موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوش حالم كه مهر ماه نشد اصلا ثبت نام كنم از ديروز دارم ميگردم اينجا دنبال قبولى ها كه هيچ اميدى نيست حتى يه نفر ،،، حتى چند سال دوستان ميگن درگيره لاتارى هستن ، خوبه شانستونو امتحان كنيد مثه دوسته خودم كه ويزاشو گرفت و تا تير ماه بايد رفته باشه از ايران ولى اين چه وضعيه بعضى ها زندگى رو واسه خودشون جهنم كردن يكى نى بگه عمر و جوونيتون داره ميگذره حالا هى غصه بخوريد نشد كه نشد سالاى بعدى ،، شما زمان حالتونو دارين خراب ميكنين لاتارى يه شانسه فقط چه ربطى به زندگى حاله ما داره پس به اون به عنوان كليد بهشت نگاه نكنيم ،، اميد وارم روزاى بعدى اونى كه ميخواد بره ببينيم كه قبول شده .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آقا کسی از دوستان که تجربه ی مکاتبه یا تماس داشته به این KCC زنگ بزنه ببینیم واقعا راسته قضیه یا نه .
من که اینقدر بد بین بودم هم دارم شک میکنم که واقعا اشکالی بوده یا نه .
راستی اگه کسی خواس زنگ بزنه صداشم ضبط کنه که سند موثق باشه .
ممنون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 17:37)BLACK_DAY نوشته: اینطوری که من شنیدم و اعلام کردن کشور های زیر برنده نداشته تا الان:
گرجستان. الجزایر . مراکش . مصر . سودان . اکراین . روسیه . بلغارستان . بلاروس. عراق. المان. ازبکستان. اذربایجان . *******ه . ایتالیا
خبر موثق
باورم نمیشه
منبع کجاست؟ کدوم سایت ؟ کدوم خبر گزاری؟
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
در این لحظه کسی میتونه صفحه چک نتایج را باز کنه؟
برای من خطای Unable to Display Page میده
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
با اینکه برنامه دارم برم ترکیه ولی از اینکه برنده نشدم خیلی نارحتم دفعه سوم بود ، امیدوارم که حرف هایی که در مورد قرعه کشی میزنید وقعیت داشته باشه ، هرچند بعید میدونم که این حرف ها درست باشه، وای خدایا من دوست ندارم برم ترکیه از طرفی دیگه ایران هم نمیتونم بمونم ، خدایا چیکار کنم
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-06 ساعت 17:32)Paradox نوشته: دوستان من همین طور اتفاقی توی یه تاپیک خارجی که این جا لینکش بود این پست رو دیدم.
یکی ادعا کرده (راست یا دروغش رو دیگه نمیدونم) که به KCC زنگ زده گفتن مشکلی هست و هیش
کی برنده نشده . اینم پست این بابا :
Guys, i swear this what the lady told me
I just called kcc, she said that right now the website is experiencing difficulties, bcz of the overload on the system, she says they are trying to fix that, and i should keep on checking to see when they will fix it, she said none winners announced till now, thats the exact words,
So now what u think. ? What does that mean?
خدا بگم چی کارش کنه معلوم نیست شر و ور نوشته یا راس گفته .
اینم آدرس فروم : http://forums.immigration.com/threads/dv...28/page-37
در هر صورت دلتون یه کم خوش باشه دوستان تا چند روز دیگه که دوباره نات سلکتد رو ببینیم !
خدا کنه درست باشه چون این قسمتش میگه که kcc گفته هنوز هیچ برنده ای معرفی نشده.
she said none winners announced till now,
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧