کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 16:59)رايان نوشته:  من هم با خانومم برای بار دهم برنده نشديم ... يعنی مجموعا 20 بار شرکت کرديم .... بازم شرکت ميکنيم Smile
دوست عزیز امید داشته باشید،انشاالله وقتش که برسه برنده میشوید. من بعد ۱۵ سال برنده شدم،یعنی‌ جمعاً با همسرم ۳۰ بار شرکت کردیم. درست در زمان سردرگم بودن محل سکونت برنده شدم البته هنوز مصاحبه نرفتم.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: roadhog ، SamueL.p ، jayjay ، shahryar_eng ، elnaz.sh ، ramy1000 ، matinng ، jilibiliyaee
سلام به همه
همونطور که همه نتایجو دیدن منم.....
بچه ها به نظرتون ممکن هست مثل پارسال نتایج تغییر کنه یا این نتایج قطعیه ؟ Sad

راستی من یکیو دیدم اعلام کرده بود که برنده شده !
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Ali_Hunter ، shahryar_eng ، matinng
(2015-05-06 ساعت 17:07)khatarnak نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 17:05)faryas نوشته:  اقا من ریسیور ندارم اگه شما در دسترس داری کانال رامین دلاوری رو‌ببنید امشب اگه برنامه زنده داشته باشه ...مردم زنگ میزنند میگن ....لطفا اگر داریددریغ نکنید

کذوم کانال ؟

من رادیو لاتاری رو الان می خوام چک کنم

کانال ایران بی مرز
Iran B marz
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 17:11)Ali.ghz نوشته:  سلام به همه
همونطور که همه نتایجو دیدن منم.....
بچه ها به نظرتون ممکن هست مثل پارسال نتایج تغییر کنه یا این نتایج قطعیه ؟ Sad

راستی من یکیو دیدم اعلام کرده بود که برنده شده !
کی رو ? و کجا اعلام کرده بود ?
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
اقایون و خانوما ما که پی برنده نشدن رو مالیدیم به تنمون .پس اعصاب خودتون رو خرد نکین . یکم صبر کنین . ببینیم چی میشه . الان دارن تو امریکا ویالن میزنن صداش بعدا در میاد. اینقدر پیگیرین اگر کسی برنده بشه جرات نمیکنه بیاد بگه
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، hamedrouhi ، کوهنورد ، elnaz.sh ، matinng
(2015-05-06 ساعت 17:16)payamshad نوشته:  اقایون و خانوما ما که پی برنده نشدن رو مالیدیم به تنمون .پس اعصاب خودتون رو خرد نکین . یکم صبر کنین . ببینیم چی میشه . الان دارن تو آمریکا ویالن میزنن صداش بعدا در میاد. اینقدر پیگیرین اگر کسی برنده بشه جرات نمیکنه بیاد بگه

اینو خوب اومدی، الان یکی بیاد بگه من برنده شدم همه شاکی میشیم که تو به چه حقی برنده شدی و تمام نظریه های ما رو رد کردی !!!!
تا اطلاع ثانوی هیچکی نباید برنده بشههههههههههههBig Grin
تشکر کنندگان: payamshad ، hamedrouhi ، SamueL.p ، کوهنورد ، ammar ، ramy1000 ، matinng
راستی دوستان این سایت مهاجر سرا تو ثبت نام ...عضویت
مشکل زده من اومدم نام کاربری جدید برا دوستم بسازم ولی لینک عضویتی که باید ایمیل بشه ۴ روزه نشده ‌......

شاید دوسان نتونند بیان اینجا پست بزارند...

لطفا مدیران رسیدگی کنند
تشکر کنندگان: SamueL.p ، matinng
دوستان یه سر به تویتر بزنید میبینید ک هیچکس برنده نشده تو هیچ جای دنیا ...
تشکر کنندگان: roadhog
(2015-05-06 ساعت 17:07)khatarnak نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 17:05)faryas نوشته:  اقا من ریسیور ندارم اگه شما در دسترس داری کانال رامین دلاوری رو‌ببنید امشب اگه برنامه زنده داشته باشه ...مردم زنگ میزنند میگن ....لطفا اگر داریددریغ نکنید

کذوم کانال ؟

من رادیو لاتاری رو الان می خوام چک کنم

بااینگه این شخص ادم مطمینی نیست ، من پیگیری میکنم ونتیجه رو میگم.
تشکر کنندگان: کوهنورد ، Ali Sepehr ، matinng
(2015-05-06 ساعت 17:22)faryas نوشته:  راستی دوستان این سایت مهاجر سرا تو ثبت نام ...عضویت
مشکل زده من اومدم نام کاربری جدید برا دوستم بسازم ولی لینک عضویتی که باید ایمیل بشه ۴ روزه نشده ‌......

شاید دوسان نتونند بیان اینجا پست بزارند...

لطفا مدیران رسیدگی کنند

دقیقا مشکل ثبت نام و لینک فعال سازی همیشه تو مهاجر سرا بوده..
مطمئنا الان خیلی ها تو صف انتظار تایید شدن نام کاربریشون هستن Cool
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: faryas ، matinng
فاميل همسر من وخانوادش مجموعا48 نفر ثبت نام کردند،به نام هيچکس در نيومده!!!

بچه ها اميدوارم دوباره قرعه کشي کنند به نام خيلي هاتون در بياد،از صميم قلبم ميگم
کيس نامبر:××2015AS79 _برنده اصلي:خودم_تعداد افراد کيس:2 _کارنت:؟ دريافت نامه دوم:؟ تاريخ مصاحبه:؟ مقصد:؟ دريافت گرين کارت:؟
تشکر کنندگان: SamueL.p ، payamshad ، shahryar_eng ، faryas ، matinng
(2015-05-06 ساعت 17:27)sayat نوشته:  فاميل همسر من وخانوادش مجموعا48 نفر ثبت نام کردند،به نام هيچکس در نيومده!!!

یا حاجی واشنگتن 48 نفر ؟؟ اقا اگه برنده میشیدین یه شهر تو امریکا میتونستین درست کنین Wink
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
:-)چون هم ما پارسال قبول شديم،هم دو سال پيش يکي ديگه از خانوادشون،کل فاميلشون جو گيرند!
کيس نامبر:××2015AS79 _برنده اصلي:خودم_تعداد افراد کيس:2 _کارنت:؟ دريافت نامه دوم:؟ تاريخ مصاحبه:؟ مقصد:؟ دريافت گرين کارت:؟
تشکر کنندگان: payamshad ، shahryar_eng ، milade
دوستان من همین طور اتفاقی توی یه تاپیک خارجی که این جا لینکش بود این پست رو دیدم.

یکی ادعا کرده (راست یا دروغش رو دیگه نمیدونم) که به KCC زنگ زده گفتن مشکلی هست و هیش

کی برنده نشده . اینم پست این بابا :

Guys, i swear this what the lady told me
I just called kcc, she said that right now the website is experiencing difficulties, bcz of the overload on the system, she says they are trying to fix that, and i should keep on checking to see when they will fix it, she said none winners announced till now, thats the exact words,
So now what u think. ? What does that mean?

خدا بگم چی کارش کنه معلوم نیست شر و ور نوشته یا راس گفته .

اینم آدرس فروم : http://forums.immigration.com/threads/dv...28/page-37

در هر صورت دلتون یه کم خوش باشه دوستان تا چند روز دیگه که دوباره نات سلکتد رو ببینیم !
تشکر کنندگان: payamshad ، کوهنورد ، SamueL.p ، shahryar_eng ، jayjay ، matinng
هر دفعه میرم چک کنم دو ثانیه طول بکشه ... من در حد رویای بابل میرم و میام که جمله معروف دو دستی میزنه توو سرم
I am solomon northupSad for 25years
تشکر کنندگان: payamshad ، shahryar_eng ، roadhog

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان