خیلی زیاد کرده باشن و از ایران زدن!
اینم تئوری بنده است، امیدوارم درست نباشه

امیدوارم همیشه شاد باشین

نه داداش
ربطی به زلزله نپال نداره.قرعه کشی همین دیروز که انجام نشده ! حداقل 2-3 ماه قبل قرعه کشی انجام شده.
اگر هم تصمیمی بابت کم شدن سهمیه گرفته باشسن اعلام میکنن.
من که همیشه پیگیر اخبار سفارت مجازی هستم.اونجا چیزی ندیدم
من آدرنالین از چشمام داره می زنه بیرون!!!
اوس کریم امید این جمع چشم انتظار رو ناامید نکن... Rolleyes

نظر هرکسی قابل احترام است.به نظر من 3 دسته از آدما دچار همچین نظری میشن :1-آدمایی که اینجا از رفاه نسبی و شایدم زیادی برخوردارند و زندگی خیلی خوب و شیکی دارند و تو یه شغل خیلی خوب دارند کسب و کار می کنند.2-آدمایی که اهل تلاش و کلا کار کردن و زحمت کشیدن نیستند و شغلی راحتی دارند که میشه گفت مگس می پرونند ولی خوب می گذرونند روزارو.3-آدمایی که توقع بیجا و فوق العاده زیادی از کشور مقصد دارند و قضاوت نادرستی بر طبق اون چیزی که در فیلم ها دیده اند و شنیده اند دارند و میرن اونجا بدجوری تو ذوقشون می خوره.حالا شما جز کدوم دسته هستید؟Smile
ببینید موقعی که یه چیزی رو می خواین به دست بیارید باید از یه سری از داشته هاتون دست بکشید یعنی شما باید یه چیزی بدی تا یه چیزی به دست بیاری حالا این وسط شمایی که تصمیم میگیری چه چیزی برای شما ارزش بیشتری داره.حالا شما که اینقدر دارید از آمریکا بد میگید لطف کنید بگید اینهمه تبعیض و مشکلات رو می بینید چرا برنمیگردید واقعا نمی تونم بفهمم این قضیه رو خوب آقا جان به شما نمی سازه برگرد خب.اینکه برنمی گردی نشون میده که اونجا بهرحال یه چیزایی داره که حاضر شدی بمونی و اینجارو ول کنی خب شما هم می خوای بری اونجا از مزیت هاش بهره مند بشی و از این طرفم مثل ایران به واسطه شغل یا مدرک یا حالا هرچیز دیگه ای پیش شما کمر خم کنند و قربون صدقتون برند و احترامی که اینجا دارید رو اونجا هم براتون قایل بشند؟خب نمیشه هم خرمارو بخوایم هم حلوارو
در مورد اینکه ما شهروند درجه 2 هستیم اونجا اتفاقا با یکی که اونم خارج تحصیل کرده در این مورد بحث داشتیم.من بهش گفتم طبیعی است که یه کشور متمدن به یه شهروند کشوری که اونم از پرآشوب ترین منطقه دنیا یعنی خاورمیانه است به چشم جهان سومی نگاه کنند اون چیزی که مهمه اینه که اونجا همه در پناه و حمایت قانون هستند تحت هر شرایطی و این مهمه.اونجا اگه حمالی است حداقل آخرش یه چیزی کف دستت میزارند تا باهاش به یه سری چیزا برسی.اینجا طرف مثل خر داره از صبح تا شب کار می کنه بدبخت هنوز حقوقش چندماهشو ندادند بیچاره به خاطر بیمه اش مجبوره کنار بیاد.یا یکی تو شرکت خصوصی کار می کرد مثل آب خوردن حقوقشو خوردند و انداختنش بیرون.
دوستان باور کنید کسی که اینجا از اینجور ناملایمتی ها میبینه پاش اونجا برسه اصلا از این گلایه ها نمی کنه.این جور حرفا فقط واسه آدمایی است که انتظار دارند هرجا میرن براشون فرش قرمز پهن بشه.
[/quote]

كاملا موافق هستم.مخصوصا اخرش كه مثه سگ كار ميكني بهد 6 ماه حقوقت نميدن. اگر هم اسم اوردي ميگن به سلامت.......................
فقط يه تيكشه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، moxtar88 ، vashahri ، pooria_sn1 ، roadhog ، sunnyday
ولی باید قبول کنیم احتمال اینکه اشتباه بشه واقعا پایینه.
احتمال میدم امسال ثبت نام ایرانیها خیلی بیشتر از سالهای قبل بوده باشه( با توجه به اینکه شبکه صدای شیطان بزرگ هم برنامه اختصاصی داشت و هرکسی هم نمیدونست همچین چیزی هست فهمید :دی) . با این حساب وقتی پرس و جو میکنیم اکثر اونایی که نیاز داشتن مثل ما قبول نشدن، و احتمالا یه عده که فقط میخواستن شانس رو امتحان کنن و اصلا هم براشون مهم نبوده قبول بشن یا نه (چون نمیرن) قبول شدن.
تشکر کنندگان: moxtar88 ، vashahri ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 10:59)حاجی واشنگتن نوشته:  من آدرنالین از چشمام داره می زنه بیرون!!!
حاجی اللهی بیام دور واشنگتنت طواف کنم ...
(2015-05-06 ساعت 10:59)حاجی واشنگتن نوشته:  من آدرنالین از چشمام داره می زنه بیرون!!!
نازی
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، crysis2 ، حاجی واشنگتن ، pooria_sn1
و بعله ، من برنده نشدممممممممممممممممممم .
خودم ، دوستم با 2شانس ،‌ خاله ،‌ پسر خاله ، شوهر خاله ، هيچ كدوم قبول نشديم !
امسال عجيب بوده !
تا الان فكر كنم ديگه معلوم شده هيچ كس از ايران قبول نشده .
آقا جريان سياسي بايد باشه .
دليل ديگه اي به ذهنم نميرسه ...
فكر كنم از سال ديگه هم ايرانيها حق شركت ندارن .
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
آخه مگه میشه نه تو فروم ایرانی کسی اعلام برنده شدن کرده باشه نه تو فروم خارجی..اونم بعد از تقریبا 15ساعت از گذشتن اعلام نتایج
we fight for a better life
تشکر کنندگان: hamedrouhi ، Sky of NY ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 10:56)payamshad نوشته:  بابا صد دفعه گفتم نگید به بچه ها که اگه برنده شدید به هیچایواینگید ؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
همه برنده شدن رو نمیکنن SmileSmileTongue

منم فكر ميكنم تو اين همه بد بياري و نشدم نشدم ، اگه كسي م برنده شده باشه واسه خاطر اينكه ديگران ناراحت نشن، نمياد بگه.
ولي در كل اگه ما شانس داشتيم تو همين ايرانم اين حال و روزمون نبود . نمي دونم واقعا بي عرضه بودم يا بد اقبال ؟ البته نظر من اينه كه هر كي در اين خاورميانه بدنيا اومده باشه بد اقباله
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خوشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، payamshad ، pooria_sn1 ، roadhog ، Alirezawee ، jilibiliyaee
سلام .ما هم از بازمانده های لاتاری 2014 هستیم که خاطره بس تلخی رو پشت سر گذاشتیم.و البته ما هم چک کردیم خودمون با دو شانس و خواهرم و شوهر خواهرم هیچ کدوم قبولی نداشتیم...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: exxedus ، pooria_sn1 ، ariyo 2014
(2015-05-06 ساعت 11:06)fairy نوشته:  آخه مگه میشه نه تو فروم ایرانی کسی اعلام برنده شدن کرده باشه نه تو فروم خارجی..اونم بعد از تقریبا 15ساعت از گذشتن اعلام نتایج
شده دیگه، آمریکای جهانخوار که میگن همینه
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: faryas ، Sky of NY ، asher ، pooria_sn1
من و همسرم و برادرم و همکارم هم برنده نشدیم
تشکر کنندگان: faryas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان