کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
دوستان من دارم یه راست این صفحه رو ریفرش می کنم و خیلیا در اون اومدن از قبول نشدن خودشون و کس و کارشون میگن.ولی من که تمام صفحات این تاپیک رو خوندم یکی پست زده بود و لینکی داده بود از فیس بوک یکی از شرکت های لاتاری که میان آدمارو ثبت نام می کنند به ازای گرفتن مبلغی تو صفحه فیسش نوشته بود جمعا 7 نفر برنده شدند و حتی شهراشونم نوشته بود و گفته بود بهشون اطلاع داده شده که اون خبر باعث شد یه خورده به اینکه احتمال داره سیستم مشکل داشته باشه شک پیدا کنم یکی هم بود اومد گفت زن و شوهری رو میشناسه که برنده شدند و در تلفن هم کلی اطلاعات از اون طرف گرفتند یکی گفته یکی از سایت آپلای اومده گفته برنده شده.بهرحال نباید از اینا بگذریم.ولی با این وجود باز هم باید منتظر موند و دید چه اتفاقی قراره بیفته.تا شب فکر کنم همه چیز معلوم میشه اگه واقعا همه چیز درست باشه باید تا اون موقع معلوم بشه و برنده ها هم تا اون موقع باید رو بشند.ولی به هیچ عنوان روش حساب نکنید و امیدوار نشید زیاد چون هرچی باشه بازم یه عده کثیری برنده نشدند
یه چیزی که منو آزار میده اینه که یه عده ای که سعادت برنده شدن و رفتن به آمریکا رو پیدا کردند میان میگند چیز خاصی نیست اینجا و همون جا واستون خوبه خب لطف کنید بگید اگه اینطوریه چرا خود شما تشریف نمیارید اینور و به اونجا چسبیدید.
خدایا ببین گفتیم نتیجه اعلام میشه میریم به کار زندگیمون میرسیم بدتر شد الان از کاروزندگی افتادیم.

اینم لینک اون 7 نفر : https://www.facebook.com/Lottery.iranian?fref=ts
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
(2015-05-06 ساعت 11:58)HR-Immi نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:53)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان 2016. نمیخوام بهتون امیدواری بدم. اما شاید کور سوی امیدی براتون محسوب بشه.
بنده تو یک وب سایت به نام Britsimonsays که یه سایت در نوع خودش معتبری در زمینه لاتاری هستش میرم. شمام سعی کنین برین و خودتون برداشت های خودتون رو اشته باشین. البته بازم میگم زیاد دلخوش نباشین. ایشون احتمال دادن که واسه کسایی که session timedout اومده و یا کمی با تاخیر و معطلی نوشته you have not been selected احتمالا مشکلات فنی پیش اومده و شاید اونا اتفاقا جزو قبول شده ها باشن.

مال من بار اول با تاخیر باز شد، اما بار دوم با چنان سرعتی باز شد که اینترنت ایران سربلند شد Big Grin

دمت گرم داداش ولله کلی خندیدم با این جوابت Big GrinBig Grin
مال منم اینقد سریع باز شد که چند لحظه فکر میکردم توی کره جنوبیم Big Grin رفتم جلو آینه دیدم نه بابا چشم بادامی نیستیم Tongue
تشکر کنندگان: mona_ir ، pouya007 ، SamueL.p ، azadeh.mohamad ، pooria_sn1 ، lighter ، miran ، manheb1 ، bijan9 ، Arshia2000 ، shahryar_eng
سلام
من و همسرم و خالم امسال هم قبول نشدیم
دیشب بعد از اینکه سایت رو چک کردم و نتیجه منفی بود از فرط ناراحتی یک کیلو چافاله بادوم و گوجه سبز خوردم تا صبح دل درد داشتم. خخخ
ان شاله در روزهای اینده شاهد خبرهای خوش باشیم
تشکر کنندگان: mona_ir ، pouya007 ، SamueL.p ، pooria_sn1 ، lighter ، manheb1 ، p00ya2001 ، kadilak_2010 ، bijan9 ، roadhog ، shahryar_eng
ترجمه متن به صورت تحت اللفظی :

(2015-05-06 ساعت 12:07)tenardie2bai نوشته:  http://britsimonsays.com/dv2016-results-mystery-update/

با عرض پوزش از مدیران و دوستان عزیز که عین متن سیمون رو بصورت انگلیسی پست می کنم

DV2016 results mystery update

OK – as I am writing this it is midnight here in California, 3am on the East coast of USA. That means the DV2016 results have been available for 15 hours. So far, I have not seen a single verified “selected” case. Some people have claimed success, but so far all the cases seem to be hoaxes.

So – it is feeling like something is amiss. We might be seeing another technical problem. It wouldn’t be the first in recent years.

In 2012 the selection program had some testing code left switched on that meant all the winners selected were from the first couple of days of entries. People were notified they were winner, and others were told they were not. The bug was identified, the results were cancelled and the draw was redone.

In DV2015 there was a glitch where some people saw a not selected message by mistake when they were actually winners. This was resolved within a day or so and some people have been contacted by email to suggest they checked the result again – whereupon they found they were winners.

So how about this year?

There seems to be two different cases.

1. In one case the entry is checked and almost instantly the system returns “not selected”.

2. In the other case the entry is checked and after a slightly longer period (1 to 2 seconds) the system returns a message saying “Session Timed out”

There is a consistency of this second message – some cases always get it whilst the not selected cases are just as reliable. Some people are getting messages through incorrect data input, but that is not what I am referring to.

The regularity and the consistency of the session timed out message is making me feel these cases are somehow different to the not selected – and since that can only mean the opposite of not selected, I am speculating that these cases may in fact be winners. So – I am saying the cases that return “not selected are indeed not selected, but those that go straight to session timed out might be winners.

I hate speculating BUT people may jump to various conclusions and I would rather get an explanation out to my readers, as opposed to no information.

I have details for three cases like this at the moment. I am hopeful that DoS will resolve whatever issue they are having and I have my fingers crossed for those that may be about to get some good news.
الان ساعت 3 صبح هست به وقت کلیفرنیا ، یعنی 15 ساعت هست که نتایج اومده اما هنوز من ندیدم که حتی یک نفر اعلام قبولی کنه .

این یه اتفاق بد هست . تجربه داشته سالهای قبلی هم مشکلات فنی داشته باشه اعلام نتایج .

در 2015 بوده که کسانی اشتباهی NOT SELECTED رو میدیدند اما در اصل برنده شده بودند . که یکی دو روزه حل شده و با ایمیل به شرکت کنندگان اطلاع داده شد که دوباره چک کنید نتایج رو . که اونها میدیدند که برنده شده اند .

خب ، در مورد امسال چطوره ؟

1. ورودی ها رو چک کرده سیستم و در اکثر مواقع NOT SELECTED یر میگردونه . ( مترجم : یعنی عملاً فقط ورودی رو چک میکنه و بدون مراجعه به دیتابیس ، میگه انتخاب نشدید )
2. در موارد دیگر بعد از یکی دو ثانبه سشن تایم اوت میده ( پایان جلسه کاری ارتباط بین سرور و کلاینت )
یه ثباتی توی این پیام هست ، که اونهایی که این نوع رو میگیرن یا واقعاً انتخاب نشدن یا اینکه ورودیهاشون اشتباهه که من کاری به نوع دومی ( ورودی اشتباه ) ندارم ...
من احساس میکنم که اونهایی که ورودی هاشون درست بوده و این پیام رو میگیرن در حقیقت برنده ها هستند ، البته نه اونهایی که مستقیماً پیام NOT SELECTED رو میگیرن . بلکه اونهایی که SESSION TIME OUT رو میگیرن !

من از حدس زدن متنفرم اما مردم به نتایج مختلفی میرسند که من ترجیح میدم توضیحاتی رو به خوانندگان بدم ، از مخالف تا بدون اطلاع !

در حال حاظر من سه تا از این کیس ها دارم که امیدوارم خبرای خوبی بهشون برسه .

پ.ن : ترجمه محاوره ای میباشد .
(2015-05-06 ساعت 12:37)SamueL.p نوشته:  بچه ها تو سایت های کشور های دیگه یه سر بزنید ... ببینید کسی قبولی داده یا نه..

من انگلیسیم خوب نی وگرنه سرچ میزدم ... خخخ .. تازه میخواستم برم کلاس ... ها هاهاهاها

نه من چک کردم کسی نشده
we fight for a better life
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، SamueL.p ، bijan9 ، shahryar_eng
من هم با دو تا شانس برنده نشدم. برای سومین سال. البته ویزای یک ساله امریکا رو دارم. ولی گرین کارت لاتاری رو به همه چیز ترجیح می دادم. الان هم توی موندن یا رفتن شک دارم زندگی کردن توی امریکا خیلی سخته
ولی ای کاش گرین کارت داشتم
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، SamueL.p ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:38)tenardie2bai نوشته:  [quote='vashahri' pid='605731' dateline='1430899426']
من این سایت رو نمیشناسم

من منتظر جواب این هم هستم ...به محض اینکه جوابی گرفتم در جریانتون میذارم

[عکس: 23m6bk7.png]
...............................................................................
دوست عزیز لطفا مرا هم در جریان بگذارید ممنون
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، tenardie2bai ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:24)SamueL.p نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:22)reyhaneh_h نوشته:  دوستانی که میگن موفقیت همه جا هست و به آدمش بستگی داره لطف کنن تشریف بیارن همینجا و موفق باشن و آمریکای جهانخوار که از زمان ویزا گرفتن خواب و خوراک رو ازشون گرفته برای ما بذارن!
جالبه فقط اونایی که خرشون از پل گذشته میان و میگن اینور پل که ما اومدیم جای دهشتناکیه و اونور پل رو بچسبید!

دقیقا ریحانه جان Big Grin

امروز کار تعطیل تا دوازده شب هستیم در خدمت شما بزرگواران..
دیگه باید تحملم کنید دیگه

کشتی مارو خب برو چک کن !!! نترس بابا قبولی اینشالله
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، SamueL.p ، azadeh.mohamad ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 11:58)HR-Immi نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:53)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان 2016. نمیخوام بهتون امیدواری بدم. اما شاید کور سوی امیدی براتون محسوب بشه.
بنده تو یک وب سایت به نام Britsimonsays که یه سایت در نوع خودش معتبری در زمینه لاتاری هستش میرم. شمام سعی کنین برین و خودتون برداشت های خودتون رو اشته باشین. البته بازم میگم زیاد دلخوش نباشین. ایشون احتمال دادن که واسه کسایی که session timedout اومده و یا کمی با تاخیر و معطلی نوشته you have not been selected احتمالا مشکلات فنی پیش اومده و شاید اونا اتفاقا جزو قبول شده ها باشن.

مال من بار اول با تاخیر باز شد، اما بار دوم با چنان سرعتی باز شد که اینترنت ایران سربلند شد Big Grin

دمت گرم داداش ولله کلی خندیدم با این جوابت Big Grin:
مال منم اینقد سریع باز شد که چند لحظه فکر میکردم توی کره جنوبیم Big Grin رفتم جلو آینه دیدم نه بابا چشم بادامی نیستیم Tongue
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:22)reyhaneh_h نوشته:  دوستانی که میگن موفقیت همه جا هست و به آدمش بستگی داره لطف کنن تشریف بیارن همینجا و موفق باشن و آمریکای جهانخوار که از زمان ویزا گرفتن خواب و خوراک رو ازشون گرفته برای ما بذارن!
جالبه فقط اونایی که خرشون از پل گذشته میان و میگن اینور پل که ما اومدیم جای دهشتناکیه و اونور پل رو بچسبید!
من ندیدم کسایی که داخل آمریکان و نسبت به شرایط شکایت دارند قاطعانه به کسی بگن نیا، بلکه اکثرا میگن با چشم باز بیاید و از اینجا مدینه فاضله و شهر آرزوها نسازید، اونایی هم که خیلی ناراضیند میگن اگر به گذشته برگردیم این راه را انتخاب نمیکنیم، و الان که کلی زمان و هزینه صرف کردیم و زندگیمون رو فروختیم دیگه برامون صرف نمیکنه بیایم. بچه دارها هم اکثرا بخاطر آینده بچه هاشون شرایط رو تحمل میکنند.
درست نیست تا کسی میاد میگه من اینجا وضعم زیاد خوب نیست یا زندگی راحتی ندارم بهش بگیم خب برگرد چرا موندی، ما به جات.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، vashahri ، amin_j ، shahryar_eng ، denag
مهاجرسرا ناهار نمیده ؟؟؟ ضعف کردیم...

همش داریم رفرش میکنیم این سایت اون سایتو ....خخخخخ

دلمونم نمیاد نتیجه خودمو ببینم.. خخخخ
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، pouya007 ، mona_ir ، manheb1 ، roadhog ، taherifar ، بازگشت ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:39)azadeh.mohamad نوشته:  اصلا انقدر سرعت این باز شدن صفحهای که نوشته has not been selected بالا بود عین برق باز میشد......
تصمیم گرفتم زنگ بزنم به شاتل بگم سرعتتون تو حلقمCool اینجور موقع ها به سرعت نور کار میکنید شیتونا...Big Grin
قبل از اینکه شما دگمه submit را بزنید این مارمولک می فهمه شما برنده نشدید واسه همینه در یکدهم ثانیه has not been selected را می چسبونه به پیشانی تونWink اگر برعکس برنده شده باشید تا بخواد فرم اعلام قبولی را براتون تنظیم کنه اندکی زمان صرف میشه
تشکر کنندگان: lighter ، azadeh.mohamad ، ramy1000 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، maria2000 ، matinng ، satin
(2015-05-06 ساعت 12:46)ramy1000 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:24)SamueL.p نوشته:  

دقیقا ریحانه جان Big Grin

امروز کار تعطیل تا دوازده شب هستیم در خدمت شما بزرگواران..
دیگه باید تحملم کنید دیگه

کشتی مارو خب برو چک کن !!! نترس بابا قبولی اینشالله

من باید جزو اخرین نفرها باشم که چک میکنه ..خخخخ ..
همه میاین میگین قبول نشدین من چی رو چک کنم اخه ....Big Grin
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: tabim4 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
من و همسرم هم نشدیم
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pouya007 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 12:49)SamueL.p نوشته:  مهاجرسرا ناهار نمیده ؟؟؟ ضعف کردیم...

همش داریم رفرش میکنیم این سایت اون سایتو ....خخخخخ

دلمونم نمیاد نتیجه خودمو ببینم.. خخخخ

ای بابا تا حالا هزار بار گفتی نمی تونم نتیجه رو چک کنم خوب چیکار کنیمBig Grin
فکر می کنی که یه قشون که چک کرده و اون جمله معروفو دیده با ندیدن چیزی عوض میشه.تو هم مثل بقیه هستی مگر اینکه بری ببینی خلافشو اینجا بزاریCool
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: tabim4 ، SamueL.p ، lighter ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، مررریم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان