کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
من نه اینورم نه اونور کاشکی همون Not Select رو ببینم راحت بشم. فقط و فقط Session timed out داره واسم میاد.
تشکر کنندگان: pouya007
صبوري صبوري صبوري
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007
من هم انتخاب نشدم
2012 هم که با اشتباه سفارت گرین کارت سوخت
شماره کیس نامبر : 2012AS00058000
مصاحبه : انکارا
تاریخ مصاحبه : تابستان 2012
تشکر کنندگان: pouya007 ، jayjay ، adamak
سلام دوستان. بیایم خدا را شکر کنیم که به صورت نادرست پیغام پیش فرض Has Not Been Selected می آید و پیغام قبولیمان به نادرست نمی آید. چون اگر اولین بار پیغام قبولیمان را می دیدیم و بعد می گفتند که نتایج اشتباه بوده است، آسیب زیادی می دیدیم.
تشکر کنندگان: kamyar2 ، Abdorrezaa ، pouya007 ، pooria_sn1 ، matinng
(2015-05-06 ساعت 15:36)r.bazargan نوشته:  دوستان من فکر نکنم سایت مشکل داشته باشه چون من کانفرنامبر پارسال و میزنم مثل قرقی باز میشه و صفحه برنده شدنم و میبینم ولی به محض اینکه کانفرنامبر خواهرمو چک میکنم میگه NOT SELECTED Sad

خیلی امیدوار بودم که مشکل داشته باشه سایت اما انگار داره درست کار میکنه

سایت مشکل نداره...
دیتابیس امسال مشکل داره...پس طبیعی هست اطلاعات پارسالتون بیاد ربطی به امسال نداره...
تشکر کنندگان: Sky of NY ، sunnyday ، jayjay ، pouya007 ، roadhog ، Ali_Hunter ، puryapurya ، pooria_sn1 ، matinng
پیج وزارت امور خارجه آمریکا در چیزبوووک به زبان فارسی هیچ خبری مبنی بر نقص فنی منتشر نشده. و در این صفحه افراد زیادی از ایران و افغانستان قبول شدن.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، matinng
به نظرتون در روزهای اینده دوباره چک کنیم ؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1
[عکس: 741b9527b7af.jpg]
Big Grin
تشکر کنندگان: SamueL.p ، mona_ir ، Abdorrezaa ، pouya007 ، roadhog ، Alirezawee ، taherifar ، aliaz91 ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 10:35)sonnnna نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 10:14)s.kh نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 08:35)siyavash-2 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:57)sonnnna نوشته:  6 می شد و خاطره بد 5 می همه مارو آزرد. هر سال بدتر از پارسال.
2014 به ما ویزا نرسید.
امشب بهم ثابت شد حقی که گم بشه دیگه برنمیگرده.
شکرت خدایااااااااااااا

نمی دونم ویزا نرسید دقیقا یعنی چی . اما 2013 کیس دو نفره ما قبول شد و تمام مراحل رو تا جواب FB چک رو رفتیم و برای آخرین مرحله ( تحویل دادن پاس ها جهت چاپ ویزا) رفتیم .... اگرچه در تایمی بود که خودشون گاعلام کردن مجاز بود رفتنمون اما به ما و تمام افرادی که از اون روز مثل ما پاسشون رو گرفتند ویزا ندادند .........یادآوری اون روزها اون اشک و آهی که تمام ایرانی هایی که تو هتل ما و جلوی در اداره پست می دیدم خیلی سخت تر دیدن HAS NOT BEEN SELECT است.... آرزو می کنم هیچ وقت اون شرایط رو کسی تجربه نکنه.

شما بازماندگان از انتهای پروسه لاتاری را کاملا درک می کنم. از آنجاییکه بنده نیز در برنامه لاتاری 2012 قبول شده بودم، و بعد از مدتی اعلام کردند که نتایج اعلام شده در اول می کاملا لغو شده و نتایج قرعه کشی جدید بعد از دو ماه اعلام شد که متاسفانه من در بین برندگان جدید نبودم. امروز که این متن را می نویسم حدود چهار سال از آن قضیه گذشته است و من زندگی خوبی در ایران دارم. اما هنوز آن خاطره مانند باری سنگین در قلبم است.
کیس نامبر ما 4977 بود سایت اعلام کلیرنس نکرده بود خودمون رفتیم ارمنستان کارکنان سفارت گفتن چرا دیر اومدین بعد پرونده مارو بردن تو یک اتاق دیگه، بعدش اومد گفت 3روز دیگه (کاملا یادمه 2شنبه بود)بیا ویزاتو بگیر. اخرش گفت ویزا تموم شده.Sadاین قضیه واسه ما مثل مصیبتی میمونه که فراموش شدنی نیستSadSadSadSadSadSadSadSadSad )(اینجا هم زندگیم خیلی خوبه با مدرک فوق لیسانس چندساله بیکارم)
خدایا هیچ وقت ادمارو اینجوری امتحان نکن

ما هم با کیس نامبر 4900 فقط به خاطر سربازی تو ارتش جا مومدیم نفرینشون کردم .
یکی از 1700 زخمی لاتاری 2014
قرص برنج نخوردم شکر خدا زنده ام
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pouya007 ، blue honey ، ramy1000
اين دوستمون shubiz كه ديشب ظاهرا برنده شده بود، كسي ازش خبر نداره؟
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، matinng
(2015-05-06 ساعت 15:44)behzadkhatari نوشته:  پیج وزارت امور خارجه آمریکا در چیزبوووک به زبان فارسی هیچ خبری مبنی بر نقص فنی منتشر نشده. و در این صفحه افراد زیادی از ایران و افغانستان قبول شدن.

اگه شما فکر می کنید شایعه هست پس چرا دنبال قضیه رو میگیرید؟
برید استراحت کنید و از قبول نشدنوتن لذت ببریدBig Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، SamueL.p ، Sky of NY ، pouya007 ، roadhog ، faryas
(2015-05-06 ساعت 15:29)kamyar2 نوشته:  براي بعضي. افراد كه اين تاپيك رو با جاي ديگه اشتباه گرفتن متاسفم
اين متنيم كه ميگيد من چك كردم چيزي نيومده بود لطفا اسكرين شات بگيرين

بعله من و سه نفر از دوستان هم چك كرديم ايميلي نبود. شايد موردي اومده كه البته معلوم نيست چقدر درسته. لطفا اسكرين شات.
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: kamyar2 ، gallow ، pouya007 ، matinng
در فیس بوک پیج وزارت امریکا
خیلی ایرانی و بیگانه مقیم ایران یعنی افغانی اعلام برنده شدن کردن
دوستان کم کم باید اماده شیم برای ثبت نام 2017 ....
بازم توکل به خداوند .. که اگر بخواد بازم می شه نتایج به وفق مراد و خبر مسرت بخش بشه ...
تشکر کنندگان: gallow ، pouya007 ، matinng
وقت نشد تو تاپیک شمارش معکوس پست بزارم. متاسفانه من هم......

دیگه دارم به این نتیجه میرسم لاتری بازی بیش نیست.....
تشکر کنندگان: payamshad ، lady.rezaie ، Sky of NY ، mona_ir ، pouya007 ، roadhog ، Alirezawee ، puryapurya ، taherifar ، MEHR52 ، faryas ، khorsandi
چشام کور شد دیگه انقد به لپ تاپ خیره شدم منتظر یه خبر...

یه نفر بگه قبول شده با مدرک تا من برم نتیجه خودمو ببینم...
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: Sky of NY ، pouya007 ، amirrrrrrr ، matinng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان