کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
کسی تا حالا اسکرین شات قبولی 2016 رو دیده ؟؟؟

ندیده دیگه ...

نه ایرانی نه خارجی ...هیچکی....

دیتابیس مشکل داره ... چون خیلی سریع بالا میاده ..انگار اصلا پر نشده دیتابیسشون
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: khatarnak ، manheb1 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، amirrrrrrr
سلام
با كلي ذوق اومدم اينجا ببينم از ديشب كسي هست اعلام قبولي كرده باشه و در كمال تعجب ميبينم نه!!!!!!
اميدوارم واقعا اشتباه شده باشه،كاش حداقل دوسه تا از بچه هاي اينجا قبول بشند
تشکر کنندگان: lighter ، khatarnak ، SamueL.p ، mona_ir ، manheb1 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، bardia55
(2015-05-06 ساعت 12:53)Hadi_20 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:49)SamueL.p نوشته:  مهاجرسرا ناهار نمیده ؟؟؟ ضعف کردیم...

همش داریم رفرش میکنیم این سایت اون سایتو ....خخخخخ

دلمونم نمیاد نتیجه خودمو ببینم.. خخخخ

ای بابا تا حالا هزار بار گفتی نمی تونم نتیجه رو چک کنم خوب چیکار کنیمBig Grin
فکر می کنی که یه قشون که چک کرده و اون جمله معروفو دیده با ندیدن چیزی عوض میشه.تو هم مثل بقیه هستی مگر اینکه بری ببینی خلافشو اینجا بزاریCool

چرا ناهار نمیده با مرغ کنتاکی چطوری!!؟
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
سلام
ما هم قبولی نداشتیم منو دوتا از دوستام
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:43)moxtar88 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:58)HR-Immi نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:53)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان 2016. نمیخوام بهتون امیدواری بدم. اما شاید کور سوی امیدی براتون محسوب بشه.
بنده تو یک وب سایت به نام Britsimonsays که یه سایت در نوع خودش معتبری در زمینه لاتاری هستش میرم. شمام سعی کنین برین و خودتون برداشت های خودتون رو اشته باشین. البته بازم میگم زیاد دلخوش نباشین. ایشون احتمال دادن که واسه کسایی که session timedout اومده و یا کمی با تاخیر و معطلی نوشته you have not been selected احتمالا مشکلات فنی پیش اومده و شاید اونا اتفاقا جزو قبول شده ها باشن.

مال من بار اول با تاخیر باز شد، اما بار دوم با چنان سرعتی باز شد که اینترنت ایران سربلند شد Big Grin

دمت گرم داداش ولله کلی خندیدم با این جوابت Big GrinBig Grin
مال منم اینقد سریع باز شد که چند لحظه فکر میکردم توی کره جنوبیم Big Grin رفتم جلو آینه دیدم نه بابا چشم بادامی نیستیم Tongue

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مال منم همزمان که نرو ماده رو خوابوند در گوشم چنان have not رو درشت نوشت که شکه شدم لعنتی اما من هنوز امید دارم!
تشکر کنندگان: mona_ir ، pooria_sn1 ، moxtar88 ، shahryar_eng
راستی این استخوان کجاست؟اصلا پست نزده اینجا.اونی که هی لیست منتظران رو آپدیت میکرد و حسابی فعال بود تو تاپیک شمارش معکوس چرا اصلا ازش خبری نیست.نگرانش شدم بلا ملا سرش نیومده خدا نکرده البته شایدم قبول شده و نمی خواد مارو در شادیش شریک کنه Wink
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: bijan9 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
همه ك قبول نشدن ، پس كي قبول شده ؟!!!! Sad
We Can Change Cool
تشکر کنندگان: pooria_sn1
سلام
ما هم هیچ کدوممون برنده نشدیم ! من پیشنهاد میکنم دوستان همین متن انگلیسی رو یکم تغییر بدن و برای KCC ارسال کنند شاید فرجی شد !
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 13:00)ramy1000 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:53)Hadi_20 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:49)SamueL.p نوشته:  مهاجرسرا ناهار نمیده ؟؟؟ ضعف کردیم...

همش داریم رفرش میکنیم این سایت اون سایتو ....خخخخخ

دلمونم نمیاد نتیجه خودمو ببینم.. خخخخ

ای بابا تا حالا هزار بار گفتی نمی تونم نتیجه رو چک کنم خوب چیکار کنیمBig Grin
فکر می کنی که یه قشون که چک کرده و اون جمله معروفو دیده با ندیدن چیزی عوض میشه.تو هم مثل بقیه هستی مگر اینکه بری ببینی خلافشو اینجا بزاریCool

چرا ناهار نمیده با مرغ کنتاکی چطوری!!؟

نه خوشم نمیاد ... یه چلو کباب بیار دور هم بزنیم ...
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، ramy1000 ، shahryar_eng
سهم ایران امسال چقدر بوده ؟؟؟ معمولا سهم کشورهارو اعلام می کردندSad
تشکر کنندگان: SamueL.p ، crysis44 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
Man, ur anaylsis is wrong, when u analyze, based on what u analyse? Weird though everyone listens to u as ur the lottery maker, this analysis is wrong, session timed out is bcz of the internet and is bcz of the load, not pdf thing not anything, millions are getting the not selected thing, so they have a problem, ull see the next days, or maybe today! But dont analyize like this plz!

یه نفر در جواب سیمون اینو گفته

ترجمه به صورت کلی:
آنالیز شما اشتباهه
Session timed out به دلیل اینترنته نه هیچ چیز دیگه ای
میلیون ها نفر با جمله not selected مواجه شدن
بنابراین،در روزهای آینده میبینیم یا شاید امروز..اما لطفا اینجوری برداشت نکنید.

این خارجیا هم مث ما درگیرن Big Grin
we fight for a better life
تشکر کنندگان: lighter ، tenardie2bai ، milade ، SamueL.p ، roadhog ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
واقعا مسخره است یه مملکت پیشرفته این با این امکاناتش

اگر ایران بود یه چیزی
تشکر کنندگان: faryas ، SamueL.p ، roadhog ، manheb1 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، Ali_Hunter ، matinng
سلام به همه دوستان. از شهر ما تا جایی که من اطلاع دارم هنوز هیچ کس اعلام قبولی نکرده.
ولی خیلی بعیده که دوباره مشکل فنی اتفاق افتاده باشه.
تشکر کنندگان: faryas ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، matinng
(2015-05-06 ساعت 13:04)fairy نوشته:  Man, ur anaylsis is wrong, when u analyze, based on what u analyse? Weird though everyone listens to u as ur the lottery maker, this analysis is wrong, session timed out is bcz of the internet and is bcz of the load, not pdf thing not anything, millions are getting the not selected thing, so they have a problem, ull see the next days, or maybe today! But dont analyize like this plz!

یه نفر در جواب سیمون اینو گفته

ترجمه به صورت کلی:
آنالیز شما اشتباهه
Session timed out به دلیل اینترنته نه هیچ چیز دیگه ای
میلیون ها نفر با جمله not selected مواجه شدن
بنابراین،در روزهای آینده میبینیم یا شاید امروز..اما لطفا اینجوری برداشت نکنید.

این خارجیا هم مث ما درگیرن Big Grin

نازی
تشکر کنندگان: crysis88 ، crysis44 ، .crysis ، crysis666 ، fairy ، SamueL.p ، crysis2 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، matinng
از اون دعاهای ملکوتی و نیایشهای عاشقانه الهی که قبل از اعلام نتایج , فضای تاپیک شمارش معکوس را مقدس و روحانی کرده بود دیگه خبری نیست....Big Grin
قانون جذب کائنات هم مثل اینکه مشتری ها شو از دست داد و شد قانون دفع کائنات

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان