کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
حالا این گرد همایی برندگانو چه کار کنیم ابرومون میزه

بهتر نیست بزنیم گردهمایی بازندگان Big Grin
تشکر کنندگان: SamueL.p ، manheb1 ، Ali_Hunter ، ramy1000 ، کوهنورد ، Ashkan78 ، fairy ، matinng
چرا همه هی میگن کسی قبول نشده ؟ خوب خیلی ها قبول شدن دیگه

منبع هم همون فیس بوگ وزارت خارجه آمریکا

یعنی همه دارن دروغ میگن ؟

قبول شدن دیگه

حالا یه چن وخت طول میکشه تا بیان مهاجر سرا عضو شن

اصن قبول نشدن در لاتاری رابطه مستقیم با عضویت در مهاجر سرا داره انگار !
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 16:38)SamueL.p نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:33)h.shayan نوشته:  سلام هنوز چک نکردم ی جورایی دو دل شدم نمی خوام امروزم خراب شه مثلا....
رفتم تو فیس می بینم ی سری گفتن قبول شدیم بعد مردم رو سرکار گذاشتن برای چند تا لایک و دیده شدن پیجشون . واقعا این چه جور رفتاره بی مزه ای یه ......

منو تو پس مثل همیم .. اصلا غصه نخور .. خخخخ

نگاه چه شادم .. میترسم ببینم داغون شم
تو که میترسی یه جواب نه تو لاتاری ببینی چطوری میخوای بری اونور تنها زندگی کنی؟Smile
تشکر کنندگان: khatarnak
من هم با خانومم برای بار دهم برنده نشديم ... يعنی مجموعا 20 بار شرکت کرديم .... بازم شرکت ميکنيم Smile
تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-05-06 ساعت 16:56)BLACK_DAY نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:38)SamueL.p نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:33)h.shayan نوشته:  سلام هنوز چک نکردم ی جورایی دو دل شدم نمی خوام امروزم خراب شه مثلا....
رفتم تو فیس می بینم ی سری گفتن قبول شدیم بعد مردم رو سرکار گذاشتن برای چند تا لایک و دیده شدن پیجشون . واقعا این چه جور رفتاره بی مزه ای یه ......

منو تو پس مثل همیم .. اصلا غصه نخور .. خخخخ

نگاه چه شادم .. میترسم ببینم داغون شم
تو که میترسی یه جواب نه تو لاتاری ببینی چطوری میخوای بری اونور تنها زندگی کنی؟Smile

ما یه عمری تنها زندگی کردیم...

اما حالا میبینم هیچکی قبول نشده خو واسه چی برم نگاه کنم..

میذارم حداقل یه نفر با مدرک بگه قبول شدم اونوقت چشم منم میرم میبینم
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: khatarnak ، BLACK_DAY ، h.shayan
کسانی که ادعای برنده شدن می کنند در اسیا یا خاورمیانه نیستند

مقیم خارجند

دقت کنید :

https://www.facebook.com/USAdarFarsi
تشکر کنندگان: SamueL.p ، Paradox
حالا این وسط دوست من شماره کانفرمیشن گم کرده که هیچ، از دیشبم هرچی مشخصات میزنه برا بازیابی شماره اش میگه اشتباهه
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: SamueL.p ، khatarnak ، rbrb-2015
من نمونهوكسي هستم كه دو سه سال قبل از برنده شدن عضو مهاجر سرا بودم ولي فعاليت اصليم بعد از قبول شدن بوده.... فكر ميكنم يه اشكالي تو كار هست
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: khatarnak ، roadhog ، jayjay ، Paradox
Big Grin اعصابم خورده می خوام برم Sad
تشکر کنندگان:
جالبه میگن شانس برنده شدن نیم درصده.
خب همین نیم درصدم خودش سه چهار هزار نفره. اما دریغ از یکنفر برنده!
تشکر کنندگان: khatarnak ، کوهنورد
اقا من ریسیور ندارم اگه شما در دسترس داری کانال رامین دلاوری رو‌ببنید امشب اگه برنامه زنده داشته باشه ...مردم زنگ میزنند میگن ....لطفا اگر داریددریغ نکنید
تشکر کنندگان: SamueL.p ، shahryar_eng ، elnaz.sh
(2015-05-06 ساعت 17:05)faryas نوشته:  اقا من ریسیور ندارم اگه شما در دسترس داری کانال رامین دلاوری رو‌ببنید امشب اگه برنامه زنده داشته باشه ...مردم زنگ میزنند میگن ....لطفا اگر داریددریغ نکنید

کذوم کانال ؟

من رادیو لاتاری رو الان می خوام چک کنم
تشکر کنندگان: SamueL.p ، faryas ، shahryar_eng
عکس العمل برخی از منتظران خارجی اعلام نتایج لاتاری توی تویتر

صوفی از آلمانه

سبرینا از فرانسه

امینا از شیلی

روس ها و مردم کشورهای بالکان که کلا شاکین ...به این عده آفریقایی ها رو هم اضافه کنید

بابا این مشکل جهانیه ... ربطی به ایران و سهمیش نداره ...دوستان الکی آیه یأس نخونند یه روزنه امیدی هست ...البته اینی که ماییم مثل ۲۰۱۲ دور دوم هم همینه ولی خوب به قول گفتنیا میدونیم نمیشه ولی اگه بشه خیلی میشه

[عکس: 2ccknjr.png]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Ali_Hunter ، HR-Immi ، shahryar_eng ، elnaz.sh ، bardia55 ، amirrrrrrr ، matinng
یعنی بچه ها یه جوری منتظرن

انگار قرار بوده اوباما با بوئینگ وزارت خارجه بیاد میدون ازادی بچه ها رو چمدون به دست سوار کنه ببره با خودش حالا زده زیر قولشBig GrinBig Grin

خدا هیشکیو تو کما نذارهBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: SamueL.p ، manheb1 ، lighter ، shahryar_eng ، elnaz.sh ، Alirezawee ، matinng
به احتمال زياد يه مشكلي هست ايشالا كه اشتباه شده و يكسريا برنده شن اينجوري كه نميشه
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: roadhog ، SamueL.p ، Sam2014 ، shahryar_eng ، elnaz.sh ، matinng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان