کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
اینترنتم از صبح روشن

میترسم تمام شه

شب میام همون ساعت 8 که 12 واشنگتن

قرارمون هم امشب ساعت 8 شب است همینجا

با اجازه
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pooria_sn1 ، manheb1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:04)sadafsetareh نوشته:  این قضیه بو داره یه جاییش میلنگه

راست میگی ها ،بوش هم تا اینجا اومد اما من به به زدم تا یه کم اثرش کم بشه !!!
تشکر کنندگان: khatarnak ، pooria_sn1 ، elnaz.sh ، roadhog ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:22)khatarnak نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:19)elnaz.sh نوشته:  اول یکی به من بگه سیمون کیه؟
........................................................
زندگیم امروز خلاصه شد در سایت مهاجرسرا و .......از کار و زندگی افتادم. کاش زودتر خبرهای خوب برسه. حداقل دو نفر از این سایت قبول بشن. هم خوشحال بشیم هم .....زشته . قباحت داره یکنفر هم از سایت نباشه

بابا سیمون دوست پسرش چه کار داری ببینی کیه Big Grin

عجبا!!!!من فکر کردم یارو مسئولی ......مقامی......پاسخگویی......چیزیه؟ حالا عذرخواهی کرده در ارتباط با مشکلی که پیش امده.....
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:15)mahsamit نوشته:  ای بابا دو نفر تو FB در صفحه سمارش معکوس لاتاری 2016 گفتن که قبول شدن یکی اسمش جلال پرستش هست.. https://www.facebook.com/events/369286106573619
احتمالا(شاید) کیس نامبرشون ایرانی نیست از کیس نامبر ایرانی هنوز کسی مستند نگفته من برنده شدم توضیح اینکه اگر یه نفر سیتیزن کشور خارجی باشه میتونه از سهمیه آن کشور ثبت نام کنه اگر سیتیزن نباشه در صورت برنده شدن در لاتاری با کیس نامبر غیر ایرانی , بهش ویزای لاتاری چه از سهمیه ایران و چه از سهمیه آن کشور نمیدند در سال 2013 برای یک نفر این اتفاق افتاده بود .
(2015-05-06 ساعت 12:26)khatarnak نوشته:  اینترنتم از صبح روشن

میترسم تمام شه

شب میام همون ساعت 8 که 12 واشنگتن

قرارمون هم امشب ساعت 8 شب است همینجا

با اجازه

به سلامت Rolleyes

امیدوارم برگشتی ببینی همه میگن برنده شدیم ..خخخخ Big Grin
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، elnaz.sh ، khatarnak ، shahryar_eng
رفتم تو فیس بوک، بابا این جلال پرستش و یکی دیگه خالی بستن که، چرا زود باور میکنید
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، mahsamit
راستی بچه های قدیمی کجان؟؟؟؟
استخوان اعلام کرد چک کرده یا نه؟
گردهمایی رو چیکار کنیم ؟؟؟ خخخخ
هیچکی که قبول نشد ...

http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%AF...D9%86-2016
.

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، milade ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:05)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:01)SamueL.p نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:59)manheb1 نوشته:  یه نفر زنگ بزنه به کنتاتکی کنسولار بپرسه داستان چیه .
راست میگه.. Big Grin
چیو راست میگه؟ الان اونا ساعت کاریشون تموم شده. الکی زحمت تلفن زدن ندید به خودتون

Smile هاهاهاهاهاهاها

من زنگ زدم کن
تاکی گفتند:مرغاش هورمونی بودند ،قراره یه سری جدید بیارن !!!! اصن یه وضیه
که نگو!
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pooria_sn1 ، moxtar88 ، shahryar_eng
من این سایت رو نمیشناسم
اما به طور خلاصه میگه ساعت 3 نصفه شب تو کالیفرنیاست و الان 15 ساعت از اعلام نتایج میگذره اما حتی یک نفر هم اعلام نکرده که برنده شده و کسانی هم که بعضا چنین ادعایی دارند به نظر میاد دروغ میگن بعدشم درباره مشکل پیش اومده تو سال 2012 میگه که دوباره قرعه کشی انجام شد و همچنین سال 2015 که سیستم ارور میداد...
دو مورد یکی اینکه سیستم بلافاصله میگه انتخاب نشدید و حالت دوم میگه سیستم در حالت کمی مکث و انتظار میگه انتخاب نشدید و یا سیستم تایم اوت شده که میگه شاید اونها برنده شده های احتمالی باشن و نهایتا میگه این برداشت منه و شاید بعضی ها مخالف نظر منو داشته باشن و آرزوی موفقیت و ... ببخشید من اینطور متوجه شدم اگه دوستان ترجمه بهتری و درست تری دارن لطف کنن بگن ...
Big Grin
تشکر کنندگان: SamueL.p ، lighter ، tenardie2bai ، pooria_sn1 ، ramy1000 ، moxtar88 ، shahryar_eng ، مررریم
بچه ها تو سایت های کشور های دیگه یه سر بزنید ... ببینید کسی قبولی داده یا نه..

من انگلیسیم خوب نی وگرنه سرچ میزدم ... خخخ .. تازه میخواستم برم کلاس ... ها هاهاهاها
.

من و خونواده ام هم نشديم
(2015-05-06 ساعت 12:28)tabim4 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:15)mahsamit نوشته:  ای بابا دو نفر تو FB در صفحه سمارش معکوس لاتاری 2016 گفتن که قبول شدن یکی اسمش جلال پرستش هست.. https://www.facebook.com/events/369286106573619
احتمالا(شاید) کیس نامبرشون ایرانی نیست از کیس نامبر ایرانی هنوز کسی مستند نگفته من برنده شدم توضیح اینکه اگر یه نفر سیتیزن کشور خارجی باشه میتونه از سهمیه آن کشور ثبت نام کنه اگر سیتیزن نباشه در صورت برنده شدن در لاتاری با کیس نامبر غیر ایرانی , بهش ویزای لاتاری چه از سهمیه ایران و چه از سهمیه آن کشور نمیدند در سال 2013 برای یک نفر این اتفاق افتاده بود .

نه بابا ایرونیه!فکر نمیکنم رنگ اونورو اصن دیده باشه!(خدایا منو ببخش)!Big GrinTongue
تشکر کنندگان: tabim4 ، pooria_sn1 ، SamueL.p ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:33)vashahri نوشته:  من این سایت رو نمیشناسم
اما به طور خلاصه میگه ساعت 3 نصفه شب تو کالیفرنیاست و الان 15 ساعت از اعلام نتایج میگذره اما حتی یک نفر هم اعلام نکرده که برنده شده و کسانی هم که بعضا چنین ادعایی دارند به نظر میاد دروغ میگن بعدشم درباره مشکل پیش اومده تو سال 2012 میگه که دوباره قرعه کشی انجام شد و همچنین سال 2015 که سیستم ارور میداد...
دو مورد یکی اینکه سیستم بلافاصله میگه انتخاب نشدید و حالت دوم میگه سیستم در حالت کمی مکث و انتظار میگه انتخاب نشدید و یا سیستم تایم اوت شده که میگه شاید اونها برنده شده های احتمالی باشن و نهایتا میگه این برداشت منه و شاید بعضی ها مخالف نظر منو داشته باشن و آرزوی موفقیت و ... ببخشید من اینطور متوجه شدم اگه دوستان ترجمه بهتری و درست تری دارن لطف کنن بگن ...

من منتظر جواب این هم هستم ...به محض اینکه جوابی گرفتم در جریانتون میذارم

[عکس: 23m6bk7.png]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: tabim4 ، pouya007 ، azadeh.mohamad ، mona_ir ، pooria_sn1 ، vashahri ، faryas ، roadhog ، shahryar_eng ، feidom30
اصلا انقدر سرعت این باز شدن صفحهای که نوشته has not been selected بالا بود عین برق باز میشد......
تصمیم گرفتم زنگ بزنم به شاتل بگم سرعتتون تو حلقمCool اینجور موقع ها به سرعت نور کار میکنید شیتونا...Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان