کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
با سلام به همه شرکت کنندگان ۲۰۱۶ من از برندگان ۲۰۱۵ هستم پارسالهم همین اتفاق افتاد اول زدم قبول نشده بودم بعد یه ایمیل اومد گفت دوباره چک کنید که دیدم قبول شدم هنوز واسه دیدن نتایج عجله نکنین

سخن اخر ميدونين چيه دوستان
از الان فكر كنين برنده نشدين كار هاي زندگيتونو عقب نندازين فقط تا اين ده روز تو سايتاي مختلف كه ميرين يه سر به سايت لاتاري بزنين و نتيجرو چك كنين همين ولي ديگه اولويت لاتاري رو بندازين اخرو زندگي روزمره رو ادامه بدين
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: mahsamit ، roadhog ، pooria_sn1 ، Abdorrezaa ، غلام دلخوش ، javadgorgani
.

حكايت اميدواري به تغيير ، شبيه اون قضيه بازيكن دوپينگي بازي ايران و عراقه كه همه اميد داشتن نتيجه رو عوض كنن و ايران 0-3 پيروز بشه ... ولي نشد

يا بازي ايران - بحرين (فكر ميكنم) انتخابي جام جهاني سال 80

البته من خودم اميدوارم اين بار نتايج واقعاً عوض بشه و نور اميد در دل بچه ها فوران كنه
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: roadhog ، pooria_sn1 ، BLACK_DAY ، majid7 ، lighter ، javadgorgani
سلام..
برای سال پنجم
Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: pooria_sn1
بلاخره یه نفر هم از ایران اعلام کرد که برنده نشدهSmileSmileSmile

اگه اینجایی و صدامو میشنوی می خوام بگم
حرکت تاثیر گذاری بودBig Grin
تشکر کنندگان:
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
دوباره باید یه سال صبر کنم....
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: pooria_sn1
من برم ی چرت بزنم. کف کردم از صبح پای نتم. مسئولین برگزاری لاتاری اونقدری که ما خودمونو درگیر کردیم دل به کار میدادن دم و دستگاشون اینجوری زپرتی از آب در نمیومد.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: roadhog ، pooria_sn1 ، کوهنورد ، armin651 ، matinng
(2015-05-06 ساعت 18:16)minanew نوشته:  ولی من میگم هیچ اشتباهی نشده...تاالان تقریبا یه100نفری اومدن گفتم قبول نشدیم شایدم تعدادکمتری....ولی یک نفرشوبیز برنده شده....خوب طبیعیه شانس هرایرانی1در100هست....دوستان چی بگم

خدا از دهنت بشنوه كه شانس يك درصد باشه

با توجه به تعداد شركت كننده هاي سالهاي قبل و تعداد برندگان شانس در حدود ٠/٠٢ يا دو صدم درصد هست!!
يك درصد باشه كه خيلي ها قبولنBig Grin
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، mohammadm64
فقط خدا ....
خدایا دلم شکسته ..اشک تو چشام جمع شده...
حرض یه شانس خوب برای پیشرفت در زندگی در این راه کمکم کن و نزار دلم ...
Sad
تشکر کنندگان:
دوستان ارسال پست از سایت های غیرمجاز ممنوع است .
چند تا از کاربران هم رفتن مرخصی Sad
بابا صبر الیه!

گر صبر کنی ز غوره ویزا سازی ! :دی
تشکر کنندگان: taherifar ، lighter ، Ali Sepehr ، milade
به همه احتمالها اشاره کردید الا یک مورد:
احتمال داره k.f.cاوخ ببخشیدk.c.c در انتهای نامه قبول شدگان اکیدا توصیه کرده باشه که به هیچ عنوان و به هیچ عنوان و به هیچ عنوان(3 بار) نباید حتی به بغل دستی شون بگن که قبول شدن(چه برسه به ما) و هر کی پرسید باید زل بزنن تو چشم طرف بگن قبول نشدن.
علتش؟ نمیگم خودتون حدس بزنید.
تشکر کنندگان: tabim4 ، Abdorrezaa ، fgh747 ، pooria_sn1
همه مدیرای سایت یک طرف ...حاجی واشنگتن هم یکطرف ...
کارش خیلی درسته ....
هرکی قبولش داره ی لایک بزنه
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
دوباره باید یه سال صبر کنم....
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: fgh747 ، lighter ، pooria_sn1
دوستان عزیز انقدر بی تابی نکنید به زندگی عادیتون ادامه بدید. 3 حالت داره: 1- یا همه چیز اوکی هست و نتایج درسته و باید صبر کنید تا سال بعد.
2- یا نتایج به مرور میاد که خب باز هم 10 20 روز دیگه چک میکنید ! نه اصن تا اکتبر چک میکنید ! 3-یا نتایج اشتباه هست که خب ممکنه یکی دو هفته طول بکشه و اعلام کنند. ( مانند سال 2012 که 2 هفته بعدش اعلام شد و داستان های خودش داره). تازه از همه اینا گذشته اگر برنده هم بشید یا بشم ! این تازه اول کاره و به قول معروف تا این گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود ! پس قبولی هم دلیل گرفتن گرین کارت نیست ! همونطور که نمونه هاش هم در سال 2014 داشتیم. بنده هم از افرادی بودم که در لاتاری 2013 خیلی پر شور بودم و تکنولوژی فکر و کائنات و ... رو خیلی قبول داشتم. اما خب اینا هیچ کدوم در شانس تاثیر نداره و شانس اسمش روشه ! شانس... کائنات و .... اگر هم وجود خارجی داشته باشن زمانی اثر میکنن که ما خودمون تلاش کنیم ! ( این نتیجه ای بود که من گرفتم ) پس به لاتاری دل نبندید اگر واقعا واقعا واقعا تصمیم رفتن دارید و شرایط دارید خودتون تلاش کنید تا از راه های مختلف بتونید برید. موفق باشید
تشکر کنندگان: ostokhan ، taherifar ، parsa yavari ، majid7 ، saeed_gh ، fgh747 ، amirdadash ، کوهنورد ، piroouz
خبر موثق
با توجه به شرایط بوجود آمده عده ای از هکر های کره شمالی اعلام کردن در اعتراض به نمایش فیلم کم جون اون در آمریکا
تعدادی از سرورهای اصلی دولتی آمریکا رو مورد حمله سایبری قرار دادن و سویچ آنرا به آسیا تغییر داده
بر این اساس بعلت حجم زیاد تخریب ها و عدم توانایی در استارت مجدد سرور ها دایره امنیت سایبری پلیس فدرال امیرکیا از پلیس feta رسما درخواست همکاری و آموزش کرد سناتور باب دول کاندیدای اسبق ریاست جمهوری به همراه جمعی از خبرگان فضای سایبری به منظور روشن کردن سرور سوم راهی مونترال کانادا شد.
مردم از دست این لاتاری زده به سرم خدا به خیر کنه
خودمونیم شایعه سازی عجب حالی میده
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، fgh747 ، taherifar ، amir_ebrahimi99 ، farzad parsa ، Ali_Hunter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان