کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 17:32)sayat نوشته:  :-)چون هم ما پارسال قبول شديم،هم دو سال پيش يکي ديگه از خانوادشون،کل فاميلشون جو گيرند!

خدا قوت Smile
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، sayat
خوش حالم كه مهر ماه نشد اصلا ثبت نام كنم از ديروز دارم ميگردم اينجا دنبال قبولى ها كه هيچ اميدى نيست حتى يه نفر ،،، حتى چند سال دوستان ميگن درگيره لاتارى هستن ، خوبه شانستونو امتحان كنيد مثه دوسته خودم كه ويزاشو گرفت و تا تير ماه بايد رفته باشه از ايران ولى اين چه وضعيه بعضى ها زندگى رو واسه خودشون جهنم كردن يكى نى بگه عمر و جوونيتون داره ميگذره حالا هى غصه بخوريد نشد كه نشد سالاى بعدى ،، شما زمان حالتونو دارين خراب ميكنين لاتارى يه شانسه فقط چه ربطى به زندگى حاله ما داره پس به اون به عنوان كليد بهشت نگاه نكنيم ،، اميد وارم روزاى بعدى اونى كه ميخواد بره ببينيم كه قبول شده .

تشکر کنندگان: payamshad ، shahryar_eng ، elnaz.sh ، roadhog ، babak_m ، matinng ، javadgorgani
(2015-05-06 ساعت 16:59)SamueL.p نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:56)BLACK_DAY نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:38)SamueL.p نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 16:33)h.shayan نوشته:  سلام هنوز چک نکردم ی جورایی دو دل شدم نمی خوام امروزم خراب شه مثلا....
رفتم تو فیس می بینم ی سری گفتن قبول شدیم بعد مردم رو سرکار گذاشتن برای چند تا لایک و دیده شدن پیجشون . واقعا این چه جور رفتاره بی مزه ای یه ......

منو تو پس مثل همیم .. اصلا غصه نخور .. خخخخ

نگاه چه شادم .. میترسم ببینم داغون شم
تو که میترسی یه جواب نه تو لاتاری ببینی چطوری میخوای بری اونور تنها زندگی کنی؟Smile

ما یه عمری تنها زندگی کردیم...

اما حالا میبینم هیچکی قبول نشده خو واسه چی برم نگاه کنم..

میذارم حداقل یه نفر با مدرک بگه قبول شدم اونوقت چشم منم میرم میبینم
توهنوز چک نکردی!!؟ ها عزیزم قربونت نری چک کنی تاسندومدرک برات ردیف کنم.
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 17:32)Paradox نوشته:  دوستان من همین طور اتفاقی توی یه تاپیک خارجی که این جا لینکش بود این پست رو دیدم.

یکی ادعا کرده (راست یا دروغش رو دیگه نمیدونم) که به KCC زنگ زده گفتن مشکلی هست و هیش

کی برنده نشده . اینم پست این بابا :

Guys, i swear this what the lady told me
I just called kcc, she said that right now the website is experiencing difficulties, bcz of the overload on the system, she says they are trying to fix that, and i should keep on checking to see when they will fix it, she said none winners announced till now, thats the exact words,
So now what u think. ? What does that mean?

خدا بگم چی کارش کنه معلوم نیست شر و ور نوشته یا راس گفته .

اینم آدرس فروم : http://forums.immigration.com/threads/dv...28/page-37

در هر صورت دلتون یه کم خوش باشه دوستان تا چند روز دیگه که دوباره نات سلکتد رو ببینیم !
ایشالا که قسم راست خورده باشه
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: Paradox ، shahryar_eng ، matinng
از اون موقع که مادرم فهمید من لاتاری ثبت نام کردم خیلی ناراحت بود یکسره به امریکا بد وبیراه میگفت امروز فهمید که اسمم در نیومده از خوشحالی نمی دونه چیکار کنه . حالا من موندم چیکار کنم.SadBig Grin
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، roadhog ، jayjay
آقا کسی از دوستان که تجربه ی مکاتبه یا تماس داشته به این KCC زنگ بزنه ببینیم واقعا راسته قضیه یا نه .

من که اینقدر بد بین بودم هم دارم شک میکنم که واقعا اشکالی بوده یا نه .

راستی اگه کسی خواس زنگ بزنه صداشم ضبط کنه که سند موثق باشه .

ممنون
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 17:05)faryas نوشته:  اقا من ریسیور ندارم اگه شما در دسترس داری کانال رامین دلاوری رو‌ببنید امشب اگه برنامه زنده داشته باشه ...مردم زنگ میزنند میگن ....لطفا اگر داریددریغ نکنید
سلام عزیز جان
واقعا انتظار داری این مردک کلاه بردار چه کار کنه؟!؟!؟! ندید بهت میگم، برمیداره میگه ما داریم شکایتی چیزی درست میکنیم هرکی میخواد اسمش باشه فلان قدر پول بریزه!!! بی شرفی رو که برمیداره برای ثبت نام!!! لاتاری پول میگیره از مردم چه انتظاری ازش داری؟!؟! مخم سوت کشید وقتی فهمیدم میلیونی پول گرفته بابت ثبت نام!!!
فکر کنم شما بودی یا شایدکس دیگه ایی بود که گفته بود دلاوری بهش پیشنهاد سیم آخر داده بود. ببین برادر من، من اصلا نمیشناسمت، خیلیم کم پست میذارم ولی اینو که دیدم نتونستم جلوی خودمو بگیرم، اومدم بهت هشدار بدم که الکی پولای نازنینتو نریزی تو شکم این کلاه بردار!!! باور کن شرف داره همون پول رو بدی به بعضی از این وکیلایی که جدیدا پیدا شدن و میگن ما میتونیم ویزای کار جور کنیم براتون (کار توی کارخونه یا فست فود و ...).
تشکر کنندگان: payamshad ، shahryar_eng ، salar5452 ، Sky of NY ، jayjay ، Ali Sepehr ، amindv15 ، matinng ، milade
اینطوری که من شنیدم و اعلام کردن کشور های زیر برنده نداشته تا الان:

گرجستان. الجزایر . مراکش . مصر . سودان . اکراین . روسیه . بلغارستان . بلاروس. عراق. المان. ازبکستان. اذربایجان . سیریا . ایتالیا

خبر موثق
باورم نمیشهBig Grin
تشکر کنندگان: payamshad ، shahryar_eng ، SamueL.p ، matinng
(2015-05-06 ساعت 13:58)moxtar88 نوشته:  الان من که تو تالارهای خارجی سیر کردم اکثرشون میگن جواب خیلی سریع ظاهر میشه و همشون هم قبول نشدن. اون شایعه هم که قبول شدگان از نپال هستن و سهم ما رو دادن به اونا و از این قبیل حرفا همش حرفه دروغ و شایعه ست ( به نقل یکی از اعضای پیچ که خودش هم نپالی هست) . بنظر این مشکل همه گیر و جهانی شده و باید منتظر باشیم. به امید خدا

هاقربونت حالا شد یه حرفی، همیشه خوش خبر باشی.
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، کوهنورد ، matinng
(2015-05-06 ساعت 17:37)BLACK_DAY نوشته:  اینطوری که من شنیدم و اعلام کردن کشور های زیر برنده نداشته تا الان:

گرجستان. الجزایر . مراکش . مصر . سودان . اکراین . روسیه . بلغارستان . بلاروس. عراق. المان. ازبکستان. اذربایجان . *******ه . ایتالیا

خبر موثق
باورم نمیشهBig GrinBig Grin

منبع کجاست؟ کدوم سایت ؟ کدوم خبر گزاری؟
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: کوهنورد ، matinng
سلام،

در این لحظه کسی میتونه صفحه چک نتایج را باز کنه؟

برای من خطای Unable to Display Page میده
تشکر کنندگان: matinng
(2015-05-06 ساعت 17:37)BLACK_DAY نوشته:  اینطوری که من شنیدم و اعلام کردن کشور های زیر برنده نداشته تا الان:

گرجستان. الجزایر . مراکش . مصر . سودان . اکراین . روسیه . بلغارستان . بلاروس. عراق. المان. ازبکستان. اذربایجان . سیریا . ایتالیا

خبر موثق
باورم نمیشهBig Grin

ایران چی ؟
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: matinng
(2015-05-06 ساعت 17:39)barsa نوشته:  سلام،

در این لحظه کسی میتونه صفحه چک نتایج را باز کنه؟

برای من خطای Unable to Display Page میده

بله خیلی هم خوب باز میشه .

خیلی هم خوب مینویسه نات سلکتد . بدون معطلی !
تشکر کنندگان: payamshad ، barsa
با اینکه برنامه دارم برم ترکیه ولی از اینکه برنده نشدم خیلی نارحتم دفعه سوم بود ، امیدوارم که حرف هایی که در مورد قرعه کشی میزنید وقعیت داشته باشه ، هرچند بعید میدونم که این حرف ها درست باشه، وای خدایا من دوست ندارم برم ترکیه از طرفی دیگه ایران هم نمیتونم بمونم ، خدایا چیکار کنم
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: roadhog ، khatarnak ، javadgorgani
(2015-05-06 ساعت 17:32)Paradox نوشته:  دوستان من همین طور اتفاقی توی یه تاپیک خارجی که این جا لینکش بود این پست رو دیدم.

یکی ادعا کرده (راست یا دروغش رو دیگه نمیدونم) که به KCC زنگ زده گفتن مشکلی هست و هیش

کی برنده نشده . اینم پست این بابا :

Guys, i swear this what the lady told me
I just called kcc, she said that right now the website is experiencing difficulties, bcz of the overload on the system, she says they are trying to fix that, and i should keep on checking to see when they will fix it, she said none winners announced till now, thats the exact words,
So now what u think. ? What does that mean?

خدا بگم چی کارش کنه معلوم نیست شر و ور نوشته یا راس گفته .

اینم آدرس فروم : http://forums.immigration.com/threads/dv...28/page-37

در هر صورت دلتون یه کم خوش باشه دوستان تا چند روز دیگه که دوباره نات سلکتد رو ببینیم !

خدا کنه درست باشه چون این قسمتش میگه که kcc گفته هنوز هیچ برنده ای معرفی نشده.
she said none winners announced till now,

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: Paradox ، khatarnak ، اشکان 3D

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان