موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
اینترنتم از صبح روشن
میترسم تمام شه
شب میام همون ساعت 8 که 12 واشنگتن
قرارمون هم امشب ساعت 8 شب است همینجا
با اجازه
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رفتم تو فیس بوک، بابا این جلال پرستش و یکی دیگه خالی بستن که، چرا زود باور میکنید
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
راستی بچه های قدیمی کجان؟؟؟؟
استخوان اعلام کرد چک کرده یا نه؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من این سایت رو نمیشناسم
اما به طور خلاصه میگه ساعت 3 نصفه شب تو کالیفرنیاست و الان 15 ساعت از اعلام نتایج میگذره اما حتی یک نفر هم اعلام نکرده که برنده شده و کسانی هم که بعضا چنین ادعایی دارند به نظر میاد دروغ میگن بعدشم درباره مشکل پیش اومده تو سال 2012 میگه که دوباره قرعه کشی انجام شد و همچنین سال 2015 که سیستم ارور میداد...
دو مورد یکی اینکه سیستم بلافاصله میگه انتخاب نشدید و حالت دوم میگه سیستم در حالت کمی مکث و انتظار میگه انتخاب نشدید و یا سیستم تایم اوت شده که میگه شاید اونها برنده شده های احتمالی باشن و نهایتا میگه این برداشت منه و شاید بعضی ها مخالف نظر منو داشته باشن و آرزوی موفقیت و ... ببخشید من اینطور متوجه شدم اگه دوستان ترجمه بهتری و درست تری دارن لطف کنن بگن ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-06 ساعت 12:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 12:37 توسط SamueL.p.)
بچه ها تو سایت های کشور های دیگه یه سر بزنید ... ببینید کسی قبولی داده یا نه..
من انگلیسیم خوب نی وگرنه سرچ میزدم ... خخخ .. تازه میخواستم برم کلاس ... ها هاهاهاها
.
♚ صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،
وَقـتـــی بــِـه
♛ خــــُــدا ♛ “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 12:33)vashahri نوشته: من این سایت رو نمیشناسم
اما به طور خلاصه میگه ساعت 3 نصفه شب تو کالیفرنیاست و الان 15 ساعت از اعلام نتایج میگذره اما حتی یک نفر هم اعلام نکرده که برنده شده و کسانی هم که بعضا چنین ادعایی دارند به نظر میاد دروغ میگن بعدشم درباره مشکل پیش اومده تو سال 2012 میگه که دوباره قرعه کشی انجام شد و همچنین سال 2015 که سیستم ارور میداد...
دو مورد یکی اینکه سیستم بلافاصله میگه انتخاب نشدید و حالت دوم میگه سیستم در حالت کمی مکث و انتظار میگه انتخاب نشدید و یا سیستم تایم اوت شده که میگه شاید اونها برنده شده های احتمالی باشن و نهایتا میگه این برداشت منه و شاید بعضی ها مخالف نظر منو داشته باشن و آرزوی موفقیت و ... ببخشید من اینطور متوجه شدم اگه دوستان ترجمه بهتری و درست تری دارن لطف کنن بگن ...
من منتظر جواب این هم هستم ...به محض اینکه جوابی گرفتم در جریانتون میذارم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند