کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 16:02)Rock نوشته:  دوستان یکم دندان بر جگر مبارک بگذارید، و در هفته ی آینده هم چک کنید سایت را. اما من شک ندارم کشوری با سیستم های به شدت پیشرفته که در ثانیه مقدار بسیار زیادی اطلاعات را دسته بندی و تحلیل میکنه، نتونه از پس انجام اعلام نتایج یک قرعه کشی بر بیاد. این منطق هر انسانی هست که در مواقعی که ناراحته برای خودش دلیل میاره تا ذهنش آروم بگیره و این طبیعیه. کمی صبور باشید تا هم آرام بگیرید، هم اگر مشکلی باشد که من شک دارم باشد، مشخص خواهد شد. به هر حال اگر تلاش کنید تا به چیزی که میخواهید برسید به مراتب بهتر از سپردن سرنوشتتان به دست هوشهای کامپیوتری هست که طبق یک الگوریتم تعریف شده برنده ها را انتخاب میکنند. دست از تلاش نکشید اگر واقعا عاشق آمریکا رفتن هستید راه های مهاجرت زیاد هست. موفق باشید دوستان عزیزم.

نظر بسیار خوبی بود دوست عزیز، ممنون...
تشکر کنندگان:
توی این لینکی که دوستان دادن واسه فیس بوگ وزارت خارجه آمریکا به زبان فارسی خیلی ها اعلام برنده شدن کردن .

جالبه هیچ کدومشون از دیشب تا حالا نیومدن سراغ مهاجر سرا .
تشکر کنندگان: mahsamit
(2015-05-06 ساعت 16:07)SamueL.p نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:02)mona_usa نوشته:  استخوان نبینم ناراحت باشی ......
بی خیال بابا....Wink
مثل من باش نمی دونم چم شده الکی خوشحالم....خودم به خودم مشکوک شدمBig Grin

مطمئنی زنده ای ؟؟؟ Big GrinBig Grin

پس این رباته که پست میذاره؟Tongue
تشکر کنندگان: SamueL.p ، ostokhan ، matinng
(2015-05-06 ساعت 15:22)morvarid65 نوشته:  سلام دوستان
من از بازماندگان 2014 هستم...یاد پارسال میفتم اشکم درمیاد، همسرم بنده خدا بعد از 12 سال اسمش درومد بعد با کلی پول خرج کردن و دکتر و ترجمه و هتل و.... بهمون گفتن ویزا تموم شده..داغون شدیم قشنگ
ولی اشکال نداره، امیدوارم امسال یه فرجی بشه...

منم 2013 بودم با کیس نامبر 1900 بی ویزا موندم میفهمم چی میگی.هنوزم بخاطرش افسرده ام.مهاجرسرا میام بغض میگیرم.چک کردم قبول نشدم ایشالا امسال قبول بشیم.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: Paradox ، mona_ir ، ostokhan ، sonnnna ، بازگشت ، jayjay ، matinng ، morvarid65
(2015-05-06 ساعت 16:15)Paradox نوشته:  توی این لینکی که دوستان دادن واسه فیس بوگ وزارت خارجه آمریکا به زبان فارسی خیلی ها اعلام برنده شدن کردن .

جالبه هیچ کدومشون از دیشب تا حالا نیومدن سراغ مهاجر سرا .

میترسن چشمشون کنیم آخه!! Smile)Cool
تشکر کنندگان: Paradox ، blue honey ، SamueL.p
دوستان عزیز سلام
من بعید میدونم که اشتباهی توی سیستم رخ داده باشه. دقت کنید که آمار برنده های هر کشور در هر سال به تعداد مهاجرت ها از اون کشور به امریکا هم بستگی داره. این احتمال هست که تعداد افرادی که از ایران به امریکا مهاجرت کرده باشن و اقامت دائم گرفته باشن توی این یکی دو سال بیشتر شده باشه. اونوقت طبیعیه که تعداد افرادی که از ایران توی قرعه کشی برنده میشن نسبت به سال های قبل کمتر شده باشه. دوستان اگر واقعاً قصد رفتن دارید به راههای دیگه هم حتماً فکر کنین. لاتاری صرفاً یه شانسه.
موفق باشید
تشکر کنندگان:
میدونی چیه رو اعصاب منه ? اینکه حتی یه نفر هم اعلام نکرده قبول شده تو این فروم اخه هیچ سالی این طوری نبوده خوب عقل سلیم میگه که یه جای کار میلنگه!
حتی یه نفر??
ناظم میگه فرم 260 نامبری که با 2016 شروع میشه نمیشناسه!!

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: SamueL.p ، tenardie2bai ، mona_ir ، payamshad ، matinng
(2015-05-06 ساعت 16:17)mona_usa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:07)SamueL.p نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:02)mona_usa نوشته:  استخوان نبینم ناراحت باشی ......
بی خیال بابا....Wink
مثل من باش نمی دونم چم شده الکی خوشحالم....خودم به خودم مشکوک شدمBig Grin

مطمئنی زنده ای ؟؟؟ Big GrinBig Grin

پس این رباته که پست میذاره؟Tongue

چه بدونم والا... شاید ... خخخ ..
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، mona_ir
از پس دیـــــــــــــــــــــــــروز و امـــــــــــــــــــــــــــــروز ناگــــــــــهان فردا رسید
تشکر کنندگان: faryas
(2015-05-06 ساعت 16:19)Ali_Hunter نوشته:  میدونی چیه رو اعصاب منه ? اینکه حتی یه نفر هم اعلام نکرده قبول شده تو این فروم اخه هیچ سالی این طوری نبوده خوب عقل سلیم میگه که یه جای کار میلنگه!
حتی یه نفر؟؟
زین پس دیگه کسی برنده هم بشه نمیاد بگه، از خوف و هراس
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: SamueL.p ، milade
وضعیت مشکوکه
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: khatarnak ، usamohajer ، abshar_wf ، h.shayan ، mona_ir ، faryas ، matinng
یکی قب.ل شده باشه میترسه بیاد بگه کتک بخوره ....

همه میریزن سرش..خخخخخ
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: khatarnak ، lighter ، jayjay ، matinng
(2015-05-06 ساعت 16:25)SamueL.p نوشته:  یکی قب.ل شده باشه میترسه بیاد بگه کتک بخوره ....

همه میریزن سرش..خخخخخ

اگه کسی بفهمه چیزی ازش کم یا زیاد میشه ؟؟؟

برگه برندشو می دوزند به چه دردشان می خوره ؟؟
تشکر کنندگان: matinng
(2015-05-06 ساعت 16:09)ostokhan نوشته:  دیگه تموم شو . با فردا یا هفته بعد چک کردن چیزی عوض نمیشه. راستی ساموان لایک یو چطور شد؟؟
کینگ ایگل (شهریار )هم قبول نشد

هييييييييييييييچ
اونم با خاطرات پني به تاريخ پيوست ....
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، ostokhan ، roadhog ، lighter ، someonelikeyou ، matinng
(2015-05-06 ساعت 16:24)بازگشت نوشته:  وضعیت مشکوکه
ولی سرگرمیه خوبی شد، خداحافظی با شمارش معکوس و جو اعلام نتایج همینطوری ساده سخت بود، الان هم یجورایی نتایج اومده، هم همه برنده نشدن و کار تمام شد، هم شکه هست، هم کورسوی امید......
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: feidom30 ، roadhog ، taherifar ، faryas ، matinng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان