کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 19:07)khatarnak نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 18:55)mohammadm64 نوشته:  

عزیزم تا کی موها سفید شد

(2015-05-06 ساعت 19:05)tabim4 نوشته:  میشه لطفا تاپیک شمارش معکوس را بازگشایی کنید اونجا خودمونی تره اینجا غریبه زیاده نمی چسبه Cool

نازی Big Grin

خوشبختانه هنوز سیاه سیاهه و حتی یک دونه سفیدم نداره ! Cool
تشکر کنندگان: payamshad ، tabim4 ، khatarnak ، pooria_sn1
خلاصه بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید ! Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: pooria_sn1
بعضی وقتها محکوم هستی به زندگی سگی!!!!!!!!

شانس که ندارم

پول که ندارم

امیدی هم ندارم

یه مدرک تحصیلی دارم. آره 18 سال از عمرمو گرفت. چی؟؟؟؟!!!!! خودم میدونم بابا باید بزارم در کوزه آبشو بخورم. آخه میدونی چیه پارتی ندارم. میزنمش به دیوار حالشو ببرم مثل اون نونوا که مدرکشو به دیوار زده بود. منم میرم مسافرکشی با مدرک اتچ شده به برف پاک کن
CoolBig GrinCool
(2015-05-06 ساعت 19:17)mohammadm64 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 19:08)Purple نوشته:  دوستان عزیز که اینقدر فیلسوفانه بقیه رو مورد نصیحت قرار میدن لطفا نصیحت نکنن الان تا چند روزه آینده ملت داره قلبشون از دهنشون میزنه بیرون اینا کارساز نیBig GrinBig GrinBig Grin

بنده نصیحت نکردم دوست عزیز در واقع در جایگاهی نیستم که نصیحت کنم. یه تجربه شخصی بود. چون اون زمان هم ما همین داستان ها داشتیم خیلی شدیدتر از الان ولی میبینید که همچنان در مرز پر ؟؟؟؟؟ر هستیم و سنگر رو حفظ کردیم CoolBig GrinBig GrinBig Grin

منظورم به شما نبود دوست عزیز الان همه اعصابشون خط خطیه جا واسه این صحبتها نمونده دیگه .اساتید اینارو میگن آدم احساس خود کشی بهش دست میده
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، javadgorgani ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 17:36)manheb1 نوشته:  از اون موقع که مادرم فهمید من لاتاری ثبت نام کردم خیلی ناراحت بود یکسره به آمریکا بد وبیراه میگفت امروز فهمید که اسمم در نیومده از خوشحالی نمی دونه چیکار کنه . حالا من موندم چیکار کنم.SadBig Grin

منم مثل تو ابتدای ثبت نام بابام خیلی ناراحت بود ولی وقتی شنید که قبول نشدم بدوبیراه و .....خیلی چیزای دیگه نثارامریکا کرد، حالا موندم چکارکنم، نه والا
تشکر کنندگان: javadgorgani ، pooria_sn1
من که بابام میگه لاتاری هم پارتی بازیه.
الان دارم به این موضوع پی میبرم که شاید پر بیراه نمیگه
آمریکا مگه تافته جدابافته ایه. ننگ به نیرنگ تو
سلام خدمت دوستان
HAS NOT BEEN SELECTED
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
تشکر کنندگان: payamshad ، arman_ghasr68 ، pooria_sn1
ای بابا.برای چهارمین بار،با 2 کیس برنده نشدم
همگی تو آمپاس هستند و نمیدونند چی بگن.

آقا ما رفتیم که رفتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، faryas ، matinng ، taherifar
خوب بچه ها برای اینایی که تو فیسبوکه وزارت امور خارجه زدن ما قبول شدیم پیغام بدیم مهاجرسرا رو معرفی کنیم بیان اینجا عضو بشن ما هم خیالمون راحت بشه
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، arman_ghasr68 ، pooria_sn1
بنده نیز مقبول درگاه لاتار قرار نگرفتم ولی همچنان تا رسیدن به مقصد به پرواز خودم ادامه میدم
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
دوستان قبول دارم اگه دیروز نامه قبولی میدیدم خوشحال نمیشدم و قدرشو نمیدونستم ولی اگه الان ببینم از خوشحالی...
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، pooria_sn1
آقایونننننننننننننننن داداشااااااااااااااااااااااااااااا لاتاری واس ماس امیدوار باشین امسال نشد سال بعدم نمیشهBig GrinCoolBig GrinCoolTongue
تشکر کنندگان: King Eagle ، farzad parsa ، javadgorgani ، arman_ghasr68 ، babak82 ، pooria_sn1 ، lighter ، Paradox
(2015-05-06 ساعت 18:54)faryas نوشته:  همه مدیرای سایت یک طرف ...حاجی واشنگتن هم یکطرف ...
کارش خیلی درسته ....
هرکی قبولش داره ی لایک بزنه

ها چه خبره !؟بگم بگم!!!
has not been selected

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان