موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
میگم مهاجر سرا بجای تاپیک باید چت روم بسازه
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حالا بعد از انتظار اعلام نتایج باید منتظر باز شدن و رسیدن ساعت اداری واشنگتن باشیم
میگم یه ساعت شمار بزارن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='bardia55' pid='605975' dateline='1430909721']
دوستان همه این متن رو به KCC ایمیل کنید تا عکس العمل نشون بدن
KCCDV@state.gov
as I am writing this it is aftrenoon here in Iran, 15 pm. That means the DV2016 results have been available for 17 hours. So far, I have not seen a single verified “selected” case. Some people have claimed success.
So – it is feeling like something is wrong. We might be seeing another technical problem. It wouldn’t be the first in recent years.
In 2012 the selection program had some testing code left switched on that meant all the winners selected were from the first couple of days of entries. People were notified they were winner, and others were told they were not. The bug was identified, the results were cancelled and the draw was redone.
In DV2015 there was a glitch where some people saw a not selected message by mistake when they were actually winners. This was resolved within a day or so and some people have been contacted by email to suggest they checked the result again – whereupon they found they were winners.
So how about this year?
There seems to be two different cases.
1. In one case the entry is checked and almost instantly the system returns “not selected”.
2. In the other case the entry is checked and after a slightly longer period (1 to 2 seconds) the system returns a message saying “Session Timed out”
There is a consistency of this second message – some cases always get it whilst the not selected cases are just as reliable. Some people are getting messages through incorrect data input, but that is not what I am referring to.
The regularity and the consistency of the session timed out message is making me feel these cases are somehow different to the not selected – and since that can only mean the opposite of not selected, I am speculating that these cases may in fact be winners. So – I am saying the cases that return “not selected are indeed not selected, but those that go straight to session timed out might be winners.
I have details for eight cases like this at the moment. I am hopeful that DoS will resolve whatever issue they are having and I have my fingers crossed for those that may be about to get some good news.
Sincerely,
اطلاعات خودتون رو هم بنویسید آخرش که بتونن باهاتون تماس بگیرن
[/quo
دوست عزيز چرا داري تحريك ميكني كه اين ايميل رو بزنيد . چرا داري كار را براي سالهاي بعد بغرنج تر ميكني، ما چه طلبي از اونا داريم كه....... حداقل بزارين اين روال بمونه تا شايد شاهين اقبال فرصت نشستن روي شونه دوستداران مهاجرت پيدا كنه . اگه دوست دارين خودتون اينكارو انجام بديد . من هم به اين سال هم سالهاي بعد اميدوارم و از هيچ كسي هم طلب ندارم. اگر براي من شد عالي اگر نشد راه بقيه هموطن هامو سد نميكنم .ممنون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 15:39)LORDAmiroo نوشته: (2015-05-06 ساعت 15:27)Behroozplt نوشته: (2015-05-06 ساعت 13:21)jayjay نوشته: (2015-05-06 ساعت 05:18)bacheporo57 نوشته: (2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته: کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه.
ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.
نه بابا طبقه بندي نبايد باشه!! مثلا بين يكي كه تنشو به زحمت نميده و تا ظهر ميخوابه و كسي كه اون همه وقت واسه تحصيل ميزاره يا كسي كه واسه بيزنسش كلي زحمت ميكشه و پول ميسازه اصلا نبايد فرقي باشه اخه مگه نميدونين امريكا و كلا دنيا داره به سمت جامعه بي طبقه ماركسيستي حركت ميكنه!! و هر كي اينو بگه جزو اون
متوهمين خاورميانه اي هست!
دوست گرامي بحث احترام نيست. بحث سر واجد شرايط بودن واسه مهاجرت به يك كشور ديگست.
منت كدومه؟ تو همون امريكا هم فرق هست بين يك تحصيل كرده يا به قول خودشون اجوكيتد و يه ادم چاق بيسواد كه ساعتي ٧ دلار حقوقشه. بعله همه انسانن. ممكنه اون ادم بيسواده خيلي هم ادم خوبي باشه اما شما يه جوري ميگي خاورميانه اي كه انگار كسي از اونور خبر نداره. خواهر خود بنده و سه نقر از دوستان نزديكم الان اونجا دانشجو و بيزنس من هستن و با خودشون و دوستان امريكاييشون مدام در تماسم و اينجور كه شما از اونجا ميگي نيست عزيز.
كسي كه ميخواد لاتاري شركت كنه يعني قصد مهاجرت داره، خب كسي كه ميخواد براي مهاجرت اقدام كنه حداقل نبايد زبان اون كشوري كه ميخواد بقيه عمرشو اونجا بكذرونه لااقل در سطح ايلتس جنرال كه يك سطح متوسط زباني هست بلد باشه؟
به جرات به شما ميكم كساني كه اينجا چيزي نشدن اونورم نميشن. بعله سطح زندگيشون ممكنه از تو ايران يكم بهتر بشه ولي همونجام با حقوق هاي پايين كار و زندكي ميكنن نسبت به بقيه.
ادمي كه اهل درس خوندن و كار كردن نباشه هر جا بره همين وضعه. اين ذوق و شوقها هم ماله روزهاي اوله. طرف ٤ ماه كه اونجا موند ميفهمه كجا چه خبره.
براي زندگي خوب داشتن در امريكا يا بايد سرمايه داشته باشي و يك بيزنس خوب بزني يا تحصيلات بالا تا بتوني درامد خوب داشته باشي، در غير اين صورت بايد به كارهاي كارگري و ساعتي ٨-٩ دلار راضي بشي.
من اونجا نرفتم برادر اما كاملا در جريان امور هستم. حداقل انگلستان كه من پارسال تابستان اونجا بودم هم همينطور بود.
والا من اگه میدونستم اینقدر بحث میشه اینو اصلا نمینوشتم و از همه دوستان عذر میخام. من در اخر مطلبم گفته بودم که اگر این شرایطی که گفتم بود الان نصف اعضای همین سایت برنده میشدند. البته این هم حرف من نیست. اعضای کنگره این بیل رو نوشته بودند اما اجرایی نشد. اما دیر یا زود لاتاری برداشته یا تغییر خواهد کرد بدون شک. ببینین لاتاری کاملا بر اساس گوناگونی خواهد بود اما گوناگونی هدفمند. شما ببین همین کافی نت ها چند نفر ثبت نام میکنند و ایا این افراد واقعا دنبال مهاجرت هستند ؟ ایا این ها اصلا میان چک کنند که برنده شدند یا نه ؟ بعضی ها خیلی جدی گرفتند و میان از حق حیات و زندگی حرف میزنند. من اصلا همچین حرفی نزدم که اقا فلانی حق نداره و غیره... بعدشم یعنی چی متوهم خاورمیانه ای ؟ چرا توهین میکنی دوست عزیز ؟ همچین میگی اینجا اینطوریه اینجا اونطوریه... من ۸ سال خارج از ایران زندگی میکنم و از ۳ سال پیش هر سال سفر میرم آمریکا و کاملا میدونم کجا چطوری هست و نیست. اون عده ای هم که میگن باید کار کنی صبح تا شب و خیلی سخته و این حرفا من اصلا نمیتونم درک کنم. کار از ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر هست. برای کار کردن در هیچ شرکتی پیش شرطی به جز تخصص و سابقه کار نیست. این که میگین به ایرانی کار نمیدن اینه که احتمالا سابقه کار شما سابقه در ایران بوده که خب زیاد معتبر نیست. برای کار پیدا کردن برین یک سر به سایت linkedin بزنین ببینین که دنبال چه خصوصیاتی هستند. کل حرف من این بود که مثلا یک مهندس برنامه نویسی کامپیوتر در ایران سالی ۲۰ هزار دلار درآمد داره در حالی که همین فرد در آمریکا میتونه سالی بالای ۷۵ هزار دلار درآمد داشته باشه. و این آدم تخصصی که داره در ایران به اندازه اش درآمد نداره که هیچ بلکه جای پیشرفت هم به اون صورت نداره.. اما به لطف دوستان کافی نت و مامان بزرگ و بابا بزرگ های ۸۰ ساله مردم که اسم نوشتند و اصلا چک هم نمیکنند.. سهمیه این فرد کم میشه و آینده روشن احتمالی از اون گرفته میشه. من اصلا از حق داشتن و نداشتن کسی حرف نزدم و نه چیزی شبیه این. آمریکا خوبه همه چیز هم هست هر کسی دوست داره بره من امیدوارم موفق بشه و هم اصلا نگفتم کی صلاحیت داره یا نداره. اون عده هم که میگن آمریکا خوب نیست.. توی ذوق مردم نزنید خواهشا چون واقعا اینطور نیست. اتفاقا خیلی خیلی بهتر ار اروپا هست از همه نظر به جز بیمه درمانی و کار اداری دولتی.
من با بخشی از حرف های اون دوستی که گفته بودن امتیاز بندی بزارن موافق هستم ولی بنظرم 50 سال عاقلانه نیست. باید توجه داشت که سن بازنشستگی حتی تو خود آمریکا هم 67 سال هست. از طرف دیگه خیلی از کسانی هستن که بالای 50 سال دارن ولی از هر لحاظ واجد شرایط هستن. مثلا فردی توی فامیل ما هست که 55 سال سنشه و دکترا داره زبانش هم فوله و تنها شانسش برای رفتن به یه جای بهتر همینه.شما الان سنت پایینه اینطوری میگی ولی وقتی به اون سن رسیدی فک میکنی حتی اگه 65 سالتم باشه هنوز جوونی مسئله سن نیست سطح دانشه چون همونی هم که سنش یه مقدار بالاست اما اگه دانشش مفید و کار امد باشه مقله همین فامیل ما خوب چرا که نه؟ میتونه واقعا مفید باشه
سلام به همه دوستان متخصص و عزيزم
شما با اين ميزان تخصص و اينهمه دانش و علم و سواد راههاي بسيار زيادي واسه مهاجرت به هر جاي دنيا بخواين دارين!به راحتي ميتونين از طريق تخصصتون به بالاترين مدارج شغلي در هرجاي دنيا برسين!نيازي به اتكا به شانس ندارين!لطفا لاتاري رو واسه ديگران بزارين!من و امثال من به شانس مياز فراوان داريم!اين شانس كوچولو رو هم واسه ما ها بي تخصصين بزارين!بخل چيز بديه به خدا!
ايشالا كه همه تحمل ديدن موفقيت ديگران و هرچند كوچك داشته باشن
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
ههههههه این هم توییتی که بین خارجی های مقیم توییتر ریتویت میشه ...اعصابا همه خط خطی روی آوردند به خنده درمانی
We are looking for #DVLottery2016 winner under rocks and trees. DV Lottery winner #Wanted
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا کسی قبول نشده؟؟مگه داریم؟؟....
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکم دندان بر جگر مبارک بگذارید، و در هفته ی آینده هم چک کنید سایت را. اما من شک ندارم کشوری با سیستم های به شدت پیشرفته که در ثانیه مقدار بسیار زیادی اطلاعات را دسته بندی و تحلیل میکنه، نتونه از پس انجام اعلام نتایج یک قرعه کشی بر بیاد. این منطق هر انسانی هست که در مواقعی که ناراحته برای خودش دلیل میاره تا ذهنش آروم بگیره و این طبیعیه. کمی صبور باشید تا هم آرام بگیرید، هم اگر مشکلی باشد که من شک دارم باشد، مشخص خواهد شد. به هر حال اگر تلاش کنید تا به چیزی که میخواهید برسید به مراتب بهتر از سپردن سرنوشتتان به دست هوشهای کامپیوتری هست که طبق یک الگوریتم تعریف شده برنده ها را انتخاب میکنند. دست از تلاش نکشید اگر واقعا عاشق آمریکا رفتن هستید راه های مهاجرت زیاد هست. موفق باشید دوستان عزیزم.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 15:58)saidoo نوشته: (2015-05-06 ساعت 15:48)jayjay نوشته: (2015-05-06 ساعت 15:29)kamyar2 نوشته: براي بعضي. افراد كه اين تاپيك رو با جاي ديگه اشتباه گرفتن متاسفم
اين متنيم كه ميگيد من چك كردم چيزي نيومده بود لطفا اسكرين شات بگيرين
بعله من و سه نفر از دوستان هم چك كرديم ايميلي نبود. شايد موردي اومده كه البته معلوم نيست چقدر درسته. لطفا اسكرين شات.
http://www.dvlotteryhome.com/
توي اين سايت اون پيغام اومده
اين سايت يك سايت رسمي از اداره مهاجرت و وزارت خارجه امريكا نيست و اومده در واقع توصيه كرده كه اين كار را انجام بدين و اين جمله نگه داشتن شماره كيس تا ژوئن سال اينده پيشنهاد اون سايته دوست گرامي
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
دیگه تموم شو . با فردا یا هفته بعد چک کردن چیزی عوض نمیشه. راستی ساموان لایک یو چطور شد؟؟
کینگ ایگل (شهریار )هم قبول نشد